עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by shaifm,

ASUS זה ASUS ואין מה לעשות. כרגיל לוח אם יציב, מהיר ויקר. מתאים למעבדי AMD וכולל: תמיכה בזכרונות מסוג DDR400 PC3200 (בעזרת CHIPSET חדש מבית KT400 - VIA). SERIAL ATA150 (מחליף את הסטנדרט ATA133 שלא נתפס על ידי היצרנים - חוץ מ MAXTOR). I-EEE1394 FIREWIRW (לא יודע עד כמה שימושי שרוב המכשירים מתחברים ב- USB/USB2). USB2 כמובן. AGPX8. AUDIO על הלוח, תמיכה ב- 6 ערוצים. ותמיכה ברשתות עד מהירות 1GB לשניה - כרטיס רשת 10/100/1000. בדקו באתר החברה: http://www.asus.com.tw/mb/socketa/a7v8x/specification.htm גדול גדול.. פשוט ענק... ראו את הביקורות ברשת (בחרו מרשימת הביקורות): http://www.mbreview.com/links.php?op=viewslink&sid=252 מישהו יודע איך אני משיג לי אחד כזה כמה…

• 6 תגובות
    • 941 צפיות
  2. Started by IdobI,

שלום רב, אני מחפש להחליף את לוח האם הישן שלי (MSI KT3-Ultra ARU) עקב 'ברוגז' בינו ובין כרטיס המסך החדש שלי (Gigabyte Radeon 9600 Pro) - יש המון בעיות במשחקים ואני מאמין שזה בגלל שחסר ללוח AGP 8x. אחרי הרבה קריאה בנושא (ותקציב של כ 400 ש"ח) הלכתי לכיוון ה nForce2 400/ Ultra 400. התבייתי על דגם EP-8RDA3i של Epox או דגם GA-7N400L1 של Gigabyte - הבעיה היא שבשניהם מצויין שהם תומכים ב AGP 3.0 ורק בכרטיסי מסך 1.5v, כשלמיטב הבנתי הכרטיסים החדשים עובדים ב AGP 8x ב 0.8v - ובקיצור, התבלבלתי! הסיבה היחידה שאני מחליף MB היא AGP 8x ואני לא רוצה להידפק גם עם החדש - אז אודה לעזרתכם ולהנחייתכם. הרבה תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 521 צפיות
  3. Started by dabeldu,

היי מישהו אולי יודע מתי (תאריך משוער) ASUS מוציאה לוח אם חדש שמקביל לדגם ה- לוח אם Asus P8Z77-V DELUXE , Intel Z77 מתי ? אשמח לתשובה

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  4. שלום אני מחפש לוח אם חדש שהתחלתי לחפש ראיתי משהו מוזר לוחות עם הצי'פ החדש של AMD נמכרים במחיר מגוחח של 400ש"ח GA-MA69VM-S2 שימו לב למפרט : AMD Socket AM2 North Bridge Chipset: AMD 690V Realtek ALC888 Audio Codec 4 DDR2 DIMM memory slots (supports up to 16GB memory) 4Mbit flash ROM http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=GA-MA69VM-S2&affiliate=zap http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2500&ProductName=GA-MA69VM-S2 הלוח עושה רושם נהדר ונפלא אבל זה מוזר מאוד שלוח שמכיל צי'פ חדש ימכר כל כך בזול מה קורה כאן ?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Idanp,

שיתאים ל: i7 3770k 8gb ddr3 1600mhz אני מחפש לוח חדש שיהיה טוב לoc / משחקים באיזור ה600 שח עריכה: טעיתי בפורום אודה לכם אם תעבירו לפורום המתאים.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by okarmi,

