עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. האם יש לוח אם עליו ניתן להושיב שני מעבדי פנטיום 4 עם סוקט 478? אם כן, איפה מוצאים?

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  2. אהלן, אני מתחדש עם E4300, ואני מחפש לוח טוב להקפצות. אני מעדיף ג'יגה או אסוס. התקציב הוא עד 500 שקל. ואם זה משנה, לא מעניין אותי ה SLI, וחייב להיות לו Raid 0 ל SATA. אתם יכולים לתת לי כיוון? תודה.

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  3. מציאה או לא מציאה? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=1454 זה אפילו בא עם קירור

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by BumbleBee,

שלום 8) אני צריך להחליט לגבי זכרונות למערכת חדשה שאני בונה. מיועדים לאוברקלוק קל מה עדיף www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3271 או www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5851 או אולי עדיף משהו אחר בכלל? www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5822 (תזמונים איטיים יותר) מעדיף להוציא כמה שפחות $ תודה

• 5 תגובות
    • 928 צפיות
  5. שלום לכולם, אני מתכנן להתחדש במעבד ולוח, אשמח אם תוכלו לכוון אותי ללוחות עם מוניטין טוב (אני מעדיף ג'יגה או אסוס). אני מיעד אותו ל ( Pentium D 3.0Ghz (930 . אגב, איך ה930 באובר? תודה מראש

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. תודה מראש, ועוד שאלה: האם כרטיס מסך 7600GS יכול לשמש גם ככרטיס טלוויזיה?

• 9 תגובות
    • 821 צפיות
  7. אני מחפש לוח אם בתקציב 500 ש"ח ל-AMD 3800 ונתקלתי בהמלצה על הלוח הזה. האם יש בו כרטיס מסך מובנה ? אם כן, האם הוא מספק כדי לשחק במשחקים של היום (כמו WoW) בצורה חלקה על הגדרות נמוכות ?? תודה, ליאור.

• 1 תגובה
    • 481 צפיות
  8. Started by alia,

מעיון בדיונים קודמים בפורום,עולה כי הנושא די שנוי במחלוקת,והדעות חלוקות לכאן ולכאן. אבקש לשאול 3 שאלותיש בלוח 2 סטיקים לזכרון) 1-מה עדיף למשחקים 2-שימוש רגיל אך עם "ויסטה"(לא משחקים) 3-בכלל,מה בדיוק נותן dc

• 3 תגובות
    • 500 צפיות
  9. Started by Refaelo,

שלום לכולם ! תיכננתי לקנות לוח אם של asus דגם p5w dh deluxe אבל כאשר באתי לבצע את ההזמנה אמרו לי בחנות שהם לא ממליצים על הלוח אם הזה שהבקרים שלו ישנים , ושכדאי לי לקחת את הלוח ASUS Commando Intel P965 ההיתי מאד מעוניין לשמוע חוות דעת שלכם , המחשב מיועד למשחקים כבדים , עבודה ב-autocad וקצת סרטים . תודה רבה

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  10. Started by Aaron,

המחשב שלי: Asus P4P800 SE יש לי במחשב זכרון 512MB. רציתי לקנות עוד כרטיס זיכרון 1GB, כדי שיהיה לי סה"כ 1.5GB. רציתי לדעת איך אני יודע אם הכרטיס הזה מתאים למחשב שלי: http://www.memory4less.co.il/Product.asp?Pid=DD02610667ST&Cat2Cat1ID=23&Cat2ID=11&aff=Zap〈=he ואם זה אפשרי בכלל שיהיה כרטיס אחד של 512MB ועוד כרטיס של 1GB ושתי הכרטיסים שונים (אחד DDR2 והשני משהו אחר)?

