מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,821 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים. האם יש הבדל בין מעבדי ה-4 ליבות של AMD כדוגמת ה-955, לעומת מעבדי ה-I5 של אינטל, כשמדובר בהרצת משחקים כבדים? בנוסף, ארצה לשאול שאלה נוספת הקשורה לצוואר בקבוק. בהנחה שהמעבד לא מנוצל במלואו במהלך משחק (פאנטום 995, נניח ש-60% ניצול), גם אם אשים כרטיס מסך כדוגמת ה-780 GTX, לא יווצר צוואר בקבוק משמעותי. האם זה נכון? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 757 צפיות
- 1 follower
-
-
לוח GA-G31M-S2L - במפרט שבספר רשום שהלוח תומך בזכרונות 667 ו-800 מגה"צ, עם הערה: "עיין באתלר לבדוק את הנתונים האחרונים בקשר לתמיכה בזכרונות". באתר של החברה כתבו שהלוח תומך גם בזכרונות של 1066 מגה"צ עם OC. השאלה שלי היא: האם הם מתכוונים לאוברקלוקינג דרך הביוס במסגרת אוברקלוקינג כללי, או שקיימית אפשרות של שדרוג הלוח (אולי ע"י החלפת רכיב כלשהו: צ'יפ, ג'אמפר וכדו'). שאלתי נובעת מכך שבין היתר, יש לךי זכרונות של 1066 מגה"צ שהלוח מזהה כ-800 בלבד. דהיינו, אני יכול להעלות את תדר הזכרונות ל-1066 בביוס ללא חשש?
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
בוקר טוב וחג שמח לכולם יש לי שאלה שמציקה לי הרבה זמן ,אני מבין בחומרה אך מעולם לא התעסקתי יותר מידי בנושא מעבדים... בנוגע למעבדי AMD כשאומרים שיש מעבד כדוגמת 3000 64ביט כתוב שהוא 2000 MHZ... המהירות שלו לא אמורה להיות 3000? או כאלה שכתוב 2600 ועובדים ב1.7??? איך זה יתכן\עובד? : בתודה G.A
-
- 7 תגובות
- 757 צפיות
-
-
איזה זכרונות יתאימו לי עם המוגן 3 שיש לי ? DDR3 שמונה ג'יגה לסטיק אני מחפש תודה
-
- 6 תגובות
- 757 צפיות
-
-
יש לידידי מחשב ישן עם לוח אם של MSI kt4v. דגם המעבד: athlon xp 1500 שאלתי היא האם שדרוג למעבד מסוג xp 3000+ ישפר במדה משמעותית את הביצועים (32 דולר ב- ebay) ואם כן, אז המלצה לקירור טוב. בתודה- אלי
-
- 9 תגובות
- 757 צפיות
-
-
תודה רבה למי שיכול לעזור לי אני צריך לדעת בבקשה אם הלוח אם הזה תומך בכרטיסי זיכרון שעובדים על 2400Mhz, באתר הבית של המוצר רשום שהוא עובד על 2400 אבל יש בסוגריים O.C ראשי תיבות של overclocking ליד האפשרות הזו של מהירות הזיכרון.השאלה שלי האם הלוח מתאים לזיכרון כזה או שהוא פשוט יכול לעשות O.C ל1866Mhz ובכך להגיע ל2400Mhz?הנה אתר הבית של המוצר http://www.asus.com/ROG/RAMPAGE_IV_EXTREME/#overview
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום. 3 שנים עברתי עם הפנטיום 1.5 והגיע זמנו.... (וגם זמנו של הRDRAM 256MB היקר..) אני זקוק למחשב חדש - עקב מגבלות תקציב , בתחילה אני מעוניין להחליף רק את המעבד, לוח, זכרונות, מארז (שיתאים ללוח...). התקציב הוא בסביבות 2500 שח (גג 3000 , אם זה ממש ממש טוב). המחשב למטרות אפליקציות (קימפול תוכניות , הרצת תוכניות וכו...) - לא למשחקים יותר מדי, כמו כן לא מעוניין יותר מדי בOC (אולי קצת..) אין לי שמץ של מושג בלוחות אם ומעבדים (ובזכרונות...) , אז מה המלצתכם בתקציב? (גם מארז..) אינטל ? AMD? מאיפה הכי זול לקנות? תודה מראש לעונים.
