עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. עסקת AMD-ATI אושרה ע"י רשויות ההגבלים העסקיים בארה"ב, קנדה וגרמניה. כך מסרה אמש AMD. על פי התכנון הרכישה תסתיים עד ה 30 בנובמבר השנה. מקור: http://www.macworld.com/news/2006/09/07/amdati/index.php

• 0 תגובות
    • 968 צפיות
  2. מה ההבדל בין שני המעבדים הבאים? מי טוב יותר? 1. AMD Phenom II X4 970 Black Edition Box 2. AMD Phenom II X6 1075T לפי הדגם ברור ש-X6 הוא החדש יותר אומנם ל-X4 במקרה הזה מחיר כמעט זהה ולכן אני מבולבל שאלה שניה בקשר לזיכרונות. מה החברה המומלצת? איכות, אורך החיים... אותה השאלה לגבי לוחות-אם.. ובהנחה שנרכשים אחד מהמעבדים שמוזכרים למעלה, איזה לוח אם הייתם משלבים? asus או gigabyte? ואיזה דגם?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. יש לי שאלה לגבי המעבד הנ"ל, אני יודע שהמהירות שלו היא 1800 MHZ בדקתי בEverest והמהירות שרשומה שם היא 1200 (!?) העלתי תמונה שתראו.. השאלה שלי היא מדוע רשום שם מהירות כזו והאם זה בסדר? וגם בנוסף בתוכנה שבאה עם הלוח של GIGABYTE P965-S3 שנותנת אפשרות לאוברקלוק, בהתחלה היה רשום שם שהמהירות הנורמלית בסטוק היא 1808, ועכשיו משום מה זה השתנה ל 1840.. אם אפשר תשובה לגבי העניין.. תודה! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 471 צפיות
  4. הכל אומנם סגור אבל ששאלתי את המוכר אם יש לו שקיות אנטי סטטיות הוא אמר שהוא לא יודע על מה אני מדבר... מה לעשות?!!? (אני הולך להשאיר את זה הרבה זמן)

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  5. ביצרנית האמריקאית לא ממתינים לאף אחד וחושפים עדכון לדגמי ה-XPS 15 המוערכים, שמספק לנו הצצה למעבדים החדשים של אינטל ולכרטיסי המסך הניידים החדשים של NVIDIA לכתבה

6. Started by arik3k,

אני רוצה לקנות 2 סטיקים של 2 גיגה כל אחד. ההתלבטות בין 2 החברות, כאשר על פניו נראים זהים בביצועים כולם נותנים אחריות לכל החיים. ואני עדיין מתלבט, אני מתכנן OC קטן השאלה אם הזכרונות ישפיעו או לא. אשמח לעזרה, תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  7. המערכת שתיבנה סביבו, תהיה לגיימינג .... זה יהיה I7 זה בטוח, לא יהיה אוברקלוקינג .... אני משיג כל מעבד בחצי מחיר, לכן אני שואל על 2000 .... אשמח לתשובה איכותית =] תודה !!!!!

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  8. Started by mandarin,

ראיתי שברשת מתחילים לצוץ יותר ויותר פרטים (כמו ה X58) וכו' לקראת ההשקה של המחליף של הקור 2 דואו, הלא הוא הנחלים... רק רציתי לדעת בגדול א. מתי צפוי לצאת לשוק הרחב הלוחות / מעבדים ? ב. האם יש צפי למחירים שלהם ? ג. כמה גידול בביצועים +- צפוי לקבל לעומת הדור הנוכחי ?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by jakijaki,

ברשותי מחשב עם מעבד פנטיום 4 2.8 ghz על לוח האם יש 2 סלוטים עם זכרון 256 במהירות 400 (512 mhz ) ברצוני להוסיף עוד 2 זכרונות בזוג הסלוטים הנוסף ( 2 זכרונות של 512 mhz במהירות 400 מתוצרת קינגסטון) כלומר באופן עקרוני אמורים להיות לי 1.5 ghz של זכרון שעובד במהירות 400 . מה ההבדל שיורגש בפעולת המחשב?האם מהירות העבודה תגדל ? או שלמעשה לא עשיתי כלום. מבחינה תאורטית זכרון גדול על לוח האם אמור להקל על הכונן הקשיח. המחשב יחפש את האינפורמציה על לוח האם ולא יאלץ לחפש אותה בכונן קשיח.

