עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by hj4ever,

האם ניתן לחבר ללוח אם חדש אשר הכניסות שלו הן SATA וכאלה, צורב DVD ישן יחסית (כניסה... רגילה? כמו של הראד דיסק ישן...) או הארד דיסק בטכנולוגיה IDE? והאם ניתן לחבר לכרטיס מסך עם יציאת DVI מסך מסוג VGA (מתאם או משו)? תודה מראש :0)

• 2 תגובות
    • 425 צפיות
  2. Started by pc student,

חברה קונים לי לוח אם חדש(הגיגהבייט נשרף).הלוח הוא asus a7n8x אני לא יודע איזו גרסה אבל אני זקוק לחוות דעת.

• 7 תגובות
    • 618 צפיות
  3. Started by idanpere1,

שלום לכולם! המחשב טיפה נדפק, ככל הנראה לוח אם תקול. הרקע הוא שהכרטיס מסך לא עבד, החלפתי אותו עם כרטיס מסך אחר של אח שלי וראיתי שהכרטיס של אחי כן עובד, לכן הנחתי שהכרטיס שלי הוא הבעיה. כנראה לאחר נסיונות להוציא מכרטיס המסך התקול תמונה, נדפק עוד משהו כי קניתי כרטיס מסך אחר (9800GT) חדש מהקופסא, והוא לא פועל אצלי (אצל אחי כן). ההנחה שלי היא הלוח אם, כל שאר הרכיבים פועלים מהבדיקות שביצעתי. כרגע הוא Gigabyte GA-P35-DS3, לא דגם זול (נקנה לפני מעל שנתיים), הוא היה לוח אם איכותי מאוד אז. (ניתן לראות מפרט מחשב בפרופיל) עקב התקלה, אני אאלץ כנראה להחליף אותו (הכנסתי את המחשב למעבדה לבדיקה), והייתי מעוניין לשמוע דעות לגבי לוחות אם אחרים בעלי צ'יפסט G41 זול. האם תהה ירידה בביצועי ל…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Rhx,

שלום ראיתי כמה לוחות אם טובים ב100 דולר בשביל המעבד שלי... השאלה שלי אם כדאי לי לקנות לוח אם ? או לקנות זכרון 512 ואת האוזניות שאני רוצה ? אני צריך שהלוח אם יתמוך ב AGPX8 ושיתמוך כמובן במעבד שלי PGA 478 זה נראה לי הסוקט שלו ואני צריך שיהיה כרטיס קול משולב... או שעדיף בכלל שאני ישדרג עוד שנה ככה למעבד ולוח אם חדשים וישאר עם מה שיש לי בנתיים ויוסיף עוד סטיק 512... מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  5. Started by McJ,

שלום לכולם.... אבא שלי בחול עכשיו(ארה'ב) והוא שאל מה אני רוצה שהוא יביא לי..... כמובן שאמרתי כ.מסך חדש.....עכבר MX 500 או 700 וכמה מאווררים ושטויות כמו לדים וכד...... עכשיו,חשבתי שאולי שווה לי להחליף כבר גם לוח אם....כי הלוח שלי יחסית ישן...וממה שאני יודע.... ללוחות חדשים יש תמיכה במהירות זיכרונות גבוהה יותר וכד.... זה הלוח שלי: Gigabyte ga-7vaxp via kt400 תנו את דעתכם, מי שיכול בבקשה שיתן לי גם הסבר קטן... ....בקשר לתקציב....אני לא ממש יודע....אבל אני לא רוצה משו מוגזם מידיי נגיד...מקסימום 100 דולר....

