מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
שבת שלום, אני רוצה לשדרג את מערכת הפנטיום 3 המתיישנת שלי ואני לא צריך בינתיים יותר מלוח אם מעבד וזכרונות חדשים כמדומני..... המערכת שהרכבתי היא הבאה: 1 INTEL Pentium 4 - 3.0E Prescott - 1MB Cache, 800Mhz FSB - RETAI 1,394.64 ש"ח 1 256MB Samsung DDR PC3700/466 - Samsung Original 335.25 ש"ח 1 .ASUS P4C800-E Deluxe (875P) - ATX 1,282.89 ש"ח סך הכל לתשלום: 3,012.78 ש"ח סך הכל לתשלום במזומן שטרות: 2,922.40 ש"ח אני יודע אני יודע אתם בטח קופצים לגבי הזכרונות אז אני אתן לכם תשובה! 1. אין כל כך כסף כרגע ועדיף משהו מאשר כלום 2. הזכרונות האיכותיים היום עולים הון אז אפשר לסחוב ככה נניח שנה לא יקרה כלום ואז לקנות DDR2 איכותי 3. אני יכול להשקיע עוד 350 ש"ח…
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
היא תעבור לפיקו מטר ? האם בעתיד צפויים לנו מעבדים קרים לגמריייי ??? וכמו כן כאלה שצורכים פחות חשמל ..... I3 הפסיכי ........... http://www.techpowerup.com/img/09-07-21/31a.png מה לגבי כרטיסי מסך ? זה תקף גם ?
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
MSI P6N-SLI 775 7.1 1GLAN הוצע לי כחלק מהצעת מחיר הסתכלתי על הציפסט שלו באתר הבית וראיתי שיש שניים אפשריים 570I ו 680I דיברתי עם אייבורי ושאלתי איזה להם יש, ואמרו לי 650I מישהו יכול לומר לי מה זה אומר? ומה המאפיינים, יתרונות חסרונות וכו'.... תודה מראש אורן
-
- 0 תגובות
- 430 צפיות
-
-
-
ליבות עיבוד וליבה גראפית מובנית חסכונית מבית אינטל, ליבה גראפית מובנית מתקדמת נוספת מ-AMD, זכרונות HBM2 מהירים - וביצועים שאמורים להכניס את NVIDIA ללחץ לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
הזמנתי מעבד Sempron 64Bit AM2 3200 OEM. מישהו יודע אם מעבד כזה צריך קירור נפרד? תודה.
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
-
היי לכולם. להלן ידיעה על מספר מעבדי i5 וסלרון שדלפו לרשת. בסה"כ שום דבר מהפכני, פשוט מילוי של היצע מבחינת מחירים. https://www.gadgety.co.il/197381/intel-leaks-eight-cpus/
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אחת הסקירות הכי טובות שנתקלתי בהן אי פעם. מאד מעניין וסופר פרקטי לדעת את התוצרים שהוא גילה תוך כדי הסקירה. אל תפספסו ולצפות עד הסוף, היות והרבה מהמסקנות הן באמצע - תוך כדי הסרטון:
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש. אני מסתכל על לוחות אם וחשבתי לעצמי אם כדאי לקנות לוח אם של ג'יגה בייט M61PME-S2P בשביל מעבד amd II x2 245 2.9 ghz בעיקרון הסתכלתי על הטווח מחירים הוא הלוח הכי זול של ג'יגהבייט שמוצע בשוק השאלה מה זה אומר עליו, באייבורי שהייתי אצלהם נתנו לי הצעת מחיר אמרו לי שהוא לוח מומלצ ושהוא מאד טוב. בעיקרון חשבתי על הלוח 770-ud3 שלדעתי נראה טוב, השאלה מה ההבדלים ביניהם, ואם הS2P יכול לשרוד ולא יישרפ לי או משהו במאמצ ממושך, גם מפחיד אותי הקטע של התחממות המעבדים של איי אם די (למרות שהבנתי שאינטל לא כאלה שונים מהם בקטע של הטמפרטורות)
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את המעבד שלי, יש לי היום AMD ATHELON XP 1.5GHz אני רוצה לשדרג למעבד חזק יותר. הלוח אם שיש לי היום הוא GA7VAX-A. אני הייתי מעדיף לא לשדרג לוח אם בכלל אבל אני רואה שכבר לא מוכרים ATHELON XP.... השאלה איזה שילוב מומלץ של לוח+מעבד היום בתחום של 1000 שקל +- (אם אפשר רק מעבד אז לא יותר מ-600) אני מחפש לשדרג למעבד עם מהירות של 2.5GHz+- עריכה: שכחתי לציין שיש לי זכרונות DDR 3200 (אם אני לא טועה) וכרטיס מסך RADEON 9600XT ,AGP
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
איזה לוח אם עדיף: GIGABYTE GA-EP35-DS3 או GIGABYTE GA-EP35-DS4 -------------------------------------------------------------------- אם אני קונה מעבד Q6600 הוא יהיה Penryn כמו הQ9X00
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
איך זה שלIntel Core 2 Duo המהירות יותר נמוכה והמחיר יותר גבוה?? לדוגמה: Intel Core 2 Duo E4400 2.0Ghz Conroe OEM E4400T-----------693 Intel Pentium D 925 3.00GHz 4MB 800MHz Box--------503 לא כדאי כבר לקנות ביותר זול ויותר מהיר??
