מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת אם הלוח פותח את המכפלה של המעבד? תודה.
-
- 7 תגובות
- 711 צפיות
-
-
Motherboard Properties Motherboard ID 07/11/2006-I945-6A79TG08C-00 Motherboard Name Unknown Front Side Bus Properties Bus Type Intel GTL+ Bus Width 64-bit Real Clock 536 MHz Effective Clock 536 MHz Bandwidth 4286 MB/s
-
- 10 תגובות
- 711 צפיות
-
-
תכנסו בבקשה למפרט שלי. התקציב עומד כרגע על 300 ש"ח + - לרכישת 256 מגה נוספים של זיכרון. האם אצטרך PC2700 או PC3200 ? כרגע לא מתוכנן אוברקלוק, אבל בעוד כמה חודשים אני אשדרג ל +2500 Athlon (וגם אז לא בטוח שאעשה OC בגלל הלוח). בקיצור: איזה זכרונות, והאם באמת של טווינמוס ? (שימו לב מה מותקן אצלי כרגע) תודה רבה מראש HF
-
- 5 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי לוח אם של גיגה בייט z77x ואתמול החלפתי את הזיכרון הפנימי והתקנתי שני זכרונות 2x4gb מבית קינגסטון הרצים במהירות 1600 ושני זכרונות של corsair 2x4gb וגם הם רצים במהירות 1600. הוינדווס שלי הוא בעל 64bit ומדובר בwin 7 ultimate כך שלא אמורה להיות בעיה. כשאני בודק את כמות הזיכרון, הוא מזהה שקיים זיכרון מותקן של 16gb אך אינו מנצל את כולו אלא כותב לי שמנוצל רק 4gb. אשמח לדעת איך פותרים בעיה כזאת. ניסיתי לחפש בbios את האפשרות של memory repam, אבל היא איננה קיימת
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי מחשב חדש ממקום מוכר. המעבד אמור להיות AMD XP 2000+ לוח אם GA-7AX Gigabyte זכרון 256 Mb עם DDR 333 אבל המהירות הנוכחית מוזרה. ה - FSB לא נכון, זה כבר ברור לי. המעבד שלי אמור לעבוד ב - FSB 266 Mhz , אבל זה נראה שהוא מקונפג ל - FSB 200 Mhz . אבל משום מה התוכנה גם לא זיהתה את המעבד, יכול להיות שזה מעבד אחר עם OC ?
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אני משפשף את עייני ולא מאמין. רשת ענקית מוכרת בארץ לוח אם בעייתי מידגם Gigabyte GA P35-DS3L גם בתוך מערכות מחשב וגם כרכיב בודד. הינה ציטוט מתוך כתבה שהייתה כאן בפורום ממש על הדגם הזה. "המקרה בו נחשפו הליקויים נוגע ללוח אם מדגם GA-P35-DS3 מבית Gigabyte, אשר נמצא כלא תקין ולאחר בדיקה מעמיקה הסתבר כי הוא אינו עומד בתקנות השונות, ואף לא עבר שום בדיקה של אחד מהגופים הנ"ל, למרות היותו נושא את ההטבעות של שני הגופים יחדיו." הציטוט נילקח מכאן http://hwzone.co.il/news/1191352484/88901/ והמקור לכתבה נילקח מכאן http://www.dailytech.com/Wake+Up+America+Whos+Watching+out+for+EMI/article9052.htm הינה למשל מפרט שנמכר ברשת נכון להיום. Core 2 Duo E6750, 1333Mhz, s775, 4MB לוחות אם למע…
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אני משדרג ואני פשוט לא יודע למה.... יש עד 1500 שקל רק ללוחאז יש לי הרבה דלתות פתוחות ניראה לי כולם אפלו בכל מקרה אני רציתי ביציועים מעולים בלי כרטיס גראפי מובנה ויציב לOC... אני רוצה לעשות 2500+ ל 4000+ שמעתי שיש לוחות אם שיש בהם שתי מקומות למעבדים ואני לא שומע על הרבה אנשים שמשתמשים בזה אז רציתי לישאול אם כדאי לי תודה ???
-
- 7 תגובות
- 711 צפיות
-
-
היי, אשמח אם תענו לי על כמה שאלות על מעבדים. 1. מה זה קאש? 2. יש לי מעבד Duol-core 2.8 (e2180)F (תתעלמו מהF, זה בשביל שיראה טוב השורה D:) מה ההבדל בינו לבין Duo-core? 3. בוא נניח שיש לי מעבד שתי ליבות במהירות של 3, מה ההבדל בינו לבין מעבד פנטיום 4 במהירות של 3? 4. איך מעבד עם 2,3,4 ליבות עובד? זאת אומרת, נניח שהם במהירות של 3 GHZ, אז במקרה של 4 ליבות המהירות מתחלקת 4? מצטער על החפירה, אלא דברים לא מובנים לי. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 711 צפיות
-
-
למה יש רק IRQ 16 זה בגלל שהמעבד יכול רק 16 או שזה קשור ללוח אם או לוינדוס? אני רצה לדעת מאיפה זה מגיע?
