מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
-
קראתי את הביקורת על הלוחות באתר של תום, הינה קישור: http://www.tomshardware.com/motherboard/20030214/nforce2-11.html ואני לא מבין איך לפעמים דווקא בהשוואה עם DDR333 התוצאות טובות יותר מDDR400? לדוגמה (תמונה) ביישומי אינטרנט: מישהו מבין את זה?
-
- 6 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום יש לי 2 זוגות סלוטים בלוח אם (ASUS P5GDCV) צהוב כחול שחור וצהוב כחול שחור (הוספתי תמונה של הלוח) ויש לי 2 זכרונות של 256 השאלה שלי איך אני מחבר את הזכרונות מה שנקרא dual memory? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 730 צפיות
-
-
עד לפני שבוע המחשב שלי היה מותקן בו WIN XP הוא עשה בעיות של ריסטים ותקיעות .... פירמטי והתקנתי WIN98 , עכשיו הבעיה היא כזאת , הזיכרון שלי 256SDRAM לפי מה שרשום לי ב ADIA מנוצל מהזיכרון 255MB , זאת אומרת שלא נשאר לתוכניות כלום .... ??? מה ניתן לעשות כדיי לבדוק את הנושא ולשחרר זיכרון שתוכניות שעובדות ברקע יעבדו טוב ... ? ועוד בעיה נוספת , לפי מה שראיתי שרשום יש לי מתח במעבד של 1.7V מה עושים ... ?
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
היי בקישור פרטים על הלוח אם שברשותי: http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=xIQsDaYqaKM8aoNT אני מעוניין להוסיף זכרון למחשב (כרגע ג'יגה אחד). איזה כדאי לי לקנות ? תודה, ניצן
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת איך הגשר הצפוני עובד ומה הקשר שלו לדרומי?
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שמעתי לפני כמה שבועות שהיצרניות נתקעו עם מלאי גדול של לוחות כאלו והן מתקשות למכור אותן. אתם חושבים שתבוא ירידה גדולה במחיר שלהם בקרוב? והשאלה האמיתית, האם אנחנו (הישראלים) נהנה ממנה?
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
מישהו נתקל בבעיות כלשהן אחרי שדרוג מעבד, מבחינת מערכת ההפעלה? האם נהוג לפרמט אחרי דבר כזה או שזה כמו שדרוג כל רכיב אחר? מדובר בשדרוג מintel core 2 duo E5200 לe8500 אני מפרסם גם בפורום מערכות הפעלה כי זה רלוונטי לשני הפורומים, למרות שנראה לי שכאן יש יותר בעלי ניסיון.
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
-
דבר ראשון : מזל טוב לי על חזרתי לכתוב בפורומים (לא הייתי פה לפחות איזה שנתיים-שלוש) : P ואז ככה חברה (זה אולי יהיה קצת ארוך אבל תהיו סבלניים איתי) : לפני שבועיים בערך המחשב שלי התחיל לעשות בעיות , לאחר בדיקה שלי ושל החנות מחשבים (בה קניתי את הלוח אם והכרטיס מסך שלי) מסתבר ששני החלקים האלו נדפקו ויש להחליפם (יש אחריות 3 שנים גם ללוח וגם לכרטיס מסך) . החלקים נשלחו לחברה , במקרה זה gigabyte . עד כאן סבבה . היום לאחר שיחה עם החנות גיליתי שהכרטיס מסך הוחלף והלוח אם משום מה , לא הוחלף . כששאלתי אותם למה ענו לי שהחברה אמרה שהלוח אם פגום פיזית ולכן זה לא באחריותם והם לא חייבים להחליף לי אותו . פירוט לגבי הפגם הפיזי : קליפס אחד קטן מבין אלו שמהדקים את הזכרונות (הקטנים האלו בצדדים)…
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
עדיין לא הבנתי מה ההבדל ביניהם מישהו יכול להסביר לי בבקשה?[br]פורסם בתאריך: 22.08.2007 בשעה 22:40:23 משהו?
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
לאור ידיעה שפורסמה על הקמת מרכזי פיתוח ו-FAB בסין ורוסיה (בתוכנית האחרונה של http://www.crankygeeks.com/). נזכרתי בכתבה שפורסמה, אפילו כאן באתר על צוות ערבי מאיחוד האמירויות או ערב הסעודית שפיתח שבב CPU בעצמו. אני פשוט לא מצליח למצוא את הכתבה, מישהוא זוכר/יודע?
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
זה מה שיש לי כרגע amd athlon xp-m 1900+ mmx 3now 1 6ghz 512 mb ram geforce fx 5200 למעבד יש לי 2000 שקל (תמליצו על משהו טוב) אני לא יודע איזה חברה לקחת אינטל AMD וכו' אמרו לי משהו על 3000 ג'יגה הרץ זיכרון צריך להוסיף עוד ??? ומה עם הכרטיס שמעתי יש geforce 6 כמה הוא צריך לעלות תודה
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
האם מעבד אופטרון יכול לשבת על תושבת AM2 כי מספר הפינים זהה...
-
- 5 תגובות
- 729 צפיות
-
-
מה ההבדל בין הלוחות? (מעבר לקירור הפסיבי שיש לGigaybyte. ודרך אגב עד כמה המאורר הזה רועש?) ואיזה מהם עדיף (בהנחה שה MSI זול ב50 שקל בערך מהGigaybyte?) והקישורים: http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_Spec_GA-K8NF-9.htm http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=K8N_Neo4-F&class=mb
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת מה דעתכם על הלוח אם הזה?Gigabyte GA-H67MA-USB3-B3 כרגע אני לוקח עליו Corsair 2GB (Single Stick) DDR3-1333 CL9 Value, (שני סטיקים ) האם בעתיד אני אוכל לשדרג את הזיכרון? האם אני אוכל לרכוש בעתיד כרטיס מסך טוב במידה והכרטיס מסך המובנה של המעבד לא יספיק? השימושים הם בייתים רגילים לא משחקים כבדים רק לאינטרנט ואופיס...
