מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=2284&category_id=61e02763c9912b92964d2c7098b9455e& מה יש לכם להגיד? מחליף לP35-DS3? למה הוא עולה יקר כול כך בגלל הכרטיס קול שיש עליו?
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב שנקנה לפני כשנה, וכרגע מריץ OC של 150% למעבד E2180 עם לוח אם P-35 DS3L (באס על 300 מה"צ, מעבד על 2.7 גה"צ, קירור MaxOrb). בזמנו נקנה המעבד כדי לחסוך כסף, וכיום אני מעוניין להגביר את הביצועים על ידי שדרוג המעבד במינימום ההשקעה על ידי אובר-קלוק ברמה בינונית שלא יצטרך תחזוקה תכופה. אני מחפש אובר-קלוקר מוכשר, שייתן מקסימום תמורה לכסף והבדל ניכר בביצועים. אשמח לעזרתכם.
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש לוח/זכרון/מעבד למחשב HTPC. משמש כמדיה סנטר מלא, וללא משחקים. תקציב- 1000 ש"ח. אפשר לחרוג קצת, אם זה שווה את זה. אשמח להמלצות. תודה!
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
השאלה היא אם עושים אוברקלוק זה נכון שהכרטיס או המעבד אורך החיים שלהם יתקצר?
-
- 11 תגובות
- 760 צפיות
-
-
למה רשום לי שהזיכרונות פועלים ב-2T ולא ב-1T? ודבר נוסף: עבור סטיקים של זיכרונות, אם מצוין על סטיק שהוא עובד במתח שגדול מ-1.8, צריך להגדיל את המתח בביוס בשביל שיעבוד במהירות מקסימלית? או שהלוח אם מתאים את עצמו לבד? (העלאת מתחים כזאת מסוכנת?)
-
- 10 תגובות
- 706 צפיות
-
-
היי מהי תכנולוגית הS.M.A.R.T? שמתי לב שבהרבי לוחות M יש אופציה כזו לדיסקים הקשיחים... האם כדיי להפעיל את האופציה הזו? האם היא טובה? ולמה היא משמשת? תודה..
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שניהם מעבדים של amd64 רק שאחד מהם הוא מובייל והשני הוא לא. לדוגמא: שניהם דגם 3200 1). AMD ATHLON 64 3200+ OEM או AMD ATHLON 64 3200+ BOX 2). AMD Athlon 64 3200+ Mobile DTR (754-pin) OEM רציתי לדעת בסך הכל מה יותר שווה לקנות אם אני רוצה לאוברקלוק. ומה ההבדל בינהם??? תומר בכר
-
- 3 תגובות
- 484 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול כמה זיכרון קאש יש ל3400+ סמפרון ואיזה מעבד של אינטל הוא שווה בערך? ומה הת'דר שהוא עובד בו?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הזיכרונות הם: http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=1491881&CatId=1833 שימושים: משחקים,OC שאלות: 1.אך הציפ TCCD לOC? 2.אני יודע שהחברה לא מוכרת אבל כדי לקנות כאלו?
-
- 5 תגובות
- 581 צפיות
-
-
יש למישהו מושג מתי AMD הולכת לפרוץ לשוק עם מעבדי ארכיטקטורת 32 ננומטר? נראה לכם הגיוני שהם נשארים מפגרים מאחורה בעוד אינטל מביאה את הדור השני של מעבדי הICORE של ה32 ננומטר? וAMD עדיין עם מעבדי הפנום עם ארכיטקטורה של 40 ננומטר? מישהו יודע משהו על חדשות לגבי הנושא הזה? זה ממש מעניין אותי, ואני יודע שהמעבדים של AMD עובדים בטמפרטורות הרבה יותר גבוהות משל אינטל, לפחות כרגע
-
- 26 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שאלה לידע בסיסי איזה מעבד יותר חזק? [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]Core i3 2100 3.1Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray לפי מה שהבנתי זה 2 ליבות או [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]Athlon II x4 Quad Core 640 Socket AM3 3.0Ghz Box שזה 4 ליבות [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]
-
- 72 תגובות
- 7k צפיות
-
-
שלום חברים! יש לי את לוח האם הנ"ל ועל פי ה- Dvice Manager אני רואה שיש לי 2 COM Ports בחיבורים מאחורה אני רואה רק אחד (אני צריך 2). פתחתי את המחשב ומצאתי בלוח האם 9 מגעים שרשום מתחתם COMA SPD1F (מצרף תמונה: למטה צד שמאל) ויש לי כבל שיכול להיכנס ל9 שיניים ובצד השני יש COM פורט. איך עלי לחבר אותו לחיבור הנ"ל? תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב, קניתי מאוורר חדש למעבד, בעיקר למטרת שקט, וכשאני מנסה להוציא את המאוורר הקיים משום מה אני לא מצליח. יש את הקליפס הזה שצריך להזיז ואז להוציא מהפינים האלה אחד למעלה ואחד למטה - מה שנראה ואכן פשוט. עשיתי את זה, הקליפס משוחרר לגמרי, אבל הגוף קירור לא יוצא ולא זז בכלל אלא נותן תחושה שהוא תקוע/דבוק מאחורה. אני מפחד למשוך חזק יותר בשביל לא לעשות נזק. יכול להיות שהגריז הדביק את הגוף למעבד או משהו? ושאלה נוספת - בכבל של המאוורר הקיים ללוח אם יש חיבור עם 4 פינים, ובמאוורר החדש יש 3. הוא עדיין מתחבר ועובד, למרות שבחיבור בלוח גם יש 4 פינים ואחד נשאר בחוץ. מה המשמעות של הפין האבוד הזה? נ.ב - תושבת AM2 אם משנה.. תודה!
