עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. בשביל לדעת לגבי ה8800GT 512 הCPU-Z לא מראה לי :\

• 6 תגובות
    • 534 צפיות
  2. שלום ראיתי את שני הדברים האלו AGP Read Synchronization: Disabled AGP Fast Write: Disabled ורציתי לדעת מה הם צריכים להיות disable או enable ומה זה נותן לי כל אחד מהם תודה ;D

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום לכולם קודם כל, מה זה בדיוק REV ועל מה זה משפיע? אז ככה, קניתי ביום רביעי מחשב (מפרט בצד ימין), עם הלוח הנ"ל. איך אני יודע איזה REV יש לי? תודה ניב

• 38 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. יש לי לוח 965p s3 rev c2 ובאתר של גיגה ביט בדריברים יש רק rev c1 או c3 במה לבחור?

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  5. Started by MasterMan,

עכשיו רציתי לדעת אם הדגם הזה תומך בקיבולת של 4GB של זיכרון תודה רבה לכולם

• 8 תגובות
    • 982 צפיות
  6. לפתור את הבעיה של פער מהירות הבאס (לוח 1066, מעבד 1333 נדמה לי)? :s05:

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  7. יש לי לוח GIGABYTE 7VRXP 1.1 אני רוצה לקנות לו את המעבד הכי טוב בשבלו איזה???

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  8. אני יכול לשים את ה-,AMD 2400 עליו???? כי אני לא מרוצה מהביצועים שלו!!!

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  9. הוא נקבע אוטומטית ל CPU/14 הפכתי את כל הרשת לא מצאתי איך לשנות מחלק חוץ מלשים זיכרון על 3 מהירויות 133/166/200... מישהו יכול לעזור?

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  10. שלום אני אמור לקבל בשבוע הקרוב: amd 3800x2 bw e6 עכשיו ככה: האם אני אצטרך לעשות עידכון ביוס בשביל תמיכה במעבד הזה או שהביוס האורגינל מספק תמיכה?? בתודה שגיא

• 12 תגובות
    • 774 צפיות
  11. חשבתי לקנות זכרונות למחשב ואני לא יודע כלכך באיזה זכרונות הלוח אם תומך..אשמח לעזרה בנושא

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  12. יש ברשותי לוח אם asus p5p800s וברצוני לחבר אוזניות יחד אם רמקולים איך?

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  13. היי יש לי לוח אם ga-7kt600 ו-256MB Kingston DDR333 ואני רוצה להוסיף זכרון. מה עדיף? להוסיף עוד סטיק של 256MB מאותו סוג או לקנות 512 בסטיק אחד ddr400 ההפרש הוא 100 ש"ח בערך בין האופציות... דבר נוסף המעבד שלי ישן יחסית athlon xp 1800 כך שהוא מנצל רק 266 רוחב פס תודה אייל

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  14. בדקתי ב winXP manager ורשום שמה שיש לו 32 זיכרון וכשאני עושה חיפוש בגוגל רשום 64 [attachment deleted by admin - 90 dayss]

15. Started by WinInc.dll,

עכשיו הביוס שלי הוא Phoenix Technologies,LTD איך אני יכול לשלוט עליו בצורה בסיסית אתם יודעים כמו ,Clare Bios, או לבטל BOOT CD בבקשה תעזרו לי תודה לכול העוזרים!.

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  16. ב cpu רשום לי לוח אם 694x-698b version v2.x והיצרן לא ידוע ובהמשך בcpu נאמר בקטגוריה של הזכרון מקסימום 2g זכרון(ואני רוצה לדעת אם אוכל להתקין ddr2) ושיש 4 חריצים לזכרון. אם משהו יוכל לברר ולצרף קשור עם מידע על הלוח אם שלי עם גבולות הזכרון אשמח תודה יהודה.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. הסלרון או הפנטיום 3 ו האם אני צריך לפרמט כדי להחליף מעבד עריכה: לכותרת ברורה יותר, נא לשים לב בפעם הבאה

• 6 תגובות
    • 561 צפיות
  18. יש לי לוח אם של ASUS דגם P4P800-E DELUXE ובלוח יש 3 יציאות IDE אבל אני לא ממש מצליח להשתמש בשלישית שנמצאת בצד ובכלל בקופסא רשום שאני יכול לחבר 10 HD ביחד (6 IDE ו- 4 SATA), אם למישהו מושג איך אני מחבר אני יודה לו!. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 745 צפיות
  19. יש לי לוח אם GA-G31M-ES2L של ג'יגה בייט, לאיזה מעבד אפשר לשדרג על מנת שייתן לי ביצועים סבירים למשחקים?

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  20. Started by shlomi2003,

אני לא מצליח לחבר גויסטיק אין לי חיבור מתאים מאחורה למה ? ואיך אני יכול לדעת א הדגם של ה לוח אם כאילו NF7-S או NF&-SL וכוו ומה ההבדל בניהם

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  21. Started by dante123,

מה אתם חושבים על הלוח הזה:S775,PCI-E,DDR2,SATA2,S8Ch,GigaByte P4 GA-8I945PG בבקשה דעות. תודה.

• 5 תגובות
    • 601 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.