מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
kingston 512mb DDR266Mhz כמה זה בערך צריך לעלות לי?? ההצעת מחיר שקיבלתי בינתיים היתה 400ש"ח ואני חושב שזה מוגזם...
-
- 6 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אני לא מוצא שום מידע באתר שלהם.
-
- 11 תגובות
- 855 צפיות
-
-
הרצתי CPU-Z ולא מופיע לי שיש לי SSE4 למורות שאצל אחרים מופיע שיש http://hwzone.co.il/ocdb/index.php?action=viewinfo&project_id=841 אצלי מופיע SSSE3 משהו כזה מוזר. האם יש לי תקלה במעבד?
-
- 5 תגובות
- 644 צפיות
-
-
Gigabyte GA-M55-S3- nForce 550 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2316&ModelName=GA-M55S-S3 או DFI Infinity NF Ultra II (מבוסס על Nforce4) יש לציין שהלוחות הללו אמורות להתאמים למעבד AMD כפול ליבה. AMD Athlon AMD2 3800 socket AM2
-
- 5 תגובות
- 521 צפיות
-
-
1. עבור מעבד אינטל E6300 האם הלוח INTEL LEMONT 945 עדיף על הלוח GIGABYTE GA-945P-S3-RH??? 2. איזה כרטיס מסך כדאי לקחת איתם? (תקציב לכרטיס עד 400ש') 3. אגב, איך הלוח של ASROCK CONROEXFIRE??? מה אתם אומרים???
-
- 4 תגובות
- 497 צפיות
-
-
שלום , הזמנתי מחשב חדש ולקחתי זיכרון OCZ של 1 גיגה * 2 סטיקים. עכשיו שאלתי את המוכר איך הזיכרון מגיע אם זה בחבילה של DUAL או לא. אז הוא אמר לי שרק ב 512 יש לו זיכרונות ב DUAL והגיגה מגיע כיחידה עצמאית. מה ההשפעה מבחינתי?.. על מה אני צריך לעמוד .. אולי להחליף לזיכרונות KINGSTONE? ואיזה דגם? לקחתי OCZ DDR2 667MHZ GOLD-EDITION 1GB *2
-
- 4 תגובות
- 502 צפיות
-
-
איזה זכרונות יותר טובים?? אני שואל כי אני מתכנן לקנות מחשב חדש ורציתי לקנות הכל מלוגיק עם זכרונות geil אבל מכיוון שהמחירים שלהם עלו בטירוף חשבתי אולי לקנות תזכרונות מנועה.. או שאולי כדאי להוסיף עוד 300 שקל ל-geil... מדובר על-2GB 667
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
שלום, אני מרכיב מפרט מחשב בכ- 2700 ש"ח (לא כולל מסך) מבוסס מעבד AMD 3800+ dual core . מה ההבדל בין שני לוחות האם הנ"ל של ASUS : M2NPV-VM או -MX ? האם אחד עדיף על רעיהו ? המחירים 506 ו-501 ש"ח ב- skypc ... תודה, דוד
-
- 6 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום אנשים! אני רוצה לקנות מחשב עם מעבד Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB אני רוצה לוח אם שיסחוב לי טוב את המעבד מה אתם אומרים על ASROCK ConRoe945G-DVI s775, 945G, DDRII 667, PCI-E ויש לי גם שאלה לגבי זכרון. האם כדאי לקחת DDR II 667 1GB DUAL CHANEL(2 x 512MB) או כדאי לחפש לחפש SLOT של 1G אני לא רוצה לקחת סתם משהו רק בגלל שמציאים לי מחיר טוב. תודה רבה מראש על כל תגובה או הצעה. אלכס
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי דואל צ'אנל של 2 זיכרונות שקניתי היום של aeneon של 512 ויש לי דואל צ'אנל הוצאתי מהמחשב את הזכרון הקודם A-DATA 512 ואני רוצה להחליף אותו עם 2 זכרונות של 256 שיש במחשב אחר בבית הזכרונות שקניתי הם CL3 ומהמחשב בבית CL2.5 ויש לי לוח k8nsc שיש לו מקום ל4 זיכרונות (2 צבעים) הם יכולו לעבוד ביחד? יהיה לי 2 דואל צ'אנל?
