עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. תודה

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by bratwa_tut,

יש לי שני מחשבים ויש לי שאלה על כל מחשב מחשב 1 יש לי במחשב 4 GB של זיכרון DDR3 DUEL CH עכשיו בוינדוס מראה לי רק 3 העם המחשב עובד עם 3 או שזה רק רושם אבל בכל זאת עובד עם ה-4 ב DUEL CH לגבי המחשב השני היה לי במחשב זיכרון אחד של 2 GB בסטוק אחד סמתי במקביל בערוץ השני עוד 1 גיגה זה שהם לא שווים בנפח שלהם זה הורס עדיף להוריד ולהשאיר 2 GB?

3. אני רוצה להוסיף זיכרון ואני לא יודע איזה זיכרון הוא יש דרך לגלות?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by x-pac,

יש ליכשיו לוח Intel Silver Reef על מעבד אניטל 2.4 בסוקט 478 רציתי להחליף אותו בAUAS p4p800 לצורכי אוברקלוק חיקיתי הרבה זמן אם הקניה והתקשרתי לכמה חנויות ולכולם אין ,נגמר!!! בלוח שיש לי עכשיו יש לי agp x4 וזה אומר שאין לי אפשרות אפילו לשדרג את הכרטיס שלי מה אתה מציאים לעשות??

5. Started by Jack_g,

Gigabyte GA-M55SLI-S4 nForce 4 SLI AM2 Gigabyte GA-M55S-S3 nForce 550 AM2 אניי לא מתכוון לשים שניי כ.מסך. המחיר זהה.

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  6. Started by עמוס ז,

שלום. אני בודק אפשרות להחליף את ה 3000+ ל - 4200 כפול ליבה. אין לי תקציב להחליף גם לוח וזכרונות ואת המעבד הזה אני מקבל ב450 ש"ח. רציתי לקבל את עצתכם, האם ההשפעה תהיה כדאית ביחס להשקעה. ההשפעה תיבדק במשחקים, זה מה שאני עושה עם הגולם תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 959 צפיות
  7. היי, בקרוב אני קונה מחשב חדש ואני קונה איתו 3GB (לא 4 בגלל ה XP). אני רוצה זיכרון של 3GB בתדר 800MHz. שיתאים למפרט הנ"ל: E8400 3.0GHz Box. ASUS P5Q PRO. ATI 4850HD 512MB. PC Power ULTRA-QUIET 610W. ושיעמוד ב OC וCF (אם זה משנה גם). שיעבוד טוב על קרייסיס כמובן =]. תודה רבה.

8. שלום לכולם , הדבר היחיד שנשאר לי להסגר עליו הוא מעבד ולוח אם . אני רוצה לוח אם chipset H87 , יש לי רק 2 דרישות מהלוח : 1) 4 סלוטים DIMM לזכרון 2) פלאג פנימי ל SPDIF out (אני חייב להוציא סאונד מחיבור coax) (יש לי את המתאם אצלי כבר מחובר בלוח האם הנוכחי). חוץ מזה , אני מעדיף שהלוח יהיה של חברה טובה ,מוכרת ואמינה ועם כמה שיותר אחריות (אני מניח שזה משאיר אותנו עם ASUS ו GIGABYTE? ) אחרי שלוח האם הותאם נשאר להתפרע עם המעבד. אני לא מתכוון לעשות OC , מתכנן לשחק בעתיד (כרגע אין זמן) והוא ישודך לכרטיס מסך בן שנה : AMD Radeon 6790 1G-5 SAPPHIRE אגב , אני מניח שזה משאיר אותנו עם i7-4770? נ.ב פתחתי תרד' דיי דומה אתמול שדיבר גם על זכרונות , אבל שם עדיין לא ידעתי שאני רוצה H87 ועכש…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. יחד עם הepox 8rda3+ קיבלתי כמה היט-סינקס קטנים, הם סתם מסופקים ליופי או שיש איזה משהו שניתן לעשות איתם?

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by NiMo1771,

יש לי לוח אם P67A UD3 B3 של גיג'הבייט בגרסת ביוס F2 בדקתי עכשיו באתר שלהם וראיתי שיש כבר גרסת F5 יש משהו חשוב שאני צריך לדעת לפני עדכון ביוס?

