עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. האם יש תאימות אחורה בלוחות אם בכל הנוגע לזכרונות? יש אפשרות להשתמש בזכרונות DDR400 על לוח אם שתומך ב-DDR2? במידה וכן - זה אפשרי בכולם או רק בחלקם? תודה

2. Started by אור כהן,

שלום לכולם אני מעוניין לרכוש לוח אם למעבד E2160 לOC גבוהה. רצוי שללוח אם יהיו 6 חיבורי SATA, וFIREWIRE חיצוני. אם יש לו ESATA זה יתרון. הייתי מעוניין לדעת מה הלוח הכי משתלם, וטוב לדרישות הנ"ל. שמתי עיין בינתיים על הלוח הזה: http://tms.co.il/product/3669 והזה http://www.skypc.co.il/sg_product~BLKDP35DPM~10~0.htm אגב איך שיפור הביצועים בOC בP35 ל965, הוא מורגש?[br]פורסם בתאריך: 25.02.2008 בשעה 16:49:46 מישהו?

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  3. Started by OFIRLEVY66,

שלום, איך אני יכול לבדוק את התזמונים(CL) של הזכרונות שלי? עם איזה תוכנה?

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  4. Started by Turbine,

יש לי אפשרות לקחת 2 סטיקים של 512 KINGSTON 2.5 CAS או סטיק 1 של ג'יגה של סמסונג אין לי מושג מה ה CAS שניהם DDR 400MHZ חשבתי לקחת את הסטיק של הג'יגה לצורך שדרוג בעתיד אולי ל2 ג'יגה או משהו כזה.. עקב שאלה ששאלתי פה בפורום ואמרו לי שברגע שממלאים את כל הסלוטים שיש לזכרון אז יש איזה באג כזה ב AMD שנכנס למצב של 333MHZ השאלה היא מה המהירות של הסמסונג והאם זה כזה משמעותי אם לדוגמא ה CAS הוא 3 או 4?

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  5. Started by ronte,

לוח אם: Gigabyte P35-DS3L מעבד: Intel Core 2 Duo E6550 @ 2.33GHz (מעבד בכלל צריך להיות תואם לזכרון?). תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  6. Started by 1nstall,

שלום לכולם.. אני יכול לקנות את הזיכרונות הנל ב465 ש"ח.. ובדיוק יש לי תקציב דומה (שבהתחלה תוכנן ללכת לקניית הארד-דיסק..) כרגע אני עם המפרט בצד ימין. וכפי שאתם יכולים לראות, הזיכרונות עברו OC חביב ביותר. אני פוחד לקנות את הזיכרונות האלה, ופתאום לגלות שאני אצטרך לוותר על הOC.. מה שעוד מציק לי זה המתח הנמוך שלהם. שלי כרגע צורכים 2.250, ואני חושש שאלו לא יוכלו להתמודד עם מתח כזה. למישהו יש ניסיון איתם? או ביקורת כלשהי? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6257 תודה מראש Install

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  7. שלום לכולם! זהו מפרט נמערכת שלי Asus P5N-T Deluxe intel core 2 qued6600 וכרגע שני זיכרונות פשוטים של 2GB במהירות של 800Mhz המטרה של השידרוג היא לביצוע אוברקלוק יצב וטוב. אני רוצה להגיע למהירות שעון של משהו כמו 3.4 לכן אני לא צריך את הזיכרון הכי יקר בשוק. התקציב נע בין 400-500 מוכן לחרוג עד 80 שקל תודה לכל מי שעוזר, ואם חסר משהו בפרוט המפרט אני אשמח לפרט

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  8. Started by ScreameR,

אחרי בירור הבנתי שהזכרון שהלוח (מלפני 5-6 שנים בערך) תומך ב DDR333, אבל לא הצלחתי למצוא בשום מקום פירוט של בכמה זכרון הוא תומך, אני רוצה לקנות שני סטיקים של 2GB של A-DATA, מישהו יודע אם הלוח יתמוך ב4GB DDR333 ? תודה !!!

