מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
שלום! לחבר שלי נשרף לוח אם בדורון 1300 שלו, ונתקלתי בלוח אם abit-kdva ב-ksp ב-150 ש"ח. יש לי שתי שאלות: 1. האם לוח האם תומך במעבד (לא הצלחתי להבין מהמפרט, ראיתי שהוא תומך בדורון באופן כללי אבל חשוב לי לדעת באופן ספציפי) 2. אני מתכנן לקנות מעבד AMD בקרוב, וממעבר על המפרט לא מצאתי חסרונות גדולים מידי, אני לא מתכנן OC או משהו כזה. מישהו יודע על סיבה שלא לקנות אותו במקום לוח אם ב-400 ש"ח? בכל אופן הנה לינק לאתר היצרן : http://www.abit-usa.com/products/mb/techspec.php?categories=1&model=129
-
- 1 תגובה
- 449 צפיות
-
-
שלום רב. נשרף לי הלוח אם והמעבד. אני מחפש לקנות לוח אם (חדש, לא מיד שנייה) שיתאים לזכרונות שיש לי (DDR 400) האם עדייו ניתן למצוא בשוק לוחות אם לזכרונות הנ"ל? וכמו כן, לוח אם עם יציאת AGP (כי הכ.מסך שלי מהלוח אם שנשרף הוא AGP) עד עכשיו מצאתי לוחות אם שאומנם מתאימים לזכרונות DDR400 אבל כולם בלי יציאת AGP (כגון זה : http://www.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=1938&ProductName=GA-K8N51PVMT-9 אבל אני מחפש לוח אם עם יציאת AGP כי חבל לי לקנות לוח אם בלי יציאת AGP ואז הכ.מסך שברשותי ילך לפח תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 569 צפיות
-
-
לא יוצא לי לשדרג את המחשב לעיתים דחופות, שלא נדבר על זה שלא בא לי בכלל. אני מועניין לקנות עכשיו לוח-אם טוב ולא לחשוב על שידרוגים לטווח הארוך ביותר. לא בטוח עדיין אם אני באמת רוצה SLI. התקציב לא משנה.
-
- 11 תגובות
- 840 צפיות
-
-
אנשים שלום חבר שלי קונה את הכרטיס מסך X800GTO2 אנא המליצו לי על לוח אם המתאים לכרטיס. תודה לעוזרים!!!
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
מחפש לוח אם למחשב שאני מרכיב. הצרכים שלי (אני תכף אסביר למטה) זה: מחשב עם סאונד (כנראה) וגרפיקה (בטוח) בכרטיסים ייעודיים, ללא צורך ל-on board. בגרפיקה אין צורך לא SLI ולא CrossFire. צריך PCI-Express 2.0 עם לפחות חריץ אחד של x16. אין צורך ב-OC. לא יודע עוד אם אשים RAID או לא. לוחות האם שבמפרטים המומלצים מתוארים כ-או למערכות זולות, או למערכות OC, או למערכי CROSSFIRE, או ל-SLI. אני כאילו מרגיש שאני לא באף קטגוריה :-(. אז איזה לוח אם כדאי לי לקנות, עד נגיד 1000 ש"ח? ------------------------------------------------------------- הסבר לשאלה: מה שאני יודע עד עכשיו על המחשב הוא שיהיה בו כרטיס 9800 GX2 PNY (כבר קניתי, יושב אצלי בארון) וכנראה (לפי המפרט למשחקים) כרטיס קול X-Fi Xtrem…
-
- 0 תגובות
- 464 צפיות
-
-