• 4 תגובות
    • 839 צפיות
  11. קניתי מ SIMPELTECH ATHLON 1700 PLUS לו GIGABYTE GA-7VRXP והחום של המעבד 61 מעלות ו SYSTEM TEMP = 45-47C !!!! למה? האם זה סביר למצב מנוחה?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. מחד יתכן והוא אובר קלוקר טוב, מגיע ל 5.4Ghz אך מאידך, הוא לא מראה שפור ביצועים לינארי בתפוקת כל הליבות יחדיו, כמצופה. הסבר אחד אפשרי הוא, שיתכן והמספר 10 פה שאינו מתחלק בבסיס של 2, פוגע ב- scheduler של מערכת ההפעלה **תוספת שלי לא בסרטון Gh

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  13. Started by nec_000,

הדלפה מעניינת מספרת לנו, שחלון הזמנים להשקת המוצר הם לכל המוקדם סוף 2021, ויותר סביר במחצית הראשונה של 2022. הכל על בסיס הערכתה של AMD, שעד אז היצור בליטוגרפיה החדשה 5nm תהיה זמינה כבר לטובת הנושא (TSMC או סמסונג). מדובר בסוקט חדש AM5 שהוא קצת יותר גדול מהסוקט הנוכחי AM4 על מנת לאפשר יותר שטח נדלני לשבבים. מדובר בעדכון לארכיטקטורה של Zen3, שתוסיף (כנראה) תמיכה ב- PCI-E דור 5, ובזכרונות DDR מדור 5 במהירויות 5200mhz ומעלה. AMD מעבירה את ליבת הנהול המרכזית (שהיא ה- IO) שהיום מבוצעת בריזן 3000 באמצעות ליטוגפריה בגודל 14nm, להיות מיוצרת גם היא ב- 5nm כמו ה- chilets עצמן, ובכך להקטין אותה לחצי הגודל, ולפנות עוד שטח על ה- substrate לטובת יותר chiple…

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  14. Started by Godlike2k,

אהלן חברה, רציתי לשאול אתכם מספר שאלות בקשר למעבד + לוח אם שאני עומד לקנות בחודשיים הקרובים. המפרט שיש לי עכשיו הוא 3.0GHZ (של אינטל) , 2GB RAM (חברת Kingstone , זה DDR עם 400MHZ) וכרטיס מסך X1950PRO 512MB AGP8X ורציתי לקנות מעבד + לוח אם חדשים שיתאימו לכרטיס מסך והזכרונות , אז מצאתי 2 לוחות אם ורציתי לשאול אתכם מה כדאי מבין שניהם כי אני קונה את המעבד Quad 2 Core Q6600 (בערך ב1050 ש"ח ממור לוי עם הנחה) , אז הנה הלוחות אם: זה הראשון http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4713 וזה השני http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4140 ובקשר למעבד, זה המעבד בעקרון (ה Q6600) , האם המחשב ישופר ויעלה לי את ה FPS בהרבה (ואני מדבר על שינוי ניכר כי שמתי לב שזה העלה לי את הביצועים מן הסתם עם הכרטיס מסך …

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אני צריך המלצה ללוח אם עם סוקט 1155 למעבד i5, אבל בנוסף צריך שני סלוטים של PCI-E16 לא צמודים כמו שיש במרבית הדגמים כיוון שאני צריך להתקין שני כרטיסים עליהם, ואם יהיו צמודים מדי זה יפגע בקירור של כרטיס המסך. הסבר: קניתי כרטיס קול שמתאים ל - PCI-E, וכיוון שיש כבר את כרטיס המסך שמותקן על סלוט אחד הטכנאי אמר שאם הוא יתקין גם את כרטיס הקול הם יהיו צמודים מדי אחד לשני, והדבר יפגע בקירור של כרטיס המסך. מה שהוא כן עשה זה להחליף את המיקום של כרטיס המסך - התקין אותו בסלוט השני, ששם יש יותר מרווח בין הסלוט למארז, ואת הכרטיס החדש התקין בסלוט הראשון. אבל, כיוון שהסלוט הראשון הוא PCI-E16 והשני PCI-E8, כרטיס המסך עובד עכשיו עם הרבה פחות כח(כרגע לא מורגש אבל אי אפשר לדעת). לכן …

• 4 תגובות
    • 883 צפיות
  16. היי, המחשב שלי, קודם כל: Celeron Taulatin 1200@1600Mhz (133FSB) 384MB SDRAM לוח אם מסריח של PC Partner Radeon 8500LE HD 20GB @ 5200RPM וכל שאר השטויות. בקיצר, יש לי תקציב של בערך 1000 שקל ולוח NF7 בבית. האם שווה לי להחליף את המעבד ולהזיכרון (נגיד למשהו בסביבות ה AXP 2500+? למרות שאני מעדיף מאוד מאוד משהו יותר זול)? עד כמה אני אראה שיפור? או שעדיף לי להחליף את ההרד דיסק (20 גיגה בימינו זה בערך כלום והוא גם איטי) ולחכות שנה עד לשידרוג המעבד (ובנתיים לא לשחק בשום משחק חדש :\) ?

