עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני קונה מ-KSP את הכרטיס מסך: HD4670 512MB ומעבד: intel pentium dual core E6300 2.8Ghz אז הלוח אם הזה: תמונת CPU-Z: הנה תמונה מאוורסט: [http://www.siz.co.il/my.php?i=jmyljzcmryt2.jpgנו יחזיק?

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  2. Started by Magen,

שלום אני משדרג את המחשב שלי,אני מחליף לו מעבד ולוח אם ורציתי גם להוסיף לו זיכרון RAM עכשיו יש לי 1 GB ובבית שלי יש עוד סטיק של 512 השאלה שלי היה עם כדי להוסיף את הסטיק כי לי יש סטיק 1 של GB ואמרו לי שאם אני יוסיף סטיק של גודל אחר אז הזיכרונות לא היו מתואמים וזה לא היה טוב וזה אפילו יכול לשרוף אותם זה נכון?

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by oded15,

רציתי לדעת אם יש לי 133mhz ואני רוצה לשים זיכרון חדש אז רציתי לשאול אם אני חייב לשים 133mhz או שאני יכול לשים י256mhz ולא תיהיה בעיה (רשום לי שיש לי ddr-sdram הדגם של הלוח אם שלי הוא model: D845EBG2 תודה רבה

4. עוד שני זכרונות של 512 אני יכול להשים חברה אחרת איך זה הולך..ואיזה כדאי לי לקנות? ... יש לי מעבד AMD 4200 X2

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  5. Started by idanpc,

מה קורה כאשר אני לא שם את הJAMPER בNORMAL ומוציא אותו בכלל אין לי כוח לכבות את המחשב עכשיו כי אני מוריד דברים מהאיטרטנט ;D ואי אפשר להוריד אותם בתוכנת הורדה

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  6. Started by bay,

אני מתחנן לקנות מחשב חדש עים מעבד core duo 2.40ghz ויש לי מישחקים שנועדו ל2.8גרז השעלה שלי הים הם יעבדו הוא אולי כדי לקנות pentium d

7. תראו עם המפרט שלי בסטוק בלי שינויים יחס 4:5 המחשב עושה Super PI 1M תוך דקה ושבע שניות. בOC כמו בחתימה המחשב עושה דקה ושלוש שניות. עם OC ל3200MHZ בערך או קצת יותר, והזכרון בOC קטן, אני מקבל 51 שניות. זה לא הרבה ל3200MHZ ? האם בSuper PI מה שיותר משפיע זה הבאס של המערכת? (שבOC ל3200 הוא קצת פחות מ180). המחשב פועל טוב מאוד בוינדוס וגם בכללי, אבל נראה לי הרבה 51S ל3200MHZ.

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  8. Started by Charybdis,

השאלה היא בעצם מה ההבדל? למשל במעבד E8400 של אינטל. יש הבדל של כמעט 100 שח בין ה BOX ל TRAY אשמח לתשובה

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  9. Started by shai432,

יש לי לוח של gigabyte מסוג GA-7N400-L ואני מעוניין לדעת מה המגבלה של כמות המקום שאני יכול להתקין עליו כלומר כמה giga או כמה הארד דיסקים... תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  10. מה היתרונות ומה החסרונות בבחירה בלוח nForce 7100 לעומת P35 (כפי שמופיע במפרט האלטרנטיבי) כמו כן, האם ניתן לבחור מארז קטן יותר (micro atx), האם כדאי לעשות זאת? תודה!

• 0 תגובות
    • 432 צפיות
  11. ראיתי את הכתבה באתר שאפשר להפוך את המעבד החד ליבתי של AMD למעבד דו ליבתי AMD ATHLON ע"י לוח אם כלשהו אפשר הסבר על זה? אפשר מידע על הלוח הזה ובכללי מידע איך להפוך אותו לדו ליבתי חשבתי אולי לעשות את זה כי אני בכל מקרה הולך לקנות מעבד של ליבה כפולה בקרוב

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  12. חשבתי שיש לי במחשב הנוכחי כרטיס זיכרון (2 ג'יגה) של קינגסטון בעוד שמסתבר שיש לי כרטיס זיכרון של value OCZ 2 GB 800mhz DDR2 5-6-6-18 יותר נכון 5-6-6-15 ומסתבר שכרטיסי זיכרון של OCZ לפחות מאותו סוג לא זמין בכל חנות ומקום וגם יחסית יקר לכרטיסים של חברות אחרות (למשל קינגסטון או G.SKILL) השאלה שלי היא כזו אם אפשר לשים כרטיס של חברה אחרת בעל מפרט זהה למשל של G.skill או של קינגסטון ושהזכרונות יעבדו בדואל צ'אנל....? נשמע קצת מופרך לא? אבל עדיין זה אפשרי?

