עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by dkingb,

מה אתם אומרים על רכיב זכרון זה: G.Skill DDR II PC5400 667MHZ 2GB Dual Channel 3-4-3-8 מחיר: 1520 ש"ח כמו כן מה הספרות האחרונות אומרות? מה אתם אומרים איזה זכרון לקנות? חוות דעת על לוח אם: 1. Intel P975XBX2 2. GA965PDS4 Gigabyte מחיר: 1029 ש"ח 3. GigaByte GA-965P-DQ6 מחיר: 1290 ש"ח אם יש לכם לוח נוסף שיכול להתאים בטווח המחירים אז בכיף כרטיס מסך מה חשוב?

2. היי, אני בדיוק קונה מחשב חדש ואני מתלבט בין שני הלוחות הבאים: Asus P5B DX Abit AW9D-MAX אשמח לקבל חוות דעת מאנשי מבינים.. אם מישהו מכיר מקומות זולים שאפשר לקנות בהם את הלוחות זה גם יעזור.. שבת שלום..

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  3. Started by RGod,

הייתי רוצה לדעת איזה לוח עדיף ביניהם כמובן גם ל OC ובכללי ....? והאם לא עדיף GIGABYTE 965P-S3 או ה DS3 או ה 945P-ד3 ?

• 7 תגובות
    • 788 צפיות
  4. Started by דנדן,

מה קורה חברה? יש לי שאלה יש לי 2 סטיקים של 512MB של קינגסטון 400Mhz אז ככה, הבעיה היא כזאת לאחר בדיקות מרובות בMEMTEST גיליתי ש... אם אני בודק את שניהם על 400 אז יש לי 4 ERRORS במבחן אחד אם אני בודק אותם על 333 אז יש לי ERROR אחד לכל 4 מבחנים אם אני בודק אחד מהם על 400MHZ אז יש לי 2 ERRORS למבחן אם אני בודק את אותו אחד על 333 אז יש לי ERROR אחד לכל 4 מבחנים (הסטיק השני מתברר שתקין) אז איפה הבעיה? בלוח אם? בזכרון עצמו? ועד כמה ERROR אחד משפיע על הביצועים? כמו כן, מה הבדל הביצועים בין 400 ל333 (והאם יש הגבלה למהירות הזיכרון לפי BUS המעבד?) תודה רבה

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  5. Started by LooseCannon,

אני מתלבט בין השניים ורציתי לדעת האם ההבדלים ביניהם משמעותיים מספיק בשביל להצדיק לקנות את האולטרה בתוספת של 100 שקל?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by bogdant,

מה זה ועם כידי להוריד זאות? תודה http://downloadfinder.intel.com/scripts-df-external/filter_results.aspx?strTypes=all&ProductID=2558&OSFullName=Windows*+XP+Professional〈=eng&strOSs=44&submit=Go%21

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  7. Started by pergola,

האם הלוח תומך? כי באתר היצרן רשום עד 2660MHZ P4 965P תומך?

• 9 תגובות
    • 638 צפיות
  8. Started by shkaf,

סתם ביצעתי באנצ' מארק על הזכרונות ועל הCACHE דעתכם? המפרט מופיע אצלי בפרטים

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  9. וואם הקונרו יותר טוב אז האם הוא גם יותר טוב מAMD DUAL CORE AM2 4600 ??? תודההה רבהה לעונים!!

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  10. Started by Dn2k,

הלוח של MSI זכה מקום ראשון בלוחות ה 975. ואני יודע שהאסוס ב 965 גם מצויין אבל מה עדיף לי לקחת? על מעבד E6600??

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  11. קניתי מחשב עם לוח של קןנרו 6300 והוספתי עליו 2 סטיקים של זיכרון 512 כשהתקנתי את מערכת ההפעלה הזיכרון לא עלה לי. לאחר מכן שמתי זיכרון של חברת פרינסטון והם כן עלו. כניראה שהייתה איזשהי בעיית תאימות . 1. למישהו יש את הזיכרון הזה של פרינסטון ויכול לתת לי חוות דעת עליו? 2. יכולה להיות סיבה אחרת מלבד חוסר תאימות שהזיכרונות של קינגסון לא עלו? תודה.