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אהלן אהלן, אני מחפש לוח של ASUS עם צ'יפסט X38 (בהנחה שרק לוחות X38 תומכים ב-PCIE 2.0 נכון?) לא מתוכנן OC ובתקציב של עד 1500 גג. יש המלצות? תודה
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
קראתי קצת ביום האחרון וצמצמתי את השאלות שלי בנושא שדרוג לזה: אני מנסה לבחור לוח mATX זול יחסית למעבד 5050e, עד 120 דולר מNEWEGG, רצוי פחות. אני כנראה ארצה לשדרג לפנומים חדשים בעתיד אז צריך שתהיה תמיכה. צריך שיהיה IGP כמה שיותר טוב עליו וחוץ מזה כלום. קיבלתי כמה הצעות, 1 היא לוח עם צ'יפסט 790GX בגלל התמיכה במעבדים והRadeon 3300 HD שעליו. השנייה היא לוח עם צ'יפסט Geforce 8 אז נתחיל בבסיס, במשפט אחד, האם יש צ'יפסט מועדף ? או, איזה כרטיס מסך יותר טוב, 3300HD שעל הAMD או ה8300 שעל ה nVidia ? האם יש עוד כרטיסים טובים שאני לא יודע עליהם ? המלצות ספציפיות אולי ? תודה
-
- 5 תגובות
- 711 צפיות
-
-
-
יש לי לוח אם עם CHIP של NVIDIA SLI האם כרטיס מסך ATI יתאים לו? אני יודע שיש תקן CROSSFIRE ו-SLI האם הם דומים?
-
- 6 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אמא שלי, אדריכלית, נשרף לה המחשב. הציעו לנו את הלוח אם הבא: FOXCONN P4M800P7MB-RS2H S775 אני לא מכיר את הלוח אם הזה, אבל מכיוון שבמפרט לא נמצא כ.מסך הנחתי שיש על הלוח אם אחד. השאלה שלי: האם הכ.מסך המובנה הזה יספיק להרצה חלקה של autocad?
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
-
היי בקישור פרטים על הלוח אם שברשותי: http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=xIQsDaYqaKM8aoNT אני מעוניין להוסיף זכרון למחשב (כרגע ג'יגה אחד). איזה כדאי לי לקנות ? תודה, ניצן
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
לפי המדריך לקניית מעבד שיש בראש הפורום המעבד שלי סלרון... המעבד שלי לא נפוץ(לא מכיר אף אחד חוץ ממני שיש לו כזה) intel pentium 4 northwhood 2200. הדבר שגורם לי לחשוב שהוא סלרון הוא העובדה שבמדריך בראש הפורום לא מופיעה המהירות 2.2 ליד הקטגוריות של פנטיום 4 אלה רק ליד הסלרון... אבל יש הבדל כי רשום שם שלסלרון יש 128k l2 cache ואצלי יש 512k. אז אולי יש שם טעות?(בזה שלא מופיעה המהירות 2.2)
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
טוב מאז שקניתי את המחשב לפני שנה וחצי חכיתי לרגע שהמעבדים האלה יצאו...והנה אני רואה שהם הגיעו לנועה. כיום אני עם 3800 חד ליבה, מישהו יכוללספר פרטים על הפנום(ללא מעודכנים כמוני) המעבד שווה את ה1300 שקל..? ***אל תדברו על אינטל כי אני לא הולך להחליף לוח..
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1060&Itemid=1
-
- 10 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום רב, רכשתי היום Freezer Pro Rev 2 בשביל להחליף את הקירור הגנרי של המעבד. המעבד שלי הוא מדגם :amd phenom x4 9500 שמתי לב, שכאשר הורדתי את המערכת קירור הנוכחית, שה"ריבוע" של המעבד שלי יותר גדול מה"ריבוע" שיש למערכת קירור של פריזר. כלומר - במידה והייתי מרכיב את ה Freezer על המעבד שלי, הוא היה מכסה רק 70 אחוז ככה מהמעבד... זה בסדר? זה אמור להיות ככה? כי למיטב הבנתי ה Socket של המעבד שלי הוא AM2 וה Freezer הספציפי הזה אמור לתמוך במעבד הזה... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום רב קיבלתי את הלוח שלי מחו"ל (MSI P45 DIAMOND) . קראתי את ההוראות וכו' וראיתי שיש לו חיבור לקירור מים. אינני מתכונן לבצע אוברקלוקינג , האם אני חייב לחבר את הקירור הנ"ל (צינורות משאבת מים וכו")???. אם אני לא אחבר את הקירור הנ"ל זה אומר שהלוח יתחמם לי? מצורף לינק: http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=P45_Diamond&class=mb תודה
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום. ראיתי לוחות של GigaByte, ובחלקם הקירור לצ'יפסט הוא בצלעות קירור (Heat Sink) ובחלק יש משהו שנקרא Silent-Pipe. מה ההבדל בין השיטות? האם יש אחת שעדיפה על השנייה?
-
- 6 תגובות
- 710 צפיות
-
-
מה יותר טוב? מדבור על זיכרונות של 667mhz תודה
-
- 11 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום לכולם 1. זכרון: האם עדיפות משמעותית ל- kingstone המפורט או OCZ DDR2 PC2-6400 Platinum Revision (הבדל של כ 200 שח במחיר) במפרט שמימין ? מיועד לGAMER "בינוני", הרבה חלונות פתוחים עם יישומי אופיס ווידאו במקביל וכן רצון לקנות מחשב למספר שנים. אשמח לתגובותיכם. סופ"ש נעים
-
- 6 תגובות
- 710 צפיות
-
-
המחשב שלי כבר בן שנתיים וחצי והוא עדיין מצויין... רציתי לדעת מה כדאי לשדרג כדי שהוא יעבוד מצויין גם אחרי שאני יתקין עליו את הויסטה עדיף זיכרונות דבר ראשון והשאלה אם זה יספיק וכמה זכרון להוסיף
-
- 9 תגובות
- 710 צפיות
-