חבר'ה השיקול שינחה אותי בבחירת לוח האם הוא לא תקציבי אבל זה לא אומר שאני הולך להעיף על זה כסף כמו לא נורמאלי, אני פשוט רוצה לפעול מתוך צרכים. כמו שכתבתי בכותרת אין לי צורך באף אחד מהנ"ל - cf\sli,firewire,raid מפני שאני לא מאמין שאשתמש בהם אי פעם אבל זה לא יהרוג אותי אם תהייה אופציה כזאת על הדרך. וואיי נזכרתי עכשיו --->> גם אין שום צורך בכרטיס מסך מובנה...נכון שאין צורך? נראה לי שאין... אני קונה מעבד E8400 , ככה שאם יש משהו שידוע כמתאים במיוחד למעבד הנ"ל אני אשמח להמלצה.(לאחרונה הבנתי שלוחות אם לא מתאימים עלולים לגרום לו להתחמם מאוד, לעומת אחרים שאיתם המעבד ישמור על טמפ' יציבה). מעולם לא ניסיתי oc אבל ככל הנראה שבמערכת החדשה אני הולך לנסות את זה קצת.אז שיתאים גם לoc…
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
מחשבי HTPC התחילו להיות נפוצים יותר משידורים חוזרים של סיינפלד, אז החלטתי שגם לי צריך להיות כזה (למה מי מת?) לקח לי בדיוק 10 שניות לשכנע את אבא לתקצב לי ת'חרא הזה, שהוא פריק של Home cinema :] אז בעיקרון, יש לי כמה שאלות (לאו דווקא על לוחות אם ומעבדים, אבל הרוב נוגע בנושא הזה, אז בחרתי לתת פה את הפוסט הנ"ל.) -מה יותר כדאי? לוח של VIA עם מעבד מובנה שלהם, או לוח Micro -ATX אחר, בלי מעבד מובנה? (יש לזכור ששקט וחימום הם בעיה עיקרית פה \=) -איזה מעבד הוא הכי (זול) קריר ואולטימטיבי למחשבי סלון שכאלה? -בקשר לשאר הרכיבים זה פחות או יותר סגור, את המארז אני אבנה לבד, או שאקנה את ה antec minuet (אם אינני טועה) מארז קטן ומדהים, הדבר היחיד שעומד בפני הוא איזה לוח ואיזה מעבד יתנו ל…
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום החלטתי לקנות מחשב חדש ואני צריך שתתאימו לי לוח אם בשבילו... מעבד:Intel Ivy Bridge Core i5 3550 Socket 1155 6MB 3.3Ghz Trayכמות: 1 - מחיר: ₪943 http://www.tms.co.il/product/5741 מארז:SilverStone Precision Black X2 120MM V2 + USB 3.0 + Silverstone Strider 500W- ברכישת מחשב חדש בלבדכמות: 1 - מחיר: ₪540 זיכרון:4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 2 - מחיר: ₪115 כרטיס מסך:MSI GTX460 2GB GDDR5 HDMI DVI BULK - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 1 - מחיר: ₪399 אני צריך לפחות שני חיבורי SATA 3, אני רוצה לקנות אותו ב - RSM חיבור HDMI..תודה לעוזרים !
-
- 2 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש ואני צריך לוח אם הכי טוב שאתם יכולים להביא לי עם כרטיס רשת מובנה תקן N למעבד הזה AMD FX-8150 Bulldozer 3.6Ghz 125Watt Eight Core AM3+ BOX תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם למחשב חדש את המחשב אני קונה מפלונטר ראיתי שיש להם לוחות אם של חברת ASROCK האם יש להימנע מהחברה הזאת? כדוגמא Fatal1ty-B85-Killer הלוח מכיל הרבה פיצ'רים שאין ללוחות של ג'יגהבייט במחיר דומה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאינטל 6300 שלא מתוכנן בו OC.. כרגע איזה צ'יפסט עדיף? מה ההבדלים ביניהם? מה היתרונות של כל אחד?
