עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. ממש חשוב לי לדעת איך הלוח 945G-S3? האם לוחות עם כרטיס מסך מובנה בOC מגבילים רק כשמנסים להעלות מתחים או גם לפני? ובזאיה רמה של איזה כרטיס.. הכרטיס מסך Media Accelerator 950 ? ובאיזה רמה הכרטיס Media Accelerator X3000 ?

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  2. Started by Skippy,

שלום, אני מחפש לוח אם שיתאים לe6300 לאוברקלוק ושלא יחרוג מ900 ש"ח חשבתי על הג'יגה בייט S3-965 מה דעתכם על ה- Abit AB9 Intel® P965 Socket 775? אני אשמח לקרוא המלצות על לוח, תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 489 צפיות
  3. שלום רציתי לדעת איזה לוח אם יש לי כי אני לא יודע אפילו של איזה חברה חחח נ.ב. הרכיבו לי ת'מחשב ואני יודע את שאר החלקים,אבל ת'לוח אם לא please help me!

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  4. שלום לכולם, יש לי את הזיכרונות הנ"ל: OCZ EL DDR 1024MB 625MHZ PC-5000 Dual Channel Platinum DFI nF4 Special 3-4-4-10 שתיי סטיקים של 512, כיום ישנם כבר משחקים/ובקרוב מערכת הפעלה שדורשים יותר מזה (ואני כבר מרגיש את זה). אני כבר משתמש בכול הג'יגה שיש, ואני מעוניין להוסיף עוד ג'יגה (שני סטיקים של 512) שיעבוד בדואל.) עכשיו השאלה שלי אם הזיכרונות האלו: OCZ DDR2 1GB 800MHz EL Platinum XTC 4-5-4-15 יעבדו בצורה טובה עם הזיכרונות שיש לי, יש לציין שאלו DDR2 ומה שיש לי זה DDR. אני לא רוצה שזה יתנגש אחד עם השני או משהו דומה לזה. יש לציין שמהחנות שאני קונה את הזיכרונות לא הצלחתי להשיג עוד שתיי סטיקים של מה שיש לי כי לאותו הזמן זה היה מהדורה מוגבלת שאותה חברה שחררה (OCZ) אז אלו הזיכרונ…

• 6 תגובות
    • 501 צפיות
  5. יש לי תתוכנה אברסט... יש לי שם משו כזה: real clock 200mhz effective clock 400 mhz מה מהם הוא הנכון...? ושאלה נוספת האם שווה לי לחבר כרטיס של 512 +1024 במהיריות שונות? תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 930 צפיות
  6. ללוח ASUS P4U800-X עדיף אחריות לכל החיים כמו של kingston למשל

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  7. Started by lirancoh85,

אהלן יש ברשותי מעבד אינטל 820 DC עליו אני הולך לשים לוח אם של אסוס P5B DELUX עם 3 GB זכרונות של 667 מערכת קירור טובה במארז ועל המעבד יש קירור של TT GOLDEN ORB II שאלתי היא כמה רחוק אני יכול להגיע עם המעבד הזה ? זאת אומרת אחרי אוברקלוק טוב לאיזה מעבד אני יכול להשוות אותו..מהחדשים כמובן... תודה...נ.ב אם אתם חושבים שיש לוח אם שיתן תמורה יותר טובה בתחום ההמהרה אז שתפו אותי

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  8. Started by havlin,

שלום רציתי לדעת איך לעדכן בביוס את התיזמונים 4 4 4 12 מה שייך למה? ותודה מראש

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  9. מה ההבדל בין GA-965G-DS3 ל GA-945G-S3? 1. מה ההבדל במאיץ הגרפי שלהם ? (ON-BOARD) ? 2. מה ההבדלים האחרים והמשמעות ?

• 6 תגובות
    • 900 צפיות
  10. שלום לכולם!!! רציתי לשאול אם ידוע לכם מה האיכות של המאוורר +צלעות קירור של המעבד - ?Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB? ומה עוצמת הרעש שמפיץ המאוורר שלו והאם שווה להשקיע בפתרון קירור אחר בשביל המעבד??? תודה ..........

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. האם יש פה מישהו שנתקל בבעיה עם עידכון ביוס דרך Winflash? או מכיר מישהו? אני פשוט מהסס אם לעדכן את הביוס, יש לי DFI אינפינטי 975X\G, ויצא ביוס חדש שמאפשר 430 FSB בשקט... הבעיה שלי היא שאני פוחד שיהרס לי המחשב, למה אם העידכון לא מצליח, נדפקת האחריות לא?

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  12. Started by havlin,

שלום יש לי לוח p5b deluxe ואני לא מוצא בביוס את הכיוונים של התיזמונים של הזיכרונות אם תוכלו לעזור לי אני אודה לכם מאד. נ.ב יש לכם אתר יוצה מן הכלל אחד הטובים בארץ.תודה מראש

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  13. כל פעם שמחליפים לוח למחשב צריך לפרמט אותו מחדש? ואם כן חייב את כל הכוננים או רק את כונן C?

• 9 תגובות
    • 834 צפיות
  14. אני קונה משומש, מידיד ממה שידוע לי הזכרונות עובדים בצורה טובה, מקסימום אם לא אז אני מחזיר. יש לכם את המפרט שלי...

