מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
-
אני כבר המון זמן מתחבט בנושא - עזרו לי סופסוף ,בקשה... טכנאי המחשב שלנו מתעקש למכור לנו את לוח האם של ג'יגהבייט GA965PDS4 הוא טוען שזה הלוח האופטימלי למעבד E6300 קונרו... (לדעתי, הלוח הזה הוא "יותר מדי", והוא יותר מתאים למעבדים היותר חזקים) ואני כל הזמן טוען נגדו שזה לא נכון וגם הלוח של אסוס (הלוח שאני רוצה) P5NSLI , ולוחות אחרים, טובים לא פחות למעבד זה ויבטא במלואום את יכולות המעבד. מה שמוזר הוא שבאתר של אסוס http://www.asus.com/products2.aspx?l1=3&l2=11מופיעים לוחות שבמפרט שלהם מצוין שהם תומכים ב- CORE2 אבל לצידם לא מופיע הלוגו מה זה אומר...? אילו לוחות אם מתאימים לקונרו...? אם כתוב במפרט שהם מתאימים לקונרו זה בהכרח אומר שביצועיו יבואו לידי ביטויים...? תו…
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי במחשב 2 זיכרונות של TWINMOS 512*2=1GIGABETA. האם שווה לשדרג אותם לDDR2-667 זאת אומרת אותו הנפח רק מהירות יותר מהירה. או לקנות או 2 זכרונות כמו שיש לי כרגע. כי אני רוצה זיכרונות מהירים. יותר שיעבדו בסטוק ללא OC. האם יש הבדל בביצועים? או שעדיף ללכת על להוסיף עוד 2 סטיקים של 1 גיגה זהים למערכת שלי. בתודה פרטוש...
-
- 5 תגובות
- 741 צפיות
-
-
בהמשך לת'ראד על הגייל, גיליתי שנכון לעכשיו או נכון לקודם או נכון לעתיד, אין לי מושג היות ואף חברה לא מבטיחה סוג שבב מסויים בדגמים שאני רוצה... אני מתכנן לקנות בארה"ב זיכרון DDR 2 800 MHZ עם תכנונים לאובר קלוק מעבל ל 400, וכמובן בתיזמונים טובים. כאשר אני בונה על איזור ה 200 דולר, ומה שבטוח לא יותר מ 250. ממה שראיתי עכשיו האפשרויות פחות או יותר הן: הגייל כרגע מיוצרים עם אלפידיה הגיסקיל PK עם Mosel האוקז פלטינום גרסה 2 עם פרומוס (promos) יש העדפות לאחד מהם? או המלצות לזיכרון אחר מארה"ב בתקציב? תודה רבה מראש רום.
-
- 8 תגובות
- 544 צפיות
-
-
מה ההבדל בין ASUS STRIKER ל EVEGA 680I איזה פיצרים יש באחד שאין בשני? ומה עדיף?
-
- 13 תגובות
- 852 צפיות
-
-
ברשותי מחשב בעל לוח אם של ABIT מדגם NF7 .כעת יש עליו שני סטיקים של זכרון של 256 כל אחד (חברת GEIL ,אם זה משנה)עליהם רשום DDR400 CL=2.5-6-3-3 .בלוח עצמו יש שלושה סלוטים לזכרונות.אני מעונייו להגדיל בלפחות 512 נוספים.הסוגיות הן: א.אם אוסיף סטיק אחד בודד של 512,האם המערכת תעבוד בדואל DDR,כמו עד כה? ב.היכן יש להוסיף אותו ?באמצע או שזה לא משנה ג.לגבי מהירות הזכרון ,אני יודע שיש להקפיד שתהיה זהה אחרת הכל יעבוד לפי המהירות הנמוכה יותר.השאלה היא באשר ל CL.האם חשוב שיהיה זהה לפי כל רצף המספרים,כי לא מצאתי שום דגם משום חברה עם אותו תזמון.אמנם יש עם מהירות דומה ,אך תמיד יש בתזמונים מספר כלשהו שאינו תואם.(הקישורים למאמרים באתר הינם טכניים מידי עבורי ולא הצלחתי להבין משם מה נדרש). ד.…
-
- 2 תגובות
- 478 צפיות
-
-
איזה מעבד יותר טוב? מעבד Amd Athlon 5000 Dual Core 64 Socket AM2 Tray או INTEL CORE 2 DUO E6400 תודה רז יחזקאל
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי עכשיו זיכרון 1 ג'יגה 667 של PQI וקיבלתי עליו שנה אחריות.מעט מידי לא.?
-
- 6 תגובות
- 638 צפיות
-
-
-
http://www.techarp.com/freebog.aspx מלא דברים כתובים בשפה ברורה, אני אישית מאוד אהבתי.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה ההבדל בין המעבד שלמעלה ולמעבד שלמטה? חוץ מבמחיר http://www.newegg.com/Product/ProductList.asp?Category=34&N=2010340343+50001028+1051707439+1302820275+1050719649&Submit=ENE&SubCategory=343
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כמו שרשום בכותרת,זה אמור להיות ככה כאשר שמים 4 סטיקים? הזכרנות הן geil drr400 value 2.5-3.6.6
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, בכלל הזכרונות ההבדל בין 800MHZ ל-667MHZ מבחינת מחיר הוא כמעט פי 2 . האם יש הצדקה לכך? הביצועים הם גם כמעט פי 2?