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ומחפש לוח אם עד 600 שקל מקסימום!! אם מישהו יכול להמליץ לי על אחד אני ישמח מאוד.(בבקשה רק מKSP)
-
- 13 תגובות
- 807 צפיות
-
-
למחשב שאמור להחזיק כמה שיותר זמן על מה עדיף ללכת? חשבתי על ה-X38 בגלל התמיכה ב-PCI-E שהוא דור שני.. סוג של יתרון לא? בכל מקרה, ההשקעה לא ככ בעייתית
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
כבר שאלתי בקשר למעבד מספר פעמים המליצו לי על Epox אבל החלטתי שאני לא רוצה OC מקרה כזה כדאי לי ללכת על Intel D845GBV ברור לי שמכיוון שזה אינטל אז אין לו אפשרות OC אבל אני גם לא צריך את האפשרות אני צריך דעות עליו מבחינת ביצועים ו Features... USB 2.0 למשל יש לו או אין לו? והאם אני יכול להסתפק ב2 מקומות לזכרון?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני קונה בשבוע הקרוב מחשב ככה שזה די דחוף לי שתענו אם אתם יכולים... רציתי לדעת אם כדאי למפרט כזה לקנות לו של ג'יגבייט p35 ds3l או p35 ds3p ?? שווה להשקיע עוד כמאתיים שקל בשביל לוח כזה?? זה המפרט: מעבד: Intel® Core2 Quad Q6600 קירור למעבד: Arctic-Cooling Freezer 7 Pro זיכרון: G.skill DDR2 4096MB (2048x2) 800MHZ CL5 דיסק קשיח: Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive מארז: ANTEC P182 Black ספק: Corsair VX Series 450W PSU כרטיס מסך: GIGABYTE Nvidia Geforce 8800GTS 512MB PCIe כונן אופטי: ASUS DRW-2014L1T X20 DVD
-
- 9 תגובות
- 743 צפיות
-
-
איך המעבד הזה: סה``כ מחיר ליח` כמות מוצר הקטגוריה מק``ט 901 901 1 מעבד AMD Athlon 64 X2 5000+ Socket AM2 BOX מעבדים AB255 448 448 1 לוח אם ABIT KN9S AM2 לוחות אם KN9S 321 321 1 כונן קשיח Western Digital WD1600YS 160GB דיסקים קשיחים ואחסון 160YS 278 278 1 כונן קשיח Westren Digital WD1600JS 160GB דיסקים קשיחים ואחסון 160JS 478 478 1 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 6670Mhz CL5 זיכרונות למחשב F2-5400PHU2-2GBNT 420 420 1 כרטיס גרפי PALIT nVIDIA GeForce 7300GT Sonic 256MB PCIe כרטיסי מסך 28491 197 197 1 כרטיס TV ועריכה WinFast TV2000XP Global כרטיסי טלויזיה LV203 176 176 1 צורב LG GSA-H42 X18 DVD כוננים אופטים GSA-H42 260 260 1 מארז מחשב כולל ספק HEC 6C60 300W מ…
-
- 2 תגובות
- 456 צפיות
-
-
שלום. עזרו לי למצוא לוח אם למפרט הבאלמשחקים כבדים) חשוב לציין שצריך להיות לו 4 סלוטים של ram ושיהיה יותר טוב מep43 ds3l של Gigabyte. חוץ מזה יש לי עדיפות לGigabyte תקציב:עד ככה 800 מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box כונן קשיח Seagate ST3500410AS 500GB SATA2 16MB זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 5-5-5-15 PI כרטיס גרפי Gigabyte nVIDIA GeForce 9800GTX+ 1024MB DDR3 PCle צורב ASUS DRW-2014L1T X20 DVD מארז ללא ספק COOLER MASTER Centurion 590 ספק כח Enermax Modu82+ 525W מאורר למארז Arctic Cooling AF12025L 120mm קרור למעבד Arctic-Cooling Freezer 7 Pro מסך Samsung 22" T220 2ms LCD מקלדת Logitech G15 Gaming Keyboard עכבר לייזר Logitech G5 Laser…
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב פשוט יחסית במחיר של 2000 שקל עם 4 ליבות מKSP. רציתי לשאול איזו חברה של לוחות אם נחשבת יותר אמינה - אסוס או ג'יגבייט?
