עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. E4300 SUNBEAM TUNIQ TOWER 965P DS3 Leadtek 8800GTS 640MB 2GB (1X1) G.Skill 800mhz CL4 WD 250GB SATA2 ASUS BLT Liberty 400W Glacialtech 20MM האם במפרט (המתוכנן OC) הזה, המעבד מתאים? האם המעבד יגביל את הכרטיס מסך (יהיה צוואר בקבוק)? האם אני יקבל איתו ביצועים טובים? כנ"ל ביצועי OC טובים כמו של המעבדים היותר חזקים בשוק? (נאלצתי לבחור אותו מתוך שיקולי תקציב ו-OC, האם שקלתי נכון אם אני מתכנן OC? או שבכלל כדאי מעבד AMD-באותו תקציב?) תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 599 צפיות
  2. Started by jclarkk,

אז ככה, כבר כמה ימים שאני עם קירור מים על המעבד והכרטיס מסך שלי, בעוד שאני מרוצה מאוד מהטמפ' של הכרטיס מסך אני מאוד מאוכזב מהיכולות של המעבד שלי. כשהחלטתי ללכת על הכיוון של קירור מים היה לי יעד מאוד ברור של OC יציב על 4.2 עם טמפ' מתחת ל70 מעלות מה שנחשב יחסית קל לחלקים שלקחתי בשביל הקירור מים, רוב מוחלט של אנשים שיש להם את אותם חלקים מגיעים בקלות ל4+ עם מתח באיזור ה1.25 ואפילו פחות (אני מדבר ספיציפית על 920). מאז ומעולם ידעתי שהמעבד שלי לא היה מהמוצלחים בBatch ומגיע בקלות למתח גבוה כאשר מנסים להגיע לאיזור ה4+ (אני כרגע בדיוק על 4.0 עם מתח של 1.325), היה ברשותי את הH50 והMugen II (לאחר שהיה לי דליפה מהH50) ואיתם הייתי מגיע לטמפ' של כמעט 85 מעלות עם HT ב4.0 (לא הייתי משאיר …

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by MooShoo,

מישהו יכול להסביר מה ההבדלים בין הלוח הזה GIGABYTE EP43-UD3L לבין GIGABYTE EP45-UD3L למעט התשובה הברורה מאליה שמדובר ב-P43 לעומת P45. הסתכלתי באתר של אינטל ולמעט ה-Storage Technology לא ראיתי הבדל. מישהו יוכל להסביר מתי עדיף כל אחד מהלוחות? תודה.

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  4. Started by ovadiasha,

יש לי על הלוח 2 זכרונות של 256MB. האם חייב להוסיף שניים של 1GBאו אפשר 1 של 2GB. יש 4 חריצי זכרון בלוח.

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  5. Started by bad-sector,

יש אופציה לכרטיס תוספת ללוחות אפוקס שמוסיף יציאה אופטית ללוח http://web.epox.com/html/motherboard.asp?product=EP-SPDIF〈=1 אני מעוניין לרכוש את זה, יש למישהו מושג איפה ניתן?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by yniq,

הי הלך לי לאיבוד עמוד שמשווה בין המון סוגי chipsets של AND ואינטל. ראיתי את זה לפני יומיים בערך ואני כבר שעות לאמצליח למצוא את זה. זה היה משהו בסגנון: http://www.tomshardware.com/cpu/20041220/index.html אבל ל chipsets (לא מעבדים). זה כנראה באתר של tomshardware או anandtech. אם אתם יודעים על מה אני מדבר, או אם יש לכם קישור לעמוד שמסביר את ההבדים בין chipsets מודרניים אני אשמח. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  7. לאבורקלוק, ושיתן ביצועים טובים כמובן. חובה שיתמוך SLI ויתמוך בזכרונות DDR2 1066. עדיף מבית אביט או אסוס (פשוט יש לי נסיון טוב עם שניהם). תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  8. אני מוענין לדעת איזה מעבד עדיף p-4 2.8 800 mhz ht או amd 3.0 ועל איזה לוח את ממליצים בשביל משחקים

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by sasha_iq,

מבקש המלצה ללוח , זיכרון 512 ומארז למעבד 2.4с . לא מיועד להרצה.