שלום לכולם, לוח האם שלי - Intel D865PER L נשרף (נשפכו לו כמה קבלים) http://www.intel.com/products/motherboard/d865perl/index.htm אשמח לקבל המלצה ללוח אם דומה ללוח זה כי אני לא מצליח למצוא את אותו לוח בארץ. בלוח אם המקורי יש חמישה PCI אבל אני אסתדר גם עם שלוש. המעבד הוא Intel Pentium 4HT 2.4 בנוגע לתקציב - אין ממש, אני רוצה לדעת מה יהיה לי הכי דומה ומרשימת הדומים אני אבחר כנראה את הכי זול. וסתם כבדרך אגב, אם אני רואה איזה קבלים נשפכו, האם נראה לכם ששווה לנסות ללכת למעבדת אלקטרוניקה ולנסות להחליף אותם? תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 542 צפיות
  7. שלום לכולם, אני זקוק לשני לוחות אם, הראשון ל I5 3570 השני למעבד I5 3570K אחד יעבור בעתיד OC והשני לא P: דרוש ציפסט איכותי זיכרון DDR3 1600 ועדיף לוח ATX ולא מיני ATX שיהיה נוח לעבוד... אם אפשר יהיה לקבל הסבר קל על כל לוח אני אשמח... תודה.

8. Started by nim901,

הלוח הוא של ABIT אשר נושא את שם הקוד "DAN 5up4too1" הלוח תומך ב DDR2 במהירות של 1066 MHZ וגם ב PCI-E במהירות של 32X (כנראה הכוונה ל 2 של 16X) ושאר ירקות ופירות מקור http://www.tcmagazine.info/comments.php?shownews=11853&catid=2

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  9. Started by Ronll,

גלשתי באתר של ASUS ותראו מה אני רואה : http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=117 יש בעיה לפעמים הוא נעלם מהאתר , אבל בזמן האחרון הוא לא. סתכלו על הדגם הראשון קוראים לו STRIKER אבל זה לא striker extrem חיפשתי אבל בשום אתר אין מידע אליו... גם בתמונה , התמונה חדשה לא דומה לשום לוח אחר , אז זה בטוח שקיים לוח כזה...

• 41 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by xAharoNx,

אהלן, חדש פה אני מחפש לשדרג את המחשב, מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש + לוח אם חדש שיתאים למעבד שלי (לא מעוניין לשדרג מעבד) קצת הלכתי לאיבוד עם כל הפרמטרים, לכן מפרסם פה. כרגע ברשותי לוח אם ASUS P8H67-M PRO , בינינו זה חרא לוח אם והיו לי איתו המון בעיות. כרגע הוא נחשב מיושן ולא שווה כלום. מעבד: Intel i7 2600 Sandy Bridge-DT זיכרון: 8GB DDR3 SDRAM כרטיס מסך כרגע: ASUS Nvidia GTX 560 TI (מעוניין לשדרג ל-GTX 1060) ספק כוח 750W , לא זוכר את הדגם הספציפי השאלה היא איזה לוח אם יביא לי ביצועים אופטימליים בהתאם לנתונים הנ"ל אשמח לעזרה

11. Started by alexrta,

שלום לכולם! היום קיבלתי לוח אם בחינם.. הלוח הוא לוח מיד שנייה מתוצרת אם VIA CHIPSET אני חושב. אני ועוד חבר הרכבנו את הלוח אבל כשאנחנו מדליקים את המחשב אין שום תגובה זאת אומרת כל המאווררים עובדים, הנורה שעל הסידירום נדלקת ונשארת דלוקה אבל חוץ מזה כלום לא קורה . המסך לא נדלק. התקשרתי לבן אדם שהביא לי את הלוח והוא אמר לי שהבעייה היא שהלוח עבד על מעבד של 800MHZ ושלי הוא 667MHZ ובגלל זה לא עובד לי הלוח הוא אמר שכדאי שזה כן יעבוד צריך לשחק שם אם ג'מפרים אבל הוא לא אמר איזה ואיך. אז השאלה שלי היא אם יש לכם מושג אולי על איזה ג'מפרים הוא מדבר ואיך צריך להזיז אותם? או שבכלל הבעייה היא במשהו אחר? תודה מראש לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  12. Started by maji3,

להל"ן המפרט הנוכחי שלי. אני מודע כי המפרט מיושן, אך אין לי כסף למחשב חדש. http://img228.imageshack.us/img228/8270/asgz.jpg ספק הכוח שלי הוא מעל 350W (לא יודע בדיוק כמה). למיטב ידיעתי הלוח האם שלי נועל לי את הBIOS ואת האפשרות לOC. נכון לעכשיו יש לי כרטיס מסך הרבה יותר טוב מהמעבד ולכן הייתי רוצה הודות לקניית לוח אם חדש לעשות OC למעבד על מנת להוציא ממנו עוד קצת ביצועים. אשמח אם תמליצו לי על לוח אם מתאים בזול ביותר שיעזור לי בOC. תודה מראש, מאג'י.

