עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by lmlm,

אתר הונגרי אחד עשה ביקורת עם 15 לוחות לקונרו, ובדק אותם ואת יכולות שלהם בOC ביקורת מקיפה מאוד עם 34 עמודים, הבעיה היא שאתר בהונגרית אבל יש מלא תמונות ,אז לא תצטרכו לקרוא לביקורת: http://www.hwt.hu/cikkek/cikk/core_2_duo_motherboards_ab9_pro_aw9d_p5b_deluxe_p5nsli_p5wdh_p5w64_infinity_p9657aa_ds3_dq6_s3_p965_neo_975x_platinum.html קרדיט לפה: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=121421 תהנו

• 33 תגובות
    • 3k צפיות
  2. Started by shugi,

שלום לכולם, רציתי לדעת איזה לוח אם בעיקרון יותר טוב (למרות שנראה לי שהם אותו הדבר)? הלוח אם הראשון מחברת ASUS: ASUS M2V AM2, K8T890, DDRII 800, PCI-E הלוח אם השני מחברת ABIT: ABIT KN9-S AM2, nForce 550, DDRII 800, PCI-E המעבד שהולך להיות הוא: Athlon64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore אני ירצה לדעת מה ההבדלים ביניהם, איזה מביניהם יותר טוב, ועל איזה מהם אתם ממליצים. תודה.

• 12 תגובות
    • 705 צפיות
  3. Started by liiight,

מדובר בלוח: GA-965P-DS3 זה של חבר שלי והיה לו בעיות תאימות עם זכרונות. הוא מעוניין בג'יגה. אשמח לקבל המלצות.

• 5 תגובות
    • 493 צפיות
  4. Started by yonir,

קיבלתי אתמול את המחשב החדש שקניתי (E6300, Corsair 2x512 667MHz, GA-945G-S3, שאר המפרט בפרופיל שלי), ויש לי כמה שאלות: דבר ראשון, הסתכלתי ב-Sisoftware Sandra על התדרים של המעבד והזכרון ורשום: Chipset 1 Model : Giga-Byte Technology 82945G Processor to I/O Controller Front Side Bus Speed : 4x 268MHz (1072MHz data rate) Total Memory : 1GB DDR2-SDRAM Shared Memory : 8MB Memory Bus Speed : 4x 167MHz (668MHz data rate) עם יחס FSB:DRAM=4:5 האם עדיף לעבור לתדר כמו של זכרון 533 לקבל יחס 1:1 או שזה טוב כמו שזה עכשיו? דבר שני, ה-8MB Shared memory זה זכרון בשביל כרטיס המסך המובנה? ודבר אחרון, האם כדאי להוריד מהאינטרנט גרסאות חדשות לדרייברים של לוח האם או להשאר עם הגרסאות שקיבלתי ועוב…

• 8 תגובות
    • 962 צפיות
  5. Started by Ck3,

שלום, במחשב שלי יש כרגע 512MB, ואני רוצה להוסיף עוד 512MB ואין לי כ"כ מושג באיזו חברה לבחור, ובאיזה מהירות זכרון לבחור. התקציב שלי הוא 300-350 ש"ח. אני לא מתכנן לעשות אוברקלוקינג.. אודה לכם על כל עצה שתוכלו לתת. תודה רבה מראש אלו נתונים שהעתקתי מ EVEREST:

• 7 תגובות
    • 580 צפיות
  6. Started by kobi10,

האם לוח האם הזה כולל חיבור לכרטיס רשת?

• 1 תגובה
    • 415 צפיות
  7. הלוח ישן, אין לי קופסא, אין לי חוברת הפעלה... מישהו יודע? תודה!

• 8 תגובות
    • 629 צפיות
  8. שלום לכל המשתמשים היקרים, אני כבר חודשים מנסה להבין למה הלוח אם P5W DH Deluxe עולה 1600 ש"ח ולמה הלוח אם P5B Deluxe עולה 1300 ש"ח? אני הבנתי שהלוח אם P5W DH Deluxe בא עם אריזה מלאה באביזרים וזה כולל מערכת עם שלט וכו' אבל נגיד ואני בן אדם שלא צריך את האביזרים הנ"ל, איזה לוח עדיף? ראיתי שהם אותו הדבר - ממש אותו לוח וה-P5B מביא ביצועים הרבה יותר טובים! גם יש לו קירור יותר טוב לצ'יפסט וכו'. מה שחשוב לי בלוחות זה שיהיה להם תמיכה בזיכרונות בתדר 800 ותמיכה בטכנולוגית CrossFire, כמובן שכל השאר (SATA, RAID) כבר נמצא בכל לוח היום, אז אני לא צריך להעיר על כך. בקיצר, אשמח אם תגידו לי איזה לוח יתאים לי יותר, והאם P5B Deluxe בא עם כרטיס רשת שתומך ב-WiFi, כלומר באינטרנט אלחוטי. וחוץ מזה…

