מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש לוח שיתאים לאוברקלוק (E8400) של בערך עד 4GHZ וזכרונות, סטיק אחד של 2GB. האם תיהיה בעיה להגיע לזה עם P43? חשבתי על EP43-UD3L. או שכדאי לקחת P45? (זה יוצא תוספת של עוד 50 שקלים) EP45-DS3L תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אני בונה מחשב למטרת משחקים. המעבד: AMD Athlon 2 X4 630 2.8Ghz Quad Core AM3 Tray, יחידות 1 ₪505 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1333 זכרונות: OCZ 4GB Kit DDR3 1066Mhz Value PC3-8500 CL7 , יחידות 1 ₪476 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1842 איך הם? יש זכרונות אחרים שעדיפים? אין איתם שום בעיות? יש הבדל בין 2x2gb לבין 1x4gb? או Micron Rendition 2GB DDR3 1333Mhz I3 I5 I7, יחידות 2 ₪534 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1437 לוח אם: Gigabyte MA-770T-UD3P AMD770 CHIPSET http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1156 או Gigabyte MA785GMT-UD2H AMD785G CHIPSET, יחידות 1 ₪459 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1158 מי מהם עדיף ולמה? תודה …
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
מבקש המלצה ללוח אם ולזכרונות למעבד i5-750. אני מעוניין לשים 16GB על לוח האם. אין OC. מחיר פחות חשוב - הכי חשוב איכות יציבות. המחשב יכיל גם שלשה דיסקים - שניים עליהם מערכת ההפעלה ב-RAID-0, ועוד אחד של טרה או שניים לגיבוי. ייתכן גם שבנוסף יהיה SSD, אבל לא בטוח.
-
- 4 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום לכולם , לא מזמן קיבלתי את המעבד הנ"ל ואני רוצה לקנות לוח אם וזכרונות מתאימים התקציב שלי הוא בערך עד 1000 שקל ללוח אם ועד 800 שקל לזכרונות אשמח מאוד אם תמליצו לי על דגמים טובים הדברים החשובים שאני רוצה מהולח והזכרונות זה יציבות בעיקר ביצועים טובים ויכולות אוברקלוק סבירות תודה לכל מי שיעזור תומר
-
- 2 תגובות
- 479 צפיות
-
-
האלן בקרוב אני משדרג את המחשב לoc למעבד(וכרטיס מסך),רציתי לדעת עם 450 שקל יספיקו לי ללוח איכותי. יש לי מעבד d אני מתכנן oc מטורף אלא משהוא נחמד. ולגבי זכרונות,ראיתי שהמחירים ירדו,סייטק אחד של גיגה זכרון יספיק לי? לoc? (זכרון של קינגסון667 אני פשוט מתכנן לי תקציב.תודה.
-
- 6 תגובות
- 490 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, יש לי לוח אם של GigaByte דגם GA-K8N Pro-SLI עם זכרונות של SuperTalent Dual Channell DDR400 2X512. השאלה שלי כזו- הזמנתי את אותם סוג של זכרונות, עם אותם תזמונים ואפילו המספר פריט אותו דבר. האם כאשר יהיו לי 2GB זכרון על כל 4 הסלוטים, המהירות תרד? תודה רבה, חיים.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי שאלה: הלוח אם של asus p5dl2 945p chipset תומך בכונן קשיח שפועל ב- sata II??? תודה לכל מי שעונה
-
- 4 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אשמח לקבל את חוות דעתכם על לוח האם הנ"ל 915P Neo2 Platinum שנמצא בלינק הבא.. http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=601 ועל הכרטיס מסך הנ"ל..NX6200-TD128E שנמצא בלינק הבא... http://www.msi.com.tw/program/products/vga/vga/pro_vga_detail.php?UID=654 אשמח לקבל תשובה מקצועית !! תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם טוב ומארז יפה בגודל Mid Tower אבל קטנים מהרגיל (עם גובה של פחות מ-40 ס"מ ועומק של לא יותר מ-40-45ס"מ). יש אפשרות למצוא דבר כזה בכלל ? די נמאס לי מהמחשב של Shuttle אבל אין לי מקום למחשב גדול ואין לי צורך ביותר מ-4-5 חריצי הרחבה (2-3 PCI-E ו-1 PCI). אשמח אם תוכלו לעזור.
