מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
בהפרש של 80 שח..מה עדיף למשחקים (קרייסיס ,ושאר הכבדים)ותוכנות כבדות והמון מולטיטסקינג? אם אני עושה לQ6600 קצת OC ל3 הם באותה מהירות אז מה עדיף? ועד כמה אפשר להגיע עם Q6600 באוברקלוק?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בכותרת.. האם TT TR2 יוכל לספק למעבד מספיק OC ע"מ לצאת מהצאוור בקבוק? תודה לכולם
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
ראיתי את הכתבה באתר שאפשר להפוך את המעבד החד ליבתי של AMD למעבד דו ליבתי AMD ATHLON ע"י לוח אם כלשהו אפשר הסבר על זה? אפשר מידע על הלוח הזה ובכללי מידע איך להפוך אותו לדו ליבתי חשבתי אולי לעשות את זה כי אני בכל מקרה הולך לקנות מעבד של ליבה כפולה בקרוב
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני קונה מחשב ממש עוד כמה ימים ואני מתלבט בין שני הזכרונות האלה (אני כן מתכנן OC והמחשב יהיה למשחקים בעיקר) אני רוצה 1 גיגה זכרון בDUAL והגעתי לשני אלה Corsair XMS Extreme Memory Speed Series, (Twin Pack) 184 Pin 1GB(512MBx2) DDR PC-4000 with Platinum-Silver Heat Spreader - Retail http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=20-145-454&depa=1 311 דולר והשניים אלה OCZ Enhanced Latency Series Gold Edition 184 Pin 512MB DDR PC-4000 - Retail http://www.newegg.com/app/viewProductDesc.asp?description=20-146-932&depa=0 שהם X2 עולה לי 290 דולר שאלה לא באים בdual ואני אצתרך לקנות שניים מהם.. יש באמת הבדל אם זה בא בtwin pack לבין אם אני פשוט קונה שניים נפרדים …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בחלק מהלוחות יש תמיכה ב-eSATA כגון הלוחות של GIGABYTE.... מה זה אומר: 1. שהלוחות יש להם בקר מיוחד עם יציאה מיוחדת שמתאימה רק ל-חיבור חיצוני SATA? עם הגדרות מיוחדות ? או ש- 2. שבסך הכל סיפקו יציאה או כבל עבור חיבור כונן חיצוני שבעצם מתחבר לפלג של כונני ה-SATA...?
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
השאלה היא האם הלוח תומך במעבד הליבה הכפולה , ?AMD 64 X2 3800 Dual Core
-
- 28 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג את הזכרונות במחשב הישן שלי מ 4GB ל 8GB . לאור ההמלצה בפורום כרטיסי מסך אני משדרג את הכרטיס המסך ל 260GTX מחר. תקציב: עד 700 ש"ח המפרט שלי: המפרט שלי: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 + קרור Scythe Ninja Plus לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3R כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB 3200AAKS 2 זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 800MHz CL5 (סך הכל 4GB) כרטיס גרפי PALIT nVIDIA GeForce 7300GT 256MB ספק כח Enermax Liberty 400W צורב Samsung SH-S203B מארז NZXT APOLLO המסך שלי: Dell 2007WFP
-
- 5 תגובות
- 776 צפיות
-
-
האם תהיו מעוניינים ברכישת מעבדי Coffee Lake חדשים עם יותר ליבות מכל מה שהיה זמין לצרכן הביתי הפשוט עד היום? לכתבה
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
- 1 follower
-
-
אוקי השאלה שלי טיפה מסובכת, ולא יכולתי לקלוע בכותרת, אז אני אפרט: בעבר חשבתי שכרטיס המסך הוא תמיד השורה התחתונה כשמדובר בframe rate במשחק מחשב. כלומר, אם המעבד מספיק חזק כדי "לעמוד בביצועיו" של הכרטיס הגרפי- אז לא יהיה שום שיפור בקצב הפריימים גם אם אני אשים מעבד פי שניים יותר חזק. אבל, לאחרונה נתקלתי בבנצ'מרקים של משחקים, שבהם בודקים גם את הביצועים עם מעבדים שונים- אבל על אותו כרטיס(mid-high end). למשל הבנצ'מרק הזה של קרייסיס 3: http://www.tomshardware.com/reviews/crysis-3-performance-benchmark-gaming,3451-8.html כמו שאתם רואים, הם לקחו כרטיס חזק(אבל לא מאד חזק) ושמו אותו על מעבדים שונים. מתקבל פער משמעותי מאד בביצועים בין מעבדי הi7 החזקים לבין מעבד הi5 שהוא חזק כשלעצמו.…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
משום מה לוקח הרבה זמן למחשב לבצע POST אפילו כשאני מכוון את הכל בביוס להגדרות מפעל. יש בעלי P5W DH שנתקלו בתופעה ?
-
- 8 תגובות
- 758 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
אני בטוח שזה יעבוד אבל יש איזשהו העדפה משמעותית לקנות את ה1GB השני מאותה חברה של הראשון או שזה לא כל כך משנה?