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  13. שלום לכם אז זה קצת מורכב תשתדלו לא לאבד סבלנות יש לי מחשב HP שמבאס לי את החיים בתכלס המארז נוראי וקטן ואין לי שם מקום לכלום - לא להרחבות ולא לשינויים ותכלס מצטער שקניתי אותו אפילו הלוח אם מולחם למארז עצמו ולא ניתן להוציא אותו מהמארז כי זה מחשב מותג . מה שחשבתי לעשות זה לקנות לוח אם חדש ומארז חדש ולקחת את כל החומרה ולדחוף לחדש. יש לציין שחצי מהחומרה במחשב חדשה כולל כרטיס מסך , ספק כוח , דיסק קשיח הכל חדש ומשודרג. אני מתכוון להשקיע כרגע במארז ממש טוב שיחזיק לי לשנים ונכון לעכשיו לוח אם טוב וחדש שמתאים למעבד שציינתי . התקציב 400 ש"ח ללוח אם - מחפש משהו שמתאים לגיימינג ויש לו יציאות SATA 3 - הלוח אם אמור להספיק לשנתיים עד שאחליף מעבד למעבד מתקדם יותר וכתוצאה מכך גם אח…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by reviZor,

שלום חברים בהמשך לנושא שפתחתי כאן לפני יומיים, ככל הנראה יש לי בעיה עם הלוח אם, לאחר הוספת זיכרונות אני התחלתי לקבל BSOD לפחות פעם או פעמיים ביום. וגם רוב הסיכויים 3 סלוטים של זיכרון לא עובדים בלוח אם. אז אני צריך למצוא לוח חדש, המעבד עדיין מספק אותי לכן איני רואה טעם בלהחליפו. המערכת הנוכחית שלי היא: Intel i7 930 socket 1366 rev d0 18GB ram gigabyte X58A-UD3R Patriot 120GB SSD Seagate 500GB Hdd Nvidia Geforce GTX680 Corsair TX750W תמליצו לי על לוח שיתאים ואם אפשר גם מקום ממנו ניתן לרכוש, תודה מראש

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  15. שלום. אני רוצה לקנות מחשב למשחקים וגרפיקה. חשבתי על INTEL 6700 כרטיס מסך 8800 וכו' בעיקרון אני לא סגור על לוח אם..... אשמח להמלצות. חשבתי על ASUS STRIKER אבל הוא יקר...... אני לא מבין מה ההבדלים המשמעותיים בינו לבין ASUS COMMANDO ו ASUS P5N-E SLI אשמח לקבל המלצות על לוחות אחרים. תודה.

• 11 תגובות
    • 911 צפיות
  16. Started by חובב,

כנראה שהלך הלוח אם הנוכחי GA EP43 S3L עם מעבד E7400 כמובן שהזכרונות הם DDR2. המערכת הייתה OC (כמה שנים) ,רציתי לדעת איזה לוח אם עם יכולות OC כדאי לקנות (300 ~שח)? ראיתי את הלוח [h=1]Intel® Desktop Board DQ45EK[/h]האם הוא יתאים?

• 6 תגובות
    • 880 צפיות
  17. Started by ooosss,

אהלן חבר'ה, הזמנתי היום מחשב חדש מ-KSP, AMD 2600 התכוונתי ללכת על הלוח אם של ABIT NF7-SL, אך כשהגעתי לשם הם אמרו לי שהם כבר לא מביאים אותו כי הוא ישן במקום החלטתי ללכת על הNF7-S2G, למישהו יש נסיון איתו? הוא נראה לי סבבה, יש את אלמנט ה Theramal Guard, ועוד דבר שנראה טוב שנקרא FAN EQ ששומר על הקרירות. יש למישהו הסתייגויות? והאם יש לכם לוח אם אחר להמליץ לי מהמבחר המצומצם של KSP (מבוסס NFORCE) תודה.

