מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
היי, יש לי מערכת עם לוח אם INTEL DZ68BC והבעיה היא כזאת: לאחר כיבוי/ריסטרט לוח האם רנדומלית לא עושה BOOT למרות שכל הרכיבים מקבלים כוח וקוד השגיאה שמופיע על לוח האם הוא 20 (מצורפת תמונה). מה שיותר מוזר זה שעד שלא מעבירים את כרטיס הזיכרון מסלוט אחד לשני (יש ארבעה סלוטים, ובכולם אותה הבעיה, זה לא סלוט ספציפי) ניתנת אותה השגיאה בהדלקה, אבל ברגע שמחליפים סלוט המחשב עושה BOOT כרגיל. הבעיה רנדומלית ולא חוזרת על עצמה בכל הדלקה, כיביתי והדלקתי את המחשב 10 פעמים ברציפות ללא בעיה למשל ופתאום חזרה התקלה. דברים שניסיתי כדי לפתור את הבעיה: חיפוש בגוגל של מקרים דומים - מצאתי כמה אנשים שהתלוננו על הבעיה, אך לא היה באמת פיתרון באף אחד מהם, חוץ מאדם אחד שהי…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
הי!, לוח האם שבמחשב שלי הישן התקלקל -gigabyte aurus z370 gaming 7 והוחלף במסגרת האחריות ללוח אם חדש יותר אך נראה לי הרבה פחות טוב - gigabyte aurus z390 pro הלוח החדש לא כולל כרטיס קול משופר, 2 חיבורי SSD לעומת 3 וLAN רגיל ולא משודרג (KILLER). לא ברור לי אם יש הרבה מה לעשות אך לדעתכם כדי להתעקש על קבלת לוח אחר שעומד לפחות מול הישן?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם , כמיטב המסורת שלי ב10 השנים האחרונות אני מגיע אליכם לעזרה. אני מתכוון להתקדם מה i5 750 העתיק שלי ל i5 6600K הזיכרון יהיה Corsair vengence LPX 2400mhz CL14 8 gb אני רק צריך המלצה ללוח אם, אחד שתומך ותומך טוב באוברקלוקינג בלי יותר מדי משחקים (אפילו אוטומטי יהיה מצויין) כי אני לא מבין בזה כל כך. הקירור יהיה Syche grand kama cross 2 ברשותי כרטיס מסך R9 270X כמו כן ברשותי כרטיס קול של אסוס XONAR STX שדורש PCI EXPRESS x1 או משהו כזה התקציב הוא עד 900 ש"ח. כרגע השיקול שלי הוא לוח אם ASUS Z170-K
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
GIGABYTE GA-965P-DS4 (965P) - ATX Infinity 975X /G -שמעתי שיוצא ביוס שמשפר אותו מרגל עד ראש איזה לוח יתן לי באס יותר גבוהה זאת בעצם הדרישה שלי יש לי זכרונות שני ג'גה 1066 ואני רוצה לעבוד ביחס כמה שיותר נמוך המעבד שאני קונה זה E6600 תודה מראש
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש לוח אם שיכול לעמוד בטמפרטורה גבוהה בזמן עבודה.. מדובר שטמפרטורת חדר תהיה 45-50 מעלות... בכך שבתוך המארז הרבה יותר...
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני צריך בבקשה לוח אם שיעבוד עם זיכרונות במהירות של מעל 1000 מגה הרץ תודה
-
- 5 תגובות
- 731 צפיות
-
-
קיים דבר כזה? אם כן אשמח אם תרשמו פה שמות של חברות שמייצרות כאלה ושמות של דגמים בכלל. תודה.
-
- 6 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום, אני מחפשת המלצה ללוח אם למחשב שיהיה בו מעבד dual core של אינטל בסביבות ה-3gb, וכרטיס מסך Sapphire x800 GTO2 כמו כולם אני מחפשת לוח טוב ולא נורא יקר. אני מתלבטת עדיין בקשר לזיכרון - אם 1gb או 2x1gb תודה, mx
-
- 13 תגובות
- 764 צפיות
-
-
בסביבות ה600 700 שקל עדיף כמה שיותר נמוך יש כזה דבר בכזה מחיר?!?! מעבד Conroe 1066MHz זיכרון DDR2 667MHZ עם 4 סלוטים כרטיס מסך סלוט PCI EXPRESSX16 כונן קשיח SATA 2
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=280 האם יש לו חסרונות מסוימים שלא שמתי לב אליהם? מבחינת כמות sata כמות סלוטים לזכורונת והקצב שלהם הוא מצוין מבחינתי. השאלה היא אם יש לו משהו שאני לא רואה.
