מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
מה הדעות לגבי קנית i7? האם מומלץ? אם כן, לאילו שימושים? אם לא, מדוע לא ומה החלופה הכדאית? כנל לגבי מעבדי הQuad Core.
-
- 7 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב ישן, המפרט הוא- לוח אם: GA-8I945GZME-RH מעבד: pentium 4 cpu 3.06ghz +ן GB זיכרון הוא עובד באטיות נוראית ורציתי לדעת האם להחליף זיכרון ל-2 ג'יגה אמור לעזור בצורה משמעותית. (היה נראה לי באתר יצרן שזה מה שהלוח יכול להכיל.) המחשב פתוח כל היום עם התוכנות של adobe cs ואם כבר, אז אם מישהו יכול לומר לי איזה זיכרון מתאים ללוח הזה, כיוון שלא הצלחתי להבין בדיוק איזה סוג אודה לכל המגיב
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם k8N neo4 של MSI ועליו שני זיכרונות של 512MB ddr 400MHZ CL3 של Kingstone הזכרונות הם double side (יש צ'יפים על שני צידי הזיכרונות) בחוברת של לוח האם מצוין שאם נמצאים על הלוח אם 4 זיכרונות double side מהירות הזיכרונות תרד ל 333MHZ האם שידרוג ל2G זיכרון ע"י הוספה של 2 זיכרונות זהים לזכרונות הקיימים כדאי מבחינת ביצועי המחשב ??? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 468 צפיות
-
-
שלום לכולם אני בהתלבטות בין די קשה בין לוחות אם... אני קונה מחשב לצפיה בHD, פוטושופ ועריכת וידאו, בלי OC ובלי משחקים. המעבד יהיה Q9300 (אלא אם ה 9450 ירד במחיר משמעותית בימים הקרובים) אני רוצה לוח אם שיסחוב כמה שיותר זמן, כי לא סביר שאני אקנה מחשב חדש ב4-5 שנים הקרובות. האם שווה להשקיע בלוח שיתמוך גם בDDR3, בנוסף ל2? כיום ידוע שה3 לא כדאיים אבל אני מניח שזה ישתנה בשלב כלשהו. השאלה היא האם כשזה ישתנה הלוחות שזמינים כיום יספקו באמת מענה, מאחר והם תומכים רק ב 4GB ומהירות עד 1333. בשביל לחדד את השאלה יש 2 לוחות P35 שאני מכיר שתומכים גם בDDR3. Asus P5K-c .1 http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=534&l4=0&model=1694&modelmenu=1 2. Gigabyte EP35C-D…
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אוקיי אז יש לי: AMD Athlon TB 1.4 Gigayte 7DXR 256 DDR mb הלוח הזה תומך בעקרון עד במעבד עד 2600 אבל רק עם FSB של 266. האם מעבד חדש יותר בכלל יבוא לידי ביטוי בפוטנציאל מלא במערכת הנוכחית?
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
מצטער על השאלה העצלנית הזאת, הייתי בודק אבל הכל מפורק כרגע לכמה מודים שאני עושה כדי להמשיך אני צריך לדעת אם מספיק רק להוציא את הג'מפר, לחכות כמה שניות ולהחזיר בלי לשים אותו על פינים 2-3? מישהו יכול לבדוק לי אולי אם זה מאפס לו? תזכרו, רק להוציא ולהכניס, לא להוציא להעביר ולהחזיר תודה רבה 8)
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כדי להגיע במעבד E6300 עם זיכרונות 677MHZ לבאס של 333MHZ איזה לוח עדיף 945P של MSI או 945G של גיגהבייט? אני לא הולך לשנות מתחים.. יש איזשהו סכנה למעבד או לזיכרון בגלל שהלוח אם הוא 945 ולא 965 (בבאס 333MHZ בלוחות המסוימות שאמרתי..)