• 9 תגובות
    • 935 צפיות
  15. נהרס לי הלוח.והמוכר אמר לי לחכות שבוע עד שיגיע לו הלוח(945P ) הגיוני לחכות שבוע?

• 5 תגובות
    • 586 צפיות
  16. נראה לי שבינואר המחירים של הזכורונת יעלו בגלל הביקוש לויסטה,אז עדיף לקנות עכשיו?

• 10 תגובות
    • 765 צפיות
  17. שבת שלום לכולם , אני רוצה להתקין vista ואני רוצה להוסיף למחשב 2GB זכרון (כרגע יש לי 512MB). יש לי את הלוח אם הזה: http://www.baber.com/baber/411/asus_p4s533-mx.htm עכשיו אצלי יש 2 מקומות להכניס את הזכרונות הנה דוגמא: איפה שמסומן איקס אין לי את בלוח שלי .. אתה יכולים להמליץ לי על זכרונות טובים ומתאימים? תודה מראש !

• 5 תגובות
    • 587 צפיות
  18. Started by dor700,

יש לי זיכרון 512MB CL5 667MHZ ויש לי רק שני סולטים אם אני קונה עוד 1GB מאותו סוג CL5 667MHZ רק חברה אחרת ואני לא יודע את התיזמונים של שנהים (לא שאני מבין בזה משהוא) זה יעבוד ? אותה שאלה גם אל 512MB במקום ה 1 GB ?

• 3 תגובות
    • 499 צפיות
  19. Started by Sarlula,

מה דעתכם על 965P-S3? יש סיקור\מאמר\משהו עליו? ביקורות טובות? ומה בקשר ל-OC?

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  20. Started by zaroor,

יש את אופצייה ה VT בביוס לפעיל או לא פעיל אם אני אאשר לפעיל מה זה יתרום או לא מדובר ב CORE 2 T7200 של נייד חדש כרגע הוא לא פעיל

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  21. Started by X-BLADE,

אוקיי היום אפשר להשיג את הלוחות הבאים: ASUS P5N32-E SLI nForce® 680i SLI בחיר של 1700 שקל ASUS Striker Extreme nForce® 680i SLI במחיר של 2100 שקל כמה שאלות: א)משהו יכול להביא ביקורות על הלוח הראשון? ב)האם הוא לוח טוב באוברקלוקינג? ג)האם ידוע שיצא לוח חדש מסדרת ASUS Digital Home Series עם הצ'יפסט הנ"ל ???(וביצועי OVER כמו הP5W בערך)??? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  22. Started by amitbl,

http://www.ok-computer.co.il/Product.asp?productid=85 <--- הפרטים של המחשב שלי מפורטים בצד מה אתם אומרים? כדאי? האם 1 ג'יגה זכרון (ואני לא אוכל לשדרג אותו מאחר ותפסתי את כל הסלוטים לRAM) מספיק למעבד כפול ליבה? והספק שלי יספיק?! (400W ATX (ג'נרי))

• 8 תגובות
    • 779 צפיות
  23. Started by Dubek,

אני רצה להחליף מעבד במחשב ישן שיש לי. רציתי רק לדעת אם בשביל להחליף מעבד אני צריך רק לשים את המעבד החדש בסוקט שלו, או שצריך לבצע פעולות נוספות? (למשל אם המעבד יותר חזק מהמעבד הקיים, צריך איכשהו להגביר את זרימת החשמל ודברים כאלה)

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by Bingo,

שמעו יש לי במחשב שתי סטיקים של 128 RDR ובנוסף בשתי הסלוטים האחרים שתי לוחות כאלו שאמרו לי שהם נועלים.. השאלה שלי האם הם נחוצים? כי אני רוצה להוסיף עוד סטיק אחד לפחות למחשב והם תופסים לי הכל

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  25. אני שוקל לקחת את הלוח הבא קישור והשאלה היא האם הוא מומלץ? לא ראיתי כאן הרבה המלצות לגי'גהבייט ואני ממש בדילמה . אני מעוניין בלוח שתומך ב-DDR2 800 ודווקא כשחלטתי לגוון קצת ולקנות DFI ולא Asus הסתבר לצערי שבארץ יש רק DFI של NF4 מה שאומר שזה לא מתאים לי כי אין תמיכה ב-DDR2 800. לוח של Asus כבר יש על מחשב אחד עליו כאמור התושבת נשברה מאד מבאס וכיוון שנאמר באותו ת'רד שפתחתי על נושא זה, שזו בעיה שכבר נראתה כמה פעמים, אין לי רצון לקחת סיכון שעוד תושבת תשבר ולכן האופציה היחידה שנותרה כרגע היא להזמין ג'יגהבייט (לפחות בחנות ממנה אני קונה). האם מומלץ? האם גירסת ה-SLI עדיפה מאיזושהי סיבה (לא מחפש להוציא כסף מיותר ואין לי כוונה לשים שני כרטיסי מסך) ? או שבכלל לחכות שיגיע DFI עם NF…

• 6 תגובות
    • 828 צפיות

דיונים חדשים בפורומים