עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני לא רואה שום מקום על הלוח

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  2. Started by tg,

ברשותי ABIT -IS7 ומעבד פנטיום 2.4 עם HT האם הביוס אמור לראות 2 מעבדים במהירות של 2400 או 2 במהירות של 1200 כי כרגע הביוס אצלי מודיע על 2 מעבדים של 1200 ???

3. Started by ztahie,

שלום, קניתי מחשב חדש. הלוח הוא של ABIT דגם AN8 ULTRA . יכול להיות שהוא מגיע מאחורה בלי יציאה של מדפסת? (גדולה כזאת) בכל מקרה ,האם יש אפשרות אחרת לחיבור המדפסת למחשב - משהו כמו כבל שמתחבר למדפסת אבל במקום יציאה רגילה (מה שחסר לי) ל- USB? יש דבר כזה? תודה

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  4. Started by anatoli,

שלום אנשים, חבר שלי רוצה לקנות מחשב, בהתחלה הוא רצה אביט NF7 ומעבד 2500+ בארטון. את הבארטון כבר אין, אז הציעו במחיר דומה את הסמפטרון 2800+, למישהו יש אולי ניסיון עם המעבד ויכול להגיד לי איך הוא משתווה מול הבארטון הנ"ל? כמו כן, אם יש קישורים להשוואות אשמח לקבלם. בנוגע ללוח, כפי שציינתי הוא רצה את האביט, אך לפי מה שהבנתי ישנה כרגע בעיה כלשהי עם היבואן כך שלא בטוח שעוד שנה יהיה למי לפנות אם יהיו בעיות של אחריות. הלוח שציינתי בכותרת הוצע במקום. מי מכיר את הלוח ויכול לתת דעה? כמו כן, גם פה אם יש ביקורות יתקנלו בברכה. תודה.

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  5. Started by Iron~Chef,

יש חיה זאת?

• 8 תגובות
    • 582 צפיות
  6. Started by nsigns,

לא לOC אבל שיהיה מקום למספיק סטיקים של זיכרון על מה ללכת? חשבתי על ASUS M2V או על הגיגה בייט GA-M55S-S3 לדעתי הגיגה בייט יותר טוב לא?

• 6 תגובות
    • 734 צפיות
  7. Started by most,

שלום מבקש המלצה ללוח AM2 טוב עם כ.מסך OB שיאפשר שדרוג עתידי של כ.מסך עד 500 ש"ח מ KSP תודה מראש עריכה: עדיפות ללוח מבוסס צ'יפסט ATI עם X200

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by free_me_0,

היי לוח אם שפורק ממחשב מותג - ASUS דגם המותג - g15dk על הלוח מופיע גם הדגם של ASUS דגם - Asus Prime B550M-K השאלה - עידכון דרך האתר של המותג אין בעיה. רוצה לשנות את הביוס לדגם של ASUS חברים יקרים. אם אתם הולכים לרשום משהו בסגנון . למה לך עובד תקין עזוב אותו. אז מחפש תשובה של איך לעשות את זה בלי להרוג אותו.

9. Started by PowerUser,

היי הלך לי הלוח, מעבד socket 487 זיכרון ddr 400 זה משנה איזה chipset הלוח שאני יקנה במקומו ? (אני מתקין וינדוס מחדש בכל מקרה) ואיך הלוחות של asrock ?

• 5 תגובות
    • 688 צפיות
  10. שלום רב לחברי הפורום הנכבדים, נתקלתי בבעיה הנ"ל זמן מה לאחר התקנת ה3950x שלי, לפני זה לא זכור לי שהיה משהו כזה, אז הגיוני שהגורם נעוץ במעבד או בגרסה החדשה של הBIOS שהייתי חייב להתקין ע"מ לתמוך בו. (חלונות 10 פרו) תיאור התקלה: בחיבור התקן mass storage, לא משנה אם זה דיסק און קיי, או דיסק נייד 2.5, או דיסק חיצוני בעל ספק כח נפרד, לחלק מחיבורי הUSB, תחילה נראה שההתקן עובד בסדר, אבל ברגע שמתחילים להעתיק קובץ כבד, לאחר כמה מאות MB מהירות ההעברה תרד ל0, ולא יהיה ניתן להעביר יותר נתונים. לפעמים הכונן יתנתק, לפעמים יחזור להופיע אך לא יאפשר להעביר קבצים, לפעמים תופיע ההודעה הידועה בסגנון "ההתקן שחיברת כשל ולא ניתן לעבוד אתו". התקלה לא קיימת בחיבורי הUSB שמסומנים בח…