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
של ג'יגה בייט. מה דעתכם עליו? האם הוא יעבוד עם מעבד פנטיום 4, 1.7G, 400MHZ 0.18 מיקרון וסוקט של 478. אני שוקל לקנות אותו דרך פלונטר עם כרטיס קול אדולוג'י 2 ורמקולים AVS500 של אלטקלנסינג. ועוד בקשה, אם מישהו מכיר חנות שמוכרת את הלוח הנוכחי (הוא הגרסה הפשוטה יותר שלו, נדמה לי שהיא 667 אבל אני לא בטוח), כרטיס קול הרקולס GTXP ואותם רמקולים אני אודה לו מאוד. אני מעדיף את הכרטיס של הרקולס מאשר האדולוג'י ובפלונטר אין הרקולס.
-
רצוי מ-IQPC, אבל לא חובה. אם אפשר בפחות - מה טוב. יעבדו עם I7-930 על לוח X58 (לא ברור עוד אם משהו של GB או P6T-SE של אסוס). תודה מראש, גונן.
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
כמה שאלות: מהו המחשב הזה ? עלות מוערכת של מחשב כזה (המחשב כולל כרטיס תקשורת 8 פורט)? האם יש "בעיה" כל שהיא להשיג לוח אם למחשב P-1 ? איזה הבדלים ישנם בין P-1 לP-350?
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום, לאחר הרכבת מערכת חדשה, באילו תוכנות בדיקה מומלץ להשתמש על מנת לבדוק שהמערכת תקינה ורצה חלק ללא תקלות ולא תקיעות. השאיפה לסחוט את המערכת לתקופה של יום-יומיים על מנת לאתר מוקדם ככל הניתן בעיות שעלולות להיווצר לאחר תקופה ממושכת. אשמח לקבל שמות של מספר תוכנות מומלצות (ברצוני לבחון את המעבד/לוח אם/זיכרונות וכרטיס מסך). תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
יש לי 1GB של 667MHZ PQI רשום עליהם 4-4-4-12 (כמובן בדואל צ'אנל) הוספתי תמונה של האברסט האם הם עובדים כראוי ?
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
אני משתמש בלוח כבר חודשיים בערך משו כזה אני על אובר קלוק של 3.04GHZ (כולל העלאת מתח בטיפה - 380X8 BUS) זה המצב כבר חודש (הOC...). אבל הבעיה התחילה אחרי שהתקנתי VISTA אני משחק במשחקים ויש לי מסך כחול ואז ריסט, הבנתי שזה יכול להיגרם מתקלות בלוח אם קבלים עם נזילות ודברים כאלה... אני הרכבתי בעצמי את המחשב כלומר הזמנתי בחלקים והרכבתי (כדי לצבור ניסיון). אחרי שסיימתי להרכיב מרוצה ושמח רצתי והפעלתי את המחשב בום ריח של שרוף נכבה המחשב לא נדלק..... , הספק? לא ולא..... זהו איזה חלק שחור שנשרף כנראה חלק שאחראי על משו בקירור של המעבד.... אני רוצה לציין שאני משתמש כבר חודשיים בערך מאז שזה קרה והמחשב עבד מעולה עם XP ורק עם VISTA עושה מסכים כחולים. מהרגע של הבום הזה החיבור של הקירור למע…
-
- 5 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום ! חבר שלי ביקש ממני להמליץ לו על לוח אם ומעבד בסך כולל של 1500-1700 ש"ח לשידרוג מחשב ישן. מכיוון שאני לא מבין כל כך בנושא הזה אבקש את עזרתכם. מה השילוב הכי טוב שאתם יכולים להשיג בסכום כזה? כמובן לוח אם שתומך בזיכרונות ותקנים מהסוג החדש ומעבד שלא יהווה בעיה בעת משחקים נ.ב אם זהו איננו הפורום הננכון בבקשה תעבירו אותי לאחד כזה...
-
- 6 תגובות
- 729 צפיות
-
-
התקנתי שני סטיקים כל אחד של ג'יגה עם אותו מהירות וחברה, וכשהמחשב עולה הוא כותב SINGLE CHANNEL. איך משנים לדואל? תודה!
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אני מנסה לחשוב אם אני רוצה לעשות אוברקלוק...משעמום כמובן... לגבי הצ'יפסט בשביל זה אני רוצה להבין כמה דברים לגבי המעבד, הזכרונות והצ'יפסט. כמובן לגבי המחשב שלי (שמפורט בתחתית ההודעה) הערוץ שבו מתקשר המעבד עם הצ'יפסט בלוח שלי נמדד ב...מה? אני יודע שהוא נקרא HyperTransportation וכרגע עומד על 800 Mhz. בגלל שזה מעבד AMD למעבד יש גישה ישירה לבקר הזכורונות...אז השאלה עם מה משפיע רוחב הערוץ הזה. מעבר לזה. למה הוא נמדד ב Mhz, ומה תעשה העובדה שאני אשנה את המכפלה מ-4 ל-5 לגבי הזכרונות הזכרונות שיש לי היום לא מאפשרים שינויים, לדעתי גכמעט בכלל בתזמונים. השאלה איך שינוי במהירות השעון שלהם מ-200 ל-166 תוריד את התזמונים? כי יעברו פחות נותנים בשנייה ואז תהיה אפשרות לטפל בפחות…
-
- 5 תגובות
- 729 צפיות
-