עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום, אני בוחן עכשיו כל מיני מעבדים ובעודי בא לראות מה יש לAMD להציע בקטגורית המחירים של i5 3470 אני רואה את הFX8150. העניין הוא שרשום שזה בתושבת AM3+. האם יש טעם בכלל לבחון את הכדאיות שלו מול אינטל או שלבטל מלכתחילה ואם AMD אז רקam10-5800k שהוא החזק ביותר מתושבת FM2? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. והאם אני יכול לשנות אותה כדי לקבל ביצועים יותר טובים?

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  3. שלום! אני אמור לקבל מחר לוח אם חדש לP3 שלי לאחר שהישן נדפק, ולא נותרה ברירה אלא להחליף אותו. לדעתי לא אמורה להיות לי בעיה להחליף לבד, אבל בכל מקרה רציתי לשאול אם יכולות להיות איזה שהן בעיות בהתקנה של הלוח, כמו הביוס או משהו בסגנון... תודה רבה! אילון.

• 6 תגובות
    • 553 צפיות
  4. Started by SkeletonBoy,

שלום אנשים... אני מתכנן לקנות ביום ראשון מחשב חדש למשחקים כבדים וסרטים. המעבד שהחלטתי ללכת עליו הוא ה-AMD 720BE בגלל הביצועים שהוא מציג במשחקים והעובדה שהוא יחסית משתלם. הבעיה היא שאין לי מושג על איזה לוח אם ללכת... אני רוצה שיהיו לי יכולות OC טובות (לא משהו אקסטרים) והבנתי שה-ACC עוזר בקטע הזה (וגם בפתיחת הליבה הרביעית)... חשבתי ללכת על ה-Gigabyte GA-MA790X-UD4... איך הוא? יש לוח עדיף עד 650 ש"ח? בנוסף, אני רוצה לקחת כקירור למעבד את ה-OCZ Vendetta 2. יש הערות או המלצות על הקירור? אני קונה את המחשב מ-TMSFOX אז חשוב שהרכיבים יהיו משם. תודה אנשים...

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by haimon_v,

שאלה קטנה מה המשמעות של הטכנולוגיה הזאת ואיך היא באה לידי ביטוי? האם בזכרונות צריכה להיות תמיכה לזה או שמספיק (כמו שאמרו לי באיזה חנות) לקנות שני סטיקים מאותו סוג, חברה ונפח?

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  6. שלום לכולם אני לא מצליח להבין מCPUZ איך הזכרונות שלי עובדים. בהתחלה הם היו מוגדרים בביוס על 1300 (מכפלה על 6) והעלתי אותם חזרה ל1600. בשום תוכנת ניטור לא רשום באיזה תדר הם עובדים עכשיו. כמו כן, כשהוינדוס עולה המד שימוש זכרון (ניתן לראות בתמונה הראשונה) כבר נמצא על 25% למרות שכלום לא רץ ברקע, אמור להיות ככה? אשמח אם תעזרו לי להבין את תמונת המצב. (המעבד על OC ל3.8, לא יודע אם יש קשר). תודה [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 3.2k צפיות
  7. Started by felad,

היי סליחה על הבורות :-) יש לי מחשב שקניתי לפני כמה שנים אני זוכר שאמרו לי שהוא תומך גם ב USB 3.0 אבל לא בטוח שזה נכון, איך אני יכול לדעת ? לוח האם שלי הוא : http://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-H55M-UD2H-rev-13#ov התקנתי גם Speccy ( מצורפת תמונה ) אבל עדיין לא הבנתי מה יש לי.

8. Started by Ic3 CuB3,

שלום לכולם , חג שמח ושנה טובה !! אני זקוק לסט זכרונות בתקציב של 600-700 ש"ח. כמה שיותר מהירים וכמה שיותר זולים. 1 ג'יגה בדואל צ'אנל. יש המלצות ??

• 14 תגובות
    • 864 צפיות
  9. Started by computer_freak,

בתוכנה cpuz היה רשום שמהירות הבסיס שלי 400 מגהרץ ומהירות ה פרונט 100 מגהרץ אז לאן הולכים עוד 300 מגהרץ?

