מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
קניתי את המעבד הנ"ל בחו"ל(newegg) נתתי אותו להרכבה בחנות שליד הבית המוכר מתקשר אליי ואומר שהמעבד לא תקין שהוא מדליק את המחשב הוא מתכבה אחרי שניה הוא שם מעבד אחר של אניטל ועבד.. ההרכבה הייתה על לוח אם 945p s3 של גיגבייט מה אתם מציעים לעשות האם אפשר לבדוק אם המעבד תקין?
-
- 62 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
באחד מאתרי מכירות המחשבים (אתר ידוע מאוד) ישנו מחשב שיש לו את המעבד המהיר בעולם (ככה הוא מוצג) איך יכול ליהיות שלמעבד המהיר בעולם יש רק 1.86 GHZ ואלה הפרטים שלו : מעבד סוג מעבד: Intel LGA 775 CONROE דגם מעבד: E6300 מהירות מעבד: 1.86 GHz מהירות FSB: 1066 MHz זכרון מטמון cache: 2 MB
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לקנות זכרון חדש למחשב שלי. כרגע יש לי 256MB DDR (ישן, אני יודע...) לפי CPU-Z , התדירות שלו היא 166MHZ (אמרו לי שזה בעצם פי שניים או משהו כזה - אני אשמח להסבר ...) אני זקוק לזכרון של 1GB וכנראה אני אקנה את זה: 400MHZ ?1GB Corsair (Value) CL3? (בהמלצת חבר) יש לי מעבד של AMD ולוח אם של Gigabyte ורציתי לדעת איך אני יכול להיות בטוח שהזיכרון "ירוץ" על המעבד. כלומר, האם CPU יכולה "להגיד" לי שהזיכרון מתאים, ואם כן - איפה אני יכול לראות את זה? אני כמובן מתכוון להוציא את הזיכרון הקיים... תודה מראש על העזרה, RedFox.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם Gigabyte 965p S-3 יתמוך במרובעי הליבה של אינטל? ובזיכרונות 800?
-
- 3 תגובות
- 457 צפיות
-
-
אם לא האם מתוכננים מעבדים כפולי ליבה של 64BIT?
-
- 5 תגובות
- 575 צפיות
-
-
נראה לי שנורא קשה עד בלתי אפשר להשיג לוחות עם צ'יפסט CF Xpress 3200 + SB600 כגון INFINITY CFX3200-M2/G של DFI M2R32-MVP של ASUS K9A Platinum של MSI
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
יש לי לוח אם ישן למעבדי SOCKET A של AMD, הלוח נקרא ASUS A7V8X-X, בררתי באתר שלהם והגרסא האחרונה (שלא בטא אלה בדוקה) היא 1013, בררתי ב-CPU-Z וכתוב שם שהגרסא הנוכחית היא 1011 (revision 1011), כלומר, אם אני רוצה יותר אוברקלוק אני צריך לעדכן, שמתי את הביוס החדש שהורדתי (UNZIPPED) על כרטיס COMPACT FLASH, כי שמתי לב שבזמן ה-POST, הלוח מזהה כונני USB, האם הוא מסוגל גם לעדכן דרכם ביוס? (אני לא עושה את זה עם דיסקט מכמה סיבות, אחת שאין לי ושתיים שהם נוטים למות בדיוק בנקודות הכי קריטיות, ומות הדיסקט באמצע עדכון ביוס זה דבר רע מאוד)
-
- 0 תגובות
- 465 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות זכרונות והוא רצה את אלה: Mushkin 2GB 1GBx2 Enhanced EM2-6400 DDR2-800 Model 996527 איפה הוא יכול להשיג אותם בארץ מישהו יודע? ואיך הם שמעתי שהם זכרונות ממש טובים? מישהו יכול לעזור לי זה די דחוף למחר? וגם מה הזכרונות הכי טובים לOC בתקציב של 1800 שקל?
