עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. לאיזה מעבד מבין משפחת המעבדים החדשה (Penryn) הכי כדאי לשדרג כאשר הלוח הוא ASUS COMMANDO (המעבד הנוכחי E6600)??.....הלוח תומך במעבדים שיוצרו בטכנולוגיית 45nm ולפי היצרן ברוחב פס נתונים של עד 1333mhz (אפילו שאני הגעתי כמעט ל1900 באוברקלוק). או שמה כדאי להמתין לסדרה חדשה יותר של מעבדים שיתאימו ללוח?

• 5 תגובות
    • 535 צפיות
  2. Started by kobi_af,

http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1099855144,9849, לאיזה מעבד הוא מתאים??תגידו תשם הספציפי

• 4 תגובות
    • 485 צפיות
  3. Started by צחי,

כיום יש לי מעבד שאין לי מושג איזה לוח אם הוא יושב, אני רק יודע שזה של חברת ASUS והמעבד שלי זה AMD 1200, ואני רוצה לשדרג למשהו יותר מתקדם, בסביבות ה - 1200- 1500 שח, מה כדאי?

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  4. Started by אלון פ,

שלום לכולם, בגלל שהמעבד שלי מתחיל להתיישן ולעשות לי צוור בקבוק, אני רוצה להחליף אותו. זה המפרט הנוכחי שלי: P. 4 - 3 GHZ 3850 1.5 RAM לאיזה מעבד כדאי לי להחליף כדאי שלא יעשה צוור בקבוק לשאר הרכיבים אבל גם לא יהיה חזק מדי בהשוואה אליהם? תודה לעוזרים! אלון

• 6 תגובות
    • 755 צפיות
  5. Started by Aviram Dan,

שלום למומחים, אני מתעתד לרכוש מחשב חדש בחודשים הקרובים ולהעביר לאחי את המחשב הקיים (מרכיבי המחשב מופיעים בתמונה להלן). במקור, המחשב הקיים נבנה בעיקר לצורך HTPC - אלא שהשימושים של אחי מעט שונים: בעיקר תוכנות אופיס (בדגש על אקסל), גלישה בפיירפוקס, 7ZIP, וקצת קידוד וידאו. ברצוני לשדרג את המעבד ולשים I5 שתואם ללוח-אם ולפריטים הקיימים. לכן, כפי שמופיע בכותרת - איזה I5 ייתן לי את השיפור הכי משמעותי? אשמח להצעות מאיביי, מאמזון - ואם יש הצעות יד2 רלוונטיות, אשמח לדעת עליהן גם. https://imgur.com/1aqtMp7.png https://imgur.com/1aqtMp7

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. יש לי את זה Intel Pentium 630 64BIT 3.0GHz LGA775 2MB ואני ימכור אותו ב850 שח אני רוצה לקנות אחד חדש ואני לא יודע מה עדיף מבחינת יחס ביצועים למחיר והאם בכלל שוה לי למכור ולקנות..? למרות שאני בבמחיר קנייה מוריד תמע"מ כי זה לעבודה :] קידוד סרטים עריכה וידאו וכו/.. Intel Pentium D 920 Dual Core 2.8Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Box 1760 Intel® Pentium® D 820 Dual Core 2.8Ghz LGA 775 1500 Intel® Pentium® D 830 Dual Core 3.0Ghz LGA 775 1870

• 40 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by mavingadol,

שלום יש ברשותי מעבד i5 2400 מסוג TRAY. ולוח אם P67A-GD80 של MSI, בדקתי באתר של MSI והבנתי שאני יכול להכניס אל הלוח את המעבדים החדשים מסוג IB. אני מעוניין להתחיל לעשות אוברקלוג למעבד ולקבל ביצועיים גבוהים יותר. לאיזה מעבד הכי כדאי להחליף מהמעבדים החדשים מ ה IB ? דיברתי היום עם RSM והם אמרו שיש להם כרגע רק את המעבד 3570K שאיתו ניתן לעשות אוברקלוקינג , האם כדאי לי להמתין ל 3770K שיגיע להם ביום ראשון , או לקחת את ה 3570K ? אני בעיקר משחק עם המחשב ומתכוון להתחיל ללמוד תכנות של C# , מה אתם ממליצים ? עוד שאלה בכמה כסף אני יכול למכור את המעבד שיש לי כרגע ? הוא אצלי קצת פחות משנה ויש עליו מאוור שמקרר אותו מעולה מסוג V6 של קולר מסטר , אז הוא לא התחמם יותר מידי ועובד מעולה . תוד…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. חוות דעת ?..

• 10 תגובות
    • 964 צפיות
  9. בהשוואה למעבדי דור 8 של אינטל ולמעבדי ריזן של AMD

10. Started by roeiw,

לאיזה מעבד של AMD מקביל ה E6300??

• 35 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. מבחינת הכל , גם מהירות עיבוד וגם כמות קאש , והטכנולוגיה?