• 6 תגובות
    • 711 צפיות
  6. כמו בכל שנתיים אני מחליף את המחשב הנייח שלי הגדול בדרך כלל אני קונה לוחות אם מהיצרן הבלתי מנוצח ג'יגה בייט אני ממקם את המחשב שלי במקלט ושם הקירות בנויים מבטון מזויין למרות שיש מזגן לפעמים החום הוא אדיר וגם מזגן לא כזה תמיד עוזר אני יודע שיש פתרונות קירור שונים ומגוונים אבל קודם כל חשוב לי לבחור לוח אם איכותי שיכול לעמוד בחום מסיבי של חדר אטום ולא נושם מדובר בחדר שהוא למעשה חדר עבודה שחם בו ברמות כמו כן אני משתמש במחשב לשרטוטים ולתחום ההנדסה אודה לעזרתכם

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by A-10,

ולא, לא בגלל המחיר .... https://www.newegg.com/global/il-en/p/N82E16813144561?&ASID=https%3A%2F%2Fgeni.us%2F&ranSiteID=0y7bu.H3FUk-vOgfT4Uon6HTuePUZq0kCw&ranEAID=3836271&utm_campaign=afc-ran-com-_-Tech Notice YouTube Channel&nm_mc=AFC-RAN-COM&cm_mmc=afc-ran-com-_-Tech Notice YouTube Channel&Description=z790 godlike&ranMID=44583&AFFID=3836271&quicklink=true&utm_source=afc-Tech Notice YouTube Channel&utm_medium=affiliate&AFFNAME=Tech Notice YouTube Channel&cm_re=z790_godlike-_-13-144-561-_-Product&ACRID=1&ASUBID= https://geni.us/KLu6Fqq אפשר לומר הרבה דברים ( גם לא חיו…

8. Started by IpDo,

לא חשבתי שזה מתאים לעוגן מכיוון שאני מחפש מס' חלופות שונות ללוח הזה, אז פתחתי אשכל חדש. הזמנתי היום מחשב עם המפרט הבא: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz(E6750) 1333MHz/FSB 4MB - BOX לוח אם: ABIT IP35 PRO כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX RADEON HD2600XT 256MB DDR3 128 BIT TV/O HDMI DVI - DX10 - RETAIL דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200KS צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-1814BLT DOUBLE LAYERED X18 - LIGHT SCRIBE - BLACK - RETAIL זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT ENERMAX CHAKRA ECA3052 MID TOWER CASE +25cm FAN w/o PSU ספק: Enermax Liberty 500W כשהנציג של IQPC התקשר לוודא את ההזמנה הוא ציין שהיבואן של אלביט בארץ לא הכי אמין ושאל אם אני מעדיף לה…

• 5 תגובות
    • 695 צפיות
  9. שלום אני מעוניין לדעת איזה לוח אם לבחור מבין GA-EP45-DS3 או GA-EP45C-DS3R ההבדל הוא שהGA-EP45C-DS3R תומך בDDR3 בנוסף לDDR2, תומך ברייד מלא ומגיע עם פאנל סאטה שניתן להרכיב מאחור. הGA-EP45-DS3 מעניק תמיכה לזכרונות DDR2 בלבד, אינו תומך ברייד ולא מגיע עם שום חיבור סאטה אחורי. הבחירה נראת קלה לא? אמנם סופר לי כי לוחות אם שתומכים בDDR3+DDR2 נוטים לחוות תקלות רבות לכן אני שואל אתכם חברי הפורום, האם זה נכון? אני משלב את הלוח עם מעבד Q9300 וזכרונות DDR2. חבל לי לאבד את האופציה של הRAID (אלו הן 2 האופציות היחידות, ועלי לקבל את ההחלטה מהר)

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by orlupo,

שלום, לאחותי היה לוח אם EP43C-DS3 של Gigabyte. אני נתקל כרגע בסירוב לממש אחריות. אני צריך לוח אם חליפי. אני לא מעוניין בלוח אם של Gigabye. בעבר היה לי לוח אם של Gigabyte במחשב עם SOCKET A וגם הוא מת מהר מדי. אשמח להמלצות בהתאם למלאי שנשאר בחנויות. בתודה מראש, אור.