• 6 תגובות
    • 758 צפיות
  9. Started by blueman1,

איזה לוח יותר טוב לפי דעתכם לוח הזה של אסוס ASUS P5B Deluxe או הלוח הזה של גיגה בייט GIGABYTE GA-965P-DS4 LGA775

• 5 תגובות
    • 542 צפיות
  10. Started by oranShoshany,

מה יותר טוב ASUS P5B DELUXE או ?965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E? לא מבחינת OC מבחינת איזה לוח יותר טוב יחזיק יותר? והאם הדלוקס תומך בזכרונות 800 וגם מה ההבדל בינו לבין : ASUS P5B DELUXE / WIFI-AP?

• 2 תגובות
    • 494 צפיות
  11. Started by nec5e,

שלום לכולם. אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי. (לוח אם + מעבד + זכרון). יש לי תקציב של 4000 ש"ח ואני מעוניין במעבד core 2 ו-2GB זכרון. האם מישהו יכול להמליץ על משוה? (ראיתי את הלוח gigabyte ga-965p-DS4 ורציתי לקבל חוות דעת עליו) תודה מראש לכל העונים.

• 8 תגובות
    • 532 צפיות
  12. שלום, כמו בכותרת אני מחפש סטיק אחד של ג'יגה כדי שבעתיד אני יוכל לקנות עוד אחד. עד 1000 שקל, עדיף מנועה. תודה.

• 11 תגובות
    • 759 צפיות
  13. Started by sahargt,

זה המפרט שלי 3.2 פרסקוט לוח איביט IS7 512 ADATA GF6800GT זה הזכרונות שיש לי ADATA 2 סטיקים של 256-500 מה אתם ממלצים לקנות זכרונות חדשים או להוסיף ואם להוסיף איזה הכי יתאים למה שיש לי

• 10 תגובות
    • 648 צפיות
  14. כאחד בעל 939 ורצון להשתדרג קראתי בצימאון את ההצהרה של AMD על ההורדה הצפויה ב 30.10. אולם התאריך מאחורינו והמחירים נשארו בעינם.היכן ההורדה המובטחת???.האם החנויות נצלו את ההורדה לגלגל רווחים לכיסיהן?? אני לא רץ להחליף את כל המערכת ל AM2 כי אני לא רואה צורך אולם מעבד בהחלט. מקווה לתגובות ועצות כי אני לא מבין מה קורה פה.ומצאתי חנות אחת שמוכרת אתלונים כפולי ליבה "ישנים" ואני לא יודע אם לחכות לאופטרונים או לקנות. :-[ :-[ עזרה... כי במחירים הם אותו דבר.אתלון מחיר ישן..אופטרון מחיר חדש...

• 7 תגובות
    • 613 צפיות
  15. דבר ראשון : מזל טוב לי על חזרתי לכתוב בפורומים (לא הייתי פה לפחות איזה שנתיים-שלוש) : P ואז ככה חברה (זה אולי יהיה קצת ארוך אבל תהיו סבלניים איתי) : לפני שבועיים בערך המחשב שלי התחיל לעשות בעיות , לאחר בדיקה שלי ושל החנות מחשבים (בה קניתי את הלוח אם והכרטיס מסך שלי) מסתבר ששני החלקים האלו נדפקו ויש להחליפם (יש אחריות 3 שנים גם ללוח וגם לכרטיס מסך) . החלקים נשלחו לחברה , במקרה זה gigabyte . עד כאן סבבה . היום לאחר שיחה עם החנות גיליתי שהכרטיס מסך הוחלף והלוח אם משום מה , לא הוחלף . כששאלתי אותם למה ענו לי שהחברה אמרה שהלוח אם פגום פיזית ולכן זה לא באחריותם והם לא חייבים להחליף לי אותו . פירוט לגבי הפגם הפיזי : קליפס אחד קטן מבין אלו שמהדקים את הזכרונות (הקטנים האלו בצדדים)…

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  16. Started by lmlm,

http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=35457 מעניין,למרות שאינטל שולטת בשוק הביניים וכמעט השוק הנמוך ובשוק הגבוהה, עדיין AMD מוכרת מעבדים בכמויות אדירות

• 1 תגובה
    • 482 צפיות
  17. Started by Yehudaa,

קניתי את הלוח הנ"ל והמחשב לא עבד - החזרתי לחנות לממש אחריות והתברר שיש בעיה נפוצה עם הלוח הנ"ל וגיגהבייט נתנה הוראה להחזיר את כל הלוחות של ה 945g-s2 . אני יקבל את ה 945g-s3 חדש ללא תוספת תשלום.