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  10. שלום! ברשותי לוח אם של חברת ASUS מדגם P5QL בן בערך 4 שנים. יש לו יציאת PCIe 2.0 x16 אחת בלבד ואליה מחובר בד"כ כרטיס מסך של NVIDIA מדגם 450 GTS 1GB. עכשיו ממש אחרי צאת הצום, אני מדליק את המחשב ולא מופיעה שום תמונה (אפילו לא מסך הביוס - כלומר אני לא יכול להפיל מצב בטוח), מסך שחור, אבל באוזניות אני יכול לשמוע את הווינדוס 7 נדלק. ניסיתי לחבר כרטיס מסך אחר עם אותה יציאה אבל קיבלתי את אותה תוצאה. איך אני יכול לדעת אם היציאה מתה (ומה הסבירות שדבר כזה יקרה)? ונניח שהיציאה מתה, יש איזשהו מעבדה בארץ שעושה החלפות? כי אני ממש לא מתכוון להחליף מערכת שלמה בזמן הקרוב. תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  11. Started by amirn,

אני מחפש לוח אמין, קריר, כולל אפשרות ל OC בסיסי שתומך ב-E8400 שלושה סלוטים PCI לא חובה CF לפחות 6 USB. FIREWIRE לא חובה עדיף עם DOLBY DIGITAL LIVE או DTS CONNECT מספיק HEADERS ושליטה על מאווררים חשבתי על GA-EP35-DS3R עד שקראתי על בעיות איתו עם E8400, בייחוד בעיות של יציאת ממצב שינה S3 תודה

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  12. Started by EagleX2,

היי רציתי לדעת על איזה לוח אם של אפוקס אתם ממליצים לי p4 2.4 ht 800 שיתאים גם לזכרונות ddr 512 3700 או 4000

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  13. Started by סער_שי,

כרגע קיבלתי הודעה ממנהל המכירות, שממנו ביקשתי לברר אם המעבד יהיה סטפינג B2. הוא טוען שכן (מדובר במעבד E6400), אבל שאינטל חסמו את אופציית האוברקלוקינג. אני מניח שהוא מתכוון לכך שהמכפלה נעולה. נכון? (לפני שאני נכנס לפאניקה).

• 5 תגובות
    • 560 צפיות
  14. קניתי מחשב חדש לפני איזה שלושה ימים והכול עובד סבבה טיל מריץ משחקים על גבוה כמו שצריך ושציפיתי אבל עכשיו אחרי שעברו יומיים שלוש (יש לי ויסטה) אז רשום אתם יודעים בצד את כמות הזיכרון שהמחשב צורך ורשום 85 אחוז וזה לא הגיוני בכלל יענו המחשב לא עושה כלום כלומר במנוחה והוא צורך 85 אחוז והסתכלתי במנהל משימות שום דבר כבד או משהו בסגנון פתוח שמה ומה שמוזר ביום הראשון של המחשב כמות צריכת הזיכרון הייתה גג 40 אחוז בפעולה, אז לשאלתי יש בעייה עם הזיכרון או שיש בעייה עם החיישנים שמראים את הנצילות!? וכמות הזיכרון היא 2GB ויש לי עוד שאלה יש לי 1.5GB נוסף אבל בתדר 667 ומה שמחובר למחשב הוא 800 אז אתם ממליצים לי לחבר גם אותם ? זה ישפר או יזיק? ואם אני ירגיש את זה במשחקים או שעדיף לחסוך כסף ו…

• 3 תגובות
    • 496 צפיות
  15. איזה טמטום. פיצ'ר בסיסי שהיה קיים בכל לוח ב20 השנה האחרונות.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by s_venom,

יש לי לוח אם MSI K8N Neo4 Platinum והמאורר נשרף, ניסיתי לזהות את שם המאורר כדי לקנות אותו אבל אני לא מוצא ואני לא יודע איזה מאורר אחר מתאים ללוח אם הזה (בלי שהוא יגע בכרטיס מסך) תודה לכול העוזרים

• 18 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. Started by --- The King ---,

אהלן, האם זה משנה אם אני רוכש "קיט" של שני זכרונות שמגיעים ביחד, או שאני רוכש זכרון בודד בשתי יחידות נפרדות? לצורך העניין: אם אקנה שניים כאלה: http://www.kingston.com/datasheets/HX424C12SB_8.pdf או אחד כזה: http://www.kingston.com/dataSheets/HX424C12SB2K2_16.pdf האם בשני המקרים הזכרונות יעבדו בdual channel, או שמומלץ יותר לקנות חבילה של 2? תודה רבה לעוזרים

18. MS-6117 ATX LX6 Mainboard ??? לפנטיום 2 מישהו יודע?

• 5 תגובות
    • 512 צפיות
  19. Started by E-Bear,

אני הולך לקנות פנטיום 4 3.4 MHZ ורציתי לדעת מה הסטפינג הכי מומלץ לOC מוצלח? תודה.