-
- 28 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום קניתי לוח אם GA 7VRXP ושמעתי שיש לו בעיות אם הRADEON 8500 אבל אם עושים שידרוג לביוס הכל מסתדר! עכשיו השאלה שלי פה זה העידכון של הביוס ורציתי לדעת ב100% שאני עושה את זה כמו שצריך! מה שצריך לעשות זה: 1.להוריד את 7vrxp_f6e.zip 2.לפתוח אותו על ההרד דיסק(זה משנה אם אני מפעיל את העידכון מהH.D או מהתקליטון?). 3.לגשת לDOS (דרך תקליטון איתחול 98) 4.להפעיל את הקובץ EXE 5.המחשב יכבה את עצמו לבד ולהפעיל מחדש ככה עושים? תודה (קניתי מחשב חדש ואני מפחד לדפוק את הלוח).
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני חייב מחשב חדש. זאת עובדה. אבל אני ממש רוצה לחכות ללחות החדשים של nforce 2 או KT 400 השאלה היא מתי זה יוצא? האם כדאי לחכות?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני שוקל שדרוג של הזכרונות. כרגע יש לי 2 סטיקים של מושקין, כל אחד 256 PC-3200 400MHz. הלוח שלי הוא: http://www.epox.com.tw/eng/products_content.php?ps=276 מהם הזכרונות הכי טובים שמתאימים למחשב שלי (הייעוד של המחשב הוא משחקים) שאפשר לקנות ב-800 ש"ח? ועוד שאלה, האם ההבדלים בין DDR ל-DDR2 משמעותיים מספיק בשביל לשקול לבטל את השדרוג ופשוט לחכות לשדרוג כולל של הלוח, המעבד והזיכרון? תודה. נ.ב. אם תוכלו להמליץ על זכרונות מהאתר של פנד'ס (www.pandas.co.il) זה יהיה מצויין.
-
- 13 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אני מתכוון לבצע OC אבל לא בצורה מטורפת , אני מצרף לכם את הלינק על הלוח + הסבר על הOC שניתן לבצע אליו. יש יותר טובים ? מה ההמלצות שלכם ? http://www.msi.com.tw/html/e_service/techexpress/tech_column/6728/page3.htm 10X
-
- 9 תגובות
- 750 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6033 G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 2048MB 5-5-5-15 ב1400 שקל כדי לי לקנות את זה?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי לוח Abit NF7 עם זיכרון GEIL בנפח 512MB , הלוח עצמו תומך DDR, היום שמעתי כי אני צריך גם שהזכרונות יתמכו ב-DUAL DDR כדי שיעבדו באמת בקצב שעות כפול. זה נכון? נאמר לי כי רק הזכרונות שקונים כחבילה אחת, כ-2 סטיקים באריזה אחת, הם המיוחדים לעבוד ב-DUAL DDR וכי זכרונות רגילים לא יעבדו לי ב-DUAL DDR, ז"א שאם אקנה עוד סטיק של GEIL בנפח 512MB, הוא לא יעבוד כ-DUAL עם הסטיק הקיים. זה נכון?
-
- 7 תגובות
- 530 צפיות
-
-
כדי לקנות 8 GB? האם VISTA תומכת בזה בכלל? אני שמעתי שכן, אני לא יודע אם זה נכון או לא נכון. גם אם זה נכון זה קשור ללוח לא? יש לי VISTA ואני שוקל לעבור ל8 גי'גה... עכשיו אני עם 1 GB ולא הכל עובד חלק.... העבודה היומיומית תשתפר? הכל יפעל יותר מהר בצורה משמעותית? איזה יתרונות יש לזה? תודה מראש. מחכה בקוצר רוח. .swg
-
- 29 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מחשב 4 ליבות עם 2 זיכרון ראם כדיי להרחיב לעוד 2 (4) הביצויים אישתנו משמעותית ?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כדיי לקנות מ IVORY מעבד 6400?אצלהם זה בלי מע"מ? שווה לקנות אצלהם?
-
- 1 תגובה
- 986 צפיות
-
-
איך מגיעים לאופצייה של DRAM Clock בלוח EPoX 8kda3j? משום מה יש לי רק אופצייה של DRAM Configure אבל אין שם DRAM Clock...
