עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by lmlm,

http://www.dfi.com.tw/Support/Download/bios_download_us.jsp?PRODUCT_ID=4696&CATEGORY_TYPE=LP&STATUS_FLAG=A&SITE=US יאללה אנשים להוריד, ולנסות. אני מוריד.. ;D ;D

• 0 תגובות
    • 448 צפיות
  2. Started by fit3,

שלום אנשים רציתי לדעת אם אני יכול לדעת עם המעבד פרסקוט שלי 3GHZ הוא 64 או 32 ביט? ואם הוא 64 מזה אומר שאני צריך וינדוס 64 ביט וכול שאר הדרייברים של המחשב חייבים להיות תואמים גם ל 64 ביט??? בתודה אמיר

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by swisaavi,

אני מדבר על twinmos 2GB ddr2 667mhz, על לוח אם 775dual-VSTA. קודם כל, הלוח אם יכול לקלוט cl4 בזיכרון כזה? יש הבדל גדול בין cl4 ל cl5?

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  4. שלום לכם, לאחר בדיקות שערכתי ב- Windows Memory Diagnostics הבנתי שיש בעיה בזכרונות (2X256mb ddr1 400mhz). בדקתי כל אחד בנפרד כחצי שעה ולא אירעה שגיאה בודדת. לאחר שהחזרתי את שני הזכרונות לבדיקה ביחד התגלו שגיאות. ניסיתי להעביר את הזכרונות לסלוטים אחרים וגם לנקות אותם מאבק ולבדוק שהם יציבים והרצתי שוב- עדיין דווחו שגיאות. מה ניתן לעשות במצב כזה?

• 9 תגובות
    • 802 צפיות
  5. היי לכולם. בבדיקה די שגרתית בMEMTEST גיליתי דבר מעניין. נתחיל בזה שאת הבדיקה ערכתי בהגדרות סטוק של כל הרכיבים במחשב. כולל כמובן, הזכרונות. כאשר אני מריץ בדיקה רגילה, ובפרט הגדרת הMEMORY SIZING היא BIOS STD, הכל עובד כשורה. ברם, כאשר אני בוחר באפשרות MEMORY SIZING = BIOS ALL, שלמיטב הבנתי(ואשמח אם מישהו שיודע עוד על העניין יוכל להרחיב), אינה משאירה שום זכרון רזרבה אלא בודקת את כל כולו, אני מקבל תוך מאית שנייה 481 שגיאות, שתוקעות את המחשב לגמרי. כאן אני נתקל בבעיה משונה גם כן - אם אני לוחץ על כפתור הריסט, המחשב לא עושה POST. אני צריך לכבות את המחשב ולהדליקו מחדש כדי שהוא יחזור לפעול רגיל. כל השגיאות מופיעות בכתובת הבאה : 000fec00000 - 4076.0MB. עכשיו השאלה שלי היא כזאת - הא…

• 4 תגובות
    • 948 צפיות
  6. Started by zvika04,

אני מחפש לוח אם למחשב בעל יישומיים משרדיים+ (לא למשחקים). לכן חשבתי ללכת על לוח משולב עם כרטיס מסך (גם בשביל לחסוך). המחשב צריך להיות חזק כי אני עובד על מספר יישומים בו זמנית והמחשב הנוכחי שלי כבר קורס... המעבד יהיה: 6300, וראיתי לוחות של אינטל המבוססים על השבב 965G שהוא בעל הכרטיס מסך המובנה ה"חזק" יותר שלהם (X3000), אבל תשמעו קטע: יציאת הכרטיס היא ב- VGA ואני שחטאתי וקניתי מסך LCD מ"שוכלל" עם יציאת DVI יכול מבחינת אינטל ללכת לכול הרוחות כי אם אחבר את המסך (עם מתאם או כבל מיוחד) אל יציאת ה-VGA שבלוח אקבל אות אנלוגי ולא דיגיטלי. אתם מבינים, אי אפשר לחבר מסך בחיבור דיגיטלי ללוח אם עם הציפסט האחרון של אינטל.... אלא אם אתם קונים כרטיס מסך נפרד, אבל אז בשביל מה לקנות לוח אם …