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  18. Started by mokisho,

מה זה ה CACHE 1 LEVEL ולמה כשר הרצתי בדיקה ב s@m היה רשום לי נכשל למה

• 6 תגובות
    • 862 צפיות
  19. Started by uriby,

לפני כשבועיים, בת'רד קודם עלתה שאלה בקשר ל-Intel Flex Memory. נתקלתי בזה במקרה היום ורציתי לברר האם התכונה מובנית או ברירה שיצרני הלוח צריכים לממש. גם בלוח שלי, GA-945P-S3, וגם על פי ה-manual של Asrock ConRoeXFire למשל לא ניתן לבצע זאת. בלוח שלי הם כותבים שניתן לשים רק 2 או 4 סטיקים. בלוח של Asrock כתוב: If only one memory module or three memory modules are installed in the DDRII DIMM slots on this motherboard, it is unable to activate the Dual Channel Memory Technology. אשמח לקבל עוד מידע

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  20. Started by bla7,

שלום לכולם... בשעה טובה ומוצלחת, ואחרי הפסקת חשמל מרגיזה, נשרף לי הלוח אם הנ"ל. האיבחון נעשה במעבדת מחשבים ומתברר שהכל שלם חוץ מהלוח (ספק, מעבד וכו'). המעבד הוא Athlon64 3000+. כרטיס מסך 9550 (AGP). זיכרונות DDR. הבעיה היא, שבחנות טוענים שאין להם לוח מקביל שמסוגל לענות על כל מה שהלוח הזה עונה. כלומר, צריך להחליף כרטיס מסך. ואת זה, אני לא רוצה לעשות כרגע. רציתי שתתנו לי רשימה של לוחות שנמכרים כרגע (למשל, שניתן למצוא בזאפ) שתומכים ב-DDR, AGP וסלוט 939 בשביל המעבד, ואני אקנה את הלוח ואספק להם אותו. תודה רבה

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. למעשה 2 שאלות: 1. מה ההפרש בערך בביצועי המערכת בין single channel ל dual channel של 1 ג'יגה? ובמשחקים? (אני מתאר לעצמי שהשאלה כבר נשאלה, אבל מהחיפוש לא הצלחתי לקבל תשובה ברורה..) 2. אם יש לי כרגע סטיק יחיד של 1GB ואני רוצה להוסיף בעוד כמה חודשים עוד אחד מדגם זהה בשביל Dual, האם יש הבדל מאשר לקנות 2 סטיקים זהים בו זמנית? (הבנתי שסטיקים מאותו דגם לא בדיוק זהים אם הם מיוצרים בהפרש של כמה חודשים אחד מהשני.. האם זה ישפיע על ריצה ב DC ?) תודה

22. יש לי כרגע מעבד P4 3.0 GHZ, עכשיו האם כשאני קונה את המעבד E6300 עם 1.86GHZ זה למעשה 3.7GHZ רק מחולק ל-2 כי זה נראה לא בכזה יותר טוב ואולי כבר שווה להוסיף 200 ש"ח ל 4.2GHZ של E6400 ? תודה.

• 9 תגובות
    • 663 צפיות
  23. שלום לכולם ! אני מעוניין לשדרג את הלוח אם ואת הזכרונות - אני יכול לבחור כל לוח אם וכל זכרון שאני ירצה אם המעבד הלן? תודה רבה !

24. Started by valaryan,

איזה זכרון מבין שלושת הזכרונות האלו אתם ממליצים לי: 1. http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=6033 2. http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=5951 3. http://www.pcdiscount.co.il/product.asp?productid=639#detailed הזכרון מיועד בעיקר למשחקים ול OC עתידי. הלוח אם שלי כנראה הוא DQ6 או אחד הלוחות החדשים של אסוס והמעבד הוא E6600. בבקשה לפרט מה עדיף ולמה... תודה לעוזרים!!! +עוד שאלה...האם הלוח DQ6 של גיגבייט תומך ב SLI? שוב תודה

• 5 תגובות
    • 458 צפיות
  25. Started by Taco,

אהלן אנשים, קניתי לא מזמן מערכת AMD3200 64 AM2 עם 512 MB 667 וHD של WD 250 16MB. החבר שהרכיב לי אותו גם שיחק עם תוכנת הEASYTUNE שבאה עם לוח האם, בינינו, אני לא בטוח שהוא עשה מה שצריך (ולעתים אני רואה סימן קריאה מהבהבה ליד מהירות המאוורר, ראו בתמונה). ובנוסף יש לי הודעת שגיאה של התוכנה בעליית המחשב - זה איזה באג ידוע ואין לו פתרון חוץ מלהעיף אותה. שורה תחתונה, אני לא מתעסק עם הדברים האלה ולא מתכנן OC, אני רק מבקש את דעתכם המקצועית איך לכוון הכל נכון ומעיף את התוכנה. תודה !!! [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 665 צפיות

דיונים חדשים בפורומים