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
לפני פחות מחודש קניתי מחשב חדש עם מעבד Q9550 זה קצת מבאס שכל כך מהר יצא ה i5 עם ביצועים עדיפים במחיר דומה.. השאלה כמה?
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי לוח Abit NF7 V.2 וכניראה עידכנתי את הביוס עם גירסה לא מתאימה, ועכשיו המחשב לא מתאחל מה אני יכול לעשות??
-
- 14 תגובות
- 736 צפיות
-
-
כן כן, זה המחיר למעבד הזול ביותר בסדרה שתצא בתחילת נובמבר.
-
- 7 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום בדקתי ב-CPU-Z וראיתי שזה אומר שהזיכרונות שלי פועלים ב-333 ואני קניתי בכלל בתדר 667 אז אולי התוכנה משקרת? כי בדקתי ב-EVEREST ושם היה רשום שהם 667 תוכלו לעזור לי תודה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
האם אני חייב כרטיס מסך ? ואם חייב מה כדאי לעשות במידה ואיני מעונין לקנות כעת כרטיס מסך?
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
הדגם הנ"ל יוכל להגיע לי ל880MHZ? (בשביל להגיע בסוף ל440 בPSB של ה קונרו E6400 עם לוח של GB 965P S3)??? לא מצאתי שום ביקורות ברחבי הנט על הדגם הנ"ל ולא מצאתי שום איזכור באתר היצרן.
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
אחלה ביקורת ממצה ואיכותית. חבל שאין השוואה יחסית ללוחות אחרים. אגב, היכן ניתן למצוא אותו ב:"...לוח ה-EP45-DQ6 נמכר בארץ במחיר של כ-1,000 ש"ח." ??? ??? המון תודה לביקורת האיכותית ששפכה יותר אור על ערכת השבבים הנהדרת הזאת.
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
יש לי חבר שאני והוא מרכיבים מחשב אני ממש לא מבין בOC אז אני לא יודע מה רמת הסיכון שלו ואם זה בכלל שווה לי לעשות את זה למעבד שלי אני ממש רוצה מחשב וזה מה שתוקע אותי. השמח לעזרה
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אמרו לי שכשמרכיבים מעבד AMD צריך למרוח משחה תרמית. מה זה אומר, והאם כל החנויות אמורות לדעת לעשות את זה.....? :
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם עבדו עלי כשרכשתי DDR או שזה השם המלא של הזיכרון? ואני יוצא כאן חומוס ???
-
- 2 תגובות
- 502 צפיות
-
-
אני בזמן האחרון לומד כל מה שאפשר על מפרטי המחשב אבל אני לא ממש מבין את המפרטים הטכניים עכשיו אז רציתי לשאול, זה הלוח אם: http://www.systec.co.il/106782/%D7%9C%D7%95%D7%97-%D7%90%D7%9D-Intel-X58SO-Smackover האם אפשר לשים עליו יותר מכרטיס מסך 1? בקטע של הסלוטים אני מבין אבל הסוקטים לא הבנתי ממש מזה? אם אפשר הסבר כללי בקצרה או איזשהוא מדריך שיתן לי ידע כללי לפני שאני קונה משהו להבין גם את המפרט הטכני, זה יהיה ממש סבבה. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-