מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
-
תראו, אני גיימר, ואני חורש משחקים אבל אני מיחליף מחשב כל -4 שנים. אז אני חושב להביא 98GTX + E84\Q93 . מה יותן ביצועים עדיפים? E84 ---- 4 Q93 ------ 3.5
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
יש לי זיכרון של 256 מגה אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון נוסף של 512 עכשיו יש לי בעיה... אני לא יודע אם יש לי 440 או DDR2 533 או כל החרטה הזה ושמתי לב שיש גם כל מיני CL3 או CL2 וכל מיני איך אני מגלה איזה סוג יש לי לעזעזאל? תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
יום ראשון אני אזמין את הלוח אם והזכרונות האלה : לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤578 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 זכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800MHz CL5 Gold GX XTC ¤355 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2G8002GK הם אלה שבחרתי למחשב החדש שאני אזמין ביום ראשון. אני זוכר שמישהו רשם שיש לו בעיה עם המתח של הזכרונות בלוח אם של אינטל אז לי יהיה בעיה עם המתח?
-
- 4 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי זכרון של 512MB של GEIL DDR 3200 CAS 2.5. לוח אם של ASUS A8V-E DELUXE מעבד ATLON 64 3000 SOCKET 939 אני מרגיש שקשה לו עם תוכנות גרפיקה וכנראה אני זקוק לעוד זכרון. מישהו יכול לעזור לי לבחור זכרון של 512MB נוסף, כי אני לא ממש יודע איזה זכרון בדיוק אני צריך. תודה
-
- 4 תגובות
- 486 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות מחשב amd ושיהיה ממש טוב. אני רק מתלבט לגבי הלוח אם שאני רוצה לקנות. הציעו לי את ה- msi k8n neo 4 platunum יש גם את הלוח של ג'יגבייט ושל אסוס שעושים רושם טוב, אני צריך את עזרתכם אני ממש מבולבל. אני לוקח במחשב את הכרטיס מסך GE 6600 GT
-
- 8 תגובות
- 693 צפיות
-
-
איך בודקים... (קניתי את המחשב לפני הרבה זמן שעוד לא הבנתי במחשבים וגם אחר קח החלפתי את הלוח ומשהו אני רק יודע שהלוח של MSI) ואני רוצה לדעת גם איפה אני בודק טמפרטורה....
-
- 6 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אני לא מצליח לבחור איזה מעבד: AMD Athlon XP 3200+ Barton (512K, 400Mhz) BOX CPU או Intel Pentium 4 3.06Ghz 800Mhz 512K Box ואני לא מתכוון לעשות לו oc מחשב שמיועד בעיקר למשחקים כבדים ואני מתכוון לנצל את המירב ממנו מה יותר טוב מבחינת ביצועים בלבד???
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי לוח אם 8K9A2 EPOX וקובץ של עדכון לביוס שאני מוצא באתר זה רק לגירסא של ה8K9A2+ מה אתם אומרים זה לא משנה או שלא לשדרג זה יכול לדםוק את הביוס?
-
- 6 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אני כבר כמה זמן קורא ומתעניין, לקראת רכישה עתידית של מחשב. בזמן האחרון הייתי נעול על CF של 4870x2 (כמובן שלא עכשיו, אלא בעוד שנה וחצי ככה), אבל השבוע ירדתי מזה, גם בגלל שאני אצטרך לקנות עכשיו סתם ספק מפלצתי, וגם כי אני מאמין שיהיה יותר משתלם לשדרג כרטיס מסך עוד שנתיים. אז עכשיו אני יורד מהלוח החמדמד X48-DS4 ורוצה לעבור ללוח אחר. אבל זה לא בא לי בקלות... מה אני מחפש בלוח אם כן? אני לא מאמין שאני צריך שני PCI-E כי אני לא הולך לעשות קרוספייר ב-X8 (במקרה הטוב), ולקנות לוח עם שני סלוטים במהירות מלאה זה סתם יקר (אבל אם בא לוח כזה במחיר סבבה לא אכפת לי). אני גם צריך לוח שייתמוך טבעית ב-DDR2 1066MHz. מעבד Q9550. רוצה Firewire. לא מתכנן OC. ראיתי את ה-P5Q של Asus שנראה ט…
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום לכולם, ראיתי איפשהו שבגרסאות הישנות של הC2D E6300 הליבה הייתה זהה למעבדים אם ה4MB LV2 CACHE ואינטל חסמה את ה2MB הנוספים הללו במעבד 6300 האם אפשר לפתוח את ה2MB הנוספים כמו פתיחת צינורות בכ.מסך?
