עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום לכולם, אמח עומד לרכוש מחשב חדש עם מעבד c2d )6300 ) / יש לי כרטיס מסך לא רע (fx-5700) חיבור agpX8 . בכל ההמלצות בפורם על לוח אם למעבד הנ"ל יש רק חריץ pci-x . מישהו מיכול להמלי על לוח טוב (בסביבות ה 700 ש"ח) עם שני סוגים של חריצי הרחבה כך שלר אצטרך לוותר על כרטיס המסך שלי ,לי הוא מספיק וחבל לקנות חדש . תודה לעונים.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by The Prophet,

אני מחפש לוח אם אשר תומך בשני 8800GT. כלומר לוח אם בעל תמיכה בSLI 8800GT. תודה.

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  3. פה בתמונה הזאת: http://hwzone.co.il/view-image/Computex2007/photo/IMG_8443.jpg זה לוח אם שתומך בשני מעבדים?? או שאני לא רואה אטוב?

• 8 תגובות
    • 709 צפיות
  4. Started by curdi1,

שלום לכולם ! האם ניתן היום להשיג לוח אם בצ'יפסט הזה אשר כולל יציאה אחת או שתיים (עדיף שתיים) של IDE ? עדיפות גם ליציאות DVI ו-HDMI מלבד VGA תודה רבה לעוזרים !

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by sniper434,

לא חשוב לי שיהיה עם SLI.. OC אולי עוד שנה.. חשוב שיתמוך ב USB3 בהתחלה חשבתי על asus p7p55d e lx,אבל בסוף הקניה בחו"ל לא הסתדרה,והרשת היחידה שמוכרת את הלוח זה אייבורי ב 830 ש"ח !!! מחר אני רוצה כבר לקנות (קר ל I5 שיושב אצלי..) הצעות? תודה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by eranir,

אני לפני רכיש של מחשב חדש, בו המעבד יהיה i5 750. אני מתלבט איזה לוח אם לשדך לו, ובחינה של החיבורים שיש בכל אחד מהלוחות לא לגמרי נתנו לי תשובה. מבחינת מחיר, ה-DP55WB של אינטל מאוד קורץ, אבל אני טיפה מסוייג בגלל הגודל - עד היום לקחתי רק לוחות ATX, ואני לא יודע עד כמה לוח מיקרו יהיה לי נוח. יש לי סיבה לחשוש? מול הלוח הזה מתמודדים לבחירה הלוחות של ג'יגהבייט אליהם אני נאמן כבר הרבה זמן. הבעיה שגם ביניהם אני לא בטוח מה עדיף. ההבדלים העיקריים הם במספר חיבורי ה-PCI השונים, ואני לא בטוח מה בדיוק אני צריך. UD2? US3L? UD3? מבחינת שימושים, לא מתוכנן כרגע OC, אולי עוד שנתיים אם יהיה צורך. RAID לא נראה לי נחוץ (בשביל RAID צריך לטפס כבר ל-UD3R, לא?). מבחינת כרטיסים כרגע יחוברו כרטיס מ…

7. Started by E_XeQuit,

שלום לכולם ! יש לי מחשב ואני מעוניין לקנות לוח אם חדש. המפרט הוא: E8500 CoolerMaster Eclipse 1GBx4 Corsair DHX GTX 280 Coolermaster CM Stacker 830 EVO ספק עדיין לא ידוע. DVDRW 500GB AAKS עוד כונן רפטור עדיין לא ידוע איזה. עכשיו אני מעוניין בקניה של לוח אם חדש ... השאלה היא איזה לוח אם יתן לי את הביצועים הכי טובים במערכת הנ"ל, ובנוסף יתן לי אפשרות לOC טוב. אם תוכלו לפרט בבקשה מה היתרונות חסרונות של כל לוח אני יודה לכם מאוד ! על פי מירב ידעתי המתחרים העיקריים פה הם ה X48 נגד ה 780i, מה ההיתרונות חסרונות שיש לכל אחד ? ד"א אני לא מתכוון לעשות מערך SLI או CF גם בעתיד. תודה רבה לעוזרים !

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  8. Started by nesber,

איזה לוח אם הייתם ממליץ לי לקנות בתקציב הנ"ל? אציין שאני לא עושה אוברקלוק. לגבי ג'יגהבייט, שמעתי שיש להם בעיות התחממות, אז מעדיף חברה אחרת.

• 1 תגובה
    • 384 צפיות
  9. Started by cobmetal,

שלום ! לפני כ4 חודשים רכשתי מחשב I7 , עם מעבד 2600 , במשך 4 חודשים הכל עבד נפלא עד עכשיו כאשר שמתי לב שהמחשב לא מזהה את הכונן דיוידי אשר מחובר לסאטא 2 , קראתי הרבה בפורום על הבעיה של הלוחות האלו , הבנתי שהיום כבר יש גירסאות מתוקנות שלהם , הבעיה היא שרכשתי את המחשב מסקייפיסי וכפי שאתם יודעים הם כנראה פשטו את הרגל , כיצד אני יכל לממש את האחריות ? אני גר באיזור הצפון , תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by esarel,

קיימים שני דיסקים במחשב: WD160GB , WD 300G , בביוס הדיסקים מזוהים בגודל הנכון. עם התחלת ההתקנה של WIN XP ה- WINDOWS מזהה את שני הדיסקים כ- 131GB בלבד. מצב ה- RAID בביוס הוא DISABLE , האם מישהו מכיר את הבעייה ויודע את הפתרון? תודה.