-
- 6 תגובות
- 749 צפיות
-
-
א. יש לי לוח BD7II רציתי לדעת אם הוא תומך ב-boot מהארדיסק חיצוני (מוחבר דרך כבל IDE-USB)? בדקתי בביוס ולא היה לי ברור אם כן או לא - לא יודע איזה device אני צריך להגיד בסידור של BOOT. ב. באופן כללי אני חושב שמחשב שלי מתעלם מביוס לגבי הסדר של BOOT למשל בחרתי את כל אפשרויות כהתקנים חיצונים וכשאתחלתי הוא בסוף איך שהוא הגיע ל הארדיסק הפנימי בלי שבכלל הכנסתי אותו לרשימה. האם זה יכול להיות? ג. האם יש צורך לעדכון ביוס בשביל לתמוך ב-boot מהארדיסק חיצוני (usb) או בגלל הבעיה השניה? ד. מה הסיכונים בלוח הספציפי שלי לעדכון BIOS ? משהו עידכן זה שיפר משהו? האם יש משהו שימנע בעיות של עדכון? ה. הבנתי ש BIOS Boot Block או dual BIOS מונע בעיות בעדכון ביוס, אבל איך אני יודע אם יש לי אות…
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
עכשיו ניתן להשיג אותם ואת הלוח ב-Newegg http://dailytech.com/article.aspx?newsid=5562
-
- 42 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
חבר שלי קונה מעבד עכשיו הוא מתלבט בין X6800 לQX6700 הוא קונה את המעבד בחו"ל אין כמעט הבדל במחיר אז מה מביניהם עדיף? הוא מתכנן OC הוא עושה עריכת ווידאו וכל מיני דברים..? אל תציאו בבקשה מעבדים אחרים רק תענו לי על השאלה תודה.
-
- 8 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום, האם כל שעלי לעשות בכדי לחבר את לוח האם למארז הוא לחבר בשלב ראשון את ה"ברגים הגבוהים" למארז לפי מיקום לוח האם ואחרי שאני מושיב את הלוח עליהם, פשוט להבריג את הברגים השטוחים שקיבלתי על הלוח? אני מקווה שהשאלה מובנת, אולי נשמעת קצת מוזרה אבל אני פשוט רוצה לוודא שלא אגרום נזק ללוח בחיבור ישיר שכזה כי אני לא רואה שקיבלתי בחבילה של הלוח עוד משהו שאמור להפריד בין הלוח לברגים תודה.
-
- 13 תגובות
- 852 צפיות
-
-
הלוח הזה תומך גם ב AGP וגם ב PCIE רשום שהוא תמוך בבאס של 1066 כלומר גם CORE2 -E6300 רשום שתומך ב 667 זיכרון איך הלוח אם הזה בכללי מומלץ ?איך הוא ב OC <??פשוט לוח אם זול מאוד . שמעתי שיש לו בעיה אם ה PCIE שהוא תומך רק ב כפול 4 או משהו כזה ולא ב כפול 16 ?<
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן יש לי לבטים גדולים האם יש לי צורך בזכרונות D9 היקרים משמעותית, בכ33%, מזכרונות אחרים. הכסף משחק תפקיד, גם ככה אני מתכנן קניית מערכת לא זולה כלל. השילוש הלא-שלם המיועד עומד על (ופתוח להצעות לשינויים): EVGA 680i e6400 וזכרונות שעליהם באתי לקבל עצות. המטרה היא OC גבוה ככל שניתן, אפשר להבין את זה מלוח האם. המכפלה של המעבד היא 8 לכל היותר, ככה שסביר להניח שאוכל עם הרבה "טוויקינג" ועם קירור המים שברשותי להגיע קרוב לבאס של 450. * האם תדר של כ 900Mhz לערך מצדיק הוצאה על D9? * האם יש סיבה הגיונית לשאוף עם קירור מים לאיזור ה-500 (עזבו מזל של מעבד, אני מדבר על ממוצע כללי) ואז כן להשקיע בכ"ז בזכרונות? * או האם בכלל להוריד מחלק ולוותר על 100-200mhz בזכרונות ולאבד מעט מאוד ביצו…
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
-
איזה לוח אם יותר טוב,ASUS P5L-MX 945G או ה-S3 945 של GB ?
-
- 6 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום לכולם!! אני מתכנן לקנות בקרוב מחשב וחשבתי על שני לוחות אם של GIGABYTE 1) GA-965P-DS4 2) GA-965G-DS4 בדקתי מחירים וראיתי שההבדל הוא 11 ש"ח ולא ראיתי שיש ממש הבדלים טכניים אז מישהו יכול לעזור ולהגיד מה עדיף :-
-
- 6 תגובות
- 577 צפיות
-
-
יש לו כרטיס מסך מובנה ואם כן איזה כרטיס מסך מובנה הוא? קונה מחשב חדש ואין לי כל כך כסף לכרטיס מסך אז אם יש הצעות לכרטיסי מסך טובים שיריצו: הירוז 5, CZ ב-500 ש"ח שיעבוד עם ה-P5B DELUXE WIFI EDITION וכנראה E6300 פלוס זה נכון שהוא בעל קירור פסיבי (heatpipes)? שמעתי שיש לו עוד סוג אחד stack cool? מה זה?
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם... רציתי לשאול באיזה לוח מבין השניים הבאים כדאי לי לבחור רצוי לציין שאינני מתכנן OC . הראשון הוא: 945P S3 של ג'יגה בייט והשני הוא: P5NSLI של אסוס שניהם תומכים במעבדי קונרו והכרטיס מסך המובנה לא ממש מעניין אותי מכיוון שאני מרכיב X1950PRO תודה רבה לעונים...
-
- 10 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני יודע שהAthlon X2 3800+ יותר חזק,אך למרות זאת,הPentium D 820 הוא דיי זול,ובהשוואות,הוא קצת קרוב לAthlon X2 3800+. השאלה שלי היא האם אני אוכל לעקוף את הAthlon X2 3800+ בOC עם הD820.והאם ההבדל ביניהם כ''כ משמעותי?
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-