מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
התחלתי היום את פרויקט הכדור שלי, האמת שהרוב כבר חתוך מוכן ומותאם ואפילו יש לי את כל מה שצריך - חוץ מדבר אחד... לוח אם.. אני מחפש לוח nforce2-mini atx שיכנס לכדור - הכדור הוא בקוטר שבין 30 ל-31 ס"מ (יש לי 2) האמת שאני בכלל לא מצליח למצוא איפה מוכרים כאלה בישראל... המלצות? מישהו מכיר???
-
- 4 תגובות
- 887 צפיות
-
-
התחלתי היום את פרויקט הכדור שלי, האמת שהרוב כבר חתוך מוכן ומותאם ואפילו יש לי את כל מה שצריך - חוץ מדבר אחד... לוח אם.. אני מחפש לוח nforce2-mini atx שיכנס לכדור - הכדור הוא בקוטר שבין 30 ל-31 ס"מ (יש לי 2) האמת שאני בכלל לא מצליח למצוא איפה מוכרים כאלה בישראל... המלצות? מישהו מכיר???
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום חברים , שמעתי שפה אנשים מבינים עיניין אז ... איזה לוח אם יתאים לקונרו שלי ? לא אכפת לי חברה אבל הבעיה שלי היא למצוא לוח אם במסגרת של 700 שח מקסימום כולל DDR2 667 ( לא צריך 800 ) תמיכה בכרטיס מסך עתידי עם PCI-X ( לא זקוק ל SLI ) וה Tricky part היא שתהיה תמיכה גם בכרטיס מסך העכשווי ( Radeon 9600 pro ) שהוא AGP ... תודה ואם אין לוח אם כזה , מה שממש ידפוק אותי בכיס .... אז אפשר המלצה על כרטיס מסך "בסדר" ( אני לא משחק אף פעם בהגדרות גראפיות מטורפות גם ככה ) בסביבות ה 600 שח ? שיתאין ללוח אם .... שאלה אחרונה ... איך הספק כוח הזה : Spire RockeTeer III 500W Silent (24pin
-
- 16 תגובות
- 956 צפיות
-
-
-
1. צריך SATA 2 2. צריך DUAL CHANNEL 3. אני לא מתכננן OC בכלל, למרות שאשמח אם מישהו ישלח לינק או יסביר מזה לא צריך יותר מ 667MHZ ולכן אפשר לחסוך, זה מפרט למשחקים עם 7900GT ואפשר לחסוך אם אני לא מעוניין לעשות OC תודה מראש לעונים
-
- 12 תגובות
- 739 צפיות
-
-
מה עדיף מלוחות אם אלו ?(למשחקים ומערכת יציבה וטובה)למעבד e6400 965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E האם זה שרשום ddr2 800 אומר שאני לא יוכל להשתמש בddr2 667 (כי חשבתי לקנות dd2 667 של twinmos) 2.?AW8D s775, Intel 975X, DDRII 800, 2xPCI-E?\ 3.AB9 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E? 4.?P5B-VM s775 Conroe, G965, DDRII 800, PCI-E? 5.?P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI- 6.?965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E? אם זה עוזר אני קונה מחברת ksp תודה לעוזרים ?
-
- 6 תגובות
- 604 צפיות
-
-
היי, כמו שכבר ציינתי במספר הודעות אני גר במושבה קטנה ואני מתקן מחשבים באופן פרטי. עם הזמן צברתי לי מספר לקוחות קבועים ובזמן האחרון גם יצא לי למכור כמה מחשבים. המחשבים שמכרתי היו מבוססים על מעבד AMD ובכולם בחרתי את ה- NF7 של ABIT כלוח אם. קודם כל רציתי לדעת מה דעתכם על הלוח הזה אבל זה פחות חשוב. חשבתי לעבור מעכשיו לעבוד עם לוחות KT600-A של ECS. הסיבה העיקרית למעבר ללוח הנ"ל הוא שהוא תומך ב- SATA (ה- NF7 לא תומך בזה והלוח שכן תומך בזה עולה יותר) וכמו כן הסיבה הברורה שהלוח הרבה יותר זול. רציתי לדעת האם זו אופציה בכלל ומה דעתכם על הלוח? האם להישאר עם ה NF7? להזכירכם המחשבים המדוברים הם מחשבים לשימוש ביתי ולא לגיימרים או אוברקלוק אז נא להתחשב בזה. תודה מראש, עומר.