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  12. יש איזה אתר שמשווה אני לא זוכר אותו מימ שיוכל להביא לי אני יודה לו

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  13. יש לי לוח אם GIGA-BYTE GA-7VAXP וצריכים לשנות את סדר הג'מפרים שיש עליו בשביל כל סוג מעבד ואני לא יודע לאיזה סדר לשנות רשום בחוברת במין טבלה כזאת מ 2 עד 12.5 כל מיני סדורים רשום שהמספרים האלה הם CLK RATIO מה זה ? ואיך אני עושה שזה יפעל ב 266 mhz? יש לי מעבד AMD ATLON XP 2000

• 9 תגובות
    • 943 צפיות
  14. שלום רב יש לי מחשב עם לוח אסוס PK5 עם 4 תושבות זיכרון פנימי בתצורה dual channel כרגע יש לי שני זכרונות 1 גיגה כל אחד של SUPER TALLENT cl-4 עם צלעות קירור אני רוצה לשדרג בעוד 2 גיגה האם עדיף לקנות זכרון מאותה חברה או שמספיק שיהיה אותו מהירות וגם CL4 ?

• 10 תגובות
    • 838 צפיות
  15. 1. לאיזה שימושים עדיף מעבד אינטל ולאיזה שימושים עדיף מעבד AMD ? 2. האם מעבד Dual Core הוא מעבד אחד שמפוצל ל 2 ליבות, ו Dual Core 2 הוא באמת 2 מעבדים ? מה ההבדל בין 2 המונחים הנ"ל? 3. האם מעבדי ה Dual Core וה Dual Core 2 של AMD ושל INTEL הם כולם 64 ביט ? 4. האם כל מעבדי ה QUAD של AMD ושל INTEL הם 64 ביט ? 5. ארכוש מעבד Dual Core 2 למחשב משרדי, ואפילו המעבד הזה הוא יותר מידי בשביל גלישה ואופיס, חשבתי לרכוש QUAD, בעיקר כדי שהמחשב יחזיק זמן רב יותר (אני מניח שבקרוב יצאו תוכנות שיודעות לנצל QUAD), אך נאמר לי שזה בזבוז כסף, מכיוון שבטווח הקצר/בינוני, AMD ו INTEL יעברו לארכיטקטורה חדשה, ולכן זה יהיה הסתם בזבוז לרכוש כעת QUAD כאשר גם DUAL מספיק לי - האם זה נכון ? תודה !

• 13 תגובות
    • 843 צפיות
  16. אני רוצה לדעת לאיזה סוגי זכרונות הוא מתאים(400,333 וכו')?

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  17. Started by furyanaor,

לאיזה תוכנות מעבדי XEON אופטימלי עוברן? וואלה לא הצליחתי למצוא רשימה מסודרת או בינצ'מרק מייצג כנגד intel i7\i5.. מישהו פגש?

18. כותרת

19. אני מתכוון להחליף מעבד בקרוב, מערכת ההפעלה כבר מותקנת (XP SP2) והמחשב פעיל מזה זמן רב אז האם אני צריך לצפות בעויות בוינדוס או עם כל המערכת אחרי ההתקנה או שזה יהיה פשוט כמו להחליף כרטיס מסך ??

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  20. חושב על לקנות זכרונות בחו"ל. הגיוני שאם קורה להם משהו, היבואן בארץ יכול לטפל בזה אם יש אחריות בינלאומית. לאילו חברות יש יבואנים רשמיים בארץ ואיך אני מוודא כי האחריות תקפה גם כאן?

• 6 תגובות
    • 658 צפיות
  21. האם יש יישומים (חוץ ממשחקים) שבהם מעבד חזק יותר יגדיל באופן משמעותי את המהירות?

• 4 תגובות
    • 851 צפיות
  22. אני משווה מעבדים ואני מנסה להבין לאילו שימושים יותר כדאי 2 ליבות ולאילו 4. ערכתי חיפוש בפורום אבל אין כל כך(/לא מצאתי) מידע מהזמן האחרון. תודה.

23. לאינטל 14 NM יש PCI - Express 4.0 ן-DDR4 and SATA Express Intel Skylake 14nm CPUs have PCI - Express 4.0 , DDR4 and SATA Express While Intel plows its way through the upcoming flagship processor release called Ivy Bridge E, Intel has been on a constant rampage releasing new products to satisfy the appetite of the enthusiasts and overclockers. Without underlining what special features the Intel i7 4960X will bring, and they have already sprung around revealing what to expect in the next generation processors codenamed: Skylake.Skylake would be built around a totally new 14 nm process design as an update over the Tri – gate architecture. Instead of featuring the Gen 8 GP…

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  24. שלום, ברשותי הלוח הנ"ל, ולא מצאתי את החיבור לסנסור. אני יודע שב p4p800 deluxe הוא קיים. חיפשתי במנואל של הלוח ועל הלוח עצמו ולא מצאתי. האם הוא קיים בכלל? תודה.

• 4 תגובות
    • 513 צפיות
  25. לאן הם בדיוק מתחברים? מה בדיוק מפעיל אותם?

• 6 תגובות
    • 656 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.