-
- 1 תגובה
- 473 צפיות
-
-
1. אפשר בבקשה תוכנה פשוטה שבודקת מעלות למעבד ולזכרונות 2.איך אני יכול לדעת אם הזכרונות שקיבלתי הם מהירות 667 הכוונה האם יש לזה תוכנה ואם יש להם תיזמונים 4-4-4 תודה!
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
היי יש לי לוח אם P5W dh ויש לי 2GB זכרונות,2X1GB בדואל (בסלוטים הכתומים) והייתי רוצה להוסיף עוד זכרונות 512GBX2 לסלוטים השחורים, רציתי לדעת אם עכשיו יהיה לי 2 דואל צ'אנל? או שזה לא משפיע בכלל? ואיך בכלל הכי רצוי שיהיה (ומתוכנן גם OC)? אני יודע שמומלץ פחות מ3GB כי זה ימנע בעיות בווינדוס. תודה
-
- 1 תגובה
- 445 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להוסיף עוד זיכרון למחשב (כנראה 1G) כרגע יש לי 1 ג'יגה (דואל 512) וזה הלוח-אם שלי: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_86_1412&products_id=8368 רציתי קודם כל לדעת האם אני יכול להשים יותר מ2 ג'יגה זיכרון? או שהלוח-אם הזה קורא רק 2 ג'יגה? אם בעתיד(עד שנה) אני ארצה לקנות לוח-אם חדש, אם הזיכרון שאני רוצה להוסיף יתאים גם לחדש? אם כן אז תמליצו לי בבקשה על 1 ג'יגה שיתאים ללוח-אם הזה. ואם הזיכרון שאני רוצה לקנות לא יתאים ללוח-אם שאני יקנה בעתיד אז מה אתם מציעים? עריכה: ד"א הזיכרון שלי עכשיו הוא: 1024MB PC3200 DDR SDRAM PQI תודה רבה לעוזרים! ומצטער אם לא פתחתי את זה בפורום הנכון... (עשיתי העתק גם לפורום "טמיכה טכנית")
-
- 7 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אני מקווה שאני בפורום המתאים לשאלה. אם לא המתנצל מראש. ברשותי ספק ליברי 500 ולוח Gigabyte 965P-DS3. שמתי לב שבספק יש חיבורים למעבד ועל הלוח יש חיבור ל12 וולט בנוסף לחיבורים הרגילים. השאלה שלי היא: 1. מה עושים בעקרון עם הכבל שרשום עליו "למעבד בלבד". מחברים אותו, או שזו סתם פונקציה ? 2. צריך/רצוי לחבר את החיבור הנוסף שעל הלוח ? אני מקווה שהבנתם למה אני מתכוון : [צרפתי תמונה של החיבור שאני מדבר עליו - מה בעקרון עושים איתו ?] [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר שלי קונה מחשב חדש אני רוצה לדעת מה המעבד הכי טוב שקיים עד היום
-
- 21 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
-
אז היום עם מפרט סופי באתי לKSP הכול טבו ויפה רק המוכר שם החליט שהוא שונא את הV-DATA.... בלי יותר מדי נמוקים. אז הוא הציע את הTWINS או את הקינג (למרות שהוא אמר שעדיף את הקינג כי הם יותר מתאימים ללוח אם... ) אני מדבר על סטיקים של ג'יגה... רצתי לדעת אם הוא צודק הוא שהוא סתם מנסה לסחוט ממני עוד כמה שקלים :\ כאילו ממה שהבנתי V-DATA אמינים כל עוד לא משתמשים בהם לOC או שיש לך סתם תקציב ענק... ולי אין, אז סתם להוסיף עוד 150 שקל על "שם" זה די בזבוז... בקיצור יש הבדל או לא? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום אני צריך לוח אם שתומך זכרונות DDR2 1000 שיהיה טוב לOC...!
