מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
http://hwzone.co.il/news/1171018124/65519/ מישהו מכיר את הלוח אם הזה? למה הוא כ"כ זול?! 630ש"ח ב skypc.co.il [br]פורסם בתאריך: 27.02.2007 בשעה 23:06:29 http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16813127237ביקורות סבירות... בעיות עם הספקת כח לחיבורי ה PCI לא נראה לי מציאה כרגע.
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
בהמשך לחדשה הזו האם ה DFI nF4-DAGF 939 שאת פרטיו אפשר לראות כאן לא נחשב ללוח Value של החברה? או שיש משהו שמייחד את סדרת ה INFINITY?
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
היי התקציב הוא בסביבות 1500 ואני מחפש לוח אם ומעבד לא מבין בגדול במעבדים ולוחות אם חשבתי על הE6300 ולוח אם ב500 שקל ראיתי הרבה אופציות כאלו מצד שני אפשר להסתפק גם במעבד מיושן יותר ולוח אם חזק יותר הלוח אם צריך לתמוך בDDR2 667 בשורה התחתונה מדובר במחשב שישמש למשחקים ,מולטימדיה בקיצור צריך עזרה בבחירת לוח אם (gigabyte &asus( ושילוב עם מעבד בתקציב הנזכר תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני מתלבט בין P55-GD65 של MSI לבין Gigabyte GAP55UD3R אני נוטה לכיוון הMSI אבל אני אשמח לשמוע תגובות, בעיקר חסרונות של הלוחות אם האלו (אם יש).
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
האם כדאי ללכת על הבארטון בעל הקאש המוגדל ובעל באס של 333 מגהרץ או על הת'ורובראד בעל באס זהה ומחצית הקאש? איזה מהמעבדים יעניק ביצועים טובים יותר Overall? בבקשה, רק מי שבאמת מבין עניין יענה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום.. ניקתי את המחשב בפנים והגעתי למעבד פירקתי את המאוור שעל המעבד והוצאתי את המעבד והיתה משחה בקצה על הפינים האלה זה אומר שהלך המעבד ? תודה
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-
-
עוד לפני נחיתת דור ה-Ryzen 4000 עם ליבות Zen 3 חדישות, אנו צפויים לקבל משפחת מעבדים מרועננת קלות מבית AMD תחת המותג Ryzen 3000 לכתבה
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. אשמח אם מישהו יוכל לענות לי על זה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=65395
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
היי חברה, אני זוכר ששמעתי לפני איזה חודש שמתוכננת ירידת מחירים משמעותית לCore 2 DUO בסוף אפריל. האם זה נכון?? אני פשוט רוצה לקנות מחשב והמחיר של המפרט שאני רוצה מגיע ל7000!! אולי עם הוזלת המעבדים ואולי אף כרטיסי מסך מסדרת הGEFORCE 8 המחיר יירד משמעותית.
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-
-
-
יש לי לוח אם asus p8z77-v lx2 שמתי זיכרונות של 4X4 1600 של corsair ובביוס הוא מזהה לי שהם רק 1333... עזרה?
-
- 8 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני צריך לדעת מה יותר טוב כי זה ניתן לבחירה, למערכת core i7, זכרון 3X1 וכרטיס מסך 5870, לקחתי בכוונה את ה3 ערוצים כי הבנתי שהלוחות אם האלה תומכים בשלושה ערוצים. GA-EX58-UD3R- של Gigabyte X58 Pro-E- של MSI יש שוני כלשהוא? מה יותר טוב? עריכה: ומה עם ה-DX58SO של intel? איך הוא לעומתם? ואחרון ASUS 6pt. אין מגבלה של תקציב אני רק צריך לדעת איזה מהם הוא הכי טוב ואם זה בכלל משנה מה לקחת או שכולם לא ישנו לי מבחינת ביצועים.. רוב המטרה שלי היא משחקים
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום, ברשותי לוח אם ישן של ASUS מסוג: P2B-F אני עובד תחת WINXP איך אני מעדכן את ה BIOS של לוח האם? הורדתי מהאתר של ASUS קובץ עידכון aflash.a איך מפעילים אותו?? תודה, יוסי
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שאלה עקרונית : בהנחה שאני רוכש מבד אינטל בחול במצב "box", האם אוכל לממש את האחריות של ה-3 שנים בארץ ?? תודה
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום לכם, עד היום הייתי סגור לגביי קניה של לוח אם Gigabyte 965P-DS3 אבל אחרי שנתקלתי גם בפורום הזה וגם בפורומים בחו"ל בבעיות שיש ללוח עם היציאות הדיגיטליות שלו, החלטתי לרדת מהלוח הזה (אני חייב יציאות דיגיטליות שעובדות בצורה תקינה בלי שום בעיות). האופציה החלופית שלי ללוח הנ"ל היא הלוח Asus P5B - ע"פ בדיקת המפרט שלו הלוח ממש דומה ל-DS3, וגם ע"פ קצת קריאה הבנתי שהוא לא פחות איכותי. השאלה שלי אליכם האם יש חסרונות כלשהם בלוח הזה שאני לא מודע אליהם ?? אם אין חסרונות ואתם ממליצים על הלוח, אני קונה אותו מחר בבוקר כמובן שאם יש המלצות אחרות ספציפיות אני אשמח לשמוע - הדרישות הן לוח במחיר של עד 700 ש"ח, עם יציאות דיגיטליות (אופטית ו-COAX), כמה שיותר כניסות USB וכמה שיותר חיבורי …
-
- 8 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום - כשקראתי את המדריך של ה 8RGA+ שלי שמתי לב שכתוב שאם יש לי זכרון 64-bit DIMM אז הם צריכים להיות ב DIMM2 ו DIMM3 ואם יש לי זכרון 128bit DIMM אז הם צריכים להיות ב DIMM1 ו DIMM3 או DIMM1 ו DUMM2 מה לעזאזל אומר 128bit DIMM ??? יש לי 265MB 3200 סמסונג X 2 אז איך הם אמורים לשבת ??? - אני מניח שזה קשור ל Dual DDR ? תודה :jump:
-
- 7 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום. אני זקוק ללוח אם בסוקט 478. יש לי מעבד P4 2.8 HT, המפרט משמש למשחקים וכו'. רציתי לדעת מה דעתכם על הלוח הבא: Albatron PX865PE PRO איך הוא בכלל, וגם בהשוואה ללוחות אחרים (לדוגמא Abit IS7-E).
