עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Lirux,

יש לי עכשיו 2 סטיקים של בליסטיקס ddr 512 mb.... הם עושים עבודה מעולה!! אבל אני רואה עכשיו שכל משחק מתחיל לקחת לבד איזה 512 ראם ואז המערכת עוברת את הג'יגה ונהיית איטית... אז אני רוצה המלצה לקיט של 2 ג'יגה (2 סטיקים של ג'יגה) ושיהיו ddr כמובן ולא ddr2... הכי חשוב לי בהם שהם יהיו לאוברקלוק כמה שיותר טוב ואפילו אם אפשר יותר טוב מבליסטיקס שיש לי.. אפשר לחרוג ולהגיע לאיזה 210-220 דולר במקסימום... עדיף מ newegg תודה

• 10 תגובות
    • 937 צפיות
  2. Started by a-gold,

יש לי כרגע 2X256 מגה DDR2 ואני רוצה להוסיף עוד 512 מגה. רציתי לדעת אם המחשב יעבוד טוב עם 4 סטיקים של 256? כי אין לי כל כך אפשרות מבחינה כספית כרגע לקנות 2 של 512. תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 728 צפיות
  3. Started by Markis,

אני מתלבט בין שני לוחותלמעבד קונור: gigabyte 6-quad ga-965p-dq6 או asus P5B Deluxe (או שמא לוח אחר דומה אבל יותר זול ?) המחשב ישמש לשימושים כלליים אבל אני רוצה שיהיה חזק למשחקים וגרפיקה כשצריך. בתודה מראש.

• 8 תגובות
    • 710 צפיות
  4. Started by din707b,

אני מתלבט בין 2 הלוחות הנ"ל, ההפרש במחיר לא קריטי אבל אני מעדיף לוח עם יציאת FIREWERE. לא מתוכנן OC מדובר על שמוש לסרטים, מוסיקה, אינטרנט וגם משחקים אבל לא העיקר. מעבד - ככל הנראה E6300 זכרונות - 512*2 DDRII 667 ההתלבטות בין GB-965P-S3 750 ש"ח לבין http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1890 INTEL DP965LT 645 ש"ח האם GB שמאד מומלץ יתן לי משהו מעבר לאינטל שיותר זול וכלל יציאת FIREWERE ? תודה על העזרה ובכלל אם יש הצעה אחרת אשמח לשמוע בתקציב של עד 750 ש"ח

• 12 תגובות
    • 857 צפיות
  5. Started by subarel,

והאם הוא מצדיק 200 שקל הפרש..? דיי חשוב - מחר קונה מחשב.... תודה.. בראל.

• 6 תגובות
    • 685 צפיות
  6. Started by shahar07,

אני מתלבט בין ASUS P5W DH Deluxe ל ASUS P5B Deluxe מה אתם אומרים ?

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by NETANELKOREN,

יש לי שאלה האם יש מעבד ששמו INTEL CORE 2 DUO E6700 EXTREME? האם הCORE 2 DUO E6700 יוכל לרצות אותי ל7 שנים לפחות במהירות טובה? אני רוצה לקנות כרטיס מסך ויש לי שאלה מה יותר טוב GEFORCE 7950 GT 512MB EXTREME הוא GEFORCE 7900 GTX ומה יכול לספק אותי טוב במשך 7 שנים וחשוב לזכור אני לא גימר כבד אז תענו לי. בתודה נתנאל

• 5 תגובות
    • 537 צפיות
  8. Started by sahargt,

דוד שלי רוצה הוסיף זכרונות למחשב שלו מעבד AMD 3200 לוח גיגביט לא זוכר דגם זכרונת ADATA 512 אני קונה מהחנות הבא תמלצו לי משהו מהחנות http://www.skypc.co.il/scripts/prodList.asp?idCategory=33

• 6 תגובות
    • 500 צפיות
  9. Started by subarel,

הייתי באייבורי מחשבים - וכחלק משידורוג מערכת מחשב הם הציעו לי זכרונות OCZ 800MHZ 1G..עם צלעות קירור.. עד כאן נחמד - אבל למה אני לא מצליח למצוא שום אתר ישראלי שמציע לי לקנות אותם? או איפלו בפורומים ובגוגל... או שאיבורי מנפיצים מוצר חדש? .. למישהו יש חוות דעת עליהם?(הזיכרונות לא אייבורי - זה יש הרבה בפורמים) בראל.

• 13 תגובות
    • 941 צפיות
  10. Started by Nahum2,

ומשהו לא בסדר..... http://img265.imageshack.us/my.php?image=wtfuy5.jpg אבל במפרט רשום 667 MHZ.... האם אני עומד להקטל או שעבדו עלי?

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  11. האם זה לוח טוב של ASUS - P5LD2 תודה

• 7 תגובות
    • 591 צפיות
  12. Started by DXM,

כותרת + מחיר משוער באוקטובר.

