עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by avieini,

שלום ! חבר שלי ביקש ממני להמליץ לו על לוח אם ומעבד בסך כולל של 1500-1700 ש"ח לשידרוג מחשב ישן. מכיוון שאני לא מבין כל כך בנושא הזה אבקש את עזרתכם. מה השילוב הכי טוב שאתם יכולים להשיג בסכום כזה? כמובן לוח אם שתומך בזיכרונות ותקנים מהסוג החדש ומעבד שלא יהווה בעיה בעת משחקים נ.ב אם זהו איננו הפורום הננכון בבקשה תעבירו אותי לאחד כזה...

• 6 תגובות
    • 714 צפיות
  2. Started by Kukishin,

ראיתי אתר בשם CLUBIT.COM שהמחירים שם זולים ב40% מבארץ אחרי משלוח ומע"מ. מישהו אולי שמע על זה יודע משהו, כדאי?

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  3. Started by yan,

איזה מעבד הכי טוב ויעיל למחשב נייד? ומה ההבדלים בינהם.. אני יודע יש את הדותן יש את הפנטיום 4 ומה עוד יש

• 7 תגובות
    • 714 צפיות
  4. 1) מה ההבדל בין מעבד E8400 TRAY לדגם BOX-? -ההפרש בינהם 50 ש"ח! 2) מה ההבדל בין לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L לבין GIGABYTE GA-EP35-DS3L ? ההפרש בינהם הוא 12 ש"ח!

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  5. Started by yoni321,

המחשב של חבר שלי קרס נהיה לו מסך כחול שאומר שזה קשור לביוס שצריך לעדכן אותו העניין שהוא לא מצליח למצוא ניסיתי לחפש וגם לא מצאתי. chipest: intel : i865p/pe/g/i848p bios: phoenix Technologies ltd version: 1.9 העדכון האחרון נעשה ב 7/30/03 אשמח אם תעזרו

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  6. Started by galr7,

האפוקס שווה עוד 150 שקל ?

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  7. מה אתם אומרים על הלוח והזכרונות הבאים? זכרונות : TRANSCEND 512DDR2 667MHZ -- החברה מוכרת למישהו???...היא טובה, סבירה, משהו<? לוח אם : GIGABYTE GA-M55S-S3 -- הלוח האם הזה טוב??

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  8. האם המעבד שלי INTEL 3GHZ LGA775 530J יכול להחזיק כרטיס מסך כמו geforce 7800GTX? האם הוא יכול להחזיק אותו טוב או חלש? או סוס?

• 10 תגובות
    • 714 צפיות
  9. Started by zag_zag,

מישהו יודע מתי אמורים להגיע מעבדי ה-pentium 2.4 800mhz לארץ? אני מתכוון רשמית...

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  10. Started by yotep,

http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=91

• 7 תגובות
    • 714 צפיות
  11. Started by subarel,

ע"פ האתר של MSI, גרסת הPCB 2.2 של הלוח שבמחשב של אחותי (945GMZ3) תומך אפילו בקור2, אבל גרסת הPCB1 לא תומכת.. לא מצאתי שום איזכור לגרסת PCB על הלוח עצמו, הדבר היחדי שיש לי זה CPU-Z שאומרת שזה גרסת A2, השאלה היא האם זה באמת PCB2.2 או שזה ככה ב1 בכלל.. לא יודע.. חיפשתי פרטים בכל התוכנות שבאו עם הלוח, וכרגע אני לא מוצא את הקופסא של הלוח.... תמונת CPU-Z: [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  12. אני עומד לבנות מחשב דיי חזק על בסיס מפרט בכיוון של: - AMD A64 3000/3200 - 1GB עם תכנון ל - 2GH בעתיד הקרוב (שנה) - ATI 9600XT - SATA אני לא גיימר, אבל יתכן ואחזור להיות אבל השאלה שלי , האם כדאי להשקיע מעט יותר במחשב עם פוטנציאל OC (ספק כח, מעבד לוח אם זיכרון וכו') או שפשוט ללכת על מחשב חזק ולא לתכנן ל-OC. השאלה שלי, מעבר לאלו שאובהים להתעסק עם מחשבים ולסחוט את המקס' - האם OC באמת נותן כאלו יתרונות משמעותיים שאני ארגיש? תודה

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  13. לחברת 3com נגמרו אספקת הצ'יפים של ה 10/100 לחברת ABIT. אז כל מי שקנה בזמן האחרון לוח של ABIT עם 10/100 או מתכוון לקנות עכשיו כזה לוח יקבל כנראה GIGABIT LAN!!! 8) רק עכשיו גיליתי את זה כי באמת לא הבנתי למה זה רשם לי gigabit כשהתקנתי את הדריוור ;D ;D ;D :funn: :coolman: יצא שקיבלתי גם את הקירור לצ'יפסט החדש (הכחול) וגם GIGABIT LAN, כנראה שקניתי אותו בדיוק בזמן הנכון

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  14. Started by דיוגנס,

אני חושב לרכוב מערכת שמבוססת עליו ( יד שנייה), ורציתי לבדוק קודם מה הוא שווה. תודה.