-
- 4 תגובות
- 524 צפיות
-
-
איזה לוח אם עדיף למשחקים ה Fatal1ty F-I90HD s775 Quad-core, DDRII 800, PCI-E, או P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E ההבדל הוא 110 ש"ח שווה להשקיע?
-
- 9 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום, לפני שנה וחצי בערך קניתי מחשב עם לוח אם של ABIT ( מסדרת NF7). המאוורר שלו התקלקל לא מזמן (הפסיק להסתובב), ושלחתי אותו לתיקון במסגרת האחריות. החברה שקניתי ממנה את המחשב אמרה לי את הדברים הבאים: א. המאוורר לא במסגרת האחריות. ב. זו בעייה ידועה, וגם אם נחליף לך את לוח האם ללוח אם זהה, הבעייה תחזור על עצמה תוך 2-3 חודשים. ג. החלפת לוח אם עשויה להזיק לשאר רכבי המחשב. הם הציעו לי לוח אם אחר, מדגם שונה מזה שקניתי. אין לי מושג איזה דגם זה (אם הוא שקול, פחות טוב, או יותר טוב). ההרגשה שלי היא שאין להם לוח אם מהסוג שלי במלאי, והם מנסים לתת לי משהו פחות טוב. השאלה היא עד כמה התירוצים שלהם אמינים, ועד כמה שירות של חנות כזו שווה משהו (שקלתי לקנות מהם חומרה נוספת בעתיד).…
-
- 9 תגובות
- 884 צפיות
-
-
קניתי לפני כשנה וחצי לוח של ABIT ועכשיו התקלקל בחנות נאמר לי שהחברה פשטה את הרגל. האם זה נכון? אין מה לעשות חוץ מליקנות חדש? והאם יהיה צורך בפירמוט? (ווינדוס 7 אולטימייט) תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום האם מישהו יכול להביא לי מאתר www.ksp.co.il לוח אם שתומך גם ב AGP וגם בATA של דיסק קשיח ישן ולא משנה אם יהיה למעבד AM2 או S939 אם אין שום אופציה כזאת אז לפחות שיתמוך ב ATA אני צריך שזה יהיה כמה שיותר זול , זה למחשב לעבודה לא יותר מ 350 שקל
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
יש לי את הלוח הזה http://www.motherboard.cz/mb/ecs/K7SOM75C.htm חלק מהקבלים התפוצצו במופע מהרהיב. איזה לוח כדי לקנות יש עלו מעבד של XP2000 כדי לקנות יד שנייה ...יש מה לעשות ?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אממ אני הולך לקנות מחשב בזמן הקרוב וקיבלתי הצעה שכוללת לוח אם של asrock מדגם aliveNF 6g ורציתי לשאול אם כדיי לי לקנות אותו?אז אם מישהו מכיר תחברה מבין בלוחות אם ויכול לעזור לי אשמח אם תגיבו
-
- 1 תגובה
- 441 צפיות
-
-
מצאתי בפנדה לוח אם של ASROCK בעל חריץ PCIX וגם חריץ AGP...בדקתי באתר שלהם וראיתי שהוא תומך רק בחלק מכרטיסי הPCIX ...חיפשתי אם יש כרטיסי AGP שהוא לא תומך ולא רשום על זה כלום... מכאן אני שואל...האם הוא יתמוך בGF5200 AGP? האתר - http://www.asrock.com/product/775Dual-880Pro.htm
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש לוח אם שתומך במעבד הזה: http://www.amazon.com/AMD-FX-8320-Eight-Core-Processor-FD8320FRHKBOX/dp/B009O7YU56/ref=sr_sp-btf_title_1_8?s=electronics&ie=UTF8&qid=1367040399&sr=1-8&keywords=AMD+FX-8320 חשוב לי שיתמוך במהירות של 2133MHZ השאלה שלי היא כזאת,האם הלוח הזה: http://www.amazon.com/AMD-FX-8320-Eight-Core-Processor-FD8320FRHKBOX/dp/B009O7YU56/ref=sr_sp-btf_title_1_8?s=electronics&ie=UTF8&qid=1367040399&sr=1-8&keywords=AMD+FX-8320 א. אם אני שם עליו זכרונות במהירות של 2133MHZ האם הוא תומך בזה בוודאות? ב. אני יכול להשיג אותו ב436 ש"ח,האם קיים לוח במחיר דומה פלוס מינוס שייתן לי תמורה טובה יותר לכסף? תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חג שמח, מישהו מכיר את הלוחות האלה של ASROCK? מישהו התנסה בכלל עם הלוחות שלהם? ה Instant Boot שלהם הדליק אותי ומהווה שיקול מבחינתי, ואחרי שהייתי נעול על ASUS או Gigabyte אני עכשיו שוב מתלבט... ההבדל ביניהם: G31 - 3100 DX9,VGA; 10/100 G41 - X4500 DX10, VGA+DVI-D, can display Full HD 1080P with VGA DVI-D; 10/100/1000 ההבדל ביניהם 65 ש"ח בקוברה PC ואני מתלבט. אם אני אקח את ה G31 אני אוסיף כ. מסך Sapphire 4350 512MB מה אתם אומרים?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב והציעו לי לוח של החברה הנ"ל לא זוכר בדיוק איזה דגם, מישהו מכיר את החברה? האם היא טובה ללוחות אם?