-
- 7 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום ! אני מעוניין להרכיב מפרט למחשב בעל אופי ממוצע של אינטרנט, תוכנות ממוצעות, סרטים והורדות. לפי קריאה בדפי הפורום והאתר הבנתי שבחירת הלוח היא מאוד חשובה. אני מעוניין להשקיע בלוח טוב שישמש אותי לאורך זמן ויהיה ניתן לשדרג איתו את המערכת כמה שניתן עם ההתקדמות האדירה של החומרה. יש לי ידיעות של טכנאי PC מתחיל אך הן לא ממש עוזרות לי כי אני לא ממש מתמצא בשמות ומותגים. אל תתייחסו למחיר. התקציב לא מוגבל. אני פתוח להצעות. אני מעוניין בלוח המתאים לפנטיום. תוכלו בבקשה לעזור?
-
- 8 תגובות
- 604 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם מישהו יכול להמליץ על לוח אם ל: Pentium III Xeon 677 Mhz Two וג'יגה זכרון ECC תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לוח אם אמין טוב ובעל התמורה הטובה ביותר לכסף עם הדרישות האלו: כמה שיותר יציאות SATA/IDE בלוח (יש לוחות עם יותר מ-4 יציאות SATA?) אפשרויות RAID שונות כרטיס רשת חזק 10/1000 כרטיס מסך מובנה אין צורך בכרטיס קול אבל אני מניח שבכל לוח היום יש חשוב כמובן אחריות טובה, אני נוטה לכיוון AMD AM2 אבל אם לדעת מישהו יש סיבה שאינטל עדיפה מבחינה כלשהי אני פתוח להצעות.
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להרים שרת אכסון ביתי שמריץ אופן-סולאריס. המחשב יהיה לאכסון נטו, אז אין מה להתפרע, מה שקריטי לי זה חיבור רשת גיגהביט, ושישה עד שמונה חיבורי SATA 2. הלוח צריך לתמוך בארבע ג'יגה זכרון (יש היום לוחות שלא תומכים בזה?). וכנראה אני אלך על מעבד אינטל זול יחסית (אולי קור2דואו). כמובן, הלוח צריך להיות אמין וזול. יש המלצות?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ראיתי שממליצים הרבה על p55 למחשב למשחקים בלי אוברקלוק עם כרטיס מסך אחד ומעבד i3 / i5 יהיה הבדל בין הלוחות האלה? Intel BLKDH55PJ Peter Cove http://skypc.co.il/Product.asp?PID=BLKDH55PJ Gigabyte GA-H55M-D2H http://skypc.co.il/Product.asp?PID=950516 Gigabyte GA-P55-UD3L http://skypc.co.il/Product.asp?PID=950205 או לכל לוח אחר ?
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
יש מצב שהלך לי הלוח אם, P55-UD3 , יש לי מעבד I7 860 שלא בא לי לזרוק לפח, אני לא מצליח למצא לוח אם שיתאים לי כי החנויות כבר לא מחזיקות, ראיתי ב EBAY את ה P55-UD6, ואני לא יודע מה לעשות, אז כמה שאלות ברשותכם.. האם יש מעבדות שיכולות לתקן את הלוח אם שלי? אין לי מושג מה הבעיה, זה התחיל בתקיעות בלי קשר לכלום והמשיך שהמחשב לא עלה.. ניתקתי את כל החיבורים למינימום כדי לבדוק אולי ממקום אחר אבל לא.. אשמח לעצה
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום, אני בונה מערכת מחשב (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=462889.0) לסביבה משולבת של פיתוח ומשחקים. אני מתלבט בין תושבת 1156 לבין 1366. אשמח להמלצה ללוח אם שמתאים לכל אחת מהתושבות הנ"ל. אני מחפש לוח אםשיש לו raid1 בחומרה (כלומר שמערכת ההפעלה אינה מודעת לקיומו של הרייד). תודה על העזרה, מקסים.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! הגיע לידי מחשב עם לוח gigabyte GA-H55M-D2H שאני מדליק את המחשב כאשר רק הלוח מחובר לספק הוא נדלק ואחרי כמה שניות נכבה וחוזר חלילה בקיצור הבנתי שהלוח הנ"ל תקול ואני רוצה לקנות לוח כזה חדש והחנויות הגדולות לא מחזיקות לוחות כאלה(חוץ מTMS שהלוחות שלהם לא מתאימים לצרכים שלי) משהו יודע איפה אפשר לקנות לוח כזה? תודה לעזרים!
