עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by דיוגנס,

אני חושב לרכוב מערכת שמבוססת עליו ( יד שנייה), ורציתי לבדוק קודם מה הוא שווה. תודה.

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  2. Started by RAPTOR22il,

הי אנשים טובים, אני מרכיב מפרט ונתקלתי בדילמה, יש את הרמפייג' שאני חושב עליו ברצינות, ויש את המקסימוס החדש... עכשיו מה שקורה הוא כזה: מבחינת פיצ'רים המקסימוס מתקדם יותר וכן יש לו כרטיס קול תומך EAX4. מבחינת תמיכה בקרוס פייר שניהם תומכים אבל ברמפייג יש תמיכה בX16 לשני ערוצים בקרוספייר, במקסימוס בקרוספייר כל ערוץ רץ בX8.. מה אתם אומרים? מה עדיף?

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  3. האם יכול להיות שיש כזה כבר בארץ שבוע 40 ? ונ.ב אני רוצה להודות לכל האנשים בפורום הגדול והמכובד הזה שעזרו לי לקנות את המחשב החדש למרות כל השאלות ששיגעתי אותכם זה השתלם לי וכבר קניתי את המחשב והוא צריך להגיע עוד שבוע וחצי (ראה מפרט) ובמיוחד להודות ל- Liorp23 שעזר לי הרבה אז תודה לכולכם !!!

• 9 תגובות
    • 707 צפיות
  4. היי רציתי לדעת אם יש הבדל בין זיכרון של 2 MHZ במהירות של 800 MHZ לבין זיכרון של 4 MHZ במהירות של 667 MHZ בבצועים של מישחקים ? או שאני לא הרגיש בהבדל. רוני

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  5. Started by The Ball,

מה זה ה- DUAL LAN שיש בלוח אם הזה? ומה ההבדל בינו לבין LAN רגיל?

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  6. Started by Prophecy,

אני קורא עכשיו (יותר נכון כל הלילה תראו תשעה ) את המאמרים שהיו כתובים באחת החדשות באתר על הLGA 775 הצ'יפסטים והפיצ'רים החדשים. בקיצור במאמר באנאנד-טק הראו בנצ'ים בלוח אם של ג'יגהבייט (שדרך אגב הקפיץ בצורה משמעותית את הביצועים של שני הDDRים, אותם זכרונות קיבלו תוצאה יותר טובה מלוח 925X) עם הצ'יפסט 915 שתומך גם בDDR וגם בDDR2 עם זכרונות DDR2 533 וזכרונות DDR 400. בקיצור מה שאני רוצה לשאול זה האם זה כל מה שהDDR2 מסוגל לו? לפי דעתי ההבדלים בין הDDR והDDR2 לא שווים את השדרוג (המחיר?). ראיתי שדובר כאן על זכרונות DDR2 667 ו DDR2 800, מבחינת מה שכנראה הולך להיות המחיר, שווה לקנות אותם בכלל? הם כן ייתנו ביצועים משמעותיים בין הDDR הרגיל והDDR2? דרך אגב משהו שאני מרגיש שהוא קצת …

• 11 תגובות
    • 707 צפיות
  7. Started by indescrimonous,

שלום, אני מעוניין לקנות בעתיד הקרוב מחשב חדש, ובתוכו כמובן מעבד חדש. אני קונה על תקציב הדוק מאוד, ולכן התעניינתי במעבדים זולים וחזקים יחסית. מצאתי את מעבדי ה-i3 שנראו מתאימים, אבל ראיתי כי הם בעלי multithreading שגורם לשתי הליבות שלהם להתנהג כמו ארבע. הבעיה היא, שאני משתמש קביעות באפליקציות כבדות יחסית, אשר משתמשות רק בליבה אחת. רציתי להבין האם, לדוגמא אני קונה מעבד i3 עם מהירות שעון 3.0 ג'יגה הרץ, האם האפליקציות האלה בעצם יתייחסו למעבד שלי כאל ליבה אחת בת 1.5 ג'יגה הרץ. אם כן, בכך שאני קונה מעבד i3 לכאורה חזק יותר ומתקדם יותר, אני אקבל ביצועים גרועים יותר מהמעבד הנוכחי שלי, שהוא דו ליבתי 1.8 ג'יגה הרץ. האם מישהו יוכל להסביר לי כיצד אפליקציות המשתמשות בליבה אחת יתייחסו למ…

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  8. Started by dzbeda,

איזה מעבד עדיף את ה P4 3G H-T 512 או P4 3G H-T 1M PRESCOTT

• 9 תגובות
    • 707 צפיות
  9. Started by Pierot,

כותרת^, פשוט כמשמעו [שניהם אותו מחיר].