• 7 תגובות
    • 852 צפיות
  11. Started by ofcourse,

היי יש לי לוח אם של LEADTEK שהלך לעולמו ... ואני מחפש לו מחליף ... עברתי על המפרטים באתר ובכל חשבתי לשאול גם כאן בהנחה שיש סיכוי שאני אמצא לוח אם שיתאים לי יותר... חשוב לי שתהיה ללוח 3 שנים אחריות ... שיהיה זול (עד 400) ושהיה לו כרטיס מסך מובנה ... וכמובן שיתאם לAMD 1800. תודה מראש. רון ;D

• 6 תגובות
    • 469 צפיות
  12. Started by ATk,

יש לי לוח אם GIGABYTE P35-DS3L והחום של הלוח אם(chipset ) מגיע ל 55C בעבודה זה לא קצת חם בשביל לוח אם?? אצל חברים שלי החום בלוח אם לא עובר את ה 30C (לא אותו לוח אם) השאלה שלי היא האם חום זה נורמלי ללוח אם ?והאם זה משפיע על הביצועים של המערכת ?

• 0 תגובות
    • 872 צפיות
  13. Started by hagay21,

כמו כל אובר קלוקר מתחיל גם אני התעסקתי מעט עם שדרוג המארז הוספתי שתי מאווררי 120 אחד למלמטה ואחד מעל המארז קניתי גוף קירור למעבד spark7+ וגם משחה nenoterm כל המפרט ישב על לוח אם של ג'יגה בייט ga-8sq800 duak ultra אז פרקתי את המאורר הישן והחלפתי עם הספארק החדש אך שחיברתי הכל המחשב פשוט לא עלה פירקתי הכל בחזרה ונחרדתי לגלות כי אחד מהפינים של המעבד התכופף משניסיתי לישרו הוא נישבר לגמריי..... ההמצלמה שלי היא לכל מי שלא מבין או התנסה בעבר על תשחקו באש נאלצתי לקנות לוח אם חדש של abit ומעבד 2.4 800 הרץ חדשים מה שהותיר את הלוח אם שלי שאהבתי חסר בית עד מאוד אם יש למישהוא המלצות מה ניתן לעשות בלוח אם די חדש שאיבד את ביתו מוזמן לפנות אליי [הטלפון צונזר] חשבתי על להרכיב מחשב נוסף ו…

• 2 תגובות
    • 500 צפיות
  14. Started by egroll,

אני רוצה ליקנות לוח אם אבל אין לי מה ליקנות יש לי ליקנות של גייהביט GA-K8N Pro nForce3 150 chipset הם הוא טוב תירשמו הם לא תגידו מה כדי ליקנות ל amd 64bit

• 8 תגובות
    • 612 צפיות
  15. Started by imac,

הלוח הנוכחי שלי עושה לי בעיות וגם 2 סלוטים של PCI לא עובדים... אני צריך לוח טוב עד 800 ש"ח.. עדיף לוח טוב ל-OC! תודה!

• 24 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by igalk474,

אני רוצה לקנות לוח-אם שיעבוד ביחד עם מעבד i5 2500 3.3GHz Tray ו כרטיס מסךnvidia Gigabyte GTX560 Ti OC 1GB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E האם כדאי לי לקנות לוח Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 (rev. 1.x) ב620 ש"ח הוא יהיה תואם לכרטיס מסך? ממה שראיתי הוא תומך רק בCrossFire ולא בSLI או שכדאי להחליף לזה GA-P67A-UD4-B3 (rev. 1.1) ב880 ש"ח שתומך בשניהם כי זה נראה שה UD3 יותר מוכוון לשימוש עם כרטיסים של ATI מה שחשוב לי בלוח שיהיה לי מאחורה 8 חיבורים של USB2 ועוד 2 של 3.0 בUD4 הוא תומך ב 2133 MHz לזיכרון שאני לא צריך כי אני ישים 1333 בH67 אין לי צורך בליבה הגראפית בZ68 אין טעם כי זה חדש ויקר, וביחס לP67 אין יתרון משמעותי, כי אני לא הולך להשתמש במה שהוא יציע בכל מקרה אז רק P67 מתאים …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אהלן אני מתכנן לקנות I7 2600K עכשיו אני מתכוון לעשות לו OC דיי גדול ל5.0GHZ עכשיו יש כלכך מלא לוחות טובים שאני בעצמי לא יודע איזה לבחור אני צריך לוח אם טוב בשביל לקבל תוצאת OC טובה עכשיו הרבה אנשים המליצו לי ללכת על asrock fatality p67 ועל asus P8P67 Deluxe עכשיו אני מתלבט בין השנים..אמרו לי ASROCK היא חברת זיופים של ASUS..והם לא בטוחים יותר כמו הASUS..יש לי תקציב עד 1200 שקל ואני מתכוון לקנות לוח ב3 ימים הקרובים אשמח מאוד אם תגיבו מהר תודה רבה ויום טוב

