מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
-
היי, במסגרת בניית מחשב חדש, חבר שלי החליט לקנות את הכרטיס 1950XTX 512 GDDR4. כשבשלב מאוחר יותר יוחלף לכרטיס DX10 כלשהו (ואולי שניים) התלבטנו בין שלושת ערכות השבבים שיכולות להתאים לשני כרטיסי מסך 965 ו975X של אינטל, ו 680i של NVIDIA. המעבד יהיה כנראה 6300, ולא ברורים לנו ההבדלים בין שלושת הערכות (חוץ מזה ש680 היא הרבה יותר יקרה). מה הלוח שאתם ממליצים?
-
- 5 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אני אמור לקנות 4 של 512 המחירים 512MB DDR-2 kingston 667MHZ CL3 63.0$ 512MB DDR-2 ELPIDA 667MHZ CL2.5 55.00$ המחירים לפני מע"מ מה עדיף?
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
עד עכשיו הייתי בכיוון של ג'יגהבייט 965GM-S2 בגלל שיש לו כרטיס מסך מובנה אבל כנראה שאני יורד מכרטיס מסך מובנה ובנוסף קראתי בפורום שהלוחות של ג'יגהבייט בעיתיים (משהו עם המאוורר..) אם תוכלו להמליץ לי על לוח אם טוב של חברה/ות אחרת/ות באותה סביבת מחיר אני אשמח תודה! דרך אגב איזה לוח של אסוס בערך באותה רמה של הג'יגהבייט שהזכרתי למעלה?
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות לוח אם ל-Core2Duo (רצוי צ'יפסט 965). ברשותי יש כבר 2 HD ישנים (IDE) וצורב IDE שהייתי מעוניין להעביר. אילו לוחות אם מומלצים מבוססי 965 יש בנמצא עם 2 חיבורי IDE? תודה
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
וכמובן שיהיה לו S VIDEO
-
- 18 תגובות
- 879 צפיות
-
-
חבר'ה אני רוצה להחליף אם מישהו רוצה כמובן לוח אם של חברה מוכרת אבל לוח טוב שמיועד לIntel Socket 478 תומך 800mhz FSB בתמורה ללוח שמיועד לאוברקלוק 754 של abit NF8 חדש חדש שלא שומש מעולם! עם האריזה עם הכל בפנים... מי שמעוניין שישאיר פרטים ואני יצור איתו קשר, רצוי אייסקיו בתור התחלה.
-
- 6 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אני לא מחפש לרדת לעומק הדברים אלא להתעדכן. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
ASUS STRIKER לEVEGA 680I מי מביניהם יותר טוב לOC ומגיע ליותר גבוה בקירור אוויר?
-
- 13 תגובות
- 722 צפיות
-
-
לא מצאתי בפורמים שום דבר זה.... רק הודעות מלפני 5-6 שנים.. מה זה? ולמה זה כזה זול..? זה כזה גרוע שזה חצי מחיר מלוחות אם רגילים? בראל.
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין להוסיף זכרונות. הזכרונות במחשב שלי הם - 2X256MB בתזמונים: 2-6-3-3 השאלה שלי היא האם אני צריך זכרונות זהים בתזמונים לאלו שיש לי או שמספיק רק שיהיו CL2 תודה.
-
- 7 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אז ככה אני יודע שניתן למצוא את המידע הזה באתר היצרן או בספר לוח האם. אבל הבעייה היא שבמחשבים של IBM זה קצת יותר מסובך עברתי על החוברת (הPDF) ובאתר... ולא מצאתי בשום מקום הסבר למה המהירות המקסימלית של המעבד (אני יתקן: עד איזה מהירות מעבד אני יכול לקנות ולהתקין על לוח האם שלי). הדגם של המחשב הוא 8189-MUB. ומשום מה אני לא מצליח למצוא את המידע הזה... אשמח לעזרה ואשמח אם מישהו יגיד לי אם הלוח הזה תומך HT
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
הנה העתקה מה - EVERST : Field Value DRAM Slot #1 512 MB (PC3200 DDR SDRAM) איזה זכרונות אני צריך לחפש ב- yad2 שיתאימו לזה אם אני רוצה להוסיף על זה ... איזה סוג הם צריכים להיות והאם חייב חברה מסוימת או משהו (כפי שאתם רואים אני לא מבין גדול בדברים האלה אז לא לצחוק)
-
- 5 תגובות
- 623 צפיות
-
-
תנו איזה כמה אתרים לוחות אם משנת 2003 ומעלה
-
- 8 תגובות
- 745 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם .. רציתי לשאול האם בלוח של ג'יגהבייט יש כרטיס קול מובנה וכרטיס מסך מובנה ?? ואם כן תוכלו לציין שמם?? והאם כדאי להשקיע בכרטיס קול בנפרד מהלוח?? תודה רבה לעונים...
