מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
מה אתם אומרים על : Athlon 64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore Gigabyte MA69VM-S2 AM2, 690V, DDRII 800, PCI-E, ATI X1200 1GB TwinMOS CL5 DDR II 800Mhz סה"כ 750 ש"ח
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
סתם פרט קטן שמעניין אותי, תודה.
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
מישהו בבקשה יכול להסביר לי מה זה אומר צוואר בקבוק במעבד? איך זה נובע? ולמה זה גורם?
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אני מחפש שעות ונראה לי שאין דבר כזה.. אני צריך לוח אם שיתאים לסוקט 478 כרטיס מסך AGP וDDR 2 כי אני רוצה להגדיל זיכרון וDDR 1 יעלה לי ת300 שקל לפחות אז עדיף כבר להביא לוח אם יותר מתקדם השאלה אם יש דבר כזה ומה המחיר שלו אשמח אם תעזרו לי
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
טוב, אני קונה מחשב חדש AMD 2500 EPOX 8RDA+ וכל השטויות הוא ישמש בעיקר לשחקים הורדות וכל מיני שטויות אני רוצה לעשות לו אובר קלוק, איזה ראם אתם ממליצים לי לקנות שיהיה גם שווה מבחינה כספית? אני משקיע משהו כמו עד 800 שקל בשביל שני סטיקים של 256 תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
נתחיל בזה שאני יודע את תפקידו של הראם ואין צורך להסביר לי עליו.... אני רק רוצה לשאול,האם ראם יכול לשמש כזיכרון לטווח ארוך? אני לא שואל בשביל להשתמש בראם שלי למטרה כזו,סתם שאלה,בשביל ידע תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
איך אני בודק איזה סוג זיכרון פנימי יש לי מבלי לפתוח את המחשב.........(תוכנה או משהו?!) אני שואל כי קיבלתי השבוע מחשב חדש ;D
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב לשימושים מישניים עם Athlon 64 x2 4400. יש בו כרגע 4gb 800mhz RAM, בשני dimms. מצאתי זרוקים אצלי שני סטיקים של 1gb כל אחד, אבל 533mhz, ממחשב עוד יותר ישן. אתם מבינים לאן זה הולך? אם אוסיף אותם, אני מוריד את כל ה 6gb ל 533, אבל יש לי 6gb. או שאשאר עם 4gb ב 800mhz. מה אומרים? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי נכון יש את התיזמונים של הזכרונות, יש את הספרה הראשונה של התיזמונים אוקיי שם אני שם 2 אח"כ אני רוצה לשים 3 (במטרה לשים אותם על 2-3-2-6) וכאשר אני מגיע לספרה מתחת לראשונה אין שם את הערך 3 בכלל, יש שם רק 5,8,4 ועוד כל מיני ספרות! למה אני לא יכול לשים על יותר נמוך מזה? אם אני רוצה למשל לשים על 2-2-2-5 אני לא יכול כי הספרה בכלל לא נמצאת שם באופציות הבחירה. ממה זה נובע? ומה אני צריך לעשות?
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אהלן אנשים, בן דוד יקר שלי הביא QX9770 מיד שניה ומחפש לו לוח שיוכל לקבל אותו בלב שלם. סוקט 775 כמובן, שיקבל DDR2 600Mhz (אלה הזכרונות הנוכחיים שלו, כרגע על לוח ישן כלשהו עם פנטיום D גם על 775) התקציב עד 300 ש"ח, זול יותר עדיף. אשמח להמלצות על לוח ידידותי יציב ואמין שיהיה הבחירה ה"נכונה" במסגרת התקציב. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! בקרוב אני מתכוון לקנות מחשב מבוסס על מעבד I5 , ואני ממש לא מבין בזכורנות כך שאני צריך את עזרתכם. O.C לא מתוכנן, בטח שלא לזכרונות . מה אתם ממליצים?
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום, אני כרגע קניתי מחשב ובאפשרותי לשדרג את הלוח לאם לאיזה לוח שאני רוצה בתמורת תשלום כמובן... עכשיו אני מדבר על לוחות המתאימים ל-AMD ATHLON XP 1800 הלוח אם המוצע לי כרגע הוא GIGABYTE 7VRX שאלתי היא האם להשאיר את הלוח האם הזה הוא לשדרגו או להחליפו באחד יותר טוב של חברת ASUS!!. אבל בבקשה שיהיה במחיר סביר. תודה מראש, רום.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי את הלוח k8-nf9 של gigabyte ולפי תמונות שראיתי הלוח הזה אמור להגיע עם מאורר עליו. עכשיו יש לי GTO2 והוא דיי ארוך מה שגורם לו להגיע לאיזור של המאורר (כרגע יש שם רק קירור פאסיבי) אני חושד שהחנות הורידה את המאורר כדי שהכרטיס מסך יוכל לשבת כמו שצריך. עכשיו הלוח ממש מתחמם לי אני בקושי יכול לגעת בצלעות קירור גם אחרי 10 דקות שהמחשב כבוי. ממש ממש חם וזה גם עוצר אותי בOC ל GTO2 כי הכרטיס נוגע בצלעות קירור ומתחמם. בקיצור מישהו יודע אם היה צריך להגיע עם הלוח מאורר?