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by Lirux,

אני רוצה המלצה ללוח טוב למעבד intel Pentium D 920 הלוח צריך להיות טוב לאובר קלוק (שהמעב יוכל לעשות 4000 מגה הרץ בערך) שיהיה לו כרטיס קול מובנה טוב ככל שאפשר ושיהיה בסביבות ה800 שקל

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  19. יש לי מעבד AMD 4200 DUAL CORE AM2, זכרונות OCZ GOLD DDR2 667MHZ אני מחליף לוח אם ויש לי תקציב מוגבל של 750 ש"ח ללוח, איזה לוח אם יתאים לי לאוברקלוק לא רציני אבל יציב ביותר (משהו כמו 10 - 12 אחוז של אוברקלוק למעבד). יש לציין כי אני משתמש בקירור BT VX. תודה מראש לכל העונים.

• 3 תגובות
    • 465 צפיות
  20. Started by Vissor,

היי רציתי המלצה ללוח אם טוב למעבד Intel Core i7 860, חברה gigabyte או asus מחיר רצוי 500 שח... עוד שאלה אם מישהו יודע איזה זכרון מתאים למעבד הזה DUAL CHANEL או TRIPLE CHANEL ? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by Black Knight,

שלום לכולם! יש לי שאלה, איזה לוח אם מומלץ לסוקט 939 למעבד AMD - 3000+? טווח מחירים לא מופרז, משהו בסביבות של ה-EPoX 8KDA3J. תודה.

• 5 תגובות
    • 565 צפיות
  22. כותרת

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  23. למחשב שלא ממש מיועד למשחקים ולא ממש ל- OC.. (עם מעבד E8400) הבחירה שלי: לוח אם ASUS P5Q DELUXE כ- 900 ש"ח הבחירה בצ'יפסט של P45 נכונה ? ה- X48 יהיה מיותר בשבילי ?? יש המלצה ללוח אחר שיוריד אולי בעלויות אפשר לחברה אחרת אבל אני ממש מעדיף של ASUS !!!! תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 569 צפיות
  24. Started by HellBoY,

איזה לוח אם יהיה הכי טוב לסוקט 939 עד למחיר של בערך 700 שקל? לא אכפת לי מאיזה חנות רק שתיהיה בחיפה... תודה רבה לעוזרים.. ודרך אגב סוף סוף הגיע הסוקט החדש לארץ בדגמ +3000

• 11 תגובות
    • 574 צפיות
  25. Started by shai_123,

הלכתי לאיזה אחד והוא הציע לי על הלוח הזה.. http://www.labacena.lv/products/lv/311/19992/sort/1/filter/0_0_0_0/Gigabyte-P41/ICH7-S775-ATX-FSB1333-PCI-Ex16-4xDDRII-800-4xSATAII-1xPATA-GLAN-8CH-GA-EP41-UD3L.html הלוח אם הזה טוב? אם לא תגידו לי ואני יבטל..

• 3 תגובות
    • 698 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.