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  15. Started by adirnasri,

מה יותר טוב? DG965LTCK LEMONT INTEL או DG965RYCKLEMONT INTEL אני צריך לדעת מה יותר טוב משתי אלה והעם אחד מהם תומכים במעבד intl core 2 duo לא רוצה לוח אם אחר תודה לעוזריםם

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  16. היי רציתי לדעת אם יש הבדל בין זיכרון של 2 MHZ במהירות של 800 MHZ לבין זיכרון של 4 MHZ במהירות של 667 MHZ בבצועים של מישחקים ? או שאני לא הרגיש בהבדל. רוני

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  17. Started by matanyaniv,

שלום. אני קונה מחשב חדש (מעבד AMD Athlon XP 2500+) והציעו לי לקנות את הלוח הבא: Epox 8RDA+ v2.1 nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133, 1394, LAN, USB 2.0) הבעיה היא שאני לא יודע מהם הזכרונות שמתאימים לו(DDR): GeiL- אמרו לי שהם לא מתאימים(הצ'יפ של הלוח לא מסתדר איתם) Twinmos - חלק אמרו שהם מתאימים וחלק אמרו שלא לקחת אותם בכלל(שוב, הצ'יפ לא מסתדר איתם) האפשרות ש"נשארה" הם הזככרונות של Kingston מי מבין הזכרונות באמת מתאים? לגבי הזכרון המתאים: כמה יעלה לי זכרון DDR-RAM 512mb 400Mhz מהחברה שהזכרון שלה הוא המתאים ללוח? תודה.

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  18. אוקי בעיקרון אני מתכנן OC בקרוב [את המפרט שלי תוכלו ליראות בצד] והבנתי שהלוח הזה לא יקח אותי רחוק ואני צריך לוח אם אחר בעיקרון אני צריך כמה שיותר זול הכי זול שאפשר כי אני צריך את הכסף הזה מאוד אבל בכול מיקרה עם אין אז תשתמו בכולו

• 11 תגובות
    • 714 צפיות
  19. Started by Pierot,

כותרת^, פשוט כמשמעו [שניהם אותו מחיר].

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  20. Started by barak_11,

אני גולש לי בכיף לצורך סקר מחירים למחשב נייד באתר של KSP ופתאום אני נתקל בזה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3012 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3013 אם אין שום טעות, אלו הם מעבדי ה-Cedar Mill החדשים של אינטל והם במלאי! סוף סוף הביאו אותם.... סיקור: http://www.tomshardware.com/2005/10/07/a_sneak_peak_at_intel/ שימו לב לצריכת החשמל: הצריכה ירדה בכמעט 40W במאמץ! ד"א, לאחר שתעברו על הסיקור, תגלו שצריכת החשמל היא ההבדל היחיד מהפרסקוט.

• 6 תגובות
    • 714 צפיות
  21. לפורום שלום. אבקש לדעת אילו זיכרונות מהירים יותר ואם זה משמעותי. (הלוח שלי תומך ב 800M) CL-5-5-5-15 CL-5-5-5-18 CL-4-4-4-15 תודה מראש עמוס.

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  22. במחשב של אח שלי יש מודם וראוטר, ואני משתמש באינטרנט הזה דרך כרטיס רשת אלחוטי במחשב הזה.. אני קונה מחשב חדש(מחר על הבוקר אני הולך לחנות לקנות את המחשב)ואני צריך לדעת אם כבר יש בלוח אם הנ"ל כרטיס רשת אלחוטי מובנה, או שאני אצטרך לקנות אחד בנפרד. תודה מראש, רן

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  23. תראו כמה מופסטים יש לדבר הזה בהיקף שלו . אני ספרתי 20 לפחות הנה תמונה גדולה יותר [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 9 תגובות
    • 714 צפיות
  24. יש לי לוח של ASUS P4S8X-X באתר שלהם רשום לפי מה שאני הבנתי שמתאים רק DDR 333 MHZ http://www.superwarehouse.com/ASUS_P4S8X-X_ATX_Pentium_4_Motherboard/P4S8X-X/ps/255802 ולא מצאתי זיכרון כזה למכירה (הפסיקו כבר עם הDDR כי ראיתי רק 2 ו3 ??) יש מצב שאני טעיתי בזיכרון ? ואם לא מאיפה אני יכול להשיג אחד כזה . תודה.

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  25. השאלה בכותרת בעיקרון המתרות קלות מאוד יחסית להיום והדבר הכי כבד זה הרצה של סירטי HD (לא משחקים רק סרטים) עכשיו אני לא רוצה מעבדים כמו אטום אלה מעבד סטנדרטי רק מהדגמים הזולים כפול ליבה סטנדרטי הכי זול שאפשר יספיק בהחלט כמו כן צריך 2 גיגה זיכרון לא יותר ולא פחות גם פה דגם הכי זול יספיק כרטיס מסך OB שיתמוך בDX10 והרצת סירטי HD לא חשוב לי כל כך אם זה אינטל \AMD או הנווידה -אבל בכללי דגש על זול

• 1 תגובה
    • 714 צפיות

דיונים חדשים בפורומים