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  11. Started by sashakrik,

שלום לכולם ! אני מעוניין לרכוש את הלוח הבא: http://www.asrock.com/product/939NF4G-SATA2.htm אני מבקש מאנשים לתת את דעתם על הלוח כדי שאני אדע אם כדאי לקנות אותו.. בנוסך באתר היצרן לא כתוב אם הלוח תומך במערכת הפעלה לינוקס...יכולה להיות בעיה בעבודה עם לינוקס במחשב שמבוסס על הלוח הנ"ל ? תודה !

• 14 תגובות
    • 861 צפיות
  12. Started by ifs2003,

שלום רכשתי את הלוח הנ"ל. האם לא תהיה לי בעייה לשים עליו 4GB של זכרון GAIL 667Mhz ? תודה

• 7 תגובות
    • 520 צפיות
  13. Started by horacio,

נשרף לי הלוח ואני רוצה ליקנות אחר בבקשה אל מה אתם ממליצים משהו לא יקר למעבד של INTEL 3.00 בתודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. הפכתי את כל הביוס בחיפושים היכן משנים את הזכרונות ל-T1..... מישהו יודע..?

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  15. Started by segev22,

אני רוצה לרכוש מעבד Penryn, יש לי לוח ASUS COMMANDO אני יודע בפרוש שהוא תומך במעבדים המיוצרים בתהליך יצור 45nm ברוחב פס של עד 1333 מגה הרץ אף על פי שסגרתי איתו גם 1800 לאחר אוברקלוק אני רוצה לדעת איזה מעבד הכי טוב ממשפחת ה-Penryn (מרובע ליבה) יתאים על הלוח ? :s05: (כרגע יש לי e6600 אני רוצה לבצע שידרוג).

• 6 תגובות
    • 524 צפיות
  16. Started by tomerf,

שלום חברים. קניתי את הלוח הנ"ל עם מעבד וכו' אך ללא ספק ומארז כי יש לי כבר. לאחר חיפוש ארוך בפורום וגם במדריך המשתמש של הלוח לא מצאתי תשובה לשאלה אם הספק שיש ברשותי מתאים. אני מבין שעל הלוח קיימים חיבורי חשמל של 24 פינים וחיבור נוסף של 8 פינים בשביל 12V אם הספק שלי הוא 450W ויש לו רק חיבור 24 פינים, האם המערכת תעבוד? לא הבנתי את הקונפיגורציה הזו של 24+8. ראיתי מקומות בהם רשום שצריך 24+4 או שבכלל צריך את ה- 4 האלה רק אם יש לי חיבור 20 פין (מכיוון שב-24 יש כבר 12V) אשמח לקבל תשובות לשאלותי. ובכלל.. למה צריך את החיבור הנוסף הזה, האם זה רק אם המערכת שלי "מועמסת" ? *מחובר כ. מסך אחד, HDISK אחד , DVD אחד. תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by poop,