-
- 4 תגובות
- 544 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על איזה זכרון את ממלצים אחד בחנות ושתים מה יד שניה אני צריך שזה יתאם לזכרון שיש לי החשב ADATA 256 שתי סטקים מהירות 500 http://www.ashafpc.co.il/site/index.asp?proID=91 http://hwzone.co.il/tradezone/index.php?cat=showitem&item=8031 http://hwzone.co.il/tradezone/index.php?cat=showitem&item=7976
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
השאלה שלי אם אני צריך לחבר גם את הatx וגם 24 פינים? כי שחיברתי רק atx הוא לא עבד ושחיברתי רק 24 גם לא עבד... שחיברתי 20 (לא 24..רק 20)וגם atx אז הוא עבד כמו שצריך... איך לחבר?
-
- 4 תגובות
- 536 צפיות
-
-
האם לוח 945P-S3 מגביל את הCORE 2 6300 ? אם כן במה?
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
מחשב P4 מעבד 3GHZ Prescot הזכרונות עובדים בדואל כאשר SLOT אחד בתזמונים של 3-4-4-8 ו SLOT שני בתזמונים של 2.5-3-3-8 האם בתצורה שכזאת יכולה להיות המערכת לא יציבה? והאם אפשר בביוס לשנות תזמונים עבור כל SLOT בנפרד?
-
- 2 תגובות
- 466 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה נשרף לחבר לוח אם MSI S754, הוא מעוניין להחליף באותה הזדמנות מעבד (נעול על E6300). הבעייה היא שיש לו זכרונות DDR וכ.מסך AGP. חשבתי על השילוב הבא: asrock 775dual-vsta + E6300, באתר של אסרוק מצויין שהתמיכה במעבדי קונרו היא מביוס P1.40 והוא מפחד לקנות לוח שאולי יתאים למעבד.. בינתיים הוא חושב על: asus p5vdc +E6300 אני לא יודע בדיוק- p5vdc-x/mx(אם זה הp5vdc-x אז עדיף אותו השאלה אם הוא תומך בקונרו) אשמח לחוות דעת בנושא והצעות שיפור אם אפשר.
-
- 11 תגובות
- 751 צפיות
-
-
קניתי מחשב וביצעתי הקפאה כדאי שאני יוכל לשנות היום את המארז. אבל.. אני רוצה לשאול אותכם שאלה חשובה קניתי INTEL DG965RYCK (לוח אם) עכשיו כמה הוא יותר טוב מהלוח ASROCK 775Dual-VSTA s775, VIA PT880 Ultra, DDRII 667, PCI-E, AGP ????????. נכון יש לו ציפ יותר מתקדם אבל... אני לא מתכנן OC ואני לא מתכנן זה בטוח לעבור למרובי ליבות וגם אני משתמש בזיכרונות 667. אז ההבדל של ה300 שקל שווה את זה? האם ה945 מגביל את הקונרו (המעבד שלי). אני צריך לדעת תשובה לעניין עד שעה 12 בבקשה ממכם תענו לי בהקדם ותציעו לי! מי שמכיר את INTEL DG965RYCK תגידו לי במה הוא יותר טוב ואם זה שווה - הוא יותר יציב? הוא יותר מהיר? הוא לא יודע מה? תודה! ואם אני יקח את הINTEL DG965RYCK אולי שווה לקחת את ה GA …
-
- 5 תגובות
- 464 צפיות
-
-
חוות דעת ללוח אם טוב שמתאים ל 6600 וגם שיתאים למעבדי מרובעי ליבה לעתיד..... אם תוכלו לתת לי 2 דגמים אז זה יהיה מצויין תקציב: 700-900
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש בימים הקרובים רציתי לדעת מה ההבדל והאם שווה להוסיף ועד כסף ללוח שיש בו 965?? אבקש גם המלצה ללוח לא יקר וטוב לE6300 ושיתאים לOC קל...
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
בוטן רוצה לדעת ? הוא ראה שיש לוחות אם ממש חמודים לחברת אסרוק מבית שאסוס-טק אבל זה רק 945G ASRock ConRoe945G-DVI האם בוטן מאבד מהיכולות שלו במעבד שבמילא לא עושה OC ו עובד מול זיכרונות של MHZ667 . תודה בוטן.
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-