מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
מה אתם אומרים על רכיב זכרון זה: G.Skill DDR II PC5400 667MHZ 2GB Dual Channel 3-4-3-8 מחיר: 1520 ש"ח כמו כן מה הספרות האחרונות אומרות? מה אתם אומרים איזה זכרון לקנות? חוות דעת על לוח אם: 1. Intel P975XBX2 2. GA965PDS4 Gigabyte מחיר: 1029 ש"ח 3. GigaByte GA-965P-DQ6 מחיר: 1290 ש"ח אם יש לכם לוח נוסף שיכול להתאים בטווח המחירים אז בכיף כרטיס מסך מה חשוב?
-
- 1 תגובה
- 446 צפיות
-
-
שלום אני זקוק ללוח אם למעבד קונרו שיהיה בעל יציאת SPDIF שהלוח יהיה כמה שיותר משתלם.. לא מתכנן OC ולא צריך תמיכה במרובעי ליבה.
-
- 9 תגובות
- 705 צפיות
-
-
היי, אני בדיוק קונה מחשב חדש ואני מתלבט בין שני הלוחות הבאים: Asus P5B DX Abit AW9D-MAX אשמח לקבל חוות דעת מאנשי מבינים.. אם מישהו מכיר מקומות זולים שאפשר לקנות בהם את הלוחות זה גם יעזור.. שבת שלום..
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום, אני יודע ש GGDR3 זהו בעצם DDR2 שעבר התאמה לכרטיסי מסך ומעביר 4 BIT במקום 2 ושגם שופר פיזור החום וצירכת המתח.. אבל אילו שבבים אלה?? יש להם תדרים מקוריים שהם אמורים לרוץ בו כמו שנניח יש DDR 667 ו DDR 800 ?? או שהיצרן קובע בעצמו מה התדרים ? לפי מה נקבע התדר של הזכרונות - נניח לכרטיס X יש זכרון 256M ב GDDR3 ולכרטיס Y יש גם 256M עם GDDR3, אך התדרים של שניהם יכולים להיות שונים כמו שמיים וארץ.. מישהו יכול לתת לי מידע? תודה.. *להעביר בבקשה אם לא הפורום המתאים..*
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
עבודה יפה בסיקור הלוח, מאוד נחמד (במיוחד הציוד). רק חבל שזה לא נכון, הAsus P5B Deluxe לא מלך הOverclock, אבל חפיף. כמה הערות, שאלות וסתם עובדות: 1. התוצאה תחת LN2 היתה טיפה מאכזבת, חשבתי שתגיעו ל5GHz או יותר. 2. הP5B Deluxe הוא לוח מעולה, אבל לא "טוב ביותר" מכוון והוא כושל תחת טמפ' נמוכה במיוחד ומתחים גבוהים במיוחד (מה שמוביל אותי לשאלה הבאה). 3. לא היתה לכם בעיה עם קירור הלוח? בטמפ' נמוכות במיוחד הלוח לא ממש מתפקד.
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה קורה חברה? יש לי שאלה יש לי 2 סטיקים של 512MB של קינגסטון 400Mhz אז ככה, הבעיה היא כזאת לאחר בדיקות מרובות בMEMTEST גיליתי ש... אם אני בודק את שניהם על 400 אז יש לי 4 ERRORS במבחן אחד אם אני בודק אותם על 333 אז יש לי ERROR אחד לכל 4 מבחנים אם אני בודק אחד מהם על 400MHZ אז יש לי 2 ERRORS למבחן אם אני בודק את אותו אחד על 333 אז יש לי ERROR אחד לכל 4 מבחנים (הסטיק השני מתברר שתקין) אז איפה הבעיה? בלוח אם? בזכרון עצמו? ועד כמה ERROR אחד משפיע על הביצועים? כמו כן, מה הבדל הביצועים בין 400 ל333 (והאם יש הגבלה למהירות הזיכרון לפי BUS המעבד?) תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
שמתי לב לאחרונה שהמהירות שלי בFRONT SIDE BUS היא בסך הכול 100 MHZ לעומת זאת הלוח שלי תומך עד 400 MHZ יש לי מעבד אינטל 2.0 SOCKET 478 לצורך העניין סוג הלוח אפשר למצוא במפרט
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם, רציתי לשאול בכמה אחוז הביצועים של AMD Athlon 3500 X2 AM2 נחותים יותר מהביצועים של Core 2 Duo E6400? והאם זה שווה את ההפרש של המחיר?
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
האם הלוח תומך? כי באתר היצרן רשום עד 2660MHZ P4 965P תומך?
-
- 9 תגובות
- 645 צפיות
-
-
הלוח של MSI זכה מקום ראשון בלוחות ה 975. ואני יודע שהאסוס ב 965 גם מצויין אבל מה עדיף לי לקחת? על מעבד E6600??
