מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
-
קניתי את המחשב שלי ביחד עם זה לפני שנה וחצי, ובדקתי ב My computer (דרך לחצן ימני) והמהירות הייתה 1500 משהו כזה (1.5 Ghz) לפני כמה חודשים הייתה לי בעיה בכרטיס מסך והחליפו לי אותו, ולפני כמה ימים אני בודק אותו דבר ב my computer ואני רואה שזה 1150 (1.15 Ghz) יכול להיות שהחליפו לי את המעבד? יכול להיות שזה השתנה כי היה לי 98 ועכשיו XP? יכול להיות שזה סתם בעיה? או שהחליפו לי מעבד בלי ידיעתי! תודה, יוני. ד"א מה המהירויות הרגילות של המעבד הזה? 1500? תודה לעונים. טוב עכשיו בדקתי באתרים וראיתי שזה 1500 ואצלי זה 1150... מה זה יכול להיות?
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין ה805 ל920 מבחינת האוברקלוק? זאת אומרת... לכמה אני יכול להגיע עם ה805 ולכמה עם ה920? :) :) :)
-
- 9 תגובות
- 686 צפיות
-
-
בדף באתר של ASUS, כתוב: האם המעבד קונרוי לא נכלל ב-"next generation 65nm CPU"? ומה אומר ה-"Intel® 05B/ 05A and 04B/04A processors"? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
יש לי לוח אם 865PERL של אינטל. עד אתמול היו לי שני רכיבי זכרון (קינגסטון) של 256MB / 400MHZ / CL3 כל אחד - הלוח זיהה ו'דיבר' איתם ב-400MHZ. הוספתי שני רכיבי זכרון חדשים (CORSAIR) גם הם 256MB/400MHZ אבל CL2.5, ואז הלוח התחיל 'לדבר' איתם ב- 320MHZ. ב-BIOS הוא מזהה את כל 4 הרכיבים כ-400MHZ, אבל בזמן העלייה מציין גישה ב-320MHZ. ניסיתי מספר קומבינציות חיבור, מסתבר שכאשר זוג עם אותו CL נמצא יחד אז הבורד עולה ל-400MHZ וכאשר יש ערבוב איזשהו יורד ל-320MHZ. האם אכן קיים עניין שכזה שלא מערבבים זכרונות עם CL שונה? האם מישהו נתקל ? האם יש דרך פתרון או שרק החלפת הזכרונות החדשים ל- CL3. תודה.......
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
מעבדי ה-Athlon X2 יוצרים צוואר בקבוק לכרטיסי מסך בסדר גודל של 9800GT או אפילו HD4850? ואיך הם מבחינת OC?
-
- 8 תגובות
- 686 צפיות
-
-
המעבד עצמו עובד ב FSB 1333Mhz בהנחה ואני קונה לוח אם עם תמיכה בזכרונות DDR3 עד כמה זה קריטי להתאים את הFSB של הלוח לזה של המעבד ולדאוג שגם הזכרונות יהיה 13333Mhz? האם אני מאבד משהו בזה שאני לא עובד לצורך העניין עם זכרונות של 1600Mhz? או לוח אם מהיר יותר? כמו כן, אני מבקש המלצה על לוח אם מתאים שיתאים למעבד הזה ולזכרונות DDR3 (אני לא שוקל תמיכה גם בDDR2) אם אפשר. המחשב בעיקר נועד להחליף את הזקן הנוכחי ולהרצה של מישחקים על הרשת תמיכה בCF או SLI יכולה להיות נחמדה למרות שזה לא בתכנון הראשוני. תודה עומר
-
- 7 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אני בדרך לרכישת מחשב ורציתי לקבל חוות דעת נוספת, איזה מעבד עדיף מבחינת ביצועים, קונרו 6300 או פנטיום D 945 ( או 930 )
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום יש לי זוג זכרונות 400MHZ שעבדו יחד כבר קרוב לשנתיים, לפני כמה ימים המחשב לא נדלק ורק כאשר הוצאתי את אחד הסטיקים הוא נדלק כדי להיות בטוח שהזכרון מקולקל הפעלתי את שני הזכרונות במחשב אחר ופלא הם עובדים יופי. החזרתי אותם למחשב שלי לא עובד, לקחתי זוג זכרונות נוסף 400MHZ למחשב שלי עובד יופי. אבל עדיין הזוג הראשון לא עובד אצלי אבל כן במחשב אחר מה זה יכול להיות?
-
- 10 תגובות
- 686 צפיות
-
-
לאחרונה בולבלתי קצת ואבדתי את ההשוואה בסוגיי זיכרונות DDR כלומר אני יודע ש266,333 ו400 אומר בדיוק אותו דבר כמו 2700 ו3200. רק מה זה מה?
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום ! חבר שלי ביקש ממני להמליץ לו על לוח אם ומעבד בסך כולל של 1500-1700 ש"ח לשידרוג מחשב ישן. מכיוון שאני לא מבין כל כך בנושא הזה אבקש את עזרתכם. מה השילוב הכי טוב שאתם יכולים להשיג בסכום כזה? כמובן לוח אם שתומך בזיכרונות ותקנים מהסוג החדש ומעבד שלא יהווה בעיה בעת משחקים נ.ב אם זהו איננו הפורום הננכון בבקשה תעבירו אותי לאחד כזה...
-
- 6 תגובות
- 686 צפיות
-
-
התקנתי שני סטיקים כל אחד של ג'יגה עם אותו מהירות וחברה, וכשהמחשב עולה הוא כותב SINGLE CHANNEL. איך משנים לדואל? תודה!