• 11 תגובות
    • 945 צפיות
  11. יש לוח אם שתומך בתדר כזה?? כי ראיתי זכרונות של 2Gb OCZ 1000Mhz ב1560 ש"ח http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=3045

• 7 תגובות
    • 805 צפיות
  12. Started by Patience,

שלום , אני רוצה לדעת אחת ולתמיד מה ההבדל בין דואל לבין קור2 אחת ולתמיד ומה יותר טוב ולאמת את זה שחבר שלי אמר שבדואל הרגיל הליבות לא מתפקדות טוב ביחד כאילו אני "גשר" ביניהם ואילו בקור2 יש את הגשר והם (הליבות) עובדות טוב ביחד שלא ! כמו הדואל הרגיל אז בשורה התחתונה מה עדיף לקנות ולמה ? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  13. Started by noamborisov,

תגידו איזה הבדל מורגש יותר הבדל בין 800MHZ ל 900MHZ או בין CL5 ל CL4? כי יש פה שתי זכרונות שבערך באותו מחיר אחד 900MHZ ו CL5 זה- http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=3040 ואחד 800MHZ וCL4 זה- http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=3039 אז מה עדיף... לא אכפת לי מההפרש הקטן בינהם .. *איזה זכרון יהיה מהיר יותר בלי OC? **ואיזה יהיה טוב יותר לOC? וגם יש את זה http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=3038 שאני לא יודע מה מיוחד בו לעומת האחרים אבל תגידו אם הוא שווה משהו.. תודה

• 6 תגובות
    • 763 צפיות
  14. Started by guya2007,

היי, כנראה שאני אקנה מעבד של AMD אבל אני רואה שיש הרבה סוגים של תושבות, 939, 940,AM2 וכו'. מה ההבדלים ביניהם?? מה אתם יכולים להמליץ לי, הכי מתאים למחשב שאני יעבוד איתו בגרפיקה, המרות אינטרנט, משחקי מחשב אבל לא רציני.. חפיף.. אבל שיהיה חזק. אני מדבר עד סכום של 1200 ש''ח. תודה..

• 4 תגובות
    • 838 צפיות
  15. ככה חברים לוח האם שלי בסוקט 939 עם מעבד AMD 3200 אטלון עכשיו אני רוצה לשדרג למעבד כפול ליבה הבחור שמימנו אני קונה את כל מוצרי המיחשוב כבר שנים .טוען שאין מצב לשים בלוח אם הזה כאילו בתושבת 939 מעבד כפול ליבה ומה שלא ברור לי זה איך בפנדה כן נימכרים מעבדי AMD כפולי ליבה בתושבת 939 מי פה טועה ? לא הייתי רוצה להזמין מוצר ב1600 שקל ולגלות שבאמת הוא לא יכול לשבת על הלוח שלי אגב הלוח אם שלי הוא ASUS A8N SLI DELUX זה הקישור למעבד בפנדה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_75_1702&products_id=10487 בברכה יוסי ולנמסיס חוץ מהערה לגבי הכותרת שלא הייתה כל כך גרועה אתה יכול לתת לי תשובה ? אם לא אז ממש מיותרת התגובה שלך נכון אני לא מגיב פה הרבה אבל הכל זאת הזילזול…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by nir_o,

חשבתי על ה ASUS P5W DH DELUXE מתוכנן OC קטן (מעבד 6600 עם זכרונות 667 מקווה להגיע ל 3GH) חשוב שיתמוך ב QC (לשדרוג עתידי) אל תנסו לחסוך לי (נשרף המחשב אני מחליף על חשבון הביטוח) מה אתם ממליצים? תודה ניר

• 1 תגובה
    • 475 צפיות
  17. אז ככה הגיע הזמן לשדרג את המחשב.. ויש לי הרגשה שהמצב יותר בעיתי משחשבתי - כיום המערכת שלי היא כזו - AMD 1800+ EPOX 8RDA+ 512 DDR GEIL ATI READON 9600XT עכשיו אני מתחיל להבין שאם אשדרג לוח ומעבד אצטרך לשדרג גם זכרונות ואולי דברים נוספים ולכן אשמח לשמוע את המלצתכם.. חשוב לצין שהצרכים שלי הם קצת משחקים והרבה עבודה שותפת של אינטרנט והמון תוכנות שרצות ברקע ולכן חשוב לי מעבד מהיר ויציב. תקציב? עד ה1000 ככה ללוח ומעבד אפשר לחרוג מעט... המעבד בו אני מעונין הוא ?Athlon64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore?, מה אתם חושבים עליו? יעשה את העבודה במשחקים? מהיר? יש צורך אולי להשקיע עוד טיפה ולעבור ל3800? בכל מקרה זה בענין המעבד. לוח - חשוב לי לוח שתהיה בו תמיכה לכל ההתקנים החדשים [PCI-X SA…

