עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by shadi,

כמה שאלות בקשר למוצר הזה: http://www.lostcircuits.com/cpu/speedstrip/2c.shtml האם מישהו ניסה אותו? האם שימוש בכזה דבר מוריד את האחריות על המעבד? והכי חשוב מבחינתי, איך אני יכול לדעת אם מכפלת ה ATHLON XP 2400 שיש לי פתוחה או נעולה :s05: תודה מראש

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  2. דבר ראשון צריך לעדכן ביוס או שהוא מגיע עם ביוס בסדר? האם הטמפ שהוא קורא נכונות? דרך אגב אני ממש מרוצה מהכרטיס קול אין מה להשוות ל CMEDIA\SOUNDMAX שהיה לי לפני.. סוף סוף שומעים איכות ב ATP3 לוח ממש סבבה והמאורר של ה NB לא מרעיש כמו שחשבתי משום מה המאורר של ה CPU פועל ב200סלד יותר לאט מהמאורר השני, שתיהם אותו סוג מאורר ושתיהם חדשים מהקופסא

• 37 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by YRP99,

הייתי אמור לקבל את המחשב שלי עם ה Q6600 השבוע אבל כנראה עקב חוסר במעבדים הקבלה של המחשב נידחתה לתחילת שבוע הבא והם כרגע ממתינים להספקה חדשה לחנות (החנות היא גיבור מחשבים - רמת גן) יש מצב שההספקה החדשה תהיה סטפינג G0 דבר שני זה אם אפשרי לדעת מה הסטפינג גם לאחר הרכבה של המעבד והמאוורר וללא הקופסא זאת אומרת לפי ה BIOS? ושאלה אחרונה, עם המפרט הנ"ל GIGABYTE GA-P35C-DS3R (QUAD READY) INTEL P35 HD AUDIO+DTS GBL INTEL CORE 2 DU QUAD Q6600 2.4GHZ 1066MHZ 8MB 64BIT BOX CORSAIR TWIN2X2048-6400 DDR2 2GB (1GBX2) 800MHZ CL5 DUAL XMS HIGH PERFOMANCE וקירור של ביג טייפון סתם ככה כדי לסבר את האוזן, יש איזה לכם השערות לכמה אני אוכל להגיע ב OC במצב של יציבות מקסימלית וללא חשש להתחממות יתר…

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Gnome,

אל תכעסו עלי אם השאלה הזאת נשאלה לפני-כן. יש לי כמה שאלות בקשר לזכרון RDRAM: 1.האם הוא באמת שווה את המחיר שלו כי הוא ממש יקר. 2.באיזה מצב ה DDR "מפסיק" לתפקד ואז דרוש כבר RDRAM (השאלה היא בערך מה יותר התפקיד שלו?) תודה לכל העונים

• 7 תגובות
    • 642 צפיות
  5. Started by roei88,

יש ההבדל בין Athlon 64 3000+ (S-754) ל- Athlon 64 3000+ (S-939 חוץ מזה שזה סוקט אחר? ומה עדיף? איך הלוח אם הזה?הוא תומך ברשת אלחוטית? K8NS (s754) Nforce3 250 http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-K8NS.htm

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  6. Started by שרון מהוד השרון,

שלום לכולם, קודם כל יש לי מעבד 3570 עם קירור arctic freez 13 הטמפרטורה של המעבד במנוחה היא 40-43 מעלות... האם זה תקין? Cpu z אומר שהמעבד שלי עובד על על 1.6ghz, האם זה תקין? ולמה יש לי אפשרות לשחק עם הטדרים של המעבד למרות שהוא לא k?

7. Started by who_Cares,

אני יודע מה זה אומר אבל יש לי כמה שאלות? מה זה הFSB שכתוב במעבדים? למשל AXP 2000 FSB 200/266 , P4 2.53GHz FSB 533 (זה מה שכתוב) מה זה הFSB שכתוב הלוחות אם? מה המהירות של הזכרונות PC-2700 PC3200 ללא OC? האם זה תלוי בFSB של המעבד?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. הרבה זמן אני שואל את עצמי את השאלות האלו ואשמח אם כמה חברה פה יוכלו להבהיר לי את כל נושא המעבדים. 1)מה נותן תדר יותר גבוה? רוב ההבדל בין המעבדים זה התדר-אז מה זה באמת נותן? מהירות? (כן,אני יודע שבטאוריה עושה את המחשב יותר מהר [תדר/ממשק=מהירות בMB) אבל הכונן קשיח הוא צוואר הבקבוק היום בזמני גישה? אם כן תדר גבוהה יותר לא נותן הרבה...) 2)האם תדר יותר גבוהה יהווה שיפור במשחקים ברזולוצייה גבוהה? (הבנתי שהמעבד לי כ"כ משנה ברזולוצייות הגבוהות). 3)איך בוחרים מעבד בצורה מקצועית? קצת קשה לי להבין איך אני בוחר למשל מעבד לאינטרנט בלבד-מאיזה רמה התדר לא משנה? האם העיקר במעבד כזה זה שהוא פשוט יעבוד? מכל המדריכים שיש באתר עדיין לא ראיתי הסבר אחד על איך בוחרים מעבד בצורה מקצועית וטובה. 4…