-
- 10 תגובות
- 737 צפיות
-
-
-
היי חברים , איזה זכרון 667 1GB הכי זול אפשר לקנות ב KSP שהוא נחשב למשהו מוכר וטוב? תודה על התשובות
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום אני צריך בבקשה לוח אם שיעבוד עם זיכרונות במהירות של מעל 1000 מגה הרץ תודה
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
-
שאלה לי אליכם יש לי 1024 ddr2 667mhz 512X2 האם אני יכול להוסיף עוד כרטיס אחד של 512 וככה יהיה לי 1500 מהירות או שאני חייב שזה יהיה זוגי??כלומר להוסיף עוד 1024 תודה מראש לעונים
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי אפשרות להחליף את ה DS4 שהזמנתי בלו של 680I של NVIDIA החדשים , מישהו בעד החלטה זו , הלוח ישמש למשחקים|מולטימדיה ו OC על אוויר ... חשבתי על הלוח של EVGA ...?תודה
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש לי את הלוח הנ"ל ואני רוצה להתחיל OC אך ליפני אני רוצה לעדכן את ביוס אז הורדתי את הביוס 1407 מהאתר וזה מן קובף לא מוכר איך אני מתקין אותו? יש לי עוד שאלה, ליפני הOC אני רוצה לגבות את הביוס האם אני צריך? או שאיפוס דרך הג'מפר יספיק? תודה רבה לכם
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום, יצא לי לדבר עם חנות SKYPC בקשר לזכרונות SUPERTALENT שאין להם כרגע במלאי והאיש מכירות הציע לי זכרונות של חברה בשם TRANSET. אולי אני לא מאיית את זה נכון, אבל רציתי לדעת אם מישהו מכיר, שמע וממליץ עליהם? הדבר היחידי שאני יודע שיש עליהם אחריות לכל החיים. תודה!
-
- 5 תגובות
- 790 צפיות
-
-
לא מבין כלום בלוחות אם, מעבדים או אוברקלוק. רק שיהיה עם PCI-Express לכרטיס מסך. אותו אני כבר אבחר לבד. אני חייל אז שיהיה בערך עד 1000 ש"ח.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עבודה יפה בסיקור הלוח, מאוד נחמד (במיוחד הציוד). רק חבל שזה לא נכון, הAsus P5B Deluxe לא מלך הOverclock, אבל חפיף. כמה הערות, שאלות וסתם עובדות: 1. התוצאה תחת LN2 היתה טיפה מאכזבת, חשבתי שתגיעו ל5GHz או יותר. 2. הP5B Deluxe הוא לוח מעולה, אבל לא "טוב ביותר" מכוון והוא כושל תחת טמפ' נמוכה במיוחד ומתחים גבוהים במיוחד (מה שמוביל אותי לשאלה הבאה). 3. לא היתה לכם בעיה עם קירור הלוח? בטמפ' נמוכות במיוחד הלוח לא ממש מתפקד.
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי 2 שאלות ואני מצטערת אם זה שאלות שהיו פה בעבר פשוט אני חדשה פה.... 1. מה ההבדל תכלס בין dual core ל- core 2 duo? 2. שזה דיי מפגר אבל לי ולחבריי לבסיס יש וויכוחים על זה - שאומרים מעבד ליבה כפולה של 1.8 נגיד, זה אומר 2 מעבדים של 1.8 יענו סה"כ 3.6? או ששניהם ביחד 1.8?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
כתבתי מאמר הדן בשיקולים בבחירת המעבד כשקונים/משדרגים מחשב חדש. לשימושכם: http://ilsh.no-ip.info/?p=104 נ.ב. נעזרתי רבות בפורום הנהדר הזה. המאמר הוא לא טכני, ותפקידו לתת תמונה כללית לרוב האוכלוסייה (לא למומחים מבנכם) כיצד יש לבחור מעבד כשקונים מחשב חדש
-
- 28 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ראיתי שבלוח שלי DS3. יש אפשרות לעשות בוט מכמה דברים USB וכל מיני. שאלתי היא: האם אני אוכל להתקין מערכת הפעלה מדיסק און קיי?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-