• 8 תגובות
    • 769 צפיות
  18. אתם יכולים להסביר לי מה זה Fbs (אני יודע שזה [FRONT BUS SIDE ] אבל מזה קשור למעבד) ועוד שאלה למה CORE 2 DUO יותר טוב מDUAL CORE תודה

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by M-a-T-a-N,

GA-M59SLI-S4 ASUS P5W DH Deluxe רציתי לדעת מה ההבדל בניהם מה יותר טוב יתרונות וחסרונות האם לשניהם בSLI יש X8 מה יותר חזק יותר טוב איזה ביוס יותר טוב וכו'

• 9 תגובות
    • 900 צפיות
  20. אני מעוניין לקנות לוח אם ואני ממש ממש מתלבט כבר שבועיים אולי חושב על OC אבל בקטנה כי עוד לא יודע לעשות את זה ולא רוצה לשחק עם החלקים , חיפשתי וקראתי בכל מיני אתרים ולא הבנתי מי יותר טוב , אני סומך עליכם פה ואני אקנה מה שתגידו יותר טוב יש לי פנטיום 4 3G עם 2MB קאש כרטיס מסך CLUB-3D ATI RADEON X1950 PRO 512MB 256BIT מארז מפואר של ת'ירמלטיק עם הרבה מאווררים של COOLER MASTER שתי חתיכות זיכרון 1GB X 2 של DDR2 533 GIEL אני רק מתלבט בלוח , אני רק רוצה לוח שיהיה מהיר וחזק במשחקים כבדים מאוד , חודש הבא אני קונה E6600 ועוד שתי חתיכות זיכרון 1GB X 2 של GIEL אז איזה לוח יחרוש יותר טוב יש שתי לוחות אני רק אחת מהם לוקח סופית רק תעזרו לי לבחור את החזק מביניהם ותודה מראש Asus P5…

• 6 תגובות
    • 759 צפיות
  21. Started by דנדן,

מה קורה חברה? מה עדיף בין השניים? Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore או Pentium D 2.8Ghz, s775, 2x2MB, DualCore (915) ובמידה שהATHLON עדיף, עד כמה תוספת מחיר הוא שווה? (באופן כללי, לא לפי מחירי השוק) תודה

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  22. http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=11&l3=0&model=814&modelmenu=1 לא למשחקים, לא לגרפיקה, לא לוידאו. לשימוש רגוע מבחינת מאמצים אבל דורש אמינות גבוהה - שהיציאות והכניסות יעבדו טוב, שלא יהיו תקיעות ושהחומרה תתקתק. כן, יש לו ציפסט של P4M800 PRO - VIA. כן, הוא נמכר קומפלט כמחשב שלם ב 1200 ש"ח ב IVORY. אבל האם הוא גרוע ? יתקע לי ? תוכנות לא יעבדו ? ה USB יגמגם ? ה COM1 לא יעבוד ? הצורך - פיתוח תוכנה, לינוקס ואינטרנט

• 29 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by harfar,

שלום הייתי רוצה לקבל מידע על לוח האם GIGABYTE GA-965P-DS3. האם הוא נחשב לוח טוב, האם למישהו יש לינק לביקורת עליו, איך כרטיס הקול המובנה בו ועוד..... תודה

• 0 תגובות
    • 469 צפיות
  24. היי, אני מתלבט חזק בן שני המעבדים. כשאני מסתכל בזאפ על פרטי המעבדים, מבחינת FSB וכו' ה AMD עובר את ה INTEL אז איך בכול זאת כולם ממליצים על ה AMD האם זה הבדל משמעותי? מי יותר חזק? תודה..

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.