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  10. Started by barak_11,

אני גולש לי בכיף לצורך סקר מחירים למחשב נייד באתר של KSP ופתאום אני נתקל בזה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3012 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3013 אם אין שום טעות, אלו הם מעבדי ה-Cedar Mill החדשים של אינטל והם במלאי! סוף סוף הביאו אותם.... סיקור: http://www.tomshardware.com/2005/10/07/a_sneak_peak_at_intel/ שימו לב לצריכת החשמל: הצריכה ירדה בכמעט 40W במאמץ! ד"א, לאחר שתעברו על הסיקור, תגלו שצריכת החשמל היא ההבדל היחיד מהפרסקוט.

• 6 תגובות
    • 707 צפיות
  11. במחשב של אח שלי יש מודם וראוטר, ואני משתמש באינטרנט הזה דרך כרטיס רשת אלחוטי במחשב הזה.. אני קונה מחשב חדש(מחר על הבוקר אני הולך לחנות לקנות את המחשב)ואני צריך לדעת אם כבר יש בלוח אם הנ"ל כרטיס רשת אלחוטי מובנה, או שאני אצטרך לקנות אחד בנפרד. תודה מראש, רן

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  12. Started by YOAV28,

שבת שלום לכולם וחג שמח רציתי לדעת האם הלוח הנל תומך בזכרונות DDR2 ואם לא איזה לוח כן תומך והוא ברמה של הלוח הזה תודה מראש יואב

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  13. שלום יש לי מחשב עם כרטיס מסך מובנה והתקנתי בו כרטיס חיצני האם הכרטיס המובנה בוטל כי יש משהו שגונב לי 200 מגה מהזכרון ואני לא מבין מה?

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  14. רציתי לדעת מה מהם יותר טוב ולמה amd נקרא 3000 כש הוא 1800mhz? תודה

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  15. Started by MrDoop,

היי חברים, אני חדש פה ככה שאני לא יודע לאן בדיוק להכניס את השאלה אז החלטתי לרשום אותה בשני תתי פורומים (עימכם הסליחה). אני צריך לדעת מנסיונם של אחרים איזה לוח עובד הכי מהר ב I/O ב REAL TIME. אני פשוט רוצה להתחיל להלחין מוסיקה במחשב ומאוד חשוב לי המחשב יוכל לעבוד מהר עם התקנים חיצוניים ובכלל תגובה מהירה. אציין שברשותי P4 2.4 800MHZ (478) ושני זיכרונות 512 400 שאני מתכוון לשים ב DUAL. יש המלצות מהחכמים ? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  16. שלום לכולם לא ממזמן קניתי כרטיס מסך חדש (HD 4890 VAPOR-X 1GB SAPPHIRE) ויש לי מעבד E6750 2.66GHZ ואמרו לי שיש לי צוואר בקבוק קטן אבל בכול זאת ברצוני למנוע את הזצוואר בקבוק ולשדרג למעבד טוב יותר בטווח מחירים של 800-1000ש"ח. אולי תמליצו לי על מעבד בטווח מחירים אלו או שיש פתרון אחר כמו OC והעם הוא כדאי לי יותר... והעם ספק של 550W יספיק לי לכול המחשב או לא או שעדיף משהוא יותר טוב??... מפרט של המחשב שלי הוא: מעבד: INTEL E6750 2.66GHZ כרטיס מסך: HD 4890 VAPOR-X 1GB SAPPHIRE לוח אם: ASUS P5KR RAM: KINGSTON 2X1GB 800MHZ (מעוניין לשדרג ל‏‏‏ 1066MHZ 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel‎) אז מה אתם אומרים מה כדאי לי לעשות ומה שווה יותר?... תודה רבה לעוזרים =]

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  17. הי, אני בדרך לשדרג את המחשב שלי. השימוש העיקרי - משחקים כבדים. יש לי RADEON 8500 ודיסק 40GB של WD 7200 RPM ונראה לי שהם מספיק טובים. נראה לי שכבר החלטתי ללכת על מעבד P4 2400Mhz 533MHz FSB 512Kb 478 Pin. האם הבחירה טובה לדעתכם? ולשאלה יותר קשה - איזה לוח אם וזכרון? אני צריך 512MB... התקציב - בערך 1500 ש"ח (ללוח אם ולזכרונות) - אבל גם הצעות יותר זולות יתקבלו בברכה תודה על העזרה!