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  20. Started by lharpaz,

שלום, פרסמתם פה בעבר בפורום שמעבדי core 2 duo יגיעו לניידים במהלך אוגוסט. רציתי לדעת האם יש כבר פרטים נוספים לגבי הגעתם הצפויה של המעבדים, ומתי אפשר לצפות למצוא אותם בארץ (דחיתי קניית נייד בכמה חודשים כי חכיתי למעבדים האלה...). תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  21. Started by Hellgirl,

יש ברשותי תקציב של 600 שקלים ואני מעוניין לקנות מעבד חדש שיריץ ויסטה טוב אני יודע שהתקציב לא מי יודע מה בבקשה עזרה... סוקט 775 עד עכשיו חדשבתי ללכת על המעבד הבא: Intel Pentium D 935 (3.2Ghz) 2X2MB cache 500 שקל ב-Skypc עשיתי בחירה נכונה יחסית לתקציב? שאר המיפרט: 1.5G RAM 667Mhz 160GB X1950 Pro 512MB GDDR3 mainboard MS-7173

• 5 תגובות
    • 933 צפיות
  22. שלום לכולם , אני קונה מחשב חדש בקרוב, ואני לא מצליח להחליט איזה מבין 2 הלוחות לקחת. יש את הGigabyte GA-P35C-DS3R, שעולה 884 ש"ח: http://www.skypc.co.il/sg_product~39218~10~0.htm ויש את הAsus P5KC, שעולה 990 ש"ח: http://www.skypc.co.il/sg_product~31102~10~0.htm הדברים החשובים לי הם: *שיהיה לי מקום להכניס כרטיס רשת נוסף (אלחוטי) ללוח האם, *שלא ישארו מקומות ריקים, זאת אומרת שכל חריצי ההרחבה יתפסו, *שיחזיק הרבה זמן, *שבעתיד אוכל לחזק אותו על ידי כרטיס מסך נוסף או כרטיס מסך חדש, *שיהיה לי מקום פנוי לכרטיס פיזיקה, תלוי מה ישלוט, הPhysx בPCI או הPhysx של ATI בPCIe, *שיהיו חיבורי סאטה חיצוניים, *שיתמוך גם בDDR2 וגם בDDR3, *שיראה טוב במארז עם החלון. (אם יש עוד לוחות…

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  23. האם יש לזה השפעם על מהירות המחשב והמעבד בפרט? כי יש הבדל במחיר: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16819103533 לזה http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16819103532

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by talevi,

שלום רציתי לדעת עד כמה זכרון SDRAאפשר לשים בלוח DG850 של סוקט 478? יש מצב זה תומך עד גיגה?

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  25. שלום רב, ברשותי מחשב עם לוח אינטל DRAGON TAIL P35, מעבד E6750 מותקנים כרגע זכרונות של CORSAIR מדגם: twin2x2048-6400c5dhx 2 יחידות של 1 ג'יגה. ברצוני להוסיף עוד 2 גיגה למחשב כך שיהיה בסהכ 4 גיגה. הנתונים של הזכרונות שיש לי : Tested at JEDEC standard latency settings (5-5-5-18) at 1.8V  SPD programmed at:  JEDEC standard 5-5-5-18 values at 800MHz 2 הזכרונות יושבים בסלוטים הכחולים בלוח אם ויש עוד 2 סלוטים פנויים. השאלה שלי : אילו זכרונות ממה שנמכר כיום - יתאימו לי האם מומלץ לי לשים עוד 2 יח' של 1 גיגה ? חשבתי על הדגם הקיים של CORSAIR ‎TWIN2X2048-6400C4DHX‎ מה אתם אומרים? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.