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  13. Started by lmlm,

E4400 אחיו הגדול של E4300 רק עם מכפלה 10! ותדר שעוןGHz2.0 לעוד פרטים,תמונות: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=130028 ולקינוח: 103% אוברקלוק לE4300 בקירור סטוק: http://www.xtremesystems.org/forums/showpost.php?p=1914360&postcount=104 E4400 נראה מפתה ;D

14. Started by israelnba,

הלוח אם הזה תומך במעבדים החדשים של אינטל ויש לו מעבד גרפי וקול משולב על הלוח אם מישהו שמכיר את הלוח יודע אם ללוח יש יציאת DVI או שבשביל יציאת DVI עבור מחשב שמבוסס על הלוח אם הזה צריך להוסיף כרטיס גרפי עם יציאת DVI תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  15. מה אתם אומרים על אלה? 945P-S3 (מה ההבדל בינו לבין ה S2?) Abit IL9 מי שממליץ אם הוא יכול גם לפרט למה הוא ממליץ עליו, יעזור לי מאוד. תודה רבה!!!!

• 5 תגובות
    • 720 צפיות
  16. Started by moo2004,

הרצתי על אחד המחשבים שלי את Aida32 והפקתי דו"ח מלא של המחשב. אחת השורות שסיקרנה אותי הייתה Maximum Memory Module Size מה זה אומר? אצלי היה רשום: Maximum Memory Module Size 256 MB מה המשמעות של זה? האם זה אומר שהלוח יתמוך או יעבוד טוב יותר עם צ'יפים של זכרונות של 256 MB??

• 8 תגובות
    • 680 צפיות
  17. קבלתי לוח אם וברצוני לבדוק אותו. האם חיבור הלוח אם למארז + ספק + כרטיס מסך יראה לי אות על המסך ? האם יתאפשר להכנס ל BIOS או אפילו רק לראות הודעת שגיאה שאין מעבד ? המטרה היא לבדוק שהלוח אם "חי" (מבלי לחבר מעבד וזכרונות).

18. יש לי מחשב מדגם DELL LATITUDE CPT ישן. אני מחפש להרחיב לו זיכרון - לקנות זיכרון יד שניה. אני לא מצליח למצוא. האם מישהו יכול להגיד איפה אפשר לקנות דברים כאלה ישנים יד שניה. תודה

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  19. אני רוצה לשדרג את המחשב שלי, הבעיה היא שאני חושב שהמעבד הישן שלי P4 2.8 הוא בשוקט 435. (יש לי לוח של אסוס P4P800 SE , ואמרו לי שללוח הזה יש את השוקט הנ"ל, אם טעו ויש לו שוקט אחרת תגידו בבקשה) עכשיו, אני משדרג את כל המחשב כך שכרגע המפרט לא משנה, כולל לוח, כך שאני צריך לדעת איזה לוח לקנות, שיהיה תואם למעבד. (אם השוקט היא של המעבד שלי היא 775 אני לא ישדרג את המעבד)

20. Started by haim744,

יש לי שתי זיכרונות של כל אחד 256M ADATA ואני מנסה להוסיף זיכרון נוסף קינגסטון אני מנסה להדליק את המחשב והוא לא נדלק אני מחבר אותו לבד המחשב עובד ניסתי להפעיל אותו גם רק עם 256 אחד לא עובד בקיצור הזיכרון החדש עובד רק לבד... מה זה אומר?

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by mmzda,

במערכת שלי מותקנים כרגע 2*64 ו2*128 סטיקים של זכרונות RDRAM על לוח אם אינטל d850gb(אני חושב שזה הדגם) לאחרונה קניתי שני סטיקים של 256 וניסיתי להתקינם(יש לציין שהם משומשים), ניסיתי להשתמש בהם במקביל עם הסטיקים של 128 וגם עם הסטיקים של ה64. לאחר ניסוי וטעיה העברתי את הסטיקים בין הסלוטים בכל הקומבינציות שיכולתי לחשוב עליהם והמחשב סירב לעלות(ליתר דיוק לא הדליק את המסך, לא היו ציפצופים או שרצים אחרים) בשלב מסויים המחשב התחיל להריץ את ווינדוס(XP אם זה משנה) וביצע איתחול באמצע. הפעלתי במצב בטוח והכל עלה כרגיל. אחר כך העלתי שוב במצב רגיל והמחשב עלה מעולה(כאשר הוא מזהה את כל 768 המגה) אך לאחר 5-10 דקות של פעולה המחשב קרס ושוב לא הצליח לעלות(שוב עם הבעיה שלא הדליק מסך). השאלות: האם…

• 12 תגובות
    • 719 צפיות
  22. אף אתר לא רואה שיש שינוי במחיר. ועל הדרך כמה יעלה E6300?

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  23. Started by ggeell,

שלום לכולם , אני עומד ללמוד מקצועית עריכת סאונד עם CUBASE וקונה מחשב חדש רק לשימוש עם התוכנה (עבדתי עם גירסא ישנה יותר באופן חובבני על פנטיום 4 3 ג'יגה ולוח 478 ישן וזיכרון 1 ג'יגה..ללא בעיות . יש אולי למישהו ניסיון עם מחשב תקציבי והתוכנה הזאת ...סדר גודל של סמפרון 3500 או משהו אחר ..אני חפש מעבד+לוח ב -800 שקל +- תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  24. אינטל ברבעון הרביעי של 2006 הרוויחה כ39% פחות מאשר הרבעון הרביעי של 2005 (2.45$ מילייראד כאשר רק 1.5$ מיליארד ברבעון הרביעי של 2006) הסיבה העיקרית: מלחמת המחירים כנגד AMD http://www.dailytech.com/Intel+Q4+Profit+Drops+39+Beats+Analysts+Expectations/article5735.htm http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=20601087&sid=aRN6QioBzTtM&refer=home :-\

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.