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by dante123,

שלום.קיבלתי היום סופסוף את המחשב עם הלוח M2n-e של אסוס,ויש לי כמה שאלות: א.במה עדכון הביוס עוזר? ב.האם עדכון הביוס יכול לגרום נזק? ג.איך אני נכנס לsetup של הביוס? ד.האקרים יכולים להיכנס להגדרות של הביוס ולשנות אותו? מצטער אם השאלות נשאלו,לא מצאתי אותן בFAQ. תודה.

10. Started by com555,

קצת מושגים שברצוני לדעת. מה זה: auto detect pci clk הערכים שלו :enable\disable ומה זה spread spectrum? הערכים שלו: באחוזים, משו לא מובן, כמה ערכים , כמה חיובים כמה שלילים כולם עד אחוז וקצת פלוס אחוז וקצת מינוס תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 460 צפיות
  11. -בתוך משפחת כפולי הליבה של אינטל מה ההבדל בין המעבדים חוץ מהתדר הבסיסי? -מה ההבדל בין Q6600 לבין QX6700 או QX6850 חוץ מזה שלמעבדי האקסטרים יש מכפלה פתוח ותדר בסיסי גבוה יותר? -מה ההבדל בין QX6700 לבין QX6850 חוץ מתדר בסיסי גבוה יותר? -ראיתי הרבה פעמים שכותבים Q6700, האם הוא מעבד מרובע ליבה רגיל או שבעצם מתכוונים ל-QX6700? תודה וסליחה על הבילבול שכל.

• 5 תגובות
    • 623 צפיות
  12. שלום חברה : ) יש לי כמה שאלות פשוטות למדי אליכם . אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי יש לי על הלוח כרגע 2 זכרונות של כל אחד 512 מגה - DDR 2 - 667 MHZ מתוצרת G-SKILL (דגם 512NJ במדוייק) . ברשותי עוד כרטיס זכרון ג'נרי של CEON ( כבר אמרתי ג'נרי - נקנה באייבורי : / )של 512 מגה - DDR 2 - 800 MHZ . עכשיו השאלות שלי הן : 1. האם אני חייב זכרון זהה של CEON (ברור שאני צריך 512 מגה - 800 MHZ ) כדי לשים את שני הזכרונות בשני הסלוטים הפנויים ושיעבדו ב-DUAL ? או שאני יכול לקנות זכרון של כל חברה העיקר שהוא 512 מגה ו-800 MHZ והם יעבדו בדיואל ? (אני יודע שהמהירות של כל הזכרונות תרד ל-667 MHZ בגלל שני הזכרונות של GSKILL) . 2. לא חייב זכרונות זהים בנפח (כל הזכרונות בסלוטים לדוגמא) כדי שיתקיימו…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by BlackTalon,

אהלן. שנים שלא הייתי פה, איך הכל השתנה... כמה שאלות בקשר לזיכרון- אם אני קונה זיכרון אני צריך רק לשים ת'כרטיס במחשב וזהו או שצריך להגדיר וכל זה? של איזה חברה כדאי לקנות? כמה זה צריך לעלות (בערך)? יש לי 256 של מיקרון. איך מבטלים את הזיכרון הוירטואלי? ??? תודה מראש.

14. Started by Lanzar,

מצטער שלא רשמתי נושא יותר נורמלי פשוט זה שאלות קצת מסובכות... הבעיה: יש ברשותי זיכרון של GEIL PC4400 זיכרון מעולה אבל שאני לא יכול לנצל אפילו עם הוולט מודים הכי חזקים שניסיתי... ראיתי בפנדס שמוכרים זיכרון MUSHKIN BH5 1GB ב 2100 שקל... והיום הלכתי וקניתי אותם ומישהו שאני מכיר בדק את הזכרונות האלו במתח של 3.4V והם עברו 24 שעות PRIME על באס 260 בתיזמונים 11-2-2-2 !!! הגעתי הבייתה דחפתי אותם לסלוטים ( אין לי וולט מוד לזיכרון ) הלוח מספק 3V והם לא פועלים אפילו על 220 ב 11-2-2-2 ואני יודע ש AXP מושפע הרבה מתיזמונים ובגלל זה לקחתי אותם... פנדס מוכנים למכור בשבילי את ה GEIL שלי וביקשתי מהם 2000 שקל וחשבתי לעצמי ש ב 2000 שקל האלו אני יקנה את הלוח החדש של DFI ל 64BIT שמספק לא פחות …