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
יש לי כמו שאפשר לראות בחתימה שני סטיקים של 256MB זכרון שכל אחד מהם עובדים על 400Mhz אני רוצה להוסיף עוד סטיק זכרון של 512 ולהשלים לג'יגה..... ופה באה השאלה..... הזכרונות שלי עובדים ב Duel channel אני רוצה לדעת אם שווה לבטל את זה בתמורה לעוד 512 MB או שלא... תודה לכל מי שעונה...... :yelclap:
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי את הלוח של אסוס הP5WD2 Premium ויש לו 3 חיבורי מתח ראשיים 1. 24 פינים 2. 8 פינים 3. חיבור מולקס (על הלוח אם) המפרט בצד <-------------- הכרטיס מסך הוא 6600GT ויש לי ספק של OCZ ה ModStream 520W ללוח מחובר החיבור 24 פינים ובחיבור ה-8 פינים יש לי רק 4 אז זה מה שחיברתי והמולקס לא מחובר השאלה שלי היא האם אני צריך לחבר את המולקס ? למה הוא משמש (לפי מה שהבנתי זה לכ.מסך) ? ולמה לעזאזל בOCZ אין חיבור 8 פינים ? תודה רבה לעונים .......
-
- 7 תגובות
- 509 צפיות
-
-
בעקרון אני מתכנן לחכות ולקנות מחשב חדש איך שיוצא דור חדש, כדי שהוא יהיה רלוונטי גם לכמה שיותר זמן. מה שיש לי היום הוא די ישן וזה גם אחת הסיבות למה אני מחכה... עכשיו, יש סיכוי שבסוף 2020 כבר יהיה אפשר לקנות מעבדים מהדור הבא של רייזן + לוחות חדשים וכרטיסי מסך חדשים? גם הבנתי שסה"כ שנה אחרי AMD הולכת להוציא דור חדש עם תושבת אחרת, וכנראה גם יגיע עם DDR5. הקטע הוא ש-DDR5 גם יהיה מעבר חדש ואני כן מחפש את המעבר המשמעותי הזה. כיום יש לי DDR3, וגם זה לא שכל שנה יש DDR חדש בשוק. מה דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המפרט שלי הוא i3 2100 - 8GB RAM - IPMSB-H61 וכרטיס מסך שאני די מרוצה ממנו. הקטע הוא שאני יודע שהמעבד הזה כבר ישן, הלוח אם שלי לא מוכר וגם הוא די סטנדרטי עם SATA 2, גם התושבת ישנה מן הסתם וזיכרון של 8GB כבר לא הכי טוב נכון להיום, אני משתמש יותר מחצי מהכמות וזה עוד ללא משחקים. אני לא אחד שמשחק הרבה אבל הרכיבים האלה עדיין ישנים כבר. כרגע יש לי גם SSD מדגם 840 EVO בנפח של 120GB שאותו אני רוצה להחליף בזמן הקרוב משום שהנפח כבר קטן עבורי וזו גם סדרה בעייתית ואני רוצה גם SSD טוב יותר. הקטע הוא שאני לא יודע אם עכשיו לקנות SSD איכותי ולחבר אותו או שפשוט לחכות לקנייה של לוח אם חדש שגם יכיל את הטכנולוגיה החדשה של NVME ושאני לא ארגיש פספוס... לדעתכם ל…
-
- 19 תגובות
- 2.6k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, אני עדיין מחפש את המפרט הבא שלי, בניתי לי מפרט עם ה- AMD X2 6000,אבל ראיתי שיש את ה-E6600 שמתחרה איתו במחיר. בדקתי באתר Tom's Hardware (יש להם באנצ'ים של רוב המעבדים שיש היום בשוק) - בחלק מהמבחנים ה- X2 6000 מנצח ובחלק המבנחנים ה-E6600 מנצח,אני צריך שתעזרו לי להחליט על מה ללכת. שימושים: כרגע לא חשוב לי ממש המשחקים - אבל ממש חשוב לי התוכנות,אבל נראה לי שלאחר שיצאו יותר משחקים DX10 אני יתחיל לשחק (אני גם קונה G8600). בתודה, MuTaTiOn.