• 1 תגובה
    • 468 צפיות
  10. Started by gjook,

אני מחפש לוח אם עם יציאת fiewire , שעולה ברמתו על ה965-ds3 מבחינת oc (או שווה ) ,מהחנות www.tms.co.il והוא יהיה בסביבות ה700 ש"ח... תודה .. עריכה: חשבתי אולי על הAB9 של אביט...?...האם הוא לוח איכותי ?...והוא יכול להיות תחליף טוב לגיגה בייט?.. כי הוא עולה 717 ש"ח. ואני יכול לקנות במקום. ב630 ש"ח את הds3 p965 , ולקנות עוד כרטיס חיצוני של firewire ב75 ש"ח...ככה שזה אותו המחיר+-...

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  11. מה המצב אנשים ?! אז ככה ... זה המפרט של המחשב שלי: מעבד: Intel Pentium 4 2.8 Ghz (הכי רגיל בלי ליבה כפולה) כרטיס מסך: GeForce 6600 GT 256 TV,DVI לוח-אם: Asus P4S800D-X ספק: ENERMAX EG365AX-VE 350 Watt ראם: 1024 RAM מסך: LG FLATRON L1932TQ 19 Inch 4 ms יש לי שאלה ... איזה כרטיס זכרון מבין שני כרטיסי הזכרון הבאים הוא הטוב ביותר ? Kingston 512MB 400Mhz PC 3200 C2.5 Kingston 512MB 400Mhz PC 3200 C3 האם הכרטיס הטוב ביותר מבין שניהם מתאים למחשב שלי ? אני מתכוון ללוח אם ... הוא בטוח יקבל אותו ?.. תודה מראש, משה עריכה: טוב אפשר לנעול עשיתי הזמנה =]

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by shay82,

איזה מעבד יותר חזק Intel Core i3 דגם מעבד: 540 מהירות מעבד: 3.06 GHz זכרון מטמון cache: 4 MB או Intel Core 2 Duo דגם מעבד: E7500 מהירות מעבד: 2.93 GHz מהירות FSB: 1066 MHz זכרון מטמון cache: 3

13. Started by Yaron-Cohen,

כמובן שבעדיפות ראשונה זה FF ואחרי זה LE...אבל הLE עולים מלא אצל נעה...1850 וצל זיגזג 1750...בולבול...וFF...לא מוצאים אצל אף אחד...חוץ מאצל מישהו שזה לא בטוח שזה זה... אז בעדיפות שלישית...מה כדאי...FR או LA... עם המפרט שבקרוב יהיה לי...ראו למטה...

• 8 תגובות
    • 737 צפיות
  14. Started by liav12,

לדוד שלי יש מחשב חדש שהוא קנה רק לפני איזה שבועיים, ושהוא הפעיל את המחשב הוא הראה לו בהתחלה: cpu overclocking error והמעבד שלו על 3 ג'יגה הרץ ללא שום אובר קלוק, מה זה יכול להיות? האם המעבד שלו הוא על אובר קלוק ורימו אותו או משהו??

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  15. Started by Gilo2005,

תראו כרגע יש לי 512 ואני מעונין לרכוש עוד 512 מגה חיפשתי ביד שנייה ומצאתי זיכרון במחיר טוב. אז רציתי לדעת האם הוא יתאים למחשב שלי המפרט שלי- amd sempron 2400 gigabyte GA-7N400-L Nvidia Nforce2 socketA \ agp8 ddr dual ch האם זיכרון pc3200 400mhz ירוץ אצלי על המחשב,הבן אדם שמוכר לי את הזיכרון אמר שיש לו לוח אם עם nforce3

• 3 תגובות
    • 436 צפיות
  16. Started by 8dsim,

אני מיתלבת בין שני הזכרונות האלו ---- OCZ 512MB EL DDR PC3200 400mhz Enhanced Latency Series 678 שח אבל זה לא יהיה dull ddr כך שאולי זה יוריד קצט את הביצועים בoveclocing ? ------------------------------------------------------------------------------------ או ליקנות שניי זכרונות כאלו --- OCZ 256MB EL DDR PC3200 400mhz Enhanced Latency Series 377 שח לזיכרון אחד בבקשה תגידו מה יותר שווה לי ליקנות והאם ה512MB יוריד איכות ביגלל שהלוח תומך בdull ddr ?