שלום לכולם! רציתי לשאול שאלה שאני מקווה שתוכלו לעזור לי: ראיתי את הלוח הנ"ל באתר של ASUS ובעוד אתרים, ששם במקום שמתחבר הספק כוח, לא ה- 24 פינים או 20 אלא איפה שמתחבר ל-4, ראיתי שיש שם בעצם יותר מ-4 פינים ובאתר של אסוס יש איזה משהו שחור ששמו שם כמצ"ב בתמונה. ואילו באתרים אחרים רואים שהוציאו את זה ויש 8 פינים שם. אז אני רוצה לשאול, מדוע זה בא עם 8 פינים, האם צריך להוציא את המכסה השחור או להשתמש גם עם ה- 4 הנוספים? למה הם באים? 3. פשוט אין לי בספק כוח את זה, למרות שזה ספק חדש. תודה רבה מראש לכולכם. אני מקווה שהבנתם אותי. [br]פורסם בתאריך: 3.09.2007 בשעה 15:11:33 בהודעה הראשונה צירפתי תמונה כשהוציאו את המכסה, ופה זה כמו באתר של אסוס איך שהלוח מגיע.[attachment deleted by adm…

• 9 תגובות
    • 491 צפיות
  18. Started by yaronmina,

שלום לכולם. רציתי לדעת מה אתם אומרים על הלוח Asus P5K/EPU אני משתמש ביתי שלא מרבה לשחק עם המחשב אשמח לתשובה.

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  19. Started by ilan_fix,

היי.. חבר שלי קנה מחשב, בהצעת המכיר היה כתוב במפורש מעבד core2duo E6300. המחשב , עם לוח אם Asus P5LD2-VM SE (לא ידוע לי אם pcb rev2) מציג את המעבד כpentium 4 D בעל ליבה כפולה. המוכר טוען שהוא בדק שהכניס את המעבד הנכון, ופשוט הלוח אם לא יודע להציג את שם המעבד כראוי. גם הציע לי לפתוח את המחשב, להסיר את המאוורר, ולראות מה כתוב על המעבד בעצמי. אבל אני לא חושב שכדאי לעשות את זה למחשב חדש... מישהו שמע על כזה דבר? ודרך אגב, איך אפשר בלוח הזה לבטל את הלוגו של אינטל בהפעלת המחשב, כךף שיציג את הנתונים ולא את התמונה? תודה...

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by guy_intel,

יש לי מחשב חדש Q9550, לוח Asus P5Q Pro. אני מנסה לעשות boot מדיסק ישן IDE. בביוס יש רק אפשרויות לראות זיהוי של דיסקים ב SATA. את הדיסק IDE אני רואה בביוס אך ורק בלשונית של Booting שבה ניתן לקבוע את סדר ה-boot ושם בחרתי שיעשה בוט מהדיסק IDE. כבר החלפתי את הכבל של הדיסק וזה לא עזר. מה יכולה להיות הבעיה ? ולמה בלוח הזה אי אפשר לראות זיהוי של דיסקים שהם לא SATA ?

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  21. היי יש לי את הלוח ויש לי 2 RAPTORS ואני רוצה לחבר בRAID 0 אותם לאן צריך לחבר? פשוט אבד לי הספר של הלוח ואני לא זוכר לאן צריך לחבר.. חוץ מזה יש לי עוד 4 הרדיסקים... תודה מראש

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  22. Started by ifs2003,

קראתי באתר של ASUS שישנם לוחות מדגם זה שהם עדיין עם צ'יפסט ישן ולכן לא תומך בקונרו. האם מישהו בארץ נתקל בלוח אם כזה ונדרש להחזירו לחברה ?

• 3 תגובות
    • 415 צפיות
  23. Started by rander1,

איפה אני יכול להוריד את הדיסק של הלוח הזה להתקנה בווינדוס 7 ? מה שקיבלתי עם הלוח מתאים ל XP ב 7 הוא לא עולה הגעתי לאתר של ASUS אבל שם לא מצאתי את הדיסק המלא רק דרייברים להורדה תודה מראש

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  24. Started by Turbine,

איזה צ'יפ יותר וטב ללוח הזה בשביל ביצועים טובים יותר?? לא חובה למשחקים... ביצועים תחלאס !!!

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  25. Started by Kukishin,

הציעו לי על שניהם 600 ש"ח, תקינים לחלוטין ללא אובר קלוקים או שימוש חריג. כדאי?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.