עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. הזיכרון הזה הוא קטן מ DDR בכ3 ס"מ ובס"מ 1...קטן בעובי.... הפינים שלו מחולקים ל2 קבוצות שוות שממסופרות מ1-36 ומ36-72 הצ'יפים...זה Single Side..... והם של מוטורולה... המדבקשה שלעל הצ'יפים: MCM32400ASH60 DLDLAG9640 ועל הצ'יפים עצמם כתוב: MCM517400BJ60 VQAPAR9636 בתודה ירון....

• 8 תגובות
    • 668 צפיות
  2. Started by barash,

יש לי זיכרון RDRAM והוא מעוד יקר מי שהוא יכול להגיד איפו אני יחול להסיג בזול תודה

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  3. ממה שהבנתי מכניסים את הזיכרונות באותו הצבע כלומר לא אחד ליד השני-זה נכון?

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  4. אני קונה לוח דואל צ'אנל ויש לי כבר זיכרון 512 ואני יקנה עוד זכרון 512 אבל לא יודע עם אותו חברה זה ישנה משהו? וגם מזה תזמונים ומזה עוזר? :s05:

• 10 תגובות
    • 796 צפיות
  5. יש לי p4 3.4ghz +7800gtx, ואני רוצה לדעת אם אולי הראם cl4 שלי מגביל אותי. הזיכרון שלי הוא 533 מגה הרץ אבל עם cl4 גבוהה. אז נראה לכם זה יגביל אותי? לפי מה שהבנתי לא, כי זה זמן גישה גבוהה אבל זיכרון מהיר. אני צודק? עזרה plz!

• 9 תגובות
    • 583 צפיות
  6. Started by jbkkd,

אני מקווה שאני במקום הנכון בכלל יש לי זכרון RDRAM ישן מאוד. מצאתי חנות לקנות ממנה עוד כזה, הבעיה היא שאני לא יודע מה מהירות הבאס שלו(ככה קוראים לזה?) ואני לא ממש רוצה להסתכן בלקנות סתם זיכרון. האם יש דרך לבדוק את מהירות הבאס? בביוס\תוכנה כלשהי? תודה

• 3 תגובות
    • 512 צפיות
  7. Started by roei86,

ואני מענויין לדעת איך אני יודע איזה סוג הוא DDR 1 2 או 3... איך אני יודע ע"י הסתכלות עליו בלבד? תודה

• 7 תגובות
    • 570 צפיות
  8. אז ככה העלתי את התוכנה PC WIZARD וזה מה שכתוב שיש לי: General Information : DIMM0 : Empty DIMM1 : Empty DIMM2 (RAS 4, RAS 5) : 1024 (Double Bank) DIMM3 (RAS 6, RAS 7) : 1024 (Single Bank) Information SPD EEPROM (DIMM2) : Manufacturer : Kingston Part Number : Unspecified Serial Number : 5A187096 Type : DDR2-SDRAM PC2-5300 (333 MHz) Format : Regular UDIMM (133.35 x 3) Size : 1024 MB (0 rows, 2 banks) Module Buffered : No Module Registered : No Module EPP : No Width : 64-bit Error Correction Capability : No Max. Burst Length : 0 Refresh : Reduced (.5x)7.8 µs, Self Refresh Voltage : SSTL 1.8v Prefetch Buffer : 4-bit Manufacture :…

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  9. דומה, האם כדאי לי, האם יהיו לי בעיות בגלל שהתזמונים שונים, האם יהיו לי בעיות בעבודה בתדר DUAL או בעיות אחרות בOC שאני מתכנן?

• 5 תגובות
    • 634 צפיות
  10. אני מרגיש כמו איזה נוב עכשיו, כרגע חשבתי על שאל הנובית שפשוט לא נתקלתי אף פעם בתשובה שלה , אם כי אני משער שדי הרבה יודעים אותה. למה חברות לא מעלות את הגודל של הצ'יפים של הזכרונות למעל 32 מגה? הרי ידוע שזכרונות DS יכולים להיות בעייתים עם בקרי זיכרון (שצריכים להתמודד על סלוט אחד עם פי 2 באנקים) ועם +תחילת היצור של סטיקים של ל1GB כבר נוצרים זכרונות שיש בהם שני שכבות של צ'יפים , מה שגורם להתחממות ועוד יותר באלאגן לבקרי זכרון. אז למה פשוט לא מעבירים לצ'יפים של 64 מגה ? יש עם זה איזה בעיה תאורטית או משהוא? או שזה פשוט עניין של עלות יצור?