• 10 תגובות
    • 802 צפיות
  7. Started by mantsur,

שלום, אשמח לדעת איזה לוח עדיף עבור מעבד AMD AM2 ATHLON 3500 64BIT 1. GIGABYTE M51GM 2. MSI K9NGM שניהם עם chipset GEFORCE 6100+NFORCE 430 האם כדאי לשדרג את לוח האם למשהו אחר עם הגדלת תקציב בסדר גודל של 100 ש"ח תודה איתי

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  8. Started by rene,

מישהו יודע אם הכרטיס Albatron KM51PV-AM2 שמשווק בארץ מגיע עם הפאנל של יציאת Component. אם לא, אז האם מישהו יודע האם ניתן להשיג את הפאנל בארץ? מחירו? כמו"כ, האם ניתן להשיג את הפאנל של יציאת SPDIF? מחירו? אגב, שאלתי את היבואן שהיפנה אותי לחנות PCLOGIC והם לא ממש ענו לי על השאלות (והיו לא ממש נחמדים) :'(

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  9. Started by lmlm,

אינטל 82.1% AMD 14.9% פרטים נוספים: http://www.hkepc.com/bbs/itnews.php?tid=695635&starttime=0&endtime=0 אינטל ממש שולטת בשוק הניידים (80% וואו!)

• 8 תגובות
    • 628 צפיות
  10. Started by TalG,

שלום לכם, ל CPU AMD 754 שלי נשרו 2 רגליים מהפינה. יש לי את הרגליים והן במצב טוב חוץ מזה שהן התנתקו מהמעבד, האם יש סיכוי שמישהו יוכל להלחים אותן? (אלקטרונאי מקצועי?)

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by oranShoshany,

מצאתי את הלוח הבא : לוח אם מבית DFI מדגם Infinity nF - M2 ב498 שח השאלה שלי האם יש בו יציאת SPDIF? והאם יש לוח יותר טוב עם היציאה הזאת עד 520 שקל.. מיועד למעבד AMD 64 X2 3800

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  12. לפי הנתונים שיש עד עכשיו איזה לוחות יהיו עדיפים מבוססי 965 או 680I אני מדבר על לוחות HIGE END במו ה P5B DLX ומתי אמורים להגיע לוחות תומכים?

• 12 תגובות
    • 985 צפיות
  13. קניתי מחשב עם לוח של קןנרו 6300 והוספתי עליו 2 סטיקים של זיכרון 512 כשהתקנתי את מערכת ההפעלה הזיכרון לא עלה לי. לאחר מכן שמתי זיכרון של חברת פרינסטון והם כן עלו. כניראה שהייתה איזשהי בעיית תאימות . 1. למישהו יש את הזיכרון הזה של פרינסטון ויכול לתת לי חוות דעת עליו? 2. יכולה להיות סיבה אחרת מלבד חוסר תאימות שהזיכרונות של קינגסון לא עלו? תודה.

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  14. Started by David_Beckham,

צריך שיהיה אותו כרטיס מאותה חברה ואות נפח ואז זה עובד כדואל צ'אנל ?... כי היה לי 2 זכרונות שהם לא מאותה חברה , וכנראה זה עשה לי בעיות היה נותם לי הודעות כחולות .. ככה זה אצלי היה לי 512X2 לא דואל , אז כנראה היה שגיאות .. נתתי אותו לחבר שלי , ואצלו זה לא דואל צ'אנל ואצלו לא עושה בעיות בכלל , אז כנראה זה בגלל זה לא ? תעזרו לי ..

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  15. Started by rotman,

האם הגיוני שאין בכלל חיבור firewire בלוח אם GA-965P-S3 של gigabyte ?

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  16. Started by sapartil,

מישהו יכול להגדיר מהם הטובים יותר ומהם הטובים פחות ?

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  17. Started by swisaavi,

זה מה שיש לי: ?775Dual-VSTA s775, VIA PT880 Ultra, DDRII 667, PCI-E, AGP? של Asrock כל פעם אומרים לי "חבל שקנית את הלוח אם הזה", מה בדיוק לא טוב בו? ובאיזה מהירות ה pci-e שלו?