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם כדאי לי לקנות את הלוח אם: GIGABYTE GA-8I945GMF (945G) - DDR2 - mATX או הלוח אם: GIGABYTE GA-8I945PG (945P) - DDR2 - ATX האם יש הבדל גדול ביניהם? תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 419 צפיות
-
-
עכשיו שהוספתי 256mb corsair בנוסף ל512mb kingston שהיו לי לפני זה רשום לי שהמחשב עובד ב single channel ולא בdual רציתי לדעת אם זה הועיל לי במשהו התוספת הזאת ואם המחשב משתמש בזיכרון שבסלוט ה 3 או שסתם [כי יש לי בעייה לעבוד עם ג'יגה זיכרון בדואלי המחשב נתקע נותן הודעת ERROR בכחול או עושה ריסטרט לאחר זמן מה][מעבד:PENTIUM 4 2.8 512KB NORTHWOOD]
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
היי יש לי לוח אם דגם gigabyte 8sr533 עם ביוס של award גירסה f6 הכי מעודכנת וציפסט של sis645 היום קניתי זיכרון של מושקין pc2700 blue 512 mb יש בביוס אופציה של top performance כשאני מאפשר אותה עם הזיכרון הנ"ל המחשב לא עולה ומציג הודעת שגיאה עם הזיכרון הקודם של מייקרון שהיהpc2100 256 mb זה עבד בלי בעיה השאלות שלי הם 1-מה בדיוק האופציה הזו משנה ולמה אי אפשר להפעיל אותה עם הזיכרון החדש 2-איזו תוכנה מראה לי מהירות של הזיכרון בדיוק אם זה 333 או 266 או בכלל 3-בגלל שהלוח שלי עובד ב 133 האם זה נכון שהזיכרון יעבוד אולי על 333 אבל הביצועים יהיו של 266 שהם 133*2 תודה!
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כשאני מפעיל PAT דרך הביוס המחשב לא יציב תחת חלונות ואפילו נתקע בדרך. מה אפשר לנסות?
-
- 10 תגובות
- 903 צפיות
-
-
יש לי לוח 7KM400QP ויש לי מעבד 1800 פאלמינו והלוח רואה לי אותו אם 1050 הרץ במקום 1546 בלוח יש אפשרות לשנות גמפרים ל100 133 166 200 הרץ אבל רק ה100 עובד כשאני שם את הגמפר על 133 המחשב לא עולה אין אפילו ביפ של המעבד אם מישהו מכיר בעיה כזו אני אשמח לקבל עצה
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אז אני רוצה לחבר את מאורר המעבד לבקר, אבל אם אני מנתקת אותו מחיבור ה CPU-FAN , אז המחשב לא עושה BOOT ואני מקבלת שגיאה CPU FAN ERROR. מה לעשות? חייבת להיות איזה דרך אחרת, לא יכול להיות שאני מחוייבת להיות מחוברת לחיבור הזה בכדי להדליק את המחשב (התנאי הזה לא הגיוני) תודה.
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי ההדגמה על הבמה שהיממה את כולם, הפרטים הטכניים הממשיים אודות מעבד העל העל הביתי של יצרנית השבבים מתחילים להגיע בטפטופים לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
תראו פה: http://translate.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.pcpop.com%2Fdoc%2F0%2F137%2F137979_3.shtml&langpair=zh-CN%7Cen&hl=en&safe=off&ie=UTF-8&oe=UTF-8&prev=%2Flanguage_tools עם מאורר 42 מעלות, ללא מאורר 49 מעלות, דמיינו לעצמכם איזה יכולת אובר קלוק.
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ככה הספק שדרכו אני רוכש את המחשב הציע לי אז אנא חוו דעתכם...
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-