• 4 תגובות
    • 525 צפיות
  11. OCZ EL Dual Channel 2048MB PC5400 DDR2 667MHz Gold Memory (2 x 1024MB) - OCZ 520Watt ATX Modstream Power Supply-OCZ Leadtek Winfast PX7800GTX Tdh W / Myvivo,pci-express, 256-BIT, 256MB DDR3 Ram Maxtor L01R250 250GB 7200RPM, 16MB, U133 Processor - 1 x Intel Pentium D Dual-Core 830 3 GHz ( 800 MHz ) - LGA775 Socket - L2 2 MB - Box זה בעקרון כל החלקים הראשון זה זכרונות דרך אגב זה DDR2 השני זה ספק כוח השלישי זה כרטיס מסך PCI-E הרביעי זה דיסק קשיח דרך אגב זה SATA-2 והחמישי זה מעבד עכשיו חסר לי רק לוח חשבתי בכיוון אסוס אבל תמליצו לי על מה שאתם חושבים גם בכיוון מחיר וגם בכיוון דברים חדשים איכותיים וטובים תודה לכולם

• 13 תגובות
    • 560 צפיות
  12. יש לי קומבו LG אחרי שהרצתי עליו כמה סרטים בDVD שלפעמים נתקעו , הוא לא רוצה לזהות שום דיסק CD מקורי צרוב מוזיקה שום דבר. כאשר אני רוצה להיכנס לכונן , הור מוציא לי לשונית DRIVE NOT ACCSESIBLE כאילו הוא לא נמצא שמה ?איך אפשר לתקן האם הכונן מקולקל ? עזרה בבקשה יוני

• 4 תגובות
    • 485 צפיות
  13. Started by orlf,

קודם כל מה זה PhysX card? מתיי זה יוצא זה שווה משהו ואם יש על זה תמונות או כתבות אשמח לקבל את הלינק עליהם! שאלה שנייה בסוקט החדש של AMD סוקט M2 שיהיה בו 1207 פינים במקום ה939 יהיה אפשר להתקין על הלוח הזה מעבד שהוא 939 פינים ול 1207?

• 7 תגובות
    • 515 צפיות
  14. Started by orlf,

אני צריך עזרה לחבר שלי יש לו לוח כזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_85_287&products_id=10071 איזה מעבד כדיי לו לקנות? ואם כדיי לו לחכות עד שייצא מעבד אחר השנה ואם כן לאיזה מעבד כדיי לו לחכות? והוא כבר לא יכול להחזיר אותו ןלי יש עוד כמה שאלות של עצמי ואני לא רוצה לפתוח דיון חדש למשל: מה זה ASUS P5N32-SLI Deluxe ?? ומתיי יוצא הG80 החדש כי לפי האתר VR ZONE הוא יוצא עוד חודש ייחד עם הR580? וגם מה המעבד הכי הכי הכי חזק שיש היום לאינטל!! עזבו שנייה את המחיר סתם ידע כללי מה הכי חזק! וגם אם זה אומר שהוא לא ייצא הכוונה עם המעבד הכי חזק לשהם זה יונה או מרום או איזה אקסטרים אדישן ואני מדבר רק על מחשבים אישיים

• 12 תגובות
    • 696 צפיות
  15. כל טרנזיסטור יכול לאכסן ערך בינארי אחד, או 0 או 1, בשפה רגילה ביט/סיביה. (ביט/סיביה= זרם חשמלי דולק או כבוי, המתורגם לספרה בינארית [בינארי, שיטת ספירה על בסיס 2, או הספרה 0 או 1] ובעצם זוהי יחידת המידע הקטנה ביותר) המעבדים של היום מחלקים את הביטים לפקודות, של בממוצע עד כ-32 ביט ברצף, ואותו רצף הוא הפקודה שמעובדת. מדד ההרץ-הרץ הינו בעולם המחשוב מספר פעולות בשנייה, או במעבד מס' פעימות בשנייה. למעבד שעון פנימי, הפועם מספר מסוים של פעמים בשנייה, כל פעימה היא פעולה של המעבד, בהוא מעבד את הפקודות והמידע, וכמו כן מעביר אותן ל-RAM ושאר המחשב, בדיוק כמו לב האדם. את המעבדים המהירים של כיום מודדים בGHz, ומהירות מעבד ממוצע של כיום היא כ-2.8 GHZ לדוגמה. כך שמעבד כזה פועם כ-2800000000…