-
- 7 תגובות
- 757 צפיות
-
-
למה הם נעצרו ב 3.73 Ghz? הם הרי אמורים להכפיל את המהירות שלהם כל חצי שנה לא? מה בכלל קורה בשוק המעבדים בשנתיים האחרונות? [לי יש מעבד פנטיום 4 עם 2 Ghz]
-
- 13 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אני אתמול קניתי לוח אם NF7, היו איתו דיסק ההתקנה שלו ועוד כרטיס כזה שהוא בעצם הרחבה ל-USB (היו עליו שתיים או שלוש יציאות USB). אני איבדתי אותם, חיפשתי ואני פשוט לא מוצא אותם. בנוגע לדיסק ההתקנה זה לא בעיה, פשוט הורדתי את הדרייבר ללוח האם מאתר הבית שלו. אבל בנוגע לכרטיס הרחבה ל-USB זה חבל לאבד משהו כזה. אז אתם יודעים אם אני אתקשר לחנות הם יסכימו לשלוח לי חדש? (לא לוח אם, מה שאיבדתי). אני לא מתקשר לשאול אותם כי כבר התקשרתי אליהם אולי 7 פעמים ביומיים האחרונים, אז רציתי לדעת אם יש לי זכות לדרוש שישלחו לי אחד חדש לפני שאני מתקשר אליהם.
-
- 7 תגובות
- 757 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד מישני עם 4gb 1600 ויש אפשרות הרחבה, יש לי מס' של מחשבים ניידים בלי שימוש עם כרטיסי זיכרון של 2gb 1066 האם יש טעם לפרק ממחשב ישן ולהתקין בחדש? לא תהיה ירידה בביצועים מורגשת?
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
המעבד שלי מקורר על ידי thermalright xp 90 עם מאוורר tt sf2....... יש לי בבית עוד מאוורר vantec thermoflow ורציתי לדעת האם זה יהיה אפקטיבי לשים את המאווררים אחד על השני עם הגבהה קטנה כדי שלא יווצר חיקוח ביניהם וששניהם ידחפו אוויר לגוף קירור? יש לי את האמצעים לעשות את זה......אבל האם זה כדי ואפקטיבי? דרך אגב שני המאווררים הם שווי גודל....שניהם 92mm
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
-
יש לי לוח אם של PCPARTNER דגם PM800MS4-450 עכשיו יש לי פנטיום 4 3.0GHZ SOCKET478 ויש לי כרטיס מסך של NVIDIA FX5700LE 256MB DDR עכשיו אני מעוניין לקנות לוח טוב אחר ברמה גבוהה יספיק לי לכמה שנים טובות ראיתי את זה http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=p4c800e לוח של ASUS® P4C800E-Deluxe עשיתי חיפוש בזאפ והמחיר הכי טוב היה 930 וחיפוש יותר עמוק http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-MotherBoard&DB68907=68908&DB69157=138880&keyword=Socket%20478&orderby=price יש למשיהו להציע לי עוד לוח טוב ברמה או אפילו טיפה מתחת של הלוח הזה? האם הלוח הזה טוב שווה תהשקעה או שאפשר לקבל אותם ביצועים או טיפה פחות בפחות כסף מלוח אחר? ובגדול אם לכם היה את המעבד והכרטיס מסך הזה (זמ…
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
ראיתי באי ביי את המעבד הזה CPU Type: Core i7 (SUPERCHARGED 990) CPU Socket Type: LGA1366 (X58) Certified Speed: 4.4GHz @ Just 1.499v @ Up To MAX-T! Cooling Used: 100% Air Cooled / Noctua NH-D14 BONUS Performance: 4.5 - 4.55GHz! (Gaming & Similar Applications) Warranty: FULL Intel 3 Year Manufacturer Warranty QPI Bus Speed: 7.5+GT/s! הנה הלינק http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=190400263811&ssPageName=ADME:B:WNA:US:1123 מישהו שמע או מכיר את זה?
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב חדש בשבוע הקרוב ורציתי לדעת מה יותר טוב בשביל לוח אם BLUE MOANTEN תוצרת אינטל, פנטיום ארבע 2400 או AMD 2.2 ואיזה כרטיס מסך הוא הכי טוב בשוק היום שמשתלם לקנות.וגם האם "MAG" כבר עברו את זמנם ויש מסכים יותר טובים בשוק כמו "YAMA".
-
- 5 תגובות
- 757 צפיות
-
-
למה אין יותר מעבדים בסלוט 1? פעם אמרו לי עלויות וכל מיני דברים אבל לא קיבלתי תשובה סופית סתם מסקרן אותי כי יש לי אחד כזה של פנטיום 3 500MHZ ורציתי לדעת למה לא מייצרים מעבדים בשיטה הזאת
-
- 7 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת עם המעבד Intel Core 2 Duo E7200 מהיר
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
משהו מכיר ויכול לשלוח לי קישור על לוח-אם , שככל הנראה נועד לשרתים שכולל 4 חיבורי PCI-E 2 שתי תושבות למעבדים של INTEL שרתים / שולחניים וארבע סלוטים של זיכרון. קיים דבר כזה? האם הוא יתאים למחשב ביתי? אני סתם מעוניין לדעת, מתוך סקרנות.