• 10 תגובות
    • 744 צפיות
  17. Started by R9547655G,

אז ככה... אתחלתי לצרוב דיסק VCD... המעבד התחיל להתחמם.. אני רואה אותו ב 65C ואת הבאס... ואוו.... קפיצות מ133 ל 191.. באותה שנייה הבאס של הזכרון קופץ.. מ 266 ל 383.. ו את ה כופל...מ 20 ל 14... מה קורה כאן...? המעבד השתגע? --- CIA2 מכובה VCORE - 1.24

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  18. Started by Spiderpaz,

סתם חפרתי באינטרנט וראיתי את זה: http://www.sitcomnet.co.il/product.asp?productid=7 אני לא מכיר את המעבד אולי הוא גנארי? :

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by שמנואל,

אהלן. אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי מה זה - Onboard Promise Controller הגדרתי אותו בביוס כ-DISABLED מכיוון שהייתי מקבל הודעה עם עלית המחשב שהביוס שלי לא מותקן (הודעת שגיאה שאופיינית ללוח P4C800E כך מסתבר) אבל הייתי רוצה לדעת מה השימוש שלו. תודה

20. אוקי יש לי זיכרון rdram 1) זה משנה אם אני משתמש בזיכרון אחד של חברה מסוימת ואחד של אחד? 2) אני רוצה המלצה לזיכרון של 128 מגה 3)מה זה משנה נגיד זה בה בשני כרטיסים או אחד?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by yossi00,

אהלן, למחשב שמיועד בעיקר לגיימינג עם לוח אם GigaByte GA-P55A-UD5 ומעבד INTEL CORE I7 2.8Ghz 860 אני מחפש זכרונות DDR3, של 8 ג'יגה. חשבתי על 4 סטיקים כ"א 2GB. יש המלצות לחברות? או לכרטיסים ספציפים? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אני צריך את עזרתם, קניתי מחשב על פי המלצת האתר לפני כמעט שנה, עכשיו המחשב רץ ממש טוב רק שלפעמים יש עומס על הזכרונות בכלל שנגיד האימיול, הפירפוקס, האיסיקיו, המסנגר והמדיה פלייר עובדים בו זמנית, או שלעומת זאת בCOMPNY OF HEROS יש לי לפעמים זמני טעינה ארוכים מידי. עכשיו כרגע אבא שלי בארה"ב והחלקים שם זולים משמעותית אז החלטתי להשקיע קצת, המפרט שלי מופיע בצד כאשר להחליף כרטיס מסך ירד מהפרק (אבא חוזר עם פלייסטישן 3). אני חשבתי על זכרונות כאשר בלוח אם שלי יש 4 סלוטים (2+2) שאצלי יש 2 של 512, רציתי לדעת האם לקנות עוד 2 של 512 או שיש קומבינציה אחרת שהיא עדיפה. תודה מראש, יוסי!

• 5 תגובות
    • 595 צפיות
  23. אינטל. הזיכרון שאני מחפש הוא 512MB. 1. באיזו מהירות תומך לוח האם? 2. האם ניתן להשתמש בזכרונות מסוג DDRII? 3. האם ניתן להשתשמש בזיכרון בעל מהירות שונה מהזיכרון שקיים (אני מתכוון להוסיף את הזיכרון החדש לקיים)?

• 5 תגובות
    • 491 צפיות
  24. טוב דבר ראשון אני רוצה לציין שאני יודע שיש לי כבר הודעה בעמוד הזה אבל היא עוסקת בנושא אחר לגמרי(בערך..הכל פה קשור למחשבים אתם יודעים) אז אם זה בעייתי בבקשה תעירו לי על כך ותנעלו את ההודעה.מצטער מראש אם זה בעייתי עכשיו כמה שאלות: 1.כמה זיכרון מטמון(CACHE) יש לAMD 5000+?הסתכלתי בכל מיני מקומות ולא הצלחתי להבין אם יש לו 1MB CACHE או שניים 2.כמה הזיכרון cache משמעותי במשחקים?(אני לא עובד עם תוכנות עריכה וכאלה דברים).מצד אחד אני קורא בכל מיני מקומות שזה לא כזה משמעותי,מצד שני בהשוואה שנערכה פה(אמנם ישן קצת אבל רלוונטי):http://xtreview.com/review204.htm אפשר לראות שבמשחקים הAMD 3800+ לוקח את הE2160במשחקים בגלל הcache הכפול שלו.(אני חייב לציין אמנם שהE2160 בOC ל3.4 אוכל שם הAMD …

• 4 תגובות
    • 505 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.