• 4 תגובות
    • 833 צפיות
  16. מה ההבדל בין שתי המעבדים אלה ראייתי שרשום TRY BOX-CPU BOX יש הבדל במחיר ראיתי.. ורציתי לדעת לאיזה מעבד פנטיום זה משתווה בערך..תודה ואיזה משתיהם מומלץ לקנות..(מטרת משחקים) CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) BOX CPU [ ¤ 635.37 ] 1 CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 583.81 ] 1 עכשיו בקשר ללוח אם יש שתי סוגים שהם אותו דבר כמעט שינוי רק בכרטיס קול ויש עוד אחד שהדגם שלו שונה משתי האחרים והוא עולה ב 70 שקל בערך יותר מהם רציתי מה ממומלץ לקחת מתוך שלושתם שיתאים למעבד שלמעלה..(מטרת אינטרנט ומשחקים..) . Motherboards for AMD : Epox 8RDA3 v2.0 NVIDIA nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X,5.1 Dolby Sound, LAN, USB 2.0) [ ¤ 458.73 ] …

• 10 תגובות
    • 952 צפיות
  17. Started by Oranili,

לוח אם ללא מעבד מה קורה לו?. שאין מעבד ומדליקים? הוא לא מגיב? . מעבד על הלוח אם בלי קירור מה יכול לקרות ? . תודה

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  18. [glow=red,2,300]שלום פורום[/glow]! אני חדש כאן.. ויש לי כמה שאלות בקשר ללוח אם שלי.. אני מתכוון לקנות את הGF6800 GT ורציתי לדעת אם הלוח אם הזה - P4S8X -X מתאים בשבילו( יש בסוף ההודעה הסברים ומידע לגביו) בנוסף רציתי לדעת אם אני יכול לשים בו זכרונות של DDR400 כי שם כתוב רק DDR333 ואני כמעט לא מוצא זכרונות כאלה למכירה... http://www.asus.com/products/mb/socket478/p4s8x-x/overview.htm - הפרטים על הלוח אם תודה רבה

• 12 תגובות
    • 796 צפיות
  19. יש לי כמה שאלות בקשר ללוח אם שלי 1.אני רוצה לדעת עם הלוח אם שלי תומך בדיסק קשיח SATA? 2.אני רוצה לדעת עם אני יכול לחבר שתי זכרונות (אם אפשר אז איזה סוג של זכרונות אני יכול כמה מהירות אני יכול ואיזה טכנולוגיה למשל :DDR,DDR2 וכו')? וזהו הנה התפריט של הלוח אם שלי (EVEREST):

• 13 תגובות
    • 905 צפיות
  20. טוב אז רציתי לישאול במה עוזרים התיזמונים ונה יותר טוב...תיזמונים נמוכים או גבוהים? וגם לא הבנתי מזה X-X-X-X בבקשה מישהו יכול להסביר לי??? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 472 צפיות
  21. Started by !elad!,

אני מקווה שתוכלו לענות לי על השאלות שלי.. : 1. מה זה מעבד כפול ליבה? 2. מה עדיף יותר לעשות.. להשים במחשב שני זכרונות של 512 או אחד של 1024 ולמה ? וגם איזה להשים ddr או ddr2 ? 3. למה עדיף AMD על פנטיום כאשר מדובר במחשב למשחקים? אומרים שפנטיום יותר חזק בביצועים לא? זהו לבינתיים.. תודה רבה לעוזרים..

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום לכם הוספתי את מפרט המחשב שלי כתמונה... כמו שאתם רואים יש לי 2 זיכרונות של 1 ג'יגה DDR2 800MHZ וקניתי את הזיכרון הנל של קינגסטון הדגם המדוייק KVR800D2N6/1G 2 כאלה של 1 ג'יגה הכנסתי למחשב....והמחשב קופא לי פתאום....משהו אכן עדיין לא בסדר :\ יש לי כרגע במחשב שני זיכרונות של 1 ג'יגה CL5 ומה שקניתי זה CL6 אולי ה CL6 לא יכול לעבוד ביחד עם ה CL5 . תודה רבה

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  23. שלום, יש לי במחשב זיכרון מסוג OCZ 1*3giga יש לי עוד חריץ אחד פנוי הזכרונות הם 800 קניתי אותם בערך לפני שנתיים וחצי עכשיו אני רוצה להוסיף עוד איזה סטיק של 2 גיגה שיהיה לי 5 השאלה אם לא יהיה לי בעיות והאם אני יכול בכלל דרך אגב זה מה שהCPUZ מראה לי Picasa Web Albums - oren - Untitled Album הלוח אם זה : dq-6 ציפסט nforce 680i

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. יש לי כרגע DDR3 אני אוכל לשדרג ל DD4? או שזה חריץ שונה? ואם זה אפשרי האם הלוח אם הזה Sony SVL24145CXB יתמוך בו.

• 8 תגובות
    • 3.7k צפיות
  25. יש לי כרגע שני מעבדים אחד E4500 והשני E5200 עכשיו אני מתלבט איזה יותר טוב... עוד משהו יש לי גם שני זיכרונות של CEON 2X1GB 800MHZ הם יתנו שיפור טוב יחד עם ה2GB שלי 667MHZ

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.