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
מעונין בהמלצה ללוח אם למחשב שמיועד לחבר תפרן במיוחד, למעבד AMD הלוח צריך לכלול כרטיס רשת, כרטיס קול נורמלי (לא סאונד סטורם, אבל משהו שיוכל להשמיע מוזיקה בלי הפרעות מיותרות ועיוותיום) וכרטיס מסך - שישומש לעיתים רחוקות להרצת משחק.. כמובן שיוציא איכות דו מימד סבירה. הדרישות הם רק שיהיה אמין וירוץ באופן מכובד אני מתלבט בין.. Epox 8RGMI DualDDR400 GeForce4 + Sound + Lan, שעולה 420 שקלים ומתבסס על NFORCE 2 לבין Epox 8KMM3I + VGA + Lan + Sound , שעולה מאה שקל פחות, אבל מתבסס על ציפסט של VIA או שעדיף לקנות ABIT NF ולחפש כרטיס מסך זרוק בחמישים שקל. נכון, ההבדלים לא ענקיים במחיר אבל עדין, כשאין... אשמח לשמוע את דעתכם על הלוחות האלה תודה
-
- 2 תגובות
- 460 צפיות
-
-
שלום! אני נתקלתי בלוח האם הזה http://www.audiovideo.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=237 זאת החנות היחידה בארץ שמוכרת אותו למיטב ידיעתי. מדובר בחברה צעירה שמאוד קשה למצוא ביקורות על הלוחות שלה באינטרנט בשפה האנגלית. אחד הייתרונות של לוחות האם הללו, זה שאם שמים 4 GB RAM במערכת הפעלה של 32BIT הלוח אם הזה,מקצה 1GB לכרטיס טלוויזיה או משהו בסגנון הזה. לפי מה שהבנתי זה שהם ממש מתמחים בלוחות אם למערכות HTPC אני מאוד מעוניין לרכוש את אחד הלוחות החדשים שלהם שצרכים להגיע לארץ בקרוב, אבל אני קצת חושש בגלל שהם לא מוכרים בשוק שלנו והאמריקאי ? כתובת האתר שלהם זה : http://www.jwele.com/motherboard.php?6 וכאן ניתן לראות רשימת פרסים שהם זכו : http://www.jwele.com/award.php אז מה אתם …
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
רצוי זול עד כמה שניתן, בתקווה לרדת מאזור ה900 שקלים. חשבתי על Gigabyte GA-8I945G Pro ועל ASUS P5LD2 עם נטיה קלה לכיוון ה ASUS. הצעות נוספות תתקבלנה בברכה.
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
איזה לוח אם כדאי להתאים למעבד הנ"ל כאשר השימוש הינו למחשב ביתי ממוצע ואולי קצת משחקים ?
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-
איזה לוח אם כדאי לקחת, מסידרת ASUS, http://ksp.co.il/?select=.1030..52..1358..64..346.&list=1&sort=3&glist=1&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 אני לא מחפש משהו יקר יקר, אבל צריך שיהיה אוורקלוק טוב
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
שלום לכולם . ברצוני לרכוש מעבד 8400 ולוח אם מתאים . יש למישהו המלצה על לוח אם טוב בסדר גודל של 500 ש"ח? הציעו לי gigabyte ga-p35c-d53 . האם הוא טוב? אני ממש לא מבין בלוחות אם וכנראה גם לא אבצע OC בגלל חוסר ידע ולכן זה פחות חשוב לי . תודה מראש, שגיא
-
- 5 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לוח אם מבוסס AMD (מעבד ) אבל מכיוון שיש לי חומרה בכרטיסים אני צריך אותו לפי המפרט הבא SLI - סלוט אחד X16 וסלוט אחד X8 - כרטיס מסך ובקר רייד 3 PCI כרטיס קול 1212M לוכד וידאו PCI סלוט אחד PCX הקטן לכרטיס רשת אלחוטי של אביט (מה שחולק מתנה לפני שנה בהגרלה) האם יש היום לוחות עכשווים עם כל הסלוטים האלה. עברתי באתרי היצרנים.כבר אין היום SLI כל כך.
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-