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
-
-
היי חבר'ה לאחר שימוש בלוח אם 5 שנים הוא די גוסס וגורם לבעיות, ולכן אני בא עם השאלה: האם יש סיכוי למצוא לוח אם לתושבת הזו? ואם כן אז מה הוא סדר גודל המחיר? אני מדבר על לוח חדש ולא משופץ כמו שראיתי יש 2 כאלא בKSP.
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
- 2 followers
-
-
אהלן חברים המחשב שלי נדלק אך לא עובר את הפוסט, וכל החששות שלי מביאות אותי למסקנה שמת הלוח אם שלי. השאלה היא היכן אני יכול להשיג לוח אם לתושבת הנ"ל, ולא במחיר של 2000₪ תודה מראש לכל העונים
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
כן כן .. יש עוד כאלה .. אני צריך לוח כזה .. שתומך גם ב RDRAM המקורי שלי הוא אינטל אבל הזונות האלה נעלו אותו בכל דרך אפשרית שאני לא אוכל לעשות OC .. אם למישהו יש הצעה ללוח ויודע איפה אפשר להשיג את זה באזור ירושלים אני אשמח מאוד ..
-
- 3 תגובות
- 455 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לוח אם לתושבת AM2 במחיר של עד 350 ש''ח, אפשר לראות את המיפרט שלי בצד, המטרות העיקריות הם OC עד כמה שניתן בתקציב, יצא לי לראות את הלוח הזה: ASUS M4N68T-M שנראה נחמד, האם יש אלטרנטיבה טובה יותר בתקציב תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להחליף את לוח האם הקיים שלי H310 ללוח עם צ'יפסט Z390/Z270 כדי שאוכל לעשות OC למעבד מסדרה K דור 6. הבעיה שכל הלוחות שאני רואה עם התושבת LGA 1151, נכתב שהם תומכים במעבדים דורות 8 ו-9, אין אזכור לגבי דורות קודמים למרות שמדובר באותה התושבת. השאלה היא, האם המעבד שלי ייתמך (6600k) או שאין סיכוי כזה?
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעוניין לקנות לוח אם בתושבת 775 שתומך בSLI אך מצד שני גם טוב מאוד בOC לפחות כמו הלוח שיש לי עכשיו... יש חיה כזו?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מרכיב תחנת עבודה לsolidworks שמבוססת על ה-Q6600. אני מתלבט בין הלוחות הבאים: ASUS Maximus Formula Gigabyte GA-X38-DQ6 או Gigabyte GA-X38-DS5 אני נוטה לכיוון האסוס פשוט מנסיון שלי עם היבואן בארץ ונסיון כללי טוב עם לוחות של ASUS. אשמח לשמוע מנסיון של אנשים עם הלוחות האלו והמלצות מה לקחת.
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
שלום, מה לוח האם הכי טוב שכולל את G41? מה שהציעו לי זה לוח אם של INTEL. האם יש לוח אם יותר טוב משל INTEL? ישנן בעיות עם לוח זה? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות כרטיס מסך מהסידרה X700 ולפי מה שהבנתי הכרטיס מגיע רק בהתקן של PCI-E... יש לי לוח מבוסס nf2 השאלה היא האם הלוח יתמוך בכרטיס?
-
- 5 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש לוח אם לפלטפורמה X99. יש לי אופציה לרכוש את Gigabyte GA-X99M Gaming 5 או ASRock Fatal1ty X99M Killer. קריטי לי בעיקר נושא האמינות, מי אמין יותר מבינהם. ובכלל מי הייתם בוחרים מבין השניים ולמה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-