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  10. Started by MONO,

אני מעוניין לקנות אחד משני הזכרונות הבאים. מי לדעתכם טוב יותר ל-OC ובכלל מבלי להתייחס כרגע למחירם? G.Skill 1GB Kit DDR2 PC5400 667MHZ 4-4-4-12 F2-5400PHU2-1GBLA או Mushkin 1GB 512MBx2 High Performance HP2-5300 DDR2-667 Model 996520

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. איזו אופציה בביוס של ה 965p-DS3 גורמת להורדת המהירות של המעבד אוטומטית? ומהי הטכנולוגיה של אינטל וירטואליזישן?

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. יש לי 1500 שקל להשקיע במעבד חדש ובלוח אם חדש... השאלה עכשיו אם לקנות לוח אם טוב ומעבד מצוין ל-OC + קירור קטלני או לקנות מעבד טוב (משהו בסגנון E6600) ו-MB בינוני, הבעיה שאני רוצה CF בלוח אם לעתיד... עזרה מה לעשות ???

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  13. Started by uncommon,

האם מצדיק 900 ש"ח הפרש (ולא שכחנו תוספת לזיכרונות ולוח תואמים). האם העלות-תועלת - באמת יושבת על ה-6300?

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  14. Started by CRYSMAN,

שלום יש לי במחשב 2 ג'יגה זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5 אני רוצה להוסיף עוד 2 ג'יגה אבל אני לא מוצא את הדגם הזה.. ואני רוצה המלצה לזכורונות לא יקרים.. תודה !

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  15. שלום , אני קונה מחשב וכבר מספר פעמים אומרים לי לקחת את ה 3470 ולא את ה3570 (למרות שזה בסך הכל 100ש"ח הבדל). מה ההבדל? אני אשמח ללינק עם מידע על ה 3570 כי לא מצאתי כלום (אני לא מתכוון לעשות OC , אז ה 3570K לא בתמונה) תודה

16. חברים שלום. רציתי לברר משהו. רציתי לדעת שבעת שאני מרכיב מחשב האם ישנה חשיבות מירבית של תאימות מבחינת FSB של לוח האם והמעבד. האם המהירויות צריכות להיות זהות לחלוטין או שאפשרי שיהיו שונות. - שהמעבד יהיה יותר גבוה או לולח האם. וגם אשמח לדעת מה משתנה אם הם לא תואמות. תודה רבה מראש לכל העוזרים.

• 12 תגובות
    • 900 צפיות
  17. Started by gilloze,

שלום יש לי מחשב ליפני 5 או שש שנים אז ככה אני יצלם את הפריטים שלו כי אין לי כוח ליכתוב זיכרון:http://img151.imageshack.us/img151/3329/memkp2.jpg מעבד:http://img88.imageshack.us/img88/1567/pantiumqi7.jpg לוח אם:http://img241.imageshack.us/img241/3535/boardca8.jpg האתר של הלוח אם שלא יהיה לכם קשה לחפש זה זה בידיוק: דרך אגב לוח של msi http://www.msi.com.tw/program/support/download/dld/spt_dld_detail.php?UID=44&kind=1 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- אז ככה אני מנסה לעשות oc למעבד לא הולך לי אין לי תאפשרות הזאת בביוס אז ככה חשבתי לעשות oc עם clock gen אני לא כל כך יודע איך , אז ראית…

• 3 תגובות
    • 498 צפיות
  18. Started by cohvi,

מה משמעות המילה BOX במעבדים? אני מנחש שזה לא כמו windows retail בניגוד ל- windows oem.

• 6 תגובות
    • 834 צפיות
  19. Started by st379,

אני מעוניין לקנות 4gb ram ללוח אם ep35-ds3l הבעיה שהמחירים מאד גבוהים האם מישהו יודע אם יש מקום מחו"ל או בארץ שהמחירים זולים? אין לי בעיה לקנות מחו"ל. תקציב : מינימלי. ומשם אני אעשה את ההחלטה אם לקנות או לא.

• 14 תגובות
    • 3.1k צפיות
  20. Started by 1nstall,

הכותרת אומרת הכל!