-
- 5 תגובות
- 573 צפיות
-
-
-
הלוח אם והמעבד שבנתיים בחרתי מותאמים ב 478 פינים שבסוקט, שהבנתי שבאינטל זה השיטה היותר ישנה. אשמח אם מישהו יסביר לי קצת על הסוקט ועל הפינים, עד כמה זה ישן, ועל ההבדל ומשמעות ההבדל בין 478 ל 755. ואם תוכלו להגיד גם איך השילוב שבחרתי בנתיים [המעבד: Intel Pentium 4 3.0 Ghz Prescott 1M Cache HT FSB 800] [הלוח-אם: Asus P4P800 (i865PE) +SB +LAN +S-ATA HT FSB800] תודה
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה להחליף מעבד ולוח אם למחשב המצ'וקמק שלי ודי התבלבלתי מכל הנתונים שקראתי: מה שיש לי היום זה פנטיום 2 350 ולוח אם ישן (לא לצחוק בבקשה ) מה שאומר שאני חייב להחליף את שניהם זכרון 128 133 mhz זכרון 128 100 mhz הסיבה העיקרית שאני רוצה להחליף את המעבד והלוח אם היא בגלל שנמאס לי להמיר דיוידי ל vcd ב 20 שעות חוץ מההמרות האלה אני משתמש במחשב לתכנות ולמשחקים פשוטים (עובדים עם p2 - הרעיון מובן). המטרה שלי להשיג משהו כמה שיותר זול, לא בהכרח ביצועים מקסימליים (ואני לא מתכוון לעשות overclocking ולהסתכן בלקצר את חיי המחשב שלי) אני ממש לא רוצה להוציא עוד כסף על זכרון מה שאומר שאני צריך לוח אם שתומך ב sdram שיש לי קראתי את הת'רד הקודם ולא הבנתי בסופו של דב…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כולם ממליצים לי לקנות לוח אם ומעבד 64BIT, לפי מה שהבנתי כרגע אין אף תוכנה או מערכת הפעלה שתומכת בזה אז למה??? לא עדיף מעבד שלא יהיה מבוסס 64BIT? יש המלצות ללוחות אם ומעבדים בטווח מחירים של 1500-2000 טובים למשחקים?
-
- 4 תגובות
- 523 צפיות
-
-
מעבד לפחות אלתלון 1.4 (ghz) לא + יעני לא מעניין אותי כמה זה בדירוג+ עד 1.8 לוח אם עם תמיכה ב agp8x באם אפשר gf4 onboard
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לוח אם ומעבד והתקציב שלו זה 1800... מיועד לOC ומשחקים.... תודה על העזרה!
-
- 6 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להרכיב מחשב פשוט (OFFICE, אינטרנט וחיבור למסך 42 אינצ'). על מנת לקבל גם יציאת HDMI שתתמוך בFHD ברוזלציות של 1080P וגם יציאת DVI למסך הראשי המליצו לי בפרום המפרטים על השילוב: GIGABYTE GA-73PVM S2H + E5200 היו כאלו שגרסו שמעבד כפול ליבה לא יגיב טוב לFHD וחובה QUAD מה דעתכם האם ההצעה למעלה מספיקה לFHD ב1080P? או שאני צריך להוסיף עוד כ750 ש"ח בשביל: GIGABYTE EG43M S2H + Q6600 (ממש לא בא לי)? או שאולי אפשר להתפשר על משהו באמצע (לדוגמא: GIGABYTE EG43M S2H + E5200)? תודה, mlunker
-
- 7 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום אני חדש כאן ואני צריך עזרה : אני צריך לקנות לוח (INTEL) אם ומעבד ומארז ויש לי 3000 שקל גמיש מה אתם ממליצים ?
-
- 36 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הלך לי לוח אם של סוקט 1156 המעבד בסדר אבל אין עוד לוחות אם כאלה אז אם יש למשהו עצה מה לעשות אני אשמח לעזרה. במידה ואין אני מעוניין בלוח ומעבד חדש הכי זול וחזק היה לי מעבד I7 860 אז אולי לא אותו כוח אבל שאני לא ארגיש את הירידה חזק אני אשמח גם למידע על מעבדים של AMD והלוח שיהיה זבלללללל העיקר זול היה GIGABIT והלך לא מאמין לחברות טובות!!!!!!.