• 2 תגובות
    • 884 צפיות
  13. אני מעוניין לקנות מחשב חדש. אני מסתכל על לוחות אם וחשבתי לעצמי אם כדאי לקנות לוח אם של ג'יגה בייט M61PME-S2P בשביל מעבד amd II x2 245 2.9 ghz בעיקרון הסתכלתי על הטווח מחירים הוא הלוח הכי זול של ג'יגהבייט שמוצע בשוק השאלה מה זה אומר עליו, באייבורי שהייתי אצלהם נתנו לי הצעת מחיר אמרו לי שהוא לוח מומלצ ושהוא מאד טוב. בעיקרון חשבתי על הלוח 770-ud3 שלדעתי נראה טוב, השאלה מה ההבדלים ביניהם, ואם הS2P יכול לשרוד ולא יישרפ לי או משהו במאמצ ממושך, גם מפחיד אותי הקטע של התחממות המעבדים של איי אם די (למרות שהבנתי שאינטל לא כאלה שונים מהם בקטע של הטמפרטורות)

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  14. שלום אני אוהב לעיין בעיתונים במדורים של מחשבים וכדומה, ואני כל הזמן רואה שם לוחות אם משולבים עם כרטיס מסך וכאלה שלא. אז לפעמים שאני מסתכל במפרטים מציינים שם במיוחד שאין כרטיס מסך משולב כאילו זה משהו לא טוב, ואין לי מושג מה זה אומר( אני יודע פיזית איפה זה ). מישה יכול להסביר לי מה ההבדל ביניהם? ומה השלכות של כרטיס מסך כזה או כזה? תודה רבה לעוזרים.

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  15. כמה עולה מעבד בעל 4 ליבות :s05: :s05: :s05: :s05: צריך לזה לוח אם מיוחד או שגם לוח אם שוןב לשתי ליבות טוב לזה :s05: :s05: :s05: :s05: ואם צריך לוח אם מיוחד מה סביבות המחיר שלו :s05: :s05: :s05: :s05: אני שואל כי אני חושב לקנות מחשב חדש בסביבות 4000 - 4500 שקל ואני מעדיף מעבד חזק והרבה רם מאשר קרטיס מסך טוב תודה מראש למי שעוזר

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  16. Started by elad_rabi,

אני עומד לקנות את הלוח הזה אך ראיתי שיש גם את ABIT NF7-S2 שהוא תומך 400 FSB והNF7 הרגיל עד 333 FSB השאלה שלי מי יותר מתאים לאוברקלוק ומי אמין יותר?! והאם יש בכלל עוד שוני ביניהם?! בתודה אלעד.

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  17. Started by Oranili,

יש לי עכשיו 768 RAM 256+256+256 כולם אותו מהירות ו CL, עכשיו השאלה שלי מה יהיה יותר מהיר וטוב ? לעבוד עם 2 X256 שזה 512 ויהיה DC או לעבוד עם 768 שזה כבר לא DC ... תודה

• 1 תגובה
    • 456 צפיות
  18. יש לי זיכרון פנימי 256 333 MHZ אני רוצה לירנות 256 400 MHZ הם יעבדו ביחד או לא עם זה טוב לעשות את זה או לא :s05: :s05:

• 3 תגובות
    • 467 צפיות
  19. Started by jacobra,

זה תקין? לא אמור להיות רשום שם 2?

• 29 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. XP3000+64BIT 512K $159.0 GIGABYTE GA-K8NF-9 $99.0 DDR 512Mb 400Mhz $49.0 אמור להיות בעיה עם הזיכרון? כי אמרו לי שאני צריך לשים 256x2. מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 509 צפיות
  21. Started by Stasik,

יש לי לוח אם PcChips M921LR VIA שמבוסס על הצ'יפ P4X233. האם ה 233 אומר שאני יכול לשים זכרונות DDR במהירות 233 מגהרץ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by bay,

core 2 duo ןdual core זה אותו הדבר?

• 5 תגובות
    • 549 צפיות
  23. לפי הנתונים כל ההבדל ביניהם הוא פחות מ400 מגה הרץ, אז איך האחד מחירו 1550 והשני 6800, בקיצור מה הפסדתי פה בהבנת התמונה?

• 7 תגובות
    • 721 צפיות
  24. Started by stalbetman,

אם יש לי מעבד אינטל 1800 ג'יגה הרץ נראה לכם שב-500 שקל יסכימו לקחת את המעבד שלי ולתת לי במקום מעבד אינטל 2400 ג'יגה הרץ? המעבד שלי הוא פחות מחצי שנה....

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  25. אני רוצה לעשות אפגרייד למחשב שלי יש לי פנטיום 3 600 128 מגה בייט אס די ראם ווודו 3 3000 16 מגה בייט אס די ראם. אני רוצה עוד כמה זמן מתי שיהיה לי כספ לקנות לוח אם חדש ומעבד חדש וגם כרטיס תלת מימד חדש וזהו בינתיים אבל קודם כספ אבל בעיקרון השאלה שלי היא אם אני מחליפ את הלוח אם אז מה קורה במחשב? אני חייב להחליפ את הזיכרונות ואת המעבד ? אני מתכוון אם הם יכולים להשאר על הלוח אם או שהם לא יכולים להתלבש עליו? כי אני אקנה תלוח אם ואז אני אחכה שיהיה לי כספ ואז אני אקנה מעבד וזכרונות..... הא?

• 7 תגובות
    • 671 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.