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום, האם הלוח הנ"ל יהיה צואר בקבוק לכרטיסי DX10 כמו 8800 GTS/GTX ? ואם כן באיזה רמת כרטיס מקסימלית הלוח יתאים לדעתכם? תודה מראש....
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
יש לאמיר צברי שזה מישהו שהוא לא חבר שלי זיכרון של 667 מגה הרץ עכשיו בגלל שהוא לא חבר שלי רציתי לבאס אותו אז שמתי אצלו את התוכנה CPU-Z והיה כתוב שהתדר שהם עובדים זה 333 האם זה הגיוני?
-
- 11 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום הדגם של הלוח הוא GA-8ipe 1000 L הוא REV 2 ..... אני צריך לדעת איך הלוח בכללי ?איך הוא ב OC ?לכמה ניתן להגיע איתו ב FSB מי 100 ? אם מישהו יכול לספק לי ביקורת של הלוח הזה יהיה נהדר .
-
- 0 תגובות
- 439 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב ישן שמשמש בתור שרת קבצים ואני רוצה להחליף את הלוח מעבד וזיכרון, התקציב הוא 1500 שח הדרישות: כמה שיותר יציאות SATA2 בלוח ולפחות שני יציאות IDE להארדיסקים הקיימים מעבד תקציבי לא צריך יותר מידי חזק אבל גם לא חלש מידי (AMD או אינטל לשיקולכם) זיכרון ג'יגה לפחות, בקשר למהירות, אני לא יודע עד כמה זה ישפיע אם זה יהיה DDR 1 או 2? בעקרון זה רק לאחסון ומשיכה של קבצים. לא צריך שום מולטימדיה שם, כרטיס מסך שיהיה הכי פשוט על הלוח אם. צריך שיהיה כמה שיותר יציב, זה צריך לעבוד 24/7. תודה
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-
-
http://www.imperia-pc.com/ProductDetails.aspx?pid=341 זה בישביל המערכת השנייה שלי כך שיהיה במערכת הראשונה שלי 2x512 2x256
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הלוח אם הזה ASUS Striker Extreme nForce® 680i SLI אני צריך מידע והמלצות... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
שלום לכולם אני קצת בבעייה-טבעתי בים האפשרויות של לוחות האם המוצעים אני מחפש לוח אם ל6400 למטרת שימוש כללי, משחקים, קצת גרפיקה--(הוא יבוא עם x1950xt 256) ו2 גיגה זכרון 667 או 800 OC? להתחלה לא--אבל ככל שהזמן יחלוף אני ארצה שתהיה האפשרות התקציב--1K תודה
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
במפרט של המחשב כתוב לי זכרון 512 במהירות 667MHZ בתוכנה CPU-Z רשום שהזכרון עובד ב-333MHZ. האם זה תקין?
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
יש לאחי לוח של אסוס עם שבתוכו אפשר לשים 4 זיכרונות שתיים דידיאר ושתיים אס די אר,כרגע יש שם שתיים של ddr,מה יקרה אם אני ישים עוד שתיים שהם sdr?
-
אני בטוח ששתי סטיקים של ג"יגה יתנו יותר ביצועים כיוון שיהיה DC,השאלה היא בכמה באחוזים?
-
- 9 תגובות
- 713 צפיות
-