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  9. Started by iyehuda,

אם אני לא עושה אוברקלוקים 1.מה עדיף SEMPRON 2600 או סלרון 2.6 2.מה עדיף לוח של MSI או ASROCK ( בגדול ) 3. לאיזה לוח יותר טוב : 1. ?A8N-VM nVidia 6100, GBL? 2. לוח של MSI גם מבוסס 939 עם ציפסט של ATI וכרטיס מסך OB X300 ( אני פשוט לא יודע את הדגם )

• 8 תגובות
    • 679 צפיות
  10. שלום לכולם יש לי אפשרות לרכוש זכרונות של APPLE G5 DDR 400 במחיר מצוין. הזכרונות הינם בעלי CL3 ונפח זכרון 2GB ודומים במאפייניהם לזכרונות DDR הסטנרדטים. שאלתי היא האם הזכרונות יפעלו על מחשבי AMD\אינטל ? תודה מראש,

11. Started by AMIT1024,

אני מעונין לקנות את המעבד הזה: Intel Core 2 Duo 6600 - 2.39 GHz - 4MB cache - 65W - מה דעתכם עליו והאם הוא מעבד טוב יותר משמעותית מה 4800 X2 שאלתי היא האם עדיף לקנות את הלוח הזה: INTEL - Bad Axe (975x) LAN 1000 + RAID + Firewire או הלוח הזה: ASUS P5W DH DELUXE (975X) - ATX איזה מהלוחות הוא OVERCLOCKER טוב יותר וכמובן יציב יותר???.....היציבות חשובה לי יותר. וכמובן זכרונות שזה מה שאני מחפש: 2GB Cellshock (2X1024) DDR II - PC6400 4-4-4-12 800MHz מישהו שמע על החברה הזאת??? ומה אתם אומרים עליהם? אני מצטער על השאלות המטומטמות פשוט אני לא הייתי מעורה בענף שנה בערך.

• 7 תגובות
    • 679 צפיות
  12. Started by november70,

שלום לכל החברים כאן. אני חדש בשכונה. לאחרונה ביקשתי לרכוש מחשב נייח לבן שלי בעל אוריינטאציית משחקים. נכנסתי ללינק המפרטים המומלצים ובחרתי במפרט האמצעי (פחות או יותר - 5 מתוך 8) במפרט זה, הוצע לשלב את המעבד AMD Athlon II X3 450 3.2Ghz להפתעתי, לא מעט ספקי חומרה אמרו לי שבארץ AMD איננו פופולרי ושהרבה יבואנים מעדיפים להתעסק רק עם INTEL בסוף מצאתי ספק שנתן לי הצעת מחיר שהתאימה כמעט אחד לאחד למפרט (פרט לעובדה שבמקום מעבד 450, הוא מספק לי 455 - בטענה שה- 450 כבר לא נמצא) ולהלן השאלות שלי - מי שחושב שהוא מספיק מקצוען לענות לי עליהן - התשובות יתקבלו בברכה ובתודה מראש: 1) האם זה באמת נכון ש- AMD אינו פופולרי בישראל - ואם כן - האם זה עלול להשפיע לרעה על השרות שאני אקבל מהמ…

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  13. השאלה כמו בכותרת אני מחפש אם אפשר לקנות מחבר כמו הQ-connector של ASUS ללוח אם שלי שהוא של GIGABYTE?? תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  14. Started by The Ball,

מה זה ה- DUAL LAN שיש בלוח אם הזה? ומה ההבדל בינו לבין LAN רגיל?

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  15. אהלן לכולם! אני כבר מיואש!!! [glow=red,2,300]בבקשה תעזרו החליט כבר! [/glow] לפני קניית המחשב החדש שלי למשחקים רציתי להתייעץ על המפרט עצמו... אז הביאו את דעתכם, במה ניתן לשפר וכו'.. התחומים שאני לא ממש מבין בהם הוא הזיכרון, לוח אם, ומארז.. ראיתי כמה ואריאציות שונות ואני לא יודע מה לבחור אז החלטתי לפנות לכאן בתקווה שתיעצו לי לנכון =] שימו לב שהמפרט לא הורכב בחנות מסויימת אלה נבנה לפי המחיר הכי זול לחומרה זאת כי ראיתי ש-IVORY מתחרה עם מחירים, רשום באתר.. מישהו יכול לומר עד כמה זה נכון? הם באמת יורידו את המחיר שלהם אם אני יראה להם שמצאתי ביותר זול??? =\ הנה מפרט: מעבד:(FOXPC.CO.IL) Intel Core 2 Duo Processor E8400 3GHz 1333MHz 6MB BOX ¤799 3 שנים אחריות http://ww…

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  16. Started by Life_SyStem,

אני לקראת קנית מחשב חדש, ובחרתי בשלוש ליבות של AMD. אני כן מעוניין בOC אך לא ישר. איזה לוח מתאים לי? איך אני צריך לחשוב קדימה? ה 770? 780? 790? מה ההבדלים ביניהם? תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  17. Started by yotam360,

האם הלוח אם שלי (striker ii formula) תומך WIN7? מבחינת דריברים וכאלה...)