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_5400_gold_gx_xtc_dual_channel יש לכם מידע על הזיכרון הזה? אני מתלבט עם KINGSTONE..
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה זה ועם כידי להוריד זאות? תודה http://downloadfinder.intel.com/scripts-df-external/filter_results.aspx?strTypes=all&ProductID=2558&OSFullName=Windows*+XP+Professional〈=eng&strOSs=44&submit=Go%21
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת איזה לוח עדיף ביניהם כמובן גם ל OC ובכללי ....? והאם לא עדיף GIGABYTE 965P-S3 או ה DS3 או ה 945P-ד3 ?
-
- 7 תגובות
- 797 צפיות
-
-
וואם הקונרו יותר טוב אז האם הוא גם יותר טוב מAMD DUAL CORE AM2 4600 ??? תודההה רבהה לעונים!!
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
סתם ביצעתי באנצ' מארק על הזכרונות ועל הCACHE דעתכם? המפרט מופיע אצלי בפרטים
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
איזה משהו מיפן בדק שני מעבדי Clovertown (שני מרובעי ליבה) בלוח Supermicro לעוד בדיקות: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=111251 Clovertown הוא מעבד לשוק השרתים
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אשמח לשמוע דעה לפני קנייה, הציעו לי 2GB זיכרון שלהם...
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
RoHS(Restriction of Hazardous Substances) מה זה אומר בעצם?
-
- 4 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב יחסית ישן - 3 שנים אני רוצה לחזק אותו - להוסיף זיכרון איך אני יודע מה הזיכרון המתאים? (חשד סביר שזה SDRAM) תודה שמוליק
-
- 2 תגובות
- 461 צפיות
-
-
לא מבין כלום בלוחות אם, מעבדים או אוברקלוק. רק שיהיה עם PCI-Express לכרטיס מסך. אותו אני כבר אבחר לבד. אני חייל אז שיהיה בערך עד 1000 ש"ח.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אנשים אני חדש פה אני צריך המלצה ללוח אם חדש... הרכיבים שכבר יש לי וישבו על הלוח 1G DDR2 Twinmos 667MHZ CL 5 נראה לי אני לא בטוח מה הCL...איך בודקים? מעבד Core 2 Duo E6300 כרטיס מסך Point of View 7300GS 256DDR2 TC512(עשיתי כרבר OC) דיסק קשיח WD2500KS Western Digital SATA2 16M המחשב משמש בעיקר לאינטרנט..גלישה אייסיקיו מסנג'ר הורדות(והרבה) וצפיה בסרטים לא כ"כ למשחקים..פה ושם אני רוצה לראות משחק חדש שכולם מדברים עליו וזהו (אם אני כבר משחק אז רק בסדרה של NFS) בעתיד אני מתכנן לשים ללוח עוד 1G DDR2 (יותר נכון לקנות עם הלוח כבר) לעשות OC למעבד כשאני אני ארגיש שהוא כבר חלש מדי(לא OC רציני שיסחות ממנו את כל המיץ...משהו בסיסי 2.5GHZ+- בערך) ונראה לי שאני כבר עם הלוח…
-
- 7 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום. קניתי לפני כשבוע מחשב חדש עם לוח אם GIGABYTE 945P S3, עם 2GB זיכרון CL5 של TWINMOS 667MHZ והשאלה היא האם לא תהיה בעיה להוסיף בעתיד 2 סטיקים של ג'גה כל אחד נוספים, והאם זה משנה שזאת תהיה חברה אחרת, ו CL3 לדוגמא? תודה.
-
- 13 תגובות
- 980 צפיות
-
-
כי באתר שלהם לא רשום שהוא לא תומך במרובעי ליבה פשוט רשום שלגבי מרובעי ליבה הוא על under testing.. 1.אז יש מצב שהלוח GA 945P יתמוך במרובעי ליבה בביוס הבא? כאילו מישהו יודע אם מתוכנן משהו כזה.. או אם כבר יודעים שהוא לא יתמוך או משהו.. ולגבי ה965P שתומך במרובעי ליבה.. 2.יש מצב שיתמוך במהירות 1333MHZ בביוס הבא? או שדברים כאלה לא יוכלו לשנות בביוסים?
-
- 40 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מתלבט בין השניים ורציתי לדעת האם ההבדלים ביניהם משמעותיים מספיק בשביל להצדיק לקנות את האולטרה בתוספת של 100 שקל?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה יותר טוב? DG965LTCK LEMONT INTEL או DG965RYCKLEMONT INTEL אני צריך לדעת מה יותר טוב משתי אלה והעם אחד מהם תומכים במעבד intl core 2 duo לא רוצה לוח אם אחר תודה לעוזריםם
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-