-
- 4 תגובות
- 549 צפיות
-
-
:asthanos: :'( :-* :-/ :-X :-[ : 8) ;D
-
- 0 תגובות
- 938 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה דעתכם על המפרט הסופי (מה דעתכם על לוח האם?): בנוסף רציתי לדעת איזה מארז כדאי לקנות בהנחה שבקרוב אצרף צורב, כמו כן יש לי כרטיס קול נוסף שמשמש להקלטת מוסיקה (כלומר, אני זקוק למקום לשני כרטיסי קול). אגב, האם כדאי לקנות גם ספק מיוחד? מאוררים? * מעבד: Intel Pentium 4, 1.8A Ghz 512KB Cache - Socket 478. * לוח אם: ASUS P4T-E. * זיכרון: 512MB RDRAM. * דיסק קשיח: 60GB 7200RPM Maxtor DiamondMax Plus D740X. * DVD-ROM דגם: ASUS E616. * כ. קול: +Sound Blaster Audigy MP3. * כ. מסך: ASUS V8440/TD : GeForce4 Ti VGA, 128M DDR Memory, TV-out, DVI. * מודם: US Robotics - 56K Internal Faxmodem PCI. * כונן דיסקטים 1.44MB. אם הייתם משנים משהו, אנא כתבו... תודה רבה!
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איך בודקים האם החומרה תקינה? איך בודקים את המאפניים כמו סוג של DDR מהירות MHZ מהירות CL
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
בעוד כחודש אני מתכנן לשדרג את המחשב שלי ולקנות HD4870 ומסך T220 לפני כמה חודשים שידרגתי את המעבד לQ6700 ואת הזיכרון ל4GB 800MHZ והחלק הכי ישן במחשב שלי נשאר הלוח אם GA-965P-DS4 השאלה שלי היא האם יכול להיות שהלוח אם יגרום לצוואר בקבוק? או לירידת משמעותית בביצועים? או יש סיבה משמעותית אחרת שאני צריך לשדרג גם את הלוח אם? תודה.
-
- 3 תגובות
- 981 צפיות
-
-
הנציג אמר לי שלמעבד QUADRO וספציפית לMSI בדגם G41M4-F יש צלעות קירור שמאוד ייחודיות ושעוזרות לו. האם הדבר נכון והאם עדיף לקחת של אסוס במקום (P5QPL-AM G41)? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
תגידו לי בבקשה מה אתם חושבים על הלוח החדש הזה שאמור להיות הצלחה ענקית אני רוצה לכלול אותו במפרט הבא שלי ואני מאוד רוצה לדעת את דעתכם עליו אשמח לשמוע בעיקר מאנשים שיש להם את הלוח הזה (למרות שאני בספק שלמישהו כבר יש) אני אישית מאוד מתרגש מהלוח הזה כי הוא נראה פצצה - אבל מה איתכם? ;D http://www.gigabyte.com.tw/products/8ihxp.htm
-
- 18 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי האם זה מעבד טוב? אני רוצה לקנות מחשב במחיר יחסית זול(עד 3000) ואני מתלבט לגבי המעבד. תודה
-
- 3 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
שלום כולם ראיתי כי איפוקס הוצאיו עדיכון לביוס שלהם האם כדאי לעדכן תביוס? אני לא צריך לעדכן כי הכול עבוד בסדר האם כדאי?
-
- 7 תגובות
- 594 צפיות
-
-
כרגע על המחשב שלי מותקן 506. האם יש מעבדים שחוצים את ה3 ג'יגה בבאס 533? כמובן שלא עשו OC. יש לי לוח אם אינטל הכי פשוט שיש לסוקט 775 והוא תומך רק 533 ואני חייב לשדרג למעבד יותר רציני אז מה הן האפשרויות שלי?
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
טוב בזמן אחרון אני ממש לא מעודכן בהתפתחות הטכנולוגית והמהירויות\סטנדרטים מעבדים\ליבות וזיכרונות וכו'... במיוחד בכל מה שקשור לערכות שבבים זיכרונות ומעבדי פנטיום 4. מישהו מכיר מדריך שיכול לעזור לי? או שנתחיל בכך שאשאל מהיא ערכת השבבים האידיאלית כרגע, אני לא מעוניין בRDRAM אז אני מניח שזה סוג של I854 אבל זכרונות לערכה זו לפי מה שאני זוכר הינם רק 2100\1600 ולא 2700 החדשים... גם כן אין לי מושג מה ההבדל בין northwood ל williamate או מי מהם הוא עובד בFSB של 400MHZ או 533MHZ או מי בכלל 13 מיקרון, ואיזה סטפינג או מהירויות עדיף לקנות. גם כן איזה לוחות ממולצים בארץ?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
:s05: אני יודע שפעם המליצו לי ולכל אדם שמשדרג את הזיכרונות שלו שהם יהיו מאותו גודל אותה חברה ואותה מהירות עכשיו אותו גודל ומהירות אני מבין (בכל מקרה המהירות תיקבע ע"י הרכיב האיטי ביותר לא?) ואות גודל אני מבין בשביל לנצל את האפשרות של פנייה כפולה לזיכרון אבל אותה חברה? (למנוע מסכים כחולים וכאלה) או שזה כבר סיפורי סבתא? אשמח לעצות.
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-