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  15. Started by NaorYfrach,

הייתי רוצה קצת להרחיב את הידע במעבדים . מזה בכלל זיכרון מטמון ? מה ההבדל בין L1 לL2 בזיכרון מטמון ? האם 2 מעבדים לדוגמא: E2140 וE6750 אם ממהירים אותם לדוגמא כ"א ל3 ג'יגה הרץ האם יהיו אותם ביצועים ? שמתי לב שלAMD יש הרבה פחות זיכרון מטמות מאשר במעבדים של INTEL האם זה מה שעושה את ההבדל בביצועים ? תודה .

16. Started by tomer2004,

שלום יש שאלה- מה עדיף יותר - CL2.5 או CL3 - ומה זה בכלל ? ואיזה זיכרון יותר כדאי לקנות - Dual ?256MB Kingmax BGA?( DDR400, CL2.5) = 512 או ?512MB Kingston CL3? (DDR400) ? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  17. יש לי 256 מ"ב זיכרון במחשבו ואני רוצה ל להרחיב ל 512 מ"ב!! והשאלה שלי היא כזאת: יש לי 2 חברים שהיה להם 256 מ"ב ושהם הוסיפו עוד זיכרון של 256 מ"ב אז נשרף להם הלוח אם אחרי כמה זמן אז מה עדיף לקנות 512 לבד וחדש או להוסיף 256 אחד לישן (ומה שאני יודע זה בעיה למצוא זיכרון שמתאים למה שיש כבר) ומה כדאי לקנות?? ואיך לבחור אחד טוב לפי המחשב שלי?? תודה מראש ofeky1

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by SloOmPer,

אני מתכוון לקנות זכרונות מסוג GEIL DDR2 2GB 800MHZ CL4 Ultra Dual Channel Kit PC2-6400 - צלעות קירור אלומיניום פרטים על הזכרונות: - Hand-picked BGA 64Mx8 Chips - 240pin, Non-ECC, Un-buffered DIMM - Racing-Orange Aluminum Heat Spreader - Retail Package - Lifetime Warranty - Working Voltage: 1.8v ~ 2.3v עכשיו כמה שאלות: 1. צלעות קירור אלומיניום כתום זה טוב? מקרר? 2. הזכרונות האלה דורשים מתח גדול יותר מהספק/מעבד? 3. מה זה ה "ULTRA" הזה? 4. זכרונות מתדר גבוה מעמיסים על המעבד יותר? למשל: זכרונות 800MHZ מעמיסים יותר על המעבד מאשר זכרונות 667MHZ? 5. הזכרונות יתאימו ללוח אם MSI RC410M ? 6. יש לכם הערות כלשהם על הזכרונות? יתרונות וחסרונות בולטים? תודה!!

• 3 תגובות
    • 489 צפיות
  19. Started by Tzion,

האם הזכרונות האלה פועלים במהירות שלהם (333MHZ) כם על מערכת AMD עם 266 באס??? זה בכלל קשור לבאס של המעבד?? והאם זכרונות 266MHZ, יכולים לפעול במעבד עם באס 333MHZ (המעבדים החדשים של AMD..)??? ??? ??? ??? תדוה לעוזרים ולילה טוב :asthanos:

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by gal,

אז ככה קניתי עכשיו מערכת של amd ואני נורא מרוצה.עכשיו יש לי לוח של גיגה בייט 7vt600 L וקניתי שתי זכרונות של קינגסטון 256 DDR 400 ויש לי על הלוח 3 סלוטים לזכרונות ורציתי לדעת האם כדאי לשדרג לעוד 512 בסטיק אחד והאם אני חייב שזה יהיה אותה חברה של זכרונות כי הבנתי שיש לפעמים התנגשויות בין הזכרונות וממש לא בא לי לרוץ חזרה לחנות ולהגיד שהזכרון לא מתאים ועושה בעיות ועוד דבר: בחנות שחשבתי לקנות אין סטיק אחד של 512 של אותה חברה רק ב-256 ואין לי עוד סלוט ספייר אני חייב סטיק אחד של 512 של אותה חברה האם למישהו יש מושג איפה יש חיה כזאת באזור חיפה נהריה קריות?? והאם באמת יש צורך לשדרג את הזכרון שלי האם אני ארגיש בהבדל?? תודה