• 4 תגובות
    • 488 צפיות
  11. לפני כמעט 3 שנים קניתי מחשב באייבורי (הכמעט הוא חשוב, עוד חודשיים נגמרת לי האחריות..). לוח האם הוא MSI Neo P965, והמעבד הוא E6600, ספק הכוח הוא Seasonic silver power 500W, ואני לא עושה OC. במאי 2009 החלפתי את לוח האם בלוח זהה, בגלל שהביוס היה מתאפס בכל פעם שכיביתי את המחשב (והחלפת סוללה לא פתרה את הבעייה). אתמול (ה 26.2.2010 ), לוח האם חזר לעשות אותן בעיות. אני רוצה לבקש מהם להחליף את לוח האם ללוח אחר, קצת יותר אמין, גם בגלל שהאחריות נגמרת עוד חודשיים, וגם בגלל שאני לא יכול להשבית את המחשב ליותר מדי זמן. אתם יודעים אם אפשר להחליף ללוח של חברה אחרת? ואם כן לאיזה ממה שיש להם מומלץ? תודה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by RefUser,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב חדש בקרוב, ואני ממש לא מעודכן בסוגים השונים של לוחות האם. ראיתי את לוח האם של גיגהבייט : H67MA-UD2H-B3 s1155. אין לי ניסיון קודם עם גיגהבייט, ואשמח להערות או ביקורות על הלוח, וכמו כן המלצות ללוח אחר. המערכת אמורה לסחוב מעבד 2500 I5 ובין 4 ל-8 גיגה זיכרון פנימי.

13. Started by itayassa,

הלוח אם שלי הוא 990XA-UD3 ויש בו בעיה די מעצבנת. הכרטיס קול המובנה שלו דפוקק... כבר קרה לי שחצי שנה לא שיחקתי BF3 וBFBC2 בגלל הבעיה עם הכרטיס קול, 30 שניות אחרי שאני נכנס למשחק הסאונד פשוט נעלם ולא חוזר(וזה סיוט לשחק ככה...) זה בעיה בדריברים, ואז פעם אחת עדכנתי אותם והייתה בעיה אחרת, אחרי 30 שניות נעלם הסאונד רק ברמקול אחד, ככה שזה היה מוזר אבל יכולתי לשחק די בלי בעיה. קניתי איזה משחק לא מזמן והוא לא עבד אז בתמיכה אמרו לי לנסות לעדכן את הדריברים של הכל כולל הכרטיס קול, ותנחשו מה? חזר החרא הזה... כבר החזרתי את הלוח אם לTMS פעמיים שיבדקו אותו, והם אמרו שאין בו משהו שמצריך החלפה של הלוח אם. אז הלוח אם שלי דפוק... איך אני יכול לפתור את הבעיה של זה? לקנות כרטיס קול?

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  14. יש לי את המפרט הזה: AMD 64 4200X2 939 Zalman 7700Cu DFI Infinity NF4 SLI PQI Turbo 1Gb DDR 400 2x512Mb Dual Ch. 2-2-2-5 OCZ DDR 400 2x1024MB Dual Ch. Platinum XTC 2-3-2-5 Leadtek Geforce 8800GT 512MB + THERMALTAKE Duo ORB WD 250GB YS WD 320GB AAKS Thermaltake 480W Silent PurePower Raidmax Cobra Creative X-Fi Xtreme Audio Samsung T220 למרות המעבד היחסית חלש, המחשב מריץ לי יפה מאוד משחקים על מקסימום חוץ מGTA ואולי עוד משחק שניים שקורעים מעבדים... ככל שעובר הזמן יש לי יותר ויותר בעיות ש99 אחוז באות מהלוח אם וזה הגיע למצב שהוינדוס שמחשב לא עושה פוסטים הרבה פעמים, בעיות עם עליית הוינדוס וכו כו...אשכרה כל כמה ימים יש לי בעיה איתו.. אני מתגייס בעוד שבועיים, לצוללות (כלומר אנ…

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  15. Started by Notter,

יש לי GA-7VTX-H+ של ג'יגה בייט בכל מקרה שאני משחק במשחקים, לאחר כמה זמן המשחק פשוט נתקע התקנתי את ה volcano 7+ וזה עדין לא עזר אז אולי זה לא בגלל חום וגם שאני מכבה את המחשב ואני לוחץ על נאמלוק במקלדת המחשב קם לתחייה שזה הדבר הכי מוזר שנתקלתי בו עד היום... אולי גם עוד כפתורים מדליקים את המחשב אבל לא בדקתי בכל מקרה, לוח אם דפוק?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by Fir3DragoN,

