עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by lior46,

American Data DDR2 512MB 667MHZ CL5 ? ולמה הוא כל כך זול יחסית( 242שח)

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by moog,

ביוסים מסורבלים וחסרי הגדרות + תמיכה גרועה ועוד.. http://www.benchzone.com/page.php?al=asustek_evaluation&pg=1

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by navk2,

3 ג'יגה הרץ בטכנולוגיית HT..... ואם הוא כן יגביל, זה יהיה עד כדי משמועתי ? וכמובן בהנחה שאני הולך לקנות משהו ברמה של 1950PRO ולשחק משחקים בסטייל HL EP2 , BIOSHOCK, CRYSIS , עוד כאלא ....

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  4. Started by י א,

אני מעונין להחליף לוח אם. השימוש שלי במחשב הוא של power user, כלומר משתמש בהרבה מאד אפליקציות כבדות במקביל, כולל גרפיקה, ערכות פיתוח תוכנה, הרבה אקספלוררים במקביל וכו'. אני משתמש ב RAID, גם 0 וגם 1. יש לי היום לוח של גיגהבייט דגם G1975X ואני די הייתי מאוכזב ממנו. בנוסף הוא גם לא תומך במעבדי הקור 2. אני גם רוצה שהלוח+מעבד שאקנה יאפשרו להריץ פתיחת קידודי H264 בקלות. תודה לממליצים.

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. היי עוד כחודש אני מתכנן לקנות מחשב חדש. ואני מעוניין לדעת מתי המעבדים החדשים של A|MD צריכים לצאת? תודה רבה.

• 29 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. Started by Sheik Yerbouti,

יש לי F6. יש הבדלים? יציב? לא יציב? כדי לשדרג?

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  7. Started by nivi125,

יש לי מעבד פנטיום 4 של אינטל 1.5GHZ והכרטיס שלי הוא GEFORCE 2 אני רוצה לקנות את הכרטיס RADEON 9600 והייתי רוצה לדעת כמה אחוזים המעבד שלי יכול לנצל ממנו תודה רבה רבה מראש

• 6 תגובות
    • 820 צפיות
  8. Started by jeger01,

אני צריך לדעת מי מבין המעבדים עדיף : X2 5200 או E6400 אוברקלוק:אני אעשה קטן,לא משו רציני. שימושים: משחקים,תוכנות כבדות והרבה תוכנות ברקע. פשוט שניהם בערך יוצאים לי עם לוח בערך אותו מחיר. מישהו?

9. Started by mrjoker,

אני מעוניין בשדרוג אחד המחשבים בבית, התקציב שלי הוא 1000 שקל לשלושת הנ"ל, כאשר לוח האם צריך להכיל בתוכו גם כרטיס מסך. המחשב מיועד לעבודה משרדית, גלישה, אופיס, סרטים מוזיקה וכו', אף אחד לא ישחק בו שום משחק אפילו לדקה. זכרון אני יכול לקנות במרדנית ב230 ש"ח 512MB שכרגע יספיקו ואם אני אאלץ אקנה עוד בהמשך, אז נותרו פחות מ800 ש"ח למעבד ולוח אם. יש הצעות? עריכה: מה אתם אומרים על זה: פנטיום D 2.66 ב510 ולוח אם של FOXCONN ב290: P4M800P7MA-RS2

• 8 תגובות
    • 626 צפיות
  10. Started by generalA,

רציתי לדעת... האם הלוח הישן Intel Garibaldi D850GB ניתן לשים בו את המעבד הבא: Pentium D 925 3GHz / 800MHz FSB L2 cach 2MBX2 אשמח לדעת.... תודה !

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום קניתי היום זכרונות 2X512 מגה של twinmos 533 MHZ ואני לא יודע אם מה שנתנו לי זה באמת מה שביקשתי .. צירפתי כמה תמונות כי זה נראה לי קצת חשוד באחת התמונות של האוורסט זה מראה כאילו הוא מזהה את כל ה4 כרטיסים ובשניה הוא מראה כאילו הוא מזהה רק שניים.. וב CPU-Z זה לא נותן שום פרטים בכלל לעומת הכרטיס השני שיש לי של חברה אחרת. תעזרו לי בבקשה. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 983 צפיות
  12. (לא יודע מה קורה עם פנטיום 4 ב 65 ננו מטר). מקור http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=37335 לא הייתי טורח לפתוח את האשכול הזה אבל שמתי לב שיש בלבול גדול בענין זה:

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. אני רוצה לחבר למגבר ולשמוע בסראונד עם הקואקסילית ,המרחק הוא 10 מטרים אז אופטית לא יעבוד!... כרטיס קול עם יציאה כזו עולה בסביבות ה500. אז עדיף לי כבר לשדרג את כל הלוח אם, וככה גם לקבל חיבורים לכרטיסי מסך חדשים ,שבלוח אם שלי אין לי כי הוא מאוד ישן... למטרת משחקים וגלישה... כמו כן אשמח לדעת מה עדיף בטווח מחירים הזה למעבד: AMD או INTEL ?

