מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,821 דיונים בפורום זה
-
אני מיתלבת בין שני הזכרונות האלו ---- OCZ 512MB EL DDR PC3200 400mhz Enhanced Latency Series 678 שח אבל זה לא יהיה dull ddr כך שאולי זה יוריד קצט את הביצועים בoveclocing ? ------------------------------------------------------------------------------------ או ליקנות שניי זכרונות כאלו --- OCZ 256MB EL DDR PC3200 400mhz Enhanced Latency Series 377 שח לזיכרון אחד בבקשה תגידו מה יותר שווה לי ליקנות והאם ה512MB יוריד איכות ביגלל שהלוח תומך בdull ddr ?
-
- 3 תגובות
- 462 צפיות
-
-
מחפש לוח אם חדש שיתאים לדברים הבאים 1.LGA1156 2.תמיכה בSLI וCF 3.הדבר הכי חשוב שיהיה מיועד לOC 4.אני צריך שיהיה לו תמיכה ב: SATA II 6GB USB3 זה בקטנה אבל אני צריך 5.זה חשוב אני צריך יהיה לו חיבורי SATA מהירים תומכי RAID0 לפחות 4 חשבתי על שתי אפשרויות: Asus Rapage III Formula Vs GigaByte GA-P55-UD5 שאני לא יודע איך הוא בOC והשאלה האחרונה מה הקטע מבחינת זה שלUD6 יש 6 חיבורים והוא רק דואל צ'אנל 800-1000
-
- 4 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי שחשבתי שסיימתי לבחור את רכיבי הליבה, צצו הבעיות בחרתי לי לוח אם ASUS P5Q DELUXE ובחרתי לי זיכרון OCZ PC2-8500 Reaper HPC : DDR2, 2X2GB, 1066MHZ, CL5 גיליתי שברשימת ה- QVL של הלוח המדובר מופיעים דגמי הריפר של ה- 2GB בלבד!! וכשעברתי על הדגמים של ה- 4GB שכן מופיעים ברשימה, קרץ לי רק דגם אחד: CORSAIR DOMINATOR TWIN2X4096-8500C5DF : DDR2, 2X2GB, 1066MHZ, CL5 הדגם עולה כ- 170 ש"ח יותר ואני רואה שאין לו יתרונות אלא רק חסרונות (תקנו אותי אם אני טועה) !! בסיקורים הוא עבד טוב שזה מה שהיה גם עם הריפר.. אבל הקורסר מגיע עם מתקן של 3 מאווררים שמתלבש על הזיכרונות ?? רשמו שהוא שקט ויעיל אבל מה העניין אם בסוף הביצועים אותו הדבר?? למה להסתפק ב- "שקט" כשהריפר ז…
-
- 5 תגובות
- 993 צפיות
-
-
לצערי כל יום אני שומע סיפור חדש על זמן יציאת מעבדים אלו בולדוזר דובר על יוני 2010 ,סוף 2010 ואז ינואר 2011 או פברואר ..... אינטל 2011 ולאחר מכן 2012 והיום שוב יוני 2011 יש למשהו תשובה ברורה איזה חודש ובאיזה שנה ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
חבר שלי בקרוב קונה מחשב וביקש ממני לשאול שאלה. אם למשל הוא לא מתכנן OC לזיכרונות אז יהיה הבדל אם הוא יקח CL2.5 אוCL3 ?
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
איזה זכרונות יתאימו לי עם המוגן 3 שיש לי ? DDR3 שמונה ג'יגה לסטיק אני מחפש תודה
-
- 6 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אהלן, אני עכשיו בונה לעצמי מפרט, ואני לא יודע איזה לוח אם לבחור... בעיקרון אני צריך כמה דברים: PCI-EX 4 סלוטים של זיכרון. כמה שיותר USBיים. חיבור רשת. הלוח אם צריך לתמוך במעבד E6600... ולצערי אני לא יודע איך לבחור לוח אם, אז אני פונה פה לעזרתכם. אם יש המלצות אני מאוד אשמח ( ואולי אזהרות מה לא לקנות ). [ עדיף שיהיה של ASUS או של GIGABTYE ] תודה רבה מראש.