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. http://vr-zone.com/?i=3681 אז מה אתם אומרים? הלוח עוד לא יצא, אבל המידע הודלף....

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. היי, מחפש המלצה על לוח אם טוב יציב וחזק שכולל ראיד, והכי חשוב שיתמוך במעבדים / זכרונות היוצאים כיום או שעתידים לצאת בקרוב. - למעבד אינטל, חשוב שיהיה בו ראיד טוב וכמו כן סאונד אכותי (או שאוסיף כרטיס xi-fi) תקציב לא מוגבל תודה!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by hellyeahmofo,

המחשב בבית הוריי הלא צעירים החל לעשות אתחולים מחדש בתדירות הולכת וגדלה. הוא לקח את המחשב ל"מעבדת המחשבים שהוא מכיר", האם אבחנו את הבעיה כ"תקלה בלוח אם" והחליפו אותו בחדש. נתן לו קבלה רגילה של 420 ש"ח ללא שום פירוט על טיב העבודה. מה שנעשה נעשה, אני כרגע מנסה למזער נזקים, השוק הזה הוא כידוע ג'ונגל שלם ללא שום פיקוח, כל אחד היום הוא טכנאי מחשבים. האם אני יכול לדרוש ממנו חשבונית מפורטת העבודה שנעשתה ולא קבלה רגילה? לוח האם שהותקן הוא Manufacturer : ACER Product : EG31M Version : R01-B4 אני מניח שזה לוח אם מאוד ישן, אבל האם אני יכול לדרוש תעודת אחריות, manual ודיסק דרייברים? (האחרון אני מניח שלא ניתן בכוונה כדי להיות תלויים בהם). בחיפוש אגב לא ברור האם לוח האם הוא של ג'יגהבי…

• 8 תגובות
    • 883 צפיות
  21. Started by gggilad13,

ראיתי לוח אם חדש שהגיע לנ*ע*ה מחשבים: K8N Neo4-F NFORCE4 הלוח הוא לוח תקציבי שכנראה נועד להתחרות בלוח המקביל של GIGABYTE... מה אתם אמורים? כדאי? מה עדיף בינו לבין הלוח של GIGABYTE? עריכה: שכחתי להביא לינק... :-\ (תורידו את הכוכביות) http://www.*noacomp*.co.il/product.asp?productid=3097

• 10 תגובות
    • 941 צפיות
  22. Started by rule_the_pc,

מישהו מכיר את הלוח אם החדש של אינטל: BLUE MOUNTEN??. אם כן כמה הוא עולה בהשוואה ללוחות אחרים??. המחיר משתלם ביחס לאכות??.

• 5 תגובות
    • 628 צפיות
  23. התקלקל הלוח הקודם, האם גם לוח mATX יכול להתאים? והאם מישהו יכול להמליץ לי על לוח? תודה

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  24. Started by zaroor,

שלום לכם הרכבתי לוח חדש דגם (865gme גי'גה בייט -אינטל תושבת 478 )ומעבד 2.4 -533 mhz + 2 כרטיסי זכרון 256 mb 400 mhz לדואל צ'אנל ישנם דברים מוזרים בביוס רואים מהירות זיכרון 333 mhz ופועל קיים 400 הוא מכוון על אוטומטי ואם לא אז האפשרות ליותר נמוך כאשר מפרט הלוח כן תומך ב-400\333\266 אז איך זה ככה? לגבי המעבד לא רואים את שורת היחס מהירות בכלל והאיתחול איטי מאוד מההדלקה כאילו שהוא לא מוצא את קובץ האיתחול של ה win למרות שהתקנתי את ה win פעמיים ללא שינוי כולל פירמוט מחדש

• 0 תגובות
    • 421 צפיות
  25. שלום לכולם אני מחליף את לוח האם במחשב שלי, ויש לי 4 לוחות שמתאימים, השאלה היא אם למישהו יש הערות/ הארות וכו' לגבי העניין (אני אשמח)... והדגמים הם: 1) Abit A17 2) Asus P4P800-SE 3) GigaByte - GA-8IP1000-L (REV 1.0 4) GigaByte - 8IP1000 PRO (REV 1.0 תודה רבה מראש

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.