• 3 תגובות
    • 511 צפיות
  14. יש לי זכרון של סמסונג שתיים של 512 של 200 מגה הרץ ואני רוצה לקנות עוד שתיים (512) או אחד של גיגה של 400 מגה הרץ האם הם יפעלו ביחד טוב דרך אגב יש לי מעבד AMD 4200 X2

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  15. Started by raf2006,

היי, מישהו יודע אם ניתן לקנות בארץ רכיב bois במקום אחד אחר ? אני צריך רכיב ל- abit nf7s ver. 2 עידכנתי בטעות קובץ לא נכון . מוכן לקנות אפילו משומש מלוח ישן . צריך תשובה דחוף. תודה .

• 12 תגובות
    • 988 צפיות
  16. Started by moshirez,

.

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  17. היי לכולם שאלה של מתחיל: קניתי זכרון <TWINMOS DDR 2 512MB 667MHZ>,אני רוצה להרכיב אותו על הלוח אם כעת. האם אני צריך להוריד את המדבקת נייר שמודבקת על הזכרון,או שאין צורך? בתודה מראש שי כמו שציינתי שאלה של מתחיל בתחום הרכבת המחשב..

• 13 תגובות
    • 774 צפיות
  18. Started by superblader,

שלום (: לפני כמה ימים קניתי מחשב נוסף בעל המפרט: E6300 MSI 975X platinum PowerUp Edition 1GB ddr2 800mhz ocz gold הזיכרון ב2 מודולים של 512 X1800XT 512MB המערכת מונעת בעזרת ספק EZcool 400W כאשר אני מריץ SUPER PI אני מקבל במעבד תוצאה נורמלית בסביבות ה30 שניות כאשר אני מריץ 3DMARK06 אני מקבל במעבד תוצאה נמוכה מאוד כ1500 ולדעתי הוא זה שמוריד את התוצאה של המבחן כולה ולא הכרטיס מסך יש מישהו שיודע למה זה נגרם?

• 5 תגובות
    • 607 צפיות
  19. Started by makakit,

איזה מהלוחות הבאים עדיפים לי? דבר ראשון הכי חשוב שהוא יהיה יציב שמעתי שלג'יגה בייט יש לא מעט בעיות. דבר שני שיהיה אופציה לשדרוג עתידי למרובע ליבות דבר שלישי שיתאים ל OC עתידי כשהמחשב יתחיל לפגר. המפרט יכלול E6300 כרטיס גרפי 8600 שיצא בקרוב ג'יגה או שניים זיכרון 667. מה אתם אומרים?

• 11 תגובות
    • 917 צפיות
  20. Started by DeNon,

בוקר טוב חברים, יש לי לוח ABIT NF-7 V2.0 ובטעות עשיתי לו עדכון ביוס של NF-7 V.1xx, עכשיו כשאני מפעיל את הלוח לא רואים תמונה האם ניתן לעשות משה? תודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 672 צפיות
  21. Started by farcry,

הנתח של אינטל ברבע האחרון היה 74.7, זהו שיפור עבור AMD ביחס לרבעון הקודם (23.3%) וגם ביחס לרבעון המקביל בשנה שעברה (21.4%) מקור http://money.cnn.com/2007/01/30/technology/intel_amd.reut/index.htm?source=yahoo_quote אשכול נוסף מאוחר יותר שנפתח על אותו ענין http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=235654.0

• 38 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. Started by morangal555,

כרגע נמצא על 800MHZ הוא לא אמור להיות על 1000MHZ או שזו מגבלת הלוח? ניתן לראות מפרט בצד תודה מראש למגיבים!! ???

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  23. Started by FPSbanana,

יש לי לוח עם עם צ'יפסט 945PL-G של Gigabyte ויש בו I-DNA מה זה??

• 7 תגובות
    • 749 צפיות
  24. Started by adidas76,

הי אני מעוניינת לקנות מחשב לצורכי עיבוד תמונה, עבודה עם פוטושופ וכמה תוכנות פתוחות בו זמנית, וקבצי RAW מאד כבדים מה ההבדל בין סוגי הזיכרונות (ram)ומה נכון לצרכים שלי? כל ה- DDR למיניהם... תודה

25. Started by HuGeMouTh,

המחיר שלהם הוא בסביבות ה 750 שקל ל DC של 1G ו 1500 לשל 2G הם שווים את הכסף או שבמחיר שלהם יש זיכרונות טובים יותר ל OC?

• 8 תגובות
    • 597 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.