-
- 4 תגובות
- 516 צפיות
-
-
יש לי לוח GA-770TA-UD3 רציתי לשדרג את המעבד שיש לי כרגע ל Phenom II X6 1100T ראיתי שזה נתמך היום הייתי אצל החנות הבחור אמר לי אין Phenom II X6 1100T יש Phenom II X6 1100TB האם קיים דגם כזה בכלל או שזה טעות דפוס ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג את הנוכחי שלי כמו בכותרת למשהו חדש יותר וטוב יותר תקציב שלי עד 800 ש"ח אני עובד עם מעבד Q6600 G0 עם OC 8800GT שישודרג ל 6850HD CORSAIR 450W 2GB שישודרגו ל4GB
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
קראתי בפורמים שהלוח של אפוקס הוא פצצות אבל שגם הלוחות של ABIT הם הכי טובים ל OC בסוף לקחתי את האפוקס (אני מתכנן OC רצחני) זה בסדר ?
-
- 4 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום לכולם! היום שדרגתי את כמות הזכרון RAM במחשב מ-1GB ל-2GB. לוח (MSI RC410M H (MS-7173. לאחר השדרוג לא ממש רואים את ה-1GB הנוספים: (אצלי 256MB מוגדרים למיפוי זכרון כרטיס מסך ONBOARD - לכן נשאר 767MB מתוך 1GB) למרות שכאן רואים שיש 2 סטיקים של 1GB כ"א: וגם בתוכנה אחרת רואים שיש 2GB: אבל WinXP בכל זאת מזהה רק 1GB: איפה הבעייה? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
חברים, אני צריך המלצה ללוח C2D intel בסיסי-ממוצע המאפשר OC (תקציב עד 600שח) המפרט כולל כ"מ XFX8800 320 XXX תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 469 צפיות
-
-
כדאי 1GB 667Mhz CL3 ב-470 ש"ח? או אולי אותו זיכרון רק CL 5 ב-330 ש"ח? כמה ה-CL באמת משנה שהוא שווה את התוספת הזאת במחיר?
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
מחר אני רוצה כבר להזמין את החלקים וברגע האחרון יש לי ספקות. רציתי להזמין את ה EVGA 680i SLI אבל בדקתי בעוד כמה אתרים שהם מציעים את לוח של ASUS P5N32-E, וכמובן יש את ה COMMANDO אבל התמיכה שלו בSLI לא טובה כמו של האחרים. אז איזה לוח אתם מציעים לי ללכת? אפשר לוח שלא כתבתי אותו עכשיו. שיהיה בו תמיכה טובה לSLI ושיהיה OCer מעולה תודה
-
- 4 תגובות
- 492 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להוסיף למחשב שלי 3 ג'גה זיכרון, אני מצטער אם השאלה מפגרת אבל איך אני יודע שהזכרון שאני קונה יעבוד טוב עם המחשב שלי ומול הזכרון הקיים? תודה לכל העוזרים....
-
- 4 תגובות
- 964 צפיות
-
-
יש לפי מה שאני רואה את אותו זיכרון בדיוק בשני חנויות שונות בהבדלי מחירים גדולים מאוד! קישור1: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4746 קישור2: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3204 למה בנועה זה 170 שקל פחות מIQPC? מה ההבדל בזיכרונות? יש לציין שאני לא עושה OC כלל...
-
- 4 תגובות
- 469 צפיות
-
-
-
אהלן התקנתי היום 8 GB ראם, ומוצג לי במערכת שמותקן לי רק 4 (3.5 ניתנים לשימוש), במנהל המשימות כתוב לי משהו בוצע Commit 1.8/7.0. וגם בdxdiag כתוב לי קבצי החלפה 1.9 GB בשימוש, ו5.2 GB זמין, זאת אומרת שאשדרג ל64 BIT יהיה לי 8 GB RAM מוצג?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
הגשר הצפוני מנהל את התקשורת בין מעבד זיכרון AGP גשר דרומי הגשר הדרומי מנהל את התקשורת בין בקרי IDE ערוץ PCI התקני LEGACY (כל המקלדת, עכבר, פורטים) USB מה זאת אומרת מנהת את התקשורת?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-