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
לא נראה לי שבכלל הבנתי מה המשמעות של RAID. לפי מה שהבנתי לפני הרבה זמן זה בשביל לחבר יותר מ4 כוננים?!?? פתאום אני קורא באיזשהו אתר שזה משפר ביצועים? מה מי מו? בילבל אותי אחושרמוטה. הקיצר, יש לי RAID בלוח NF7-S2. מה אני יכול לעשות עם זה???? מה אני אמור לעשות עם זה יותר נכון??
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום לכם. לבן דוד שלי נשרף הלוח במחשב והוא כבר רוצה טיפה להתקדם עם המחשב היה לו P4 הרגילים. עכשיו אני הצעתי לו לקנות754 AMD 3000 ולוח של ג'יגה בייט K8NS (אם אני לא טועה) ועוד זיכון 512 של סמסונג יוצא 1500 שקל. הוא קיבל הצעה מאיפה שהוא גר לקחת מעבד 3000 של אינטל לוח של ג'יגה בייט או אסוס וזיכרון DDR2 512. (דגמים מדוייקים אני יגיד לו לשאול אותם) כל זה 2000 שקל והוא נותן להם את הזכרונות RDRAM שלו (512). יש לו כרטיס מסך GF4MX, המחשב הוא לגלישה באינטנרט בעיקר, ואולי פיפא או NFS פעם ב... תודה רבה אשמח לעזרה או כוון מחשבה.
-
- 12 תגובות
- 757 צפיות
-
-
מבין כפולי ליבה, מי הכי חזק? ולמה? ומי הכי משתלם מבחינת עלות/תועלת?
-
- 11 תגובות
- 757 צפיות
-
-
בנוגע לLAPPING. כשניסיתי להוריד את הLIQUID ULTRA מהבסיס של הNH-D14 שלי, השתמשתי כמו טמבל במין סקוצ' כזה שבא איתו ושרטתי ממש בהעברה אחת חלשה את האמא של הבסיס של הנוקטואה. רציתי לנסוע לחפש נייר 2000 או משהו בסגנון אבל בסוף חשבתי על זה. אנחנו הרי משתמשים במשחה טרמית , היא נכנסת קצת יותר עמוק אל האיזורים היותר עמוקים (השריטות) בגוף קירור/במעבד כדי להעביר לשם גם את החום. אז למה זה אמור לתת שיפור כלשהו ? השריטות שעשיתי בכלל לא מורגשות עם היד אפילו אבל נורא בולטות לעין כי הבסיס של זה נורא נוצץ . בנוגע לLIQUID ULTRA . מרחתי משחה כזו בין המעבד לנוקטואה. אחרי שבוע לכל היותר אני בא להסיר אותה כי החלפתי לוח. רוב המשחה ירדה בסדר עם האלכוהול. אבל נשארו המון כתמים גדולים, מעין גושים כאל…
-
- 5 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש עם q9650(לא האקסטרים)ולוח ep43-ds3l של ga אז רציתי לדעת האם השילוב הזה יהיה קצת בעיה..אני לא מתכוון לעשות oc תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
כרגע ישנם שמועות ש AMD בחרה ללכת עם ASUS בלבד כיצרן של לוחות 4X4 מה שמקומם את שאר היצרנים (מלבד Gigabyte). http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=35843 ובמקביל מוצג הלוח הראשון ל 4X4 מתוצרת ASUS כמובן, ה L1N64-SLI WS http://www.dailytech.com/Article.aspx?newsid=4963 תכונות עיקריות: - תמיכה ב 2 מעבדים סוקט 1207 (כמובן) - 2 סלוטים של זכרון לכל מעבד - 4 סלוטים ל PCI-EX16 - שני nForce 680a MCP (הצ'יפסט) - לא פחות מ 12 חיבורי SATA וחיבור eSATA - בגלל מורכבות הלוח הוא יהיה בגודל EATX (ראה מסגרת) ולא יתאים למארזים קטנים
-
- 6 תגובות
- 756 צפיות
-
-
מעבד INTEL C2D E6400 + THERMALTAKE BIG TYPHOON VX לוח אם : ASUS P5B D.E זכרונות : G.SKILL PC6400 800MHZ 2GB DUAL CHANNEL KIT השילוש הזה יתאים לדעתכם למשחקים ואוברקלוק כשהם מתקיימים באותה הזמן?
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-