• 8 תגובות
    • 633 צפיות
  21. Started by איתמר,

יש לי שאלה הבנתי שב g33 יש כרטיס מסך מובנה אבל אם אני מחבר לזה כרטיס מסך הכרטיס מסך מובנה מתבטל האם זה נכון? שאלה שניה קצת תלויה בתשובה לשאלה הראשונה כי אם התשובה זה כן אז אני לא יודע אם להזמין G33 ואני יקבל את המחשב ביום שני או שאני יזמין לוח אם של P35 אבל אני יקבל את המחשב ביום ראשון שבוע הבא?

• 2 תגובות
    • 476 צפיות
  22. מצטער עם זה בפורום הלא נכון במידה ואכן זה המקרה אשמח עם אחד המנהלים יעביר אותו לפורום המותאם לו. (וסליחה) עשיתי חיפוש נירחב בפורום ולא מצאתי תשובה לשאלה שלי. התקנתי כיום וידנוס 7. 64 ביט על מחשב נייד מדגם :dell inspiron 6400 שהוא בעל 4 ג'יגה של זיכרון. עכשיו אני מודע לעבודה שבישביל להשתמש במלוא הזיכרון צריך לעבוד בגירסת 64 ביט של מערכות הפעלה ולא של 32. אז לכן התקנתי את ה64 ביט בישביל לנצל את מלוא הזיכרון. אך ברגע שאני בודק אני רואה בהגדרות של המחשב הוא כותב לי: installed memory (ram) : 4.00 gb (3.24 gb usable) ורציתי לדעת מדוע הוא מציין את זה ואיך אפשר להתגבר על זה? האם זה קשור לדרך שבו המעבד שלי בנוי? יכול להיות שהוא בנוי ב32 ביט ואינו תומך במערכות של 64? שוב מבקש ס…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by tamiravigan,

זה הלוח: http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=G1ixnvUxN70FJLbR יהיה אפשר לבצע בו OC? תהיה הגבלה מסויימת? אני קונה זכרונות 1333MHZ. במקרה שכן אפשר לעשות OC תהיה איזושהי בעיה? כי לפי מה שהבנתי בלוחות H67 אפשר להמהיר רק את הליבה הגראפית(שאין לי שום כוונה להשתמש בה אלא אם כן יש תקלה בכרטיס מסך). תודה שמתי לב שיש בו חיבור IDE(שדי מתחיל להיכחד). יש לי צורב והארד דיסק כרגע שמחוברים בחיבור זה. המעבד שתיכננתי לקנות הוא I5 2400. אני מודע לזה שאי אפשר להגיע לOC רציני איתו. אז מה עדיף? להעיף את הIDE ולעבור לצורב וHDD בחיבור SATA או שלהישאר עם הIDE ולקנות את ה2500K(בתנאי שהלוח כן תומך OC כמו סדרת P).

• 22 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. Started by RAPTOR22il,

שלום לכולכם, להלן המפרט שלי: לוח אם : Asus Rampage Formula מעבד: Q9450 זיכרון: Corsair DHX6400 4GB כרטיס מסך: HD4870 ספק כוח: Antec Quattro 1000W הבעיה שלי היא ככה, אני פשוט לא מקבל את הפונקציה של CPU LEVEL UP, כל השאר נמצאים בAI SUITE ורק הCPU LEVEL UP נעדר.. יש למישהו פיתרון???

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  25. Started by Barel1,

אז ככה, אני חושב שהמעבד שלי מתחמם יותר מדי, אני לא יודע אם זה אמור להיות ככה. בעיקרון בזמן מנוחה (IDLE) - המטפ' מגיעה ל 44 - 45 עדכון : ניקיתי קצת, הטפ' ירדה ל 40 - 41 בזמן מאמץ הטמפ' מגיעה ל 79 - 80 אז השאלה שלי האם זה אמור להיות ככה?, אני אמור לדאוג לגבי זה (החלפת משחה טרמית או אולי החלפת קירור למעבד?) ועוד שאלה, אני חושב שחום המעבד משפיע על חום המחשב בכללי, מכיוון שהמחשב ממש מתחמם בצד הלוח ממש אפשר להרגיש את זה על המארז. אכן קיימת סירקולציית אויר במארז והכבלים מסודרים. תודה!

• 0 תגובות
    • 727 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.