18. האם ניתן למצוא בארץ לוח אם mini atx שיתאים למעבד intel pentium m 730? כך שיאפשר להרכיב HTPC? (כיום הדות'ן עובד על asus p4c800 e dlx עם מתאם של אסוס) תודות לעוזרים נדב

• 10 תגובות
    • 679 צפיות
  19. Started by sPoiled,

אהלן, הכסף הוא אותו הכסף, רציתי לשאול איזה לוח אם יותר כדאי/משתלם. גם רציתי לדעת אם החיבור של ה-24 פינים בלוח אם של אסוס לא מהווה בעיה לספק מלמעלה ובמיוחד מלמטה. איפה יש יותר פיצ'רים/בנדל יותר עשיר... תודה רבה לעוזרים D:

• 7 תגובות
    • 679 צפיות
  20. ברשותי כרגע המפרט הבא: מעבד Q8200 לוח MSI P45 Platinum כ.מסך SAPPHIRE HD5770 זכרון 2GB DDR2 800 וכו... כרגע אני מעוניין לצמצם את המפרט למארז m-ATX מה שדורש החלפת לוח אם ל-m-ATX ורציתי לדעת איזה צ'יפסט יהיה הכי אידיאלי למפרט והכי קרוב לביצועים שיש לי עם הלוח הנוכחי (מכל הבחינות כמובן). האם הביצועים צריכים לרדת משמועתית? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  21. Started by yagelk,

אהלן, ברשותי מחשב עם המפרט הבא: מעבד I5 4570 קירור intel מקורי 8Gb RAM (2x4) לוח אם msi B85-D3H/ אני מעוניין: 1. להוסיף יותר זיכרון RAM. חשבתי להוסיף עוד 4 GB כי כשאני משתמש בVMWARE המחשב מגיע כמעט ל7.5. מה אומרים? בעיקרון זה מסודר על לוח האם בסלוט 1ו - 3. איפה להוסיף אם אוסיף? איך לסדר את זה? 2. אני תוהה לעמצי אם לא כדאי להחליף את הקירור לקירור יותר רציני. צריך לציין שלא נעשתה שום בדיקת מעלות של המעבד. סה"כ חשבתי להשקיע עוד כ400 ש"ח.

22. שלום רב, האם כרטיס זיכרון מדגם KVR400X64C3A/1G של קינגסטון מתאים ללוח ABIT NF7-S ? שאר חלקי המערכת: מעבד AMD Athlon XP +2500, כרטיס מסך nvidia geforce fx 5500, ספק כח: Tsunami 350W. כרטיס זיכרון נוכחי: 520MB. תודה, אורי

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  23. Started by TheDiesel,

שלום. יש לי מעבד INTEL CORE I3 4130 לוח אם ASUS H81M-E האם אני יכול לשדרג למעבד טוב יותר מהדור החדש?

24. קודם כל... איזו ליבה יותר טובה ? WINCHESTER או VENICE ? ומה זה integrated into chip fsb כמו שרשום פה ? http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16819103501 איך הזכרונות של WINTEC? tnx

• 8 תגובות
    • 679 צפיות
  25. יש לי לוח של ASUS P4S8X-X באתר שלהם רשום לפי מה שאני הבנתי שמתאים רק DDR 333 MHZ http://www.superwarehouse.com/ASUS_P4S8X-X_ATX_Pentium_4_Motherboard/P4S8X-X/ps/255802 ולא מצאתי זיכרון כזה למכירה (הפסיקו כבר עם הDDR כי ראיתי רק 2 ו3 ??) יש מצב שאני טעיתי בזיכרון ? ואם לא מאיפה אני יכול להשיג אחד כזה . תודה.

• 4 תגובות
    • 679 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.