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
http://usa.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=11&l3=0&model=1198&modelmenu=1 אני קונה מ- ksp והוא עולה שם 1630 האם שווה להשקיע 1000!!!!! שקל יותר ולא לקחת את הלוח אם של asrock שעולה 630 ? תודה. ואם יש לכם להציע מאותה חנות לוח אם שתומך בקונרו במחיר טוב אז אתם יכולים להציע לי פה :yelclap: תודה לכל העונים.
-
- 14 תגובות
- 788 צפיות
-
-
קניתי לוח חדש של asus ויש לי תופעה שראיתי אותה גם בלוחות אחרים אבל אצלי זה עוד יותר מעצבן בכל פעם שאני עושה reboot למחשב המסך נכבה ושוב נדלק אחרי שניה שזה ראיתי גם בלוחות אחרים אבל אצלי גם לפני שהוא נכנס ל xp הוא שוב נכבה לשניה ונדלק מישהו יודע איך אפשר לבטל את זה ? בבקשה עזרה לפני שישרף לי כבר המסך תודה
-
- 9 תגובות
- 770 צפיות
-
-
-
הי, אני לא מצליח להבין מה לא בסדר בלוחות של asus ו-gigabyte למעבדי amd ולמה ההמלצה היא תמיד על לוחות של epox ו-abit שקשה למצוא בדרום. אני יודע למעבדי intel רצוי לקחת לוח של אסוס, למה זה לא ככה במעבדי amd ? בנוסף לזה, למה ללוחות של אסוס וגיגהביט יש 3 שנים אחריות לעומת שנה אחת של אפוס ואביט ? לי זה נשמע שהם מציעים מוצא אמין יותר. האם זה קשור למחיר לעומת ביצועים ? (כוונתי שאולי הלוחות של אסוס וגיגהביט יקרים יחסית לביצועייהם) אני לא בור בחומרה ואשמח אפילו לקבל לינקים להסברים מפורטים בנושא תודה עריכה: אני בהחלט בעד רכיב אמין בעל ביצועים גבוהים לעומת אפשרות OC ופיצ'רים מיוחדים
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום אנשים אני רוצה לקנות מחשב חדש אבל אני לא יודע אם לקנות לו אם של ASUS או GIGABYE אני מקווה שזה המקום הנכון אני ארשום את המפרט כדי שתוכלו להתאים לי את הלוח אם של ASUS אליו (בבקשה.. (= ) מעבד Intel Q6600 Quad-Core 2.40Ghz 8MB לוח אם ???????????????????????????????????????????????????? קירור למעבד Zalman 9700 כרטיס זיכרון 1Gb Kingston 800Mhz (שני כרטיסים של 1GB..) דיסק קשיח WD 250GB SATA II 16MB WD2500KS כרטיס מסך Nvidia Geforce 8800GTS 320MB DDR3 ספק כוח Enermax Liberty 400W מארז Thermaltake Armor Junior Black + Window VC3000BWS צורב DVD Lite-On 20A1P DVD-RW Dual Layer X20 Black כרטיס רשת Edimax Lan Card 10/100 PCI EDLAN תודה רבה מראש!
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-