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
קראתי היום בבוקר את השרשורים בפורום לגבי זיכרונות של ceon. קניתי אתמול מחשב ב IVORY , וגם לי הם המליצו לקנות זיכרון של ceon למחשב שהרכבתי. המחשב מורכב מחלקים שבחרתי לפי אחד המפרטים המומלצים שראיתי באתר שלכם, מלבד הזיכרון. הבנתי שהם היבואנים של ceon , וזו חברה גנרית , ולא איזשהו מותג, מה שכן , משכנעים את הלקוח שיש אחריות לכל החיים על הזיכרונות שלהם. השאלה שלי היא כזו, האם מישהו יודע / למישהו יש נסיון רע עם הזיכרונות האלה ? עדיין לא קיבלתי את המחשב , כש שאין בעיה לשנות את המפרט, ואני שוקל לקנות CL5 של קינגסטון 1GB במהירות 667 באותו מחיר , ואני לא יודע אם מבחינת ביצועים זה רעיון טוב ,או שכדאי להשאר עם ה ceon במהירות 800MH . השימוש במחשב יהיה בעיקר לקולנוע בייתי / mp3 ותעבוד …
-
- 9 תגובות
- 686 צפיות
-
-
מה עדיף מצטער שאני ניכנס לנושאים שחפרו עליהם בעבר פשוט החיפוש לא עובד לי מה עדיף?... מה שהבנתי מחבר וע"פ הבנצ'ים בtomshardware שעדיף את ה8400 (השימוש העיקרי שלי הוא משחקים) מה אתם ממליצים?? כי עדיין יש אפשרות להחליף את המעבד שלי
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
הי, אני לא מצליח להבין מה לא בסדר בלוחות של asus ו-gigabyte למעבדי amd ולמה ההמלצה היא תמיד על לוחות של epox ו-abit שקשה למצוא בדרום. אני יודע למעבדי intel רצוי לקחת לוח של אסוס, למה זה לא ככה במעבדי amd ? בנוסף לזה, למה ללוחות של אסוס וגיגהביט יש 3 שנים אחריות לעומת שנה אחת של אפוס ואביט ? לי זה נשמע שהם מציעים מוצא אמין יותר. האם זה קשור למחיר לעומת ביצועים ? (כוונתי שאולי הלוחות של אסוס וגיגהביט יקרים יחסית לביצועייהם) אני לא בור בחומרה ואשמח אפילו לקבל לינקים להסברים מפורטים בנושא תודה עריכה: אני בהחלט בעד רכיב אמין בעל ביצועים גבוהים לעומת אפשרות OC ופיצ'רים מיוחדים
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
הי אנשים טובים, אני מרכיב מפרט ונתקלתי בדילמה, יש את הרמפייג' שאני חושב עליו ברצינות, ויש את המקסימוס החדש... עכשיו מה שקורה הוא כזה: מבחינת פיצ'רים המקסימוס מתקדם יותר וכן יש לו כרטיס קול תומך EAX4. מבחינת תמיכה בקרוס פייר שניהם תומכים אבל ברמפייג יש תמיכה בX16 לשני ערוצים בקרוספייר, במקסימוס בקרוספייר כל ערוץ רץ בX8.. מה אתם אומרים? מה עדיף?
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
הנא המפרט שאני קונה בתקציב של עד 5000 שקל תתיחסו למעבד לוח אם והזכרונות איך הם ביחס למחשב זאת אומרת ולתקציב, מצויין? חברות אחרות סוגים אחרים..? חסרונות התרונות וכדומה אה המחשב הוא למשחקים, אינטרנט ופוטושופ. מעבד Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 6MB 1333MHz Tray קירור למעבד OCZ Vendetta CPU Cooler לוח אם Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset זיכרון G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI Black Dual Chanel CL4-4-4-12 כרטיס מסך Leadtek nVidia GeForce GTX260 Extreme+ 896MB 216SP CPIe דיסק קשיח Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive כונן אופטי צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA ספק כוח SeaSonic 500W SS-500ET-APFC-F3 מארז Antec Three Hundred No P/S…
-
- 9 תגובות
- 686 צפיות
-
-
האם כדאי לקנות זיכרון עם קירור? האם זה עוזר?
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה התלבטתי בין 2 הלוחות הנ"ל. צריך את המלצתכם. תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אני מתלבט בין: ASUS P4S8D EPOX EP- 4PDA3I MSI 865PE NEO 2 PLS את אקח את אחד הלוחות האלה בטוח כמעט (זה לדודה שלי ). המחירים לא משנים לשאלה שלי גם. אם יש למישהו ידע מביקורות או משהו אז זה יעזור לי. והייתי רוצה לדעת איזה מהם הכי טוב מכל בחינה וסה'כ. תודה מראש :>
-
- 10 תגובות
- 686 צפיות
-
-
-
שלום לכם אני רוצה לקנות את הזיכרון הבא.. 512MB Micron DDR PC2700/333 - Micron Original זה שווה משהו? מה עדיף את ההוא או את זה??? GeIL DDR-RAM 512MB 2700 Value Memory תודה רבה ביי...
-
- 10 תגובות
- 686 צפיות
-
-
יש לי כרגע 4GB זכרון, לפי מה שאני רואה מערכת ההפעלה לא מגיעה לשימוש בכל הזכרון אלא למקסימום של 3GB מתוך ה-4GB שיש. במידה ואני אשים עוד סטיק של 4GB, האם זה ישפיע על משהו? (זה יוכל להשתמש ביכולות הדואל צ'נל).
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם וחג שמח רציתי לדעת האם הלוח הנל תומך בזכרונות DDR2 ואם לא איזה לוח כן תומך והוא ברמה של הלוח הזה תודה מראש יואב
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
ואם לא, מה כן ההבדלים ?
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-