-
- 8 תגובות
- 682 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם מישהו כאן יודע מתי צפויים להגיע לשוק המעבדים הבאים של אינטל ( Penryn ), כאשר אני מתייחס לכפולי הליבה ולא למרובעי הליבה ( איתם יש בעיות לפי מה שהבנתי - אי תאימות ללוחות אם או משהו כזה ). מישהו יודע מה יהיה התמחור שלהם ביחס למעבדי ה - Conroe של היום ? האם המחירים של המעבדים הנוכחיים יירדו ? תודה !
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-
-
כנראה שיש לי בעיות חשמל קלות בחדר.. מדי פעם יש קפיצות מתח קלות - המחשב אינו נכבה, אך אני רואה כי המתחים בלוח האם קופצים מדי פעם ומייד חוזרים. האם יש איזושהי דרך לקבע את המתח הזה ? ע"י מכשיר או משהו? (UPS קשור?) אני פשוט לא רוצה שיהרס לי המחשב...
-
- 9 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני חושב לרכוש מעבד ולוח אם חדשים פנטיום 4. במה (אם בכלל) עדיף מעבד 775 על מעבד 478 אני מדבר על מעבד במהירות 2.66g fsb 533 תשובות רציניות בבקשה
-
- 10 תגובות
- 682 צפיות
-
-
Pentium D 820 2.8GHz FSB-800MHz Cache-2x1MB או Athlon 3500+ 2.2GHz FSB-2GHz Cache-512 socket AM2 מחיר המעבדים לפי הטבלאות שפורסמו באתר הזה- 113$-112$ אחרי ה-27 ביולי. איזה מעבד יותר טוב בשביל מחשב בייתי המיועד למשחקים ולשאר פעולות עם מחשב (גלישה, אופיס...)? המחיר נחשב אותו מחיר. אין צורך להציע קונרו או מעבד טוב יותר, אלא אם כן מחירו זול יותר. אני לא יכול להרשות לעצמי מעבד יקר יותר :'(.
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-
-
לחברת 3com נגמרו אספקת הצ'יפים של ה 10/100 לחברת ABIT. אז כל מי שקנה בזמן האחרון לוח של ABIT עם 10/100 או מתכוון לקנות עכשיו כזה לוח יקבל כנראה GIGABIT LAN!!! 8) רק עכשיו גיליתי את זה כי באמת לא הבנתי למה זה רשם לי gigabit כשהתקנתי את הדריוור ;D ;D ;D :funn: :coolman: יצא שקיבלתי גם את הקירור לצ'יפסט החדש (הכחול) וגם GIGABIT LAN, כנראה שקניתי אותו בדיוק בזמן הנכון
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום, אני מרכיב מחשב למשחקים באיכות בינונית-גבוהה, ומחפש מעבד ולוח אם שיתאימו למפרט הבא (כאלה שיהיו חזקים מספיק בשביל להריץ הכל כמו שצריך אבל לא יהיו סתם הכי טובים והכי יקרים שיש): מסך - LG L2000CP כרטיס מסך - BFG nVidia GeForce GTX 275 896MB זיכרון - Kingston KHX8500D2K2/2X2G מארז - Antec 900 II ספק כח - Corsair CMPSU-550VXEU קירור למעבד - Scynthe Mugen 2 סה"כ 4670~ ש"ח. הערות: *אני לא משדרג כל שנה-שנתיים אז אני לא מחפש אפשרויות הוספה (Upgradability) וכאלה שסתם מייקרות את העסק. שיהיה טוב-סביר באופן קבוע (כמו שאני קונה כרטיס מסך אחד יחסית חזק בלי אפשרויות SLI כי אני לא הולך לקנות עוד אחד). *אני לא מתכוון לעשות OC למעבד (לא מבין בזה מספיק ומפחד להסתכן). לכרטיס מסך כנראה שכ…
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-