-
- 14 תגובות
- 980 צפיות
-
-
-
מתקשה להחליט בין הלוחות האלו, המעבד יהיה Phenom II x3 720BE באוברקלוק, ואם אפשר אז לפתוח את הליבה הרביעית מצד אחד Biostar שבחיים לא שמעתי עליהם עד לא מזמן שהתחלתי לחפש לוחות ל AMD, צ'יפסט 790 של הביו מול 770 של ג'יגהבייט ו SB750 של הביו מול SB700 של ג'יגה (מה שאומר גם שבביוסטאר ניתן לפתוח את הליבה הרביעית ובג'יגה לא) 2 חריצי PCIe לקרוספייר של הביו, ורק אחד בג'יגה. אוברקלוקר מטורף, מלא מלא שיאים נשברו עם הלוח הזה הביקורות באינטרנט (בעיקר ב Newegg) על הביו הם קצת משונות, הרבה אומרים שהלוחות פשוט לא אמינים ולא יציבים ומצד שני הרבה גם אומרים שזהו לוח מושלם ל OC ויציב מאוד. ומצד שני Gigabyte שהיא חברה אמינה ומוכרת, הביקורות על הלוח באינטרנט מעולות סידרת ה Ultra Durable פשוט מע…
-
- 6 תגובות
- 962 צפיות
-
-
יש לי כרגע מעבד P4 3.0 GHZ, עכשיו האם כשאני קונה את המעבד E6300 עם 1.86GHZ זה למעשה 3.7GHZ רק מחולק ל-2 כי זה נראה לא בכזה יותר טוב ואולי כבר שווה להוסיף 200 ש"ח ל 4.2GHZ של E6400 ? תודה.
-
- 9 תגובות
- 696 צפיות
-
-
בהפרש של 80 שח..מה עדיף למשחקים (קרייסיס ,ושאר הכבדים)ותוכנות כבדות והמון מולטיטסקינג? אם אני עושה לQ6600 קצת OC ל3 הם באותה מהירות אז מה עדיף? ועד כמה אפשר להגיע עם Q6600 באוברקלוק?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בכותרת.. האם TT TR2 יוכל לספק למעבד מספיק OC ע"מ לצאת מהצאוור בקבוק? תודה לכולם
-
- 23 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
ראיתי את הכתבה באתר שאפשר להפוך את המעבד החד ליבתי של AMD למעבד דו ליבתי AMD ATHLON ע"י לוח אם כלשהו אפשר הסבר על זה? אפשר מידע על הלוח הזה ובכללי מידע איך להפוך אותו לדו ליבתי חשבתי אולי לעשות את זה כי אני בכל מקרה הולך לקנות מעבד של ליבה כפולה בקרוב
-
- 5 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אני קונה מחשב ממש עוד כמה ימים ואני מתלבט בין שני הזכרונות האלה (אני כן מתכנן OC והמחשב יהיה למשחקים בעיקר) אני רוצה 1 גיגה זכרון בDUAL והגעתי לשני אלה Corsair XMS Extreme Memory Speed Series, (Twin Pack) 184 Pin 1GB(512MBx2) DDR PC-4000 with Platinum-Silver Heat Spreader - Retail http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=20-145-454&depa=1 311 דולר והשניים אלה OCZ Enhanced Latency Series Gold Edition 184 Pin 512MB DDR PC-4000 - Retail http://www.newegg.com/app/viewProductDesc.asp?description=20-146-932&depa=0 שהם X2 עולה לי 290 דולר שאלה לא באים בdual ואני אצתרך לקנות שניים מהם.. יש באמת הבדל אם זה בא בtwin pack לבין אם אני פשוט קונה שניים נפרדים …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בחלק מהלוחות יש תמיכה ב-eSATA כגון הלוחות של GIGABYTE.... מה זה אומר: 1. שהלוחות יש להם בקר מיוחד עם יציאה מיוחדת שמתאימה רק ל-חיבור חיצוני SATA? עם הגדרות מיוחדות ? או ש- 2. שבסך הכל סיפקו יציאה או כבל עבור חיבור כונן חיצוני שבעצם מתחבר לפלג של כונני ה-SATA...?