-
- 5 תגובות
- 674 צפיות
-
-
מה אומרים חברים? לדעתי סוף סוף מרגש לעקוב אחרי תחום החומרה, התחרות חוזרת והחידושים משמעותיים בהרבה ממה שהורגלו ב10 שנים האחרונות קבלו את התמונה של הדור הבא: קרדיט: https://www.anandtech.com/show/13547/amd-next-horizon-live-blog-starts-9am-pt-5pm-utc
-
- 1 תגובה
- 930 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין שני לוחות בעלי ערכות שבבים שונות כייון שאני לא יודע מה הכי מתאים לי ומה רצוי. הלוחות הם: ASUS MAXIMUS FORMULA בעל ערכת שבבים X38 ASUS P5Q DELUXE בעל ערכת שבבים P45. ההיתרונות בלוח המקסימוס הם: מערך קרוס פייר ברוחב פס X16, פאזות נפרדות לזכרון, כרטיס קול מקצועי, מסך LCD לבקרה על המערכת ואוברקלוק מצויין- מחיר 1150 ש"ח ההיתרונות בלוח ה-Q הם: מערכת חלוקת כוח, אקספרס גייט שזה איזו מערכת לינוקס שיש על הלוח לא בדיוק הבנתי מזה ולמה זה טוב- מחיר: 820 ש"ח השאלה: מה לקחת ולמה? המחשב מיועד לעבודה גרפית. בעל מעבד מרובע ליבות זיכרון 4 ג'יגה וכרטיס מסך חזק של ATI.
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום , יש לי זיכרון של 333 מגה הרץ של חברה לא מוכרת בגודל של 512 מגה בית ואני רוצה לקנות סטיק נוסף של 512 מגה בית . הבנתי שזה לא משנה של איזה חברה יהיה הזיכרון שאני אקנה , והוא יעבוד לי אם הזיכרון שיש לי . אכשיו השאלה שלי זה אם גם יהיה דואל צ'אנל אם שתי חברות שונות ?
-
שלום רציתי לשאול, האם בלוח שתומך בדואל די די אר או בדואל אר די רם, כאשר יש 4 סלוטים, אם נגיד אני שם שניים במרווח של אחד, אז גם על השניים האחרים אני יכול לשים שניים במרווח של אחד וגם הם יעבדו בדואל? ועוד שאלה, יש לי לוח שתומך בזכרונות אר די רם 800\1066 מגהרץ, אבל הלוח תומך ב FSB 400\533 מגהרץ. השאלה היא האם המהירות של הסיסטם באס לא צריכה להיות כמו המהירות של הזכרונות כדי לנצל את המהירות הגבוהה שלהם?
-
- 7 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום, אני בונה איזה מפרט למחשב לעבודה והשימוש שלו זה לסימולציות של MATLAB, כלומר אני צריך מעבד שיבצע פעולות flouting point מהירות וכאן ההתלבטות אינטל או AMD צריך מחשב מהיר מאוד ולכן ההתלבטות היא בין 3500+ 3400+ או P4 3.2Ghz אם אני לא טועה אינטל יותר מהירים בflouting point זה נכון?
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אשמח להמלצה ללוח אם mATX למעבד AMD למעבד RYZEN AMD 2600 GEN2 שכולל WIFI מובנה. שיתמוך בזכרון עד 3000GHZ. ישמש קצת לעבודה תלת מימד, כרטיס מסך יהיה מסוג RX570. וישמש קצת לגיימינג קל לילד. האם ריאלי בטווח מחיר של בין 300-500 ש"ח? האם הWIFI המובנה יעיל? או עדיף לוח רגיל ולהוסיף מתאם WIFI שמתחבר לUSB. כי לפי מה שראיתי מתאמים לWIFI טובים עולים 200 + שח... תודה מראש לעוזירם.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
?512MB Supertalent CL2.5? ?512Mb 400MHz Kingston CL3? ??512Mb 400MHz Samsung? 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5? מה יותר כדאי למעבד AMD?
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
הי הציעו לי לקנות מפרט מחשב עם לוח אם מדגם 750SLI NFORCE של חברת PINE-XFX. בחנות אמרו לי שהוא טוב, אבל אני לא יודע עליו כלום... שווה לקנות אותו? יש לו בעיות?
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המעבד הזה:AMD Athlon XP 2200Plus? נגיד והייתם צריכים להשוות אותו לפנטיום לאיזה הווא הכי דומה?
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
איך הלוח החדש של EPOX EP-9NPA+SLI AMD Socket-939 http://www.lamir.co.il/product.asp?product=7179 במחיר של 880 ש"ח יש גם דגם ב 710 (ראיתי שההבדל רק בכבלים ) אם יש למישהו המלצות , אני אשמח לקבל אני מחפש לוח SLI (טוב) למעבד AMD 3800 DUAL CORE שקניתי וחשוב שתיהיה בו יציאת COM לכן ה DFI נשלל) - בשביל ה אל פסק . תודה , אשמח לתגובה מהירה מעוניין לקנות עד סוף השבוע .
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש עוד החודש, סביב מעבד 2400, לצורכי משחקים בעיקר אך גם לעריכת סרטים ביתיים ב HD (פינקל 11) והמרת סרטי HD MKV לקובץ שיוכל לרוץ חלק על מחשב eeePC 1005P. אין לי עניין ב OC (לא מתנגד לאפשרות אבל לא באמת מתכנן על זה) חוץ מהרצון בסדרה Z עבור צ'יפ האינטגרציה בין כ.מסך לזה של המעבד אני זקוק רק ל PCI אחד עבור כרטיס קול (X-Fi Gamer) ושיתמוך ב USB3 ו SATA3 . יספיקו לי 2 חריצי זיכרון - לא מתכוון לשדרג את המערכת ומעוניין שהיא תסחוב לשלוש שנים הבאות (לפחות) ההתלבטות שלי היא תוספת המחיר המשמעותית, כ 250 ש"ח , עבור לוח-אם הכי פשוט מסדרה Z ביחס סדרה H61 שדי מספיקה מכל שאר הבחינות. המסך הוא 21.5' ככה שלא יזיק לי עוד כח עיבוד לרזולוציות גבוהות. 1. כמה משמע…
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
עוד 6-8 שבועות אמור להיסקר על ידי עיתונאים. RS480/RS400 מקור: http://www.hexus.net/content/reviews/review.php?dXJsX3Jldmlld19JRD04Njk
-
- 8 תגובות
- 801 צפיות
-