יש לי שתי אפשרויות מה עדיף? ASUS M2A-VM HDMI (AM2) ATI RADEON X1250 VGA HDMI + HDCP HD AUDIO http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=443& או GYGABITE GA-M68SM-S2 (AM2) GEFORCE 7025+ VGA+SOUND+LAN http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=2288& האם יש ללוח אם הראשון DUAL CHANNEL? מכיוון ואני קונה: זיכרון: OCZ Platinum Revision 2 XTC‎ 800MHz DDR II http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4626 מעבד: AMD ATHLON 64 X2 DUAL CORE AM2 4800+ 65W 512KB X2 BOX http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=65&

• 6 תגובות
    • 547 צפיות
  17. היי, לאחר שלוח האם שלי נשרף - לוח ASUS P5QL-E שתומך בPCIEx2 עם DDR2 הוא הוחלף ללוח Asus P5P43TD Pro שיתרונו הוא DDR3 אך הלוח הוא PCIEx1 x16 ונראה לי שרוחב הFSB יותר איטי המעבד שאני משתמש הוא Intel 9300, הזיכרון הוא כרגע Corsair 1666 ddr3 לעומת CORSAIR 800 ddr2 בלוח הקודם. הכרטיס מסך הוא Nvidia 470 הספק הוא Thermaltake 550 האם תהיה איזשהי השפעה מורגשת על הביצועים? שווה לנסות להחליפו שוב? מישהו התנסה בלוחות אלו!? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 854 צפיות
  18. כתוב בפנדה שהוא תומך ב1000FSB+OVERCLOCKED כך כתוב שם עליו מה זאת אומרת והאם מעבד אינטל פנטיום 4 2.4GHZ 800MHZ 512K יעבוד בלוח אם הזה (האם הלוח תומך במעבד) והאם הלוח תומך בזיכרון הזה: CORSAIR TWINX512-3200LL פירוט: 512MB 2 x 256MB XMS3200 32Mx64, non-ECC, 184 Pin DIMM unbuffered, SPD (2-2-2) 32Mx8 DRAMs, Low Latency SPD with Heat Spreader אתם יכולים להסביר לי מה כתוב בפירוט כי אני לא מבין ואני OVERCLOCKER כבד לכן בחרתי בזיכרון הזה האם הוא טוב?????? אני מקווה שתעזרו לי תודה מראש!!!

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  19. Started by rotemk,

שלום, האם קיים לוח אם כזה שיש לו תמיכה כזאת? אם לא, האם צריך להתקין כרטיס? תודה.

• 1 תגובה
    • 446 צפיות
  20. מהו לוח אם הכי זול למעבד: SL9QB) Intel Pentium D 945)? http://ark.intel.com/products/27520/Intel-Pentium-D-Processor-945-4M-Cache-3_40-GHz-800-MHz-FSB

• 0 תגובות
    • 857 צפיות
  21. היי אני רוצה לקנות מחשב ממש חזק לא ירחיב במפרט רציתי פשוט לדעת מה הלוח אם הכי טוב והכי חזק לאוברקלוקים כבדים ממש עד 1500 שקל! ומה הדעה שלכם על black ops

• 5 תגובות
    • 809 צפיות
  22. Started by shu sha,

טוב אז מהו הלוח הכי משתלם וטוב שאני יכול למצוא עד 550 שקל למעבד athlon XP 2600+ barton אני לא מתכוון לעשות OC אז שזה לא יהיה פאקטור להחלטתכם אגב אמרו לי שהכי טוב במחיר הזה הוא הabit nf7-SL מה אתם אומרים? אין יותר טוב?

• 14 תגובות
    • 703 צפיות
  23. אני קונה עוד מעט מחשב חדש שמבוסס על CF 4870וזכרונות OCZ DDR 3 1600 מהוא לוח האם הכי טוב בלי קשר למחיר שמתאים למחשב מסוג זה ;D

• 7 תגובות
    • 752 צפיות
  24. Started by jambo222,

ציפסט B150 \ H170 ל I7 6700 סוקט 1151 DDR4 למשחקים לא ממש כבדים עם לפחות 6 יציאות USB ללא אוברקלוק בכוונה אני לא רושם מחיר כי אני מחפש עלות תועלת .

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Yosi123,

חברים אני צריך תעזרה שלכם נשרף לי הלוח אם ואני חייב להביא חדש הנתונים שיש לי כרגע לוח אם : asus p5gc-mx מעבד : intel e4500 כרטיס מסך: gf 8600 gt 1024mb ראם : 2GB DDR2 אני רוצה להביא לוח חדש ולא אכפת לי גם להחליף תכרטיסי זכרון אני מניח שצריך גם ספק חדש שיתאים תודה לעוזרים ושבוע טוב!

• 3 תגובות
    • 849 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.