-
- 19 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני צריך להתקין כרטיס מצלמות אבל הוא מוגבל לעבוד רק עם ציפסט של אינטל לכן צריך המלצה למעבד ולוח עם ציפסט אינטל שיהיו בעלי ערך עלות תועלת הגבוהים ביותר למחשב משרדי אבל שיריץ גם מצלמות ואולי בעתיד עבודה בסיסית עם תוכנות מקצועיות לעריכת תמונות. תודה,
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
שלום לכולם,אני לפני קנייה של הרכיבים הנ"ל ורוצה המלצות: 1.צריך שיתמוך בDDR2 800MHZ כי יש לי סטיקים די חדשים וחבל לי עליהם. 2.שיתמוך במעבדי 45NM 3.ציפסט X38 החדש. ראיתי את הלוח של אסוס וכיוון שאני די מכור לאסוס אז הוא ASUS P5E-X38 איך הלוח?בעיקר אני די מתלהב מהפיצרים של הצלעות קירור מנחושת (לטובת אוברקלוק מסיבי שאני מתכנן לו ומהכרטיס קול שמגיע עם החבילה),אם יש לוחות יותר טובים לאוברקלוק די רציני עם הציפסט החדש ובפחות מחיר אשמח לשמוע. דבר נוסף שאני רוצה המלצה הוא על המעבד החדש של INTEL ה8400 איך הוא ברמה הכוללת והאם הוא שווה את מחירו או שיש מעבדים טובים יותר בפחות מחיר?? אודה ללינקים והמלצות. וד"א התקציב הוא לערך 2000 ש"ח +-
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
עשיתי שטות ועכשיו אני צריך לשלם עליה... עקב כך יש לי 2 אופציות - או למצוא חנות שמוכרת פנטיום 4 לסוקט 478 או לקנות איזה פנטיום D יפה ולוח אם צנוע מאוד - עד 700 שקל.. חשוב שהלוח יהיה בעל AGP 8 ויתמוך DDR 400... תודה על ההמלצות מראש
-
- 7 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום, בימים הקרובים אני אקנה מחשב HTPC לסלון, וראיתי שבדגמים האחרונים של GIGABYTE הם הכניסו כרטיסי מסך על הלוח שמספיק חזקים להריץ רזולוציות של FULL HD ואפילו יותר..... השאלה שלי היא האם הקומבינציה של: Gigabyte GA-MA785GM-US2H + AMD Athlon II X3 425 Box + Transcend DDR2 2048MB 800MHz CL 5 תריץ סרטי FULL HD בצורה חלקה ?! (ובתמיכה מלאה ב1920X1200?)
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
חבר'ה מישהו יכול לעזור לי בלוח אם ומעבד? אני צריך לוח אם ומעבד בתקציב של עד 1350 ש"ח מעבד ולוח שיתאימו אחד לשני ששניהם יהיו טובים יחסית לתקציב... [glow=red,2,300]ושהמעבד[/glow] יהיה טכנולוגית [glow=red,2,300]64 ביט[/glow] ושבלוח חייב שיהיה pci-e כל תגובה תתקבל בברכה... אני מודה מראש לכל מי שיעזור לי....
-
- 10 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם שיתאים ל AMD Athlon XP 3200+ BARTON BOX original cooler included 0.13 512K cache וגם לזיכרון KINGSTON KVR400X64C3AK2/1G DDR400/1GB 512MBX2 על איזה לוח אם טוב הייתם ממליצים? מה לגבי קירור וספקי כוח האם יש איזה שהוא משהו מומלץ גם? ואיזה מארז לדעתכם יתאים למחשב שכזה? הא ואם לא איכפת לכם גם לתת חוות דעת בקצרה על המעבד והזיכרון ואם ביחד עם לוח אם טוב זה שילוב מצויין?? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 450 צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לרכוש לוח אם asrock extreame 3 יש לו שני סלוטים של PCIE. (סלוטים של X8) בנוסף היות והמחשב הזה ישמש אותי גם באוניברסיטה וככל הנראה בלימודי הנדסה כלשהם ייתכן ואצטרך GPU יעודי (סגנון הQUARDO אם FIRE PRO). יחד עםזאת עיקר המחשב למשחקים כרגע. השאלה האם ניתן להשתמש כל פעם בכרטיס אחר (בהתאם לצורך) כאשר קיימת ברירה תוכנתית. תודה רבה, DXM
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-