-
- 3 תגובות
- 459 צפיות
-
-
היי, יש לי בעבודה כלי שרץ ברמת הדרייבר ובודק ביצועים של דיסקים מהירים מבחינת MAX KIOPS. עד היום רץ על מערכת אינטל z390 i9-9900K, לצורך שדרוג ל PCIe 4.0 עברנו כעת ל Ryzen 9 3900X עם X570 של Gigabyte Aorus זה ( 12 ליבות, 24 threads) והיתה ירידה משמעותית בביצועים. חשבתי שזה הזכרונות DDR 2.3GHZ והחלפנו ל 3.6GHZ, זה אומנם שיפר את הביצועים אבל עדין רחוק 15% בערך מהאינטל הישן. מדובר באפליקציה ברמת הקרנל שכותבת וקוראת הרבה מהזיכרון ועובדת על מספר ליבות. יש למישהו רעיון מה קורה פה? לפני שתשאלו: Latest BIOS updated, Windows 10 (1909) updated בביוס, זיכרון ב 3600, 1T. ובדוק דרך CPU-Z. כל רעיון יתקבל בברכה. הציפיה היתה …
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אינטל ב-Computex 2019: הנה הם מעבדי דור 10 הננומטר שיושקו כבר הקיץ למחשבים הניידים קלי המשקל - הכירו את Ice Lake לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
מפתחת השבבים האמריקאית וחברת Cray יבנו יחד את מחשב העל הראשון בעידן ה-Exa עבור מחלקת האנרגיה של ממשלת ארצות הברית לכתבה
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
- 1 follower
-
-
מה באמת הולך להיות ב22 ליולי יהיה כל כך חיסכון משמעותי במחירים של המעבדים האם רק המחיר של המעבדים ירד בכמה המחיר בכלל ירד ? (הערכה גסה תיהיה נחמד) מאיפה השמועה הזאת שב22 ירדו המחירים ראיתי לא מזמן שירדו המחירים של AMD אבל בחנויות בארץ לא שמתי לב לשום שינוי אז מה זה יעזור לי אם המחירים ירדו בחול ב22 ליולי מה עם הארץ.. מתי ירד מי איך ולמה.. :-) יש מושג איזה מעבד יהיה הכי משתלם לקנות... שמעתי פה שאמרו E6750 היש חיה כזאת? אשמח לכל פרט שאפשר... תודה לכולם :bash: :jump: סתם עוד שאלה לא קשורה יש לי מעבד prescot אני לא זוכר איךזה אין לי זמן להתקין everest אני בדיוק הולך התווכחתי עם אח שלי אם prescot הם דיול קור או דיו קור או מה שזה לא יהיה קיצר הם כפ…
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
רכשתי הרד דיסק 160 SATA ואין לי חיבור SATA על הלוח אם הבנתי שאני צריך לקנות כרטיס שיתאם בניהם האם אחרי שאני ירכוש את הכרטיס ויחבר את האר דיסק הוא יעבוד כמו שצריך במידה ושניהם תקינים והלוח אם תואם או שצריך להגדיר לאחר מכן עוד כמה דברים ויש עוד גורמים שצריל לסדר??????????????
-
- 8 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות אולטרבוק שישמש בין היתר לעבודות Photoshop ו-illustrator קלות עד בינוניות. רוב המחשבים בקטגוריה מגיעים עם 8GB זיכרון ומצויידים גם בSSD בתקן NVME מהיר. כידוע כאשר אין מספיק זכרון, התוכנות פונות לSSD. האם כונן מהיר שכזה מפצה על המחסור בזכרון במידה כלשהי כאשר אצטרך לעבוד על קבצים כבדים יחסית? כמו כן, האם יש טעם להתעקש על זכרון DDR4 ולא LPDDR3? תודה ויום מצוין
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 445 צפיות
-
-
שלום, אני מתעניין ברכישת כונן SSD של חברת סמסונג בנפח 500 ג׳יגה. ראיתי שבארץ משווקים את הכונן הנ״ל תחת המודל MZ-V8V500BW ואילו באמזון (לדוגמה), הוא משווק תחת המודל MZ-V8V500B/AM. מישהו יודע להגיד לי מה ההבדל ביניהם? אני רגע לפני רכישה ומתלבט בגלל ההבדל בין המודלים. בתודה מראש לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-