• 3 תגובות
    • 446 צפיות
  17. מחפש לוח אם חדש שיתאים לדברים הבאים 1.LGA1156 2.תמיכה בSLI וCF 3.הדבר הכי חשוב שיהיה מיועד לOC 4.אני צריך שיהיה לו תמיכה ב: SATA II 6GB USB3 זה בקטנה אבל אני צריך 5.זה חשוב אני צריך יהיה לו חיבורי SATA מהירים תומכי RAID0 לפחות 4 חשבתי על שתי אפשרויות: Asus Rapage III Formula Vs GigaByte GA-P55-UD5 שאני לא יודע איך הוא בOC והשאלה האחרונה מה הקטע מבחינת זה שלUD6 יש 6 חיבורים והוא רק דואל צ'אנל 800-1000

• 4 תגובות
    • 933 צפיות
  18. שלום לכולם, אחרי שחשבתי שסיימתי לבחור את רכיבי הליבה, צצו הבעיות בחרתי לי לוח אם ASUS P5Q DELUXE ובחרתי לי זיכרון OCZ PC2-8500 Reaper HPC : DDR2, 2X2GB, 1066MHZ, CL5 גיליתי שברשימת ה- QVL של הלוח המדובר מופיעים דגמי הריפר של ה- 2GB בלבד!! וכשעברתי על הדגמים של ה- 4GB שכן מופיעים ברשימה, קרץ לי רק דגם אחד: CORSAIR DOMINATOR TWIN2X4096-8500C5DF : DDR2, 2X2GB, 1066MHZ, CL5 הדגם עולה כ- 170 ש"ח יותר ואני רואה שאין לו יתרונות אלא רק חסרונות (תקנו אותי אם אני טועה) !! בסיקורים הוא עבד טוב שזה מה שהיה גם עם הריפר.. אבל הקורסר מגיע עם מתקן של 3 מאווררים שמתלבש על הזיכרונות ?? רשמו שהוא שקט ויעיל אבל מה העניין אם בסוף הביצועים אותו הדבר?? למה להסתפק ב- "שקט" כשהריפר ז…

• 5 תגובות
    • 981 צפיות
  19. לצערי כל יום אני שומע סיפור חדש על זמן יציאת מעבדים אלו בולדוזר דובר על יוני 2010 ,סוף 2010 ואז ינואר 2011 או פברואר ..... אינטל 2011 ולאחר מכן 2012 והיום שוב יוני 2011 יש למשהו תשובה ברורה איזה חודש ובאיזה שנה ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by 54321,

חבר שלי בקרוב קונה מחשב וביקש ממני לשאול שאלה. אם למשל הוא לא מתכנן OC לזיכרונות אז יהיה הבדל אם הוא יקח CL2.5 אוCL3 ?

21. Started by yakir4u,

איזה זכרונות יתאימו לי עם המוגן 3 שיש לי ? DDR3 שמונה ג'יגה לסטיק אני מחפש תודה

• 6 תגובות
    • 744 צפיות
  22. Started by michfir,

אהלן, אני עכשיו בונה לעצמי מפרט, ואני לא יודע איזה לוח אם לבחור... בעיקרון אני צריך כמה דברים: PCI-EX 4 סלוטים של זיכרון. כמה שיותר USBיים. חיבור רשת. הלוח אם צריך לתמוך במעבד E6600... ולצערי אני לא יודע איך לבחור לוח אם, אז אני פונה פה לעזרתכם. אם יש המלצות אני מאוד אשמח ( ואולי אזהרות מה לא לקנות ). [ עדיף שיהיה של ASUS או של GIGABTYE ] תודה רבה מראש.

• 14 תגובות
    • 965 צפיות
  23. מתקשה להחליט בין הלוחות האלו, המעבד יהיה Phenom II x3 720BE באוברקלוק, ואם אפשר אז לפתוח את הליבה הרביעית מצד אחד Biostar שבחיים לא שמעתי עליהם עד לא מזמן שהתחלתי לחפש לוחות ל AMD, צ'יפסט 790 של הביו מול 770 של ג'יגהבייט ו SB750 של הביו מול SB700 של ג'יגה (מה שאומר גם שבביוסטאר ניתן לפתוח את הליבה הרביעית ובג'יגה לא) 2 חריצי PCIe לקרוספייר של הביו, ורק אחד בג'יגה. אוברקלוקר מטורף, מלא מלא שיאים נשברו עם הלוח הזה הביקורות באינטרנט (בעיקר ב Newegg) על הביו הם קצת משונות, הרבה אומרים שהלוחות פשוט לא אמינים ולא יציבים ומצד שני הרבה גם אומרים שזהו לוח מושלם ל OC ויציב מאוד. ומצד שני Gigabyte שהיא חברה אמינה ומוכרת, הביקורות על הלוח באינטרנט מעולות סידרת ה Ultra Durable פשוט מע…

• 6 תגובות
    • 954 צפיות
  24. יש לי כרגע מעבד P4 3.0 GHZ, עכשיו האם כשאני קונה את המעבד E6300 עם 1.86GHZ זה למעשה 3.7GHZ רק מחולק ל-2 כי זה נראה לא בכזה יותר טוב ואולי כבר שווה להוסיף 200 ש"ח ל 4.2GHZ של E6400 ? תודה.

• 9 תגובות
    • 685 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.