• 6 תגובות
    • 588 צפיות
  18. Started by nec5e,

האם יש בעיה להרכיב מעבד e6600 על הלוח gigabyte 965p-ds3?

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  19. שלום לכולם. יש לי את המחשב שבחתימה עם מעבד פרסקוט 3.0 מהדורה REV E0 ואני יכול להחליף אותו בנורטווד 3.0 - PENTIUM 4C מה אתם אומרים כדאי? מהדורה E של הפרסקוט היא הכי חדישה לתושבת 478 והנורטווד אני לא יודע עדיין איזה REV הוא. נא דיעותיכם.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום יש לי לוח אם של 975X GIGABYTE ורציתי לדעת בבקשה עם הזירון 2 x 512mb pieces DDR2 PC2-3200R 240 pins Registered memory וזה זיכרון ECC האם הוא מתאים ללוח אם שלי???????

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  21. Started by RDS,

טוב, אז החלטתי לקנות מחשב, ואחרי שכבר הייתי מקובע ל-3800X2... ראיתי איזה דיון שכתוב בו, שה-E6300 משתלם בהרבה, למרות שהוא יותר יקר... אפילו ראיתי שהוא יותר טוב מ-ה4200... בכל מקרה... האם ההפרש במחיר שווה את זה? השימוש העיקרי שלי הוא משחקים... לפי מה שהבנתי הפנטיום מתחמם מהר יותר מהAMD.... זה נכון גם לגבי ה-Core 2 Due? לגבי הזכרון... רציתי עד עכשיו זכרון 1G של קורסאייר... אז קודם שאלה, מה עדיף? 1G? או 1G שני סטיקים של 512? ובקשר לחברה, ראיתי שמשהו המלי. על Twinmos... זה הפרש של משהו כמו 200 שקל... הוא באמת שווה משהו?מה הוא שווה לעומת הקורסאייר? הקורסאייר יותר יקר רק בגלל השם או מה? אני מדגיש, שמוש עקרי משחקים... סליחה על ההרבה שאלות ותודה

• 4 תגובות
    • 447 צפיות
  22. Started by bdl,

שלום, אבקש את עזרתכם, יש לי מעבד p4 3.06 ht socket 478 (sl6pg) ואני צריך המלצה ללוח אם טוב.

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  23. Started by Onn_the_levy,

שלום לכולם, אני מחפש לוח אם מעבד ובזיכרון עד 1000 ש"ח, תקציב קצת קטן, אבל אין מה לעשות. כרטיס מסך יש לי (PCI-X). המחשב משמש בעיקר ל "עבודה משרדית", אך אני גם עובד עליו לעיתים קרובות עם פוטושופ, פרמייר, סוליד וורקס. עיינתי במפרטים הממולצים ובעוד כתבות באתר, ולא מצאתי מפרט שאני מצליח להינעל עליו, ולפי מה שהבנתי עדיף לי ללכת על אינטל (פוטושופ). אשמח לשמוע המלצות, תודה רבה, און לוי. עריכה..: נזכרתי במשהוא דיי חשוב.. אני לא יודע אם יש אפשרות כזאת....אבל אם קיים עדיין לוח אם עם חיבור IDE להרדיסק.. זה יהיה מאוד נחמד מפני שיש לי 3 הרדיסקים ואני לא רוצה כרגע לקנות חדש....

• 6 תגובות
    • 655 צפיות
  24. Started by SharonSx,

רציתי לדעת אם הלוח הזה והמעבד טובים: לוח : ECS- P4M890T-M http http://www.ecs.com.tw/ECSWeb/Products/ProductsDetail.aspx?DetailID=671&MenuID=93&LanID=9 מעבד: Intel Core 2 Duo E6300 אם כדאי להשקיע?, למה השגתי מחיר טוב מאוד... תודה,

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  25. Started by ofir38,

האם הלוח אם ASUS P5B תומך במרובעי ליבה?

• 4 תגובות
    • 587 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.