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  21. Started by yotam.m,

יש לי 2 סטיקים של 512 של מיקרון. עכשיו יש לי כמה שאלות קטנות... 1) הזכרונות שלי בתדר 133MGHZ הם 2.2.2.6 ב 166MGHZ הם 2.5.3.3.7 וב200MGHZ הם 3.3.3.8 עכשיו את התזמונים הורדתי ל 2.5.3.3.6 בתדר של 200MGHZ כמובן האם באמת שיפרתי פה משהו? כי לפי איך שזה נראה שום דבר לא ישתפר? 2) אם אוריד את מהירות העבודה של הזכרונות ל133MGHZ ואת התזמונים 2.2.2.6 האם המהירות תרד? מהו הגורם היותר משמעותי כאן ה MGHZ או התזמונים. 3) את המתח העלתי ל 2.5V עד עכשיו זה היה על auto בלוח יש עד 2.7V האם זה יכול לגרום נזק? התחממות? איך אני יכול לבדוק את החום על הזכרונות אם אין חיישן? אממ ומשהו אחרון.. האם קצה גבול המתח לזכרונות ה 2.7V זה כמה הזכרונות מסוגלים לקבל כמה הלוח יכול לתת או שפשוט מעל הזכרונו…

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  22. אני צריך תוכנה בשביל לצלם לכם את המחשב שלי.... אני צריך אומגה לכרטיס 9800 se aiw למה הטמפרטורות אצלי כולכך גבוהות בלי שאני אעשה אובר קלוק? [המעבד 45 מעלות] ולמה הכרטיס מסך שלי רותחחחחחחחחח אי אפשר אפילו לגעת בו נשבע לכם! ולמה ה אדידס לא עובדת אצלי? זה נתקע ב laoding pci ports או משהו כזה... ואז אני צריך להתחיל מחדש את המחשב... אה וגם מאוד חשוב : תוכנה שתבדוק את ביצועי המחשב ואת ביצועי הכרטיס מסך! ותראה את התוצאות בסוף! אה ואני יכול להחליף בין המאוורר של המארז לבין המאוורר של המעבד?

23. Started by mk26,

שלום לכולם האם ניתן לשלב כרטיס זיכרון DDR2 400Mhz 512 עם כרטיס זיכרון DDR3 1066Mhz 1G? למחשב שלי? המחשב שלי הוא פנטיום 4 2.8G ABIT IS7-V2 INTEL 848 כרטיס מסך 128MB GF4 כרטיס זיכרון 2 סטיקים 256+512 DDR2 אה ועוד משהו האם כדי גם לצרף למחשב שלי או אם אפשר בכלל דיסק קשיח 320GB (כרגע אצלי במחשב רק 80GB) [br]פורסם בתאריך: 22.10.2008 בשעה 20:02:06 שאלה נוספת, מה ההבדל בין כרטיס ז. DDR2 ל-DD3?

• 7 תגובות
    • 600 צפיות
  24. Started by yotam.m,

רציתי לשאול כמה שאלות בקשר ללוח הזה וללוחות של IBM בכלל: למה הלוח הזה או שזה כללי אצל כל הלוחות שלהם הפוכים פשוט המכסה של המחשב נפתח הפוך החיבורים של המקלדת עכבר וכד' בצד ימין ולא שמאל וכנ"ל לגבי החיבורים של החשמל SATA ועוד. האם הלוחות שלהם נחשבים לטובים? אמינות? מהירות? נוחות? למה לא נתקלתי כל כך בלוחות שלהם האם כי הם לא טובים או סתם לא נפוצים? למה הפתיחה של המחשב שונה מכל פתיחה רגילה הביוס לא בDEL ולא בשום כפתור אחר יש רק save and rescue משהו כזה בלחיצת enter. (נ.ב הדגם הוא 8169W2K כמו שכתוב בכותרת כמובן)

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  25. Started by xXDevil4Xx,

שמעו אני רציתי לקנות את הלוח אם A8N-SLI Deluxe אבל לפי מה שהבנתי מהרבה אנשים ומהפורום שיש בו באגים ולכן רציתי לשאול אם בלוח A8N-SLI Premium תוקנו הבעיות שהיו ב-deluxe???? ואם הוא יותר טוב....ושאלה בקשר לקירור שלו תגיד איך עובד בקירור הנוזלי ואם אני צריך להחליף את הנוזל או משהו בבקשה זה חשוב....

• 6 תגובות
    • 704 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.