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  12. Started by alex241286,

היי אנשים אני חדש פה אני צריך המלצה ללוח אם חדש... הרכיבים שכבר יש לי וישבו על הלוח 1G DDR2 Twinmos 667MHZ CL 5 נראה לי אני לא בטוח מה הCL...איך בודקים? מעבד Core 2 Duo E6300 כרטיס מסך Point of View 7300GS 256DDR2 TC512(עשיתי כרבר OC) דיסק קשיח WD2500KS Western Digital SATA2 16M המחשב משמש בעיקר לאינטרנט..גלישה אייסיקיו מסנג'ר הורדות(והרבה) וצפיה בסרטים לא כ"כ למשחקים..פה ושם אני רוצה לראות משחק חדש שכולם מדברים עליו וזהו (אם אני כבר משחק אז רק בסדרה של NFS) בעתיד אני מתכנן לשים ללוח עוד 1G DDR2 (יותר נכון לקנות עם הלוח כבר) לעשות OC למעבד כשאני אני ארגיש שהוא כבר חלש מדי(לא OC רציני שיסחות ממנו את כל המיץ...משהו בסיסי 2.5GHZ+- בערך) ונראה לי שאני כבר עם הלוח…

• 7 תגובות
    • 588 צפיות
  13. RoHS(Restriction of Hazardous Substances) מה זה אומר בעצם?

• 4 תגובות
    • 4.6k צפיות
  14. Started by שמוליקג,

יש לי מחשב יחסית ישן - 3 שנים אני רוצה לחזק אותו - להוסיף זיכרון איך אני יודע מה הזיכרון המתאים? (חשד סביר שזה SDRAM) תודה שמוליק

• 2 תגובות
    • 453 צפיות
  15. היי לכולם. בבדיקה די שגרתית בMEMTEST גיליתי דבר מעניין. נתחיל בזה שאת הבדיקה ערכתי בהגדרות סטוק של כל הרכיבים במחשב. כולל כמובן, הזכרונות. כאשר אני מריץ בדיקה רגילה, ובפרט הגדרת הMEMORY SIZING היא BIOS STD, הכל עובד כשורה. ברם, כאשר אני בוחר באפשרות MEMORY SIZING = BIOS ALL, שלמיטב הבנתי(ואשמח אם מישהו שיודע עוד על העניין יוכל להרחיב), אינה משאירה שום זכרון רזרבה אלא בודקת את כל כולו, אני מקבל תוך מאית שנייה 481 שגיאות, שתוקעות את המחשב לגמרי. כאן אני נתקל בבעיה משונה גם כן - אם אני לוחץ על כפתור הריסט, המחשב לא עושה POST. אני צריך לכבות את המחשב ולהדליקו מחדש כדי שהוא יחזור לפעול רגיל. כל השגיאות מופיעות בכתובת הבאה : 000fec00000 - 4076.0MB. עכשיו השאלה שלי היא כזאת - הא…

• 4 תגובות
    • 936 צפיות
  16. Started by fit3,

שלום אנשים רציתי לדעת אם אני יכול לדעת עם המעבד פרסקוט שלי 3GHZ הוא 64 או 32 ביט? ואם הוא 64 מזה אומר שאני צריך וינדוס 64 ביט וכול שאר הדרייברים של המחשב חייבים להיות תואמים גם ל 64 ביט??? בתודה אמיר

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  17. שלום לכם, לאחר בדיקות שערכתי ב- Windows Memory Diagnostics הבנתי שיש בעיה בזכרונות (2X256mb ddr1 400mhz). בדקתי כל אחד בנפרד כחצי שעה ולא אירעה שגיאה בודדת. לאחר שהחזרתי את שני הזכרונות לבדיקה ביחד התגלו שגיאות. ניסיתי להעביר את הזכרונות לסלוטים אחרים וגם לנקות אותם מאבק ולבדוק שהם יציבים והרצתי שוב- עדיין דווחו שגיאות. מה ניתן לעשות במצב כזה?