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
השאלה היא האם הלוח תומך במעבד הליבה הכפולה , ?AMD 64 X2 3800 Dual Core
-
- 28 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג את הזכרונות במחשב הישן שלי מ 4GB ל 8GB . לאור ההמלצה בפורום כרטיסי מסך אני משדרג את הכרטיס המסך ל 260GTX מחר. תקציב: עד 700 ש"ח המפרט שלי: המפרט שלי: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 + קרור Scythe Ninja Plus לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3R כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB 3200AAKS 2 זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 800MHz CL5 (סך הכל 4GB) כרטיס גרפי PALIT nVIDIA GeForce 7300GT 256MB ספק כח Enermax Liberty 400W צורב Samsung SH-S203B מארז NZXT APOLLO המסך שלי: Dell 2007WFP
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
האם תהיו מעוניינים ברכישת מעבדי Coffee Lake חדשים עם יותר ליבות מכל מה שהיה זמין לצרכן הביתי הפשוט עד היום? לכתבה
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
- 1 follower
-
-
אוקי השאלה שלי טיפה מסובכת, ולא יכולתי לקלוע בכותרת, אז אני אפרט: בעבר חשבתי שכרטיס המסך הוא תמיד השורה התחתונה כשמדובר בframe rate במשחק מחשב. כלומר, אם המעבד מספיק חזק כדי "לעמוד בביצועיו" של הכרטיס הגרפי- אז לא יהיה שום שיפור בקצב הפריימים גם אם אני אשים מעבד פי שניים יותר חזק. אבל, לאחרונה נתקלתי בבנצ'מרקים של משחקים, שבהם בודקים גם את הביצועים עם מעבדים שונים- אבל על אותו כרטיס(mid-high end). למשל הבנצ'מרק הזה של קרייסיס 3: http://www.tomshardware.com/reviews/crysis-3-performance-benchmark-gaming,3451-8.html כמו שאתם רואים, הם לקחו כרטיס חזק(אבל לא מאד חזק) ושמו אותו על מעבדים שונים. מתקבל פער משמעותי מאד בביצועים בין מעבדי הi7 החזקים לבין מעבד הi5 שהוא חזק כשלעצמו.…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
משום מה לוקח הרבה זמן למחשב לבצע POST אפילו כשאני מכוון את הכל בביוס להגדרות מפעל. יש בעלי P5W DH שנתקלו בתופעה ?
-
- 8 תגובות
- 774 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
אני בטוח שזה יעבוד אבל יש איזשהו העדפה משמעותית לקנות את ה1GB השני מאותה חברה של הראשון או שזה לא כל כך משנה?
-
- 5 תגובות
- 685 צפיות
-
-
מה אומרים חברים? לדעתי סוף סוף מרגש לעקוב אחרי תחום החומרה, התחרות חוזרת והחידושים משמעותיים בהרבה ממה שהורגלו ב10 שנים האחרונות קבלו את התמונה של הדור הבא: קרדיט: https://www.anandtech.com/show/13547/amd-next-horizon-live-blog-starts-9am-pt-5pm-utc
-
- 1 תגובה
- 957 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין שני לוחות בעלי ערכות שבבים שונות כייון שאני לא יודע מה הכי מתאים לי ומה רצוי. הלוחות הם: ASUS MAXIMUS FORMULA בעל ערכת שבבים X38 ASUS P5Q DELUXE בעל ערכת שבבים P45. ההיתרונות בלוח המקסימוס הם: מערך קרוס פייר ברוחב פס X16, פאזות נפרדות לזכרון, כרטיס קול מקצועי, מסך LCD לבקרה על המערכת ואוברקלוק מצויין- מחיר 1150 ש"ח ההיתרונות בלוח ה-Q הם: מערכת חלוקת כוח, אקספרס גייט שזה איזו מערכת לינוקס שיש על הלוח לא בדיוק הבנתי מזה ולמה זה טוב- מחיר: 820 ש"ח השאלה: מה לקחת ולמה? המחשב מיועד לעבודה גרפית. בעל מעבד מרובע ליבות זיכרון 4 ג'יגה וכרטיס מסך חזק של ATI.
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-