• 6 תגובות
    • 707 צפיות
  18. Started by amitai124,

יש לחבר שלי לוח אם בשם asus m4n78 ורשום שם שיש כפתור שמשפר את המהירות של הלוח אם ואת הביצועים מישהו יודע איפה הכפתור נמצא ? זה מה שרשום "turbo key preformance boost"

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  19. אני מתכוון לקנות amd xp 2600/2700 ואני לא יודע איזה לוח אם בדיוק אני רוצה, אני יודע שאני רוצה שיהיה בו כרטיס קול מובנה שיתמוך ב-5.1 ושיעלה בסביבות ה- 600-700 ש"ח תודה

• 7 תגובות
    • 707 צפיות
  20. Started by WhiteLen,

היי, במפרט כתוב שהלוח יכול לעבוד בקצב 533/800/1006MHz אבל תומך בזכרונות DDR2-533/667/800 איך זה יתכן? האם זה אומר שהלוח יכול לעבוד רק במהירות המקסימלית של הזיכרון המהיר ביותר כלומר 800 ולעולם לא יפעל במהירות באס של 1006 ? תודה

• 7 תגובות
    • 707 צפיות
  21. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

http://www.vr-zone.com.sg/?i=1641&s=4 קבלו תסנדרה הם יפעלו ככה על אינטל גם?

• 11 תגובות
    • 707 צפיות
  22. Started by xbx,

אוקיי אז ככה הבעיה הלוח אם שיש לי הוא Mainboard Manufacturer : ASUSTeK Computer INC. MP Support : No Model : P4T533-C Version : REV 1.xx Logical/Chipset Memory Banks Bank 0 : 256MB RDRAM 9-1-1-1R 7-1-1-1W 8/7CL Channels : 2 System Memory Controller Location : Mainboard Error Correction Capability : None Number of Memory Slots : 4 Maximum Installable Memory : 2GB Bank 1 - RIMM 1 : Empty Bank 2 - RIMM 2 : Empty Bank 3 - RIMM 3 : Empty Bank 4 - RIMM 4 : Empty כל התוצאות הם מSISOFT SANDRA עכשיו יש לי כמה שאלות, ראשונה האם זה שהוא כותב Channels : 2 זה אומר שיש לי 2 סטיקים של 128? דבר שני אמרו לי שהלוח אם תומך רק בשני סטיקים ואפשר רק 2x256 או 2x512 והביא לי גם את הקישור הבא: f…

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  23. Started by lirancoh85,

האם הוא מומלץ.? מה איכותו מבחינת אוברקלוקינג? מחיר לא יקר של 760 יחסית לאסוס.. האם חובה לשים 2 מאיצים גרפיים...?

• 8 תגובות
    • 707 צפיות
  24. רוצה ליקנות מחשב חדש מתכנן להשתמש בלוח הזה http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=101&l3=0&model=1171&modelmenu=1 יודע שזה נישמע אולי טיפשי בעידן הזה = אולי מובן מאליו אבל בכל זאת ---אין אף מילה במיפרט לגבי זה שהלוח תומך בויסטה כשמחפשים באתר של אסוס את המילה ויסטה - עולים לוחות שכתוב בפירוש שהם מיועדים לויסטה ולמשל בלוחות של ג'יגה בייט - ברובם - יש איקון שמדגיש את התאימות לויסטה 1. רק לקבל אישור שזה אכן תואם ויסטה 2. האם הלוח הזה נחשב חדשני מיבחינת הטכנולוגייה 3. קצת מבלבל אותי המיפרט של הHD שאפשר לחבר האם אני אוכל לחבר 3 SATA 2 ? ו 4 IDE דיסקים? ( 2 בכל ערוץ) ? הרבה תודה >>>מראש

• 6 תגובות
    • 707 צפיות
  25. Started by Chura,

כמו שציפיתי ! E6600 ב213$, מצטער שאני לא יכול לפרט מאיפה רק נשאר לי למצוא איך להביא אותו לארץ ואני מזמין :-)

• 5 תגובות
    • 707 צפיות

דיונים חדשים בפורומים