• 9 תגובות
    • 798 צפיות
  18. Started by adirnasri,

מה יותר טוב? DG965LTCK LEMONT INTEL או DG965RYCKLEMONT INTEL אני צריך לדעת מה יותר טוב משתי אלה והעם אחד מהם תומכים במעבד intl core 2 duo לא רוצה לוח אם אחר תודה לעוזריםם

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  19. Started by swisaavi,

אני מדבר על twinmos 2GB ddr2 667mhz, על לוח אם 775dual-VSTA. קודם כל, הלוח אם יכול לקלוט cl4 בזיכרון כזה? יש הבדל גדול בין cl4 ל cl5?

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  20. היי חבר'ה , היום רכשתי את הלוח הזה ורציתי לדעת כמה דברים שבשבילי דיי חשובים , דבר ראשון יש לי כרטיס קול של Creative- Audigy 2 ZS ומערכת רמקולים I TIRGUE 5.1 5600 של Creative. ושניהם מחוברים כרגע למחשב הישן שלי . רציתי לדעת מה עדיף , להשתמש בכרטיס on board שעל הלוח והאם הוא מספיק חזק או שיותר טוב להשתמש בכרטיס הנוכחי שלי...? דבר שני שרציתי לדעת , בהתחלה רציתי לרכוש את הכרטיס 7950GX2 1GB DDR3 512Bit שמחירו 3200 שקל.. אך לפי מה שקראתי יש על הלוח את ה Crossfire של ATI. רציתי לדעת איזה כרטיס מסך מומלץ עד 1500 שקל בכדי שאני אקנה 2 כרטיסים ואשתמש באופציה.. עם זאת רציתי לדעת עוד כמה דברים , רכשתי עם הלוח גם מעבד Intel E6600 2.4Ghz 4MB ו 2 זכרונות של 1GB DD2 האם יש עוד…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by TalG,

שלום לכם, ל CPU AMD 754 שלי נשרו 2 רגליים מהפינה. יש לי את הרגליים והן במצב טוב חוץ מזה שהן התנתקו מהמעבד, האם יש סיכוי שמישהו יוכל להלחים אותן? (אלקטרונאי מקצועי?)

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by oranShoshany,

מצאתי את הלוח הבא : לוח אם מבית DFI מדגם Infinity nF - M2 ב498 שח השאלה שלי האם יש בו יציאת SPDIF? והאם יש לוח יותר טוב עם היציאה הזאת עד 520 שקל.. מיועד למעבד AMD 64 X2 3800

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  23. Started by swisaavi,

זה מה שיש לי: ?775Dual-VSTA s775, VIA PT880 Ultra, DDRII 667, PCI-E, AGP? של Asrock כל פעם אומרים לי "חבל שקנית את הלוח אם הזה", מה בדיוק לא טוב בו? ובאיזה מהירות ה pci-e שלו?

• 6 תגובות
    • 581 צפיות
  24. Started by mantsur,

שלום, אשמח לדעת איזה לוח עדיף עבור מעבד AMD AM2 ATHLON 3500 64BIT 1. GIGABYTE M51GM 2. MSI K9NGM שניהם עם chipset GEFORCE 6100+NFORCE 430 האם כדאי לשדרג את לוח האם למשהו אחר עם הגדלת תקציב בסדר גודל של 100 ש"ח תודה איתי

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  25. Started by barak_11,

למי שלא יודע מדובר בגירסה חד ליבתית של הקונרו המבוסס על ארכיטקוטרת הCORE2. המעבד יקרא CORE2 SOLO ויהיה זמין (כנראה עם דגמים נוספים) ברבעון הראשון של שנת 2007. "מפרט" המעבד הנבדק: תדר 2.4GHZ (מכפלה 12!) FSB - 800mhz L2- 512KB 32 שניות בSPI 1M בסטוק... http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=121617 למקור בסינית: http://forum.coolaler.com/showthread.php?t=140458 אחלה מעבד תקציבי...

• 30 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים