עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. טוב אז כמו שאמרתי יש לי twinmos ddr2 1G 667MHz ואני מעוניין לקנות עוד אחד מSKYPC הם יעבדו ביחד בדואל צ'נל? או שצריך בשביל זה סט של 2 זיכרונות? זה המידע על הזיכרון שלי וזה מה שאני רוצה לקנות...הם יתאימו? http://www.skypc.co.il/pl_product~TMOS1GBDDR2-667~15~0.htm

• 7 תגובות
    • 507 צפיות
  2. Started by coco,

מפרט : 8rda+ זכרון כמו שאמאתי axp 2400 9700 pro ביוס רגיל כמו שהגיע שאני שם במהירות זיכרון AUTO אז בפוסט הוא כותב DDR 266 וכשאני שם BY SPD אז בפוסט הוא כותב DDR 400, אבל ב DDR 400 הרבה משחקים כמו freelancer ו- general במיוחד נתקעים ישר אחרי שמתחילים לשחק, וגם שמאתחלים עם memtest (התוכנה שבודקת זכרון) אז במספר בדיקות יש error, וכשהזכרון על DDR 266 כל זה לא קורה. מה עושים???

• 5 תגובות
    • 661 צפיות
  3. שני הדגמים הם של חברת G.SKILL אחד 2GB 800MHZ HK השני 2GB 800MHZ PK אני מתכוון לעשות OC די רציני אם זה קשור... תודה.

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  4. יש לדוד שלי מחשב PENTIUM 3 INTEL 866 MHZ ולוח אם: ASUS CUV4X MOTHERBOARD ויש לו 128 SDRAM אז השאלה שלי שהאם ישנה אפשרות להרחבת זיכרון אך שזה לא יהיה SDRAM אלא DDRAM? תודה לכל העוזרים...

• 8 תגובות
    • 742 צפיות
  5. Albatron PX865PE Pro v2.0 socket 478 או Asus P4P800 SE המפרט שלי בצד <----- איזה מהם יתן לי יותר ביצועים ? OC - משחקים וכו...

• 11 תגובות
    • 630 צפיות
  6. Started by shlomo_l,

אני מעוניין לעדכן ביוס.. אם אפשר מדריך בעיברית כלשהו... וגם איזה גירסה הכי כדאי לעדכן? הכי חדש שיש זה ה21 איזה כדאי? ואני רוצה לעדכן כי יכול להיות והחיישן של הטמפ' מזייף!

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  7. יש לי ג'יגה וחצי זיכרון וזה עובד בדואל אז לא לשאול שאלות . והזמנתי עוד גיגה זיכרון ויש לי הרי שני מקומות בסלוטים שפנוים או איך שקוראים לזה. השאלה שלי אפשר להתקין את הזיכרון איפה שאני רוצה ? הבאתי תמונה של לוח אם [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 684 צפיות
  8. חשבתי על זה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=21&products_id=2599 איך הוא ? ולמה אני לא רואה את ה-XP יותר?

• 5 תגובות
    • 518 צפיות
  9. שלום! תשמעו, יש לי בלאגן ממש גדול מכל המעבדים החדשים. עברתי איזה 5 עמודים אחורה, הסתכלתי בנעוצים ולא ממש הבנתי מה זה כל השמות וכד'. עכשיו מה זה Conroe? זה סדרה? מה זה Duo? זה סדרה מקבילה ל Conroe? ו AM2? זה כמו מה? אם אתם יכולים לעשות לי נגיד טבלה של השמות, מה מקביל למה, ומה מקביל לאיזה דבר בדור הישן... בפשטות. תודה רבה :

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. מה זה CoreCell ? מה זה עושה?

• 4 תגובות
    • 487 צפיות
  11. יש לי במחשב שתי זכרונות של ג'יגה כל אחד(ceon 800MHz DDR2 1GB CL5) אני רוצה לקנות את הזיכרון הבא KINGSTON 2GB DDR2 800MHZ KIT http://www.1pc.co.il/product_info.php?products_id=7796 האם הכרטיס יעשה לי בעיות כאשר אני יחבר אותו? ד"א יש לי לוח אם GA-P35-S3L תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  12. שלום לכל הקוראים! יש לי בעיה בבחירת המעבד של המחשב החדש שלי אני רוצה לקנות מחשב עם המעבדים החדשים של ה 64 bit אבל אני לא יודע אם לקנות AMD או PENTIUM מה יותר טוב ומה יותר כדאי ? ואם אפשר גם יעוץ לגבי לוחות אם מתאימים תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 757 צפיות
  13. יש לי 2 זיכרונות 128sdram ואחד של 256MB והמחשב מוצא רק 128MB בבקשה שמישהו יעזור לי

• 15 תגובות
    • 905 צפיות
  14. שלום יש לי לפעמים מסכים כחולים סתם ככה בעבודה במחשב ואני חושב שזה בא מהזיכרונות , יש מצב צריך לעלות להם מתח ?? יכול להיות שזה הבעיה ??? הנה תמונה של המסך הכחול http://img513.imageshack.us/my.php?image=p1010147pp2.jpg אם אני יעלה מתח לזיכרונות (המחשב בחתימה) אז זה לא יפגע לי במערכת כאילו לעלות טיפה.. ? ( וחשוב לציין שאני לא מתכנן שום OC לא למעבד או לזיכרונות פשוט אולי זה הבעיה שחסר מתח לזיכרונות ובגלל זה זה עושה לי מסכים כחולים) המתח סטוק של הזיכרונות זה 1.9~1.8 ואם ויצא שזה הבעיה.. מישהו יכול להגיד לי בערך איפה נמצאת האפשרות הזאת לעלות ת'מתח לזיכרונות. ???

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  15. אני בדקתי בתוכנה EVERSEST והיה רשום לי ש 54 % מהזיכרון נמצא בשימוש ולא הפעלתי כלום חוץ מאיי סי קיו ומסנג'ר.. השאלה אם זה באמת צריך להיות ככה? לפעמים אני מרגיש איטיות במשחקים בגלל זה.. יש דרך לתקן את זה?? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  16. אני ניתקתי את המאוור של המארז כדי לנקות אותו ובטות יחד עם זה התנתק החיבור של הפאנל אודיו של המארז (המארז הוא CHENBRO Xpider\gaming bomb (בכל מקום קוראים לו אחרת...) והלוח הוא GA-K8NF-9) ליד המקום שבו החוטים היו מחוברים כתוב FAUDIO בחוברת של הלוח זה מה שיש: ומהמארז יש 7 חוטים בכל מיני צבעים... וזה מה שכתוב עליהם: כחול - LINE-IN-L שחור - GND לבן - MIC-VCC אדום - MIC-IN כתום - LINE-OUT-R ירוק - LINE-OUT-L צהוב - LINE-IN-R מישהו יכול להגיד לי בבקשה לאן לחבר כל אחד מהחוטים?? תודה! היחידי שהבנתי לאן לחבר זה את הGND.... תודה! נ.ב. מנהלים אם אתם חושבים שיש פורום יותר מתאים אז תעבירו למה אני לא ממש בטוח לאן להכניס את ההודעה...

• 6 תגובות
    • 620 צפיות
  17. אתמול קיבלתי את השדרוג למחשב שלי: מעבד - AMD ATHLON XP 2800 זכרון - GEIL 256 PC3200 400MHz DDR SDRAM value w/hs לוח אם חדש - Gigabyte GA-7N400E-L ברשותי כרטיס מסך - GeFORCE 3 - TI 200 - inno3d הלוח אם תומך בAGP X4/X8 והכרטיס מסך הוא X4. כאשר אני מנסה להכניס את הכרטיס ללוח אם, ושאני מפעיל את המחשב הכרטיס מסך לא עובד, כלומר לא מקבל חשמל בכלל. גם המסך לא עובד וגם המאוורר לא עובד. בחוברת של לוח האם רשום שאם יש כרטיס שהוא גם AGP X2 וגם X4 אז צריך להחליף בג'מפר. אני חושב שהכרטיס מסך הוא גם X2 כי יש לו 2 חריצים. עכשיו אני לא יודע אם הגמפר הוא על לוח האם או על הכרטיס מסך. בבקשה תעזרו לי להפעיל את כרטיס המסך. ניסיתי את כרטיס המסך על לוח אם אחר, שתומך בX2 ובX4 וזה עבד, אז זה בט…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  18. מדובר על מחשב שרכשתי בספטמבר 2006, הבחור וותיק ולמרות זאת עדיין הפעיל לי BF3 על הגדרות נמוכות ופעל כשורה הוספתי לו השבוע כרטיס מסך של GAINWARD כי הוא היה עם אחד מובנה... סה"כ השקעה של 260 ש"ח כולל מאורר למעבד. המפרט: מעבד -Intel Core 2 Duo E6300, 1866 MHz לוח אם-Gigabyte GA-G31M-ES2L v2 זכרון-Kingston 2G DDR2 800Mhz כ.קשיח-WD 500 SATA 2 7200 RPM כרטיס מסך-NVIDIA GeForce GT 430 ספק כוח-Golden Tiger 450W מארז-Sharkoon Vaya Eco White נשרף לי המאוורר של המחשב וקניתי מאוור פשוט ב50 ש"ח ומכאן מתחיל הסיפור המעצבן.. המאוורר דגם Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 נעזוב את העובדה שהמאורר הנ"ל שערורייתי ביותר ולקח לי 3 שעות להרכיב אותו בכל מיני פוזיציות עד של…

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  19. Started by dids22,

הלוח אם שלי הוא gigabyte k8ns ultra הקיצר יש לי אפשרות בלוח לעשות xpress recovery (נראה לישזה קשור לdual bios) וכדי להשתמש בזה כתוב בחוברת של הלוח אם שבפעם הראשונה צריך להכניס את הדיסק של שקיבלתי עם הלוח אם טוב הכנסתי את הדיסק והדלקתי את המחשב מהתחלה ואז הופיעה לי "boot from cd press any key to ..." לחצתי על מקש כלשהו ואז מופיעה לי שגיאה "eror:your hard drive doesnt support hpa" יש לכם מושג מזה אומר ? כיא ני לא ממש הבנתי

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  20. Started by shlomo_l,

אז ככה הLPT שבלוח אצלי משום מה לא פועל גם המדפסת שלי פועלת אצל חבר אבל אצלי לא אז טכנאי אחד אמר לי לקנות כרטיס מסויים שיוכל לשים לי LPT הוא הביא לי כרטיס שמתחבר לחיבורים הישנים בלוח בצבע שחור חום שקצת יותר ארוך מPCI אז ניסיתי להתקין אותו וכל מיני שטויות ולא הצלחתי אז נתתי לו שיתקין לי אותו וכל ההגדרות וכו' אז הוא אמר לי שהוא שינה דברים בביוס וגם ג'מפר שעל הכרטיס הזה ואז המדפסת שלי פעלה אבל אני פירמטתי ואז הכרטיס לא פעל ואני רוצה להתקין אותו בכדי שיהיה לי LPT וגם בשביל שאני יוכל להרכיב את הLCD אז הכרטיס עצמו יש לו חיבור של מדפסת ושל איפה שמחברים ג'ויסטיק ישנים זה כל מה שאני יודע או של העכברים הישנים יש בזה כניסה ל9 פינים אז אני מבקש ממכם שתעזרו לי בבקשה איכשהו שאני יצלי…

• 7 תגובות
    • 963 צפיות
  21. כמו שכתבתי בכותרת המאוורר של המעבד שלי (P4 2.8 PRRESCOT) מאוד מרעיש אולי למשהו יש פיתרון איך לעשות שהוא לא ירעיש או שירעיש פחות?

22. שלום, אחלה פורום, מזל שיש פורומים כאלה בישראל. לנושא: המעבד שלי הוא יחסית טוב DualCore Intel Pentium D 930, 3000 MHz אך הוא לא מפיק ביצועים, הFPS ברצפה, האם זה קשור לדרייבר? , אם כן מאיפה אוכל להוריד?? עכשיו עוד שאלה לגבי הזכרון יש לי 1GB, אני חושב שזה שני כרטיסיםשל 512MB ואני רוצה להגדיל, ל2GB הלוח אם שלי: Gigabyte GA-8I945PL-G האם יש לי סלוט פנוי?

• 7 תגובות
    • 660 צפיות
  23. כל המארז מאוד קריר וכל שאר הטמפרטורות הם לא יותר מ30 מעלות אבל רק הCPU על 70 מעלות לא עולה ולא יורד... לא משנה כמה המחשבלא עושה כלום.... כשפתחתי את המארז זה עדיין לא ירד וכשנגעתי הגוף קירור הוא היה קפוא... יש איזשהו דרך לתקן את זה בלי להחזיר את המחשב למעבדה? הבעיה הגדולה היא שבגלל שהCPU על 70 מעלות כל המאווררים מסתובבים הכי מהר שאפשר ואז יש הרבה רעש... יש איזה דרך להנמיך את המהירות שלהם בלי לבנות פאן באס? (אני יוכל לבנות כזה רק לפחות בעוד שלושה חודשים....)

• 5 תגובות
    • 572 צפיות
  24. הורדתי ממדור הורדת הקבצים באתר את עדכון הביוס F11 ללוח Gigabyte 7VRXP. כשהפעלתי את ה Bios Flash שמגיע עם הקובץ, הייתה שגיאה: The chipset isnt supported The flash part isnt supported מה הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה? תודה מראש ..

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.