מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
היי יש לי את הלוח יומיים ויש לי בעיות מוזרות 1) אין לו מצב DOS ואני חושד שבגלל זה חלק מהתוכנות לא רצות. האם יש אפשרות שיהייה מצב כזה או שזה לא נורא 2) הוא לא נכנס למצס BIOS בלחיצה על F2 כמופיע במסך. מה עושים נקנה במקום מעולה אני רק רוצה לדעת לבד הכל בתודה מראש, יהודה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי. קניתי בדיוק מעבד מסוג E6600 ואני כרגע בחיפושים אחר לוח אם מתאים. בעיקרון אני מתכנן לשים עליו 2GB זיכרון ולהוסיף כרטיס מסך 8800GTS או משהו מקביל של ATI אם הם יחליטו להתעורר עם הליבה החדשה שלהם בקרוב. הדרישות העיקריות: - מיועד עבור משחקים, תוכנות שולחניות ועוד. - לא מתוכנן כרגע OC. אבל אולי בעתיד אשמח לOC קל בלי החלפות של המפרט הנוכחי ולא משהו שמצריך הוצאה נוספת על פתרונות קירור מטורפים וספק 1000W... - אין צורך מיוחד בPATA. הכונן והDVD מתוכננים להיות בSATA. - אין צורך בIEEE (אבל אני לא אגיד לא) - רצוי מאד כרטיס כל איכותי 5.1. כזה עם יציאה אופטית או קואוקסלית שלא מצריכה מתאם. - לא מעניינים אותי במיוחד חיווי LED ואולטרות. - כן מעניין אותי לוח קריר ושקט, או משהו עם פתרונו…
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש תאימות אחורה בלוחות אם בכל הנוגע לזכרונות? יש אפשרות להשתמש בזכרונות DDR400 על לוח אם שתומך ב-DDR2? במידה וכן - זה אפשרי בכולם או רק בחלקם? תודה
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שמעתי מטכנאי שטען לי שבניגוד לצ'יפסטים של אינטל שהם הטובים, לוחות אם מלאים שמייצרת אינטל הם באיכות נמוכה, האם הדבר נכון? (מדובר על קניית לוח למחשב שישמש כשרת קבצים). מה דעתכם?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
מה ההבדל בינהם: 1. Amd Athlon 64 X2 Dual Core 4800 BOX AM2 65W 2. AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 4800+(2.4GHz) BOX תודה.
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
-
ישמש לתוכנות תלת-מימד כגון maya 3dmax maxwell render וכו' תקציב מחשב 6k בערך (כרטיס מסך qudro ) תודה אוהד
-
- 3 תגובות
- 519 צפיות
-
-
היי, יש לי שאלה (מן הסתם), בדקתי דרך המחשב כמה זיכרון (RAM) יש לי והיה כתוב 1014, ולפי מה שידוע לי זה צריך להיות בכלל 1024, אז איך זה הגיוני? ??? הינה ההוכחה: http://www.2send.us/uploads/85d5830e45.jpg (תסתפקו בקישור... ) אני אשמח אם מישהו יענה לי, תודה
-
- 1 תגובה
- 435 צפיות
-
-
^^ אני רק יודע שהצפוני אמור לקבל 1.5V ..אך אני לא יודע איפה אפשר לראות כמה הוא מקבל באמת. יש כזאת תוכנה? חוץ מEVEREST כי שם זה לא מראה. -נחום.
-
- 6 תגובות
- 641 צפיות
-
-
בעצם כבר קניתי את הMX ועכשיו שמתי לב שאתם ממליצים כל הזמן על הVA אז אני רוצה לדעת האם יש איזה הבדל משמעותי ואם שווה להתקשר עכשיו לחנות לבקש לשנות[br]פורסם בתאריך: 16.04.2007 בשעה 00:06:28 תיקון: ללוח קוראים VM
-
- 1 תגובה
- 417 צפיות
-
-
-
שלום בניתי לאבא שלי מחשב פנטיוםD הדגם (805) והFSB שלו זה 533 עכשיו קניתי זיכרון של קינגסטון 667MHZ ובCPU-Z הוא מזוהה כ533 עכשיו שמתי לב שביחס הFSB לזיכרון זה 1:2 האם זה מה שגורם לזיכרון לעבוד לאט ממה שהוא צריך? כלומר הלוח הזה בנוי ככה ובגלל שהFSB של המעבד נמוך אז זה גורם לזיכרון ליהיות ככה? יש דרך לשנות זאת? דרך אגב הלוח זה הלוח הזה: http://www.ksp.co.il/hmain.php קישור לאתר היצרן: http://www.asrock.com/PRODUCT/ConRoe945G-DVI.htm ד"א: בדקתי באתר היצרן ובחוברת של הלוח הלוח תומך DDR2 667MHZ אז ממה שאני חושב זה היחס של הFSB לזיכרון....יש דרך לשנות?
-
- 6 תגובות
- 584 צפיות
-
-
החלטתי סופית את הGEIL שקניתי עם המחשב אני יעשה למוכר שקניתי אותה מהם סקנדל הרי שהתברר שלמרות שהם עובדים על 800 הם 667, ואני שילמתי עליהם מחיר של 800 לפני יותר משנה (משהו כמו 1200 שקל). את הזכרונות שאבא קנה והביא לפני שבועיים אני ימכור- ואני רוצה לדעת כמה לבקש עליהם, הם חדשים לא עברו שום אוברקלוק, יש את הקופסא המקורית ואחריות לכל החיים-הזכרונות הם DDR2 800MHZ CL5 5-5-5-15 בשתי סטיקים של 512. כמה צריך לבקש עליהם?
-
- 3 תגובות
- 461 צפיות
-
-
ההתלבטות שלי היא לגבי הלוחות האלה: ASUS M2V AM2: VIA K8T890 הלוח הזה עולה לי 125 שקל פחות..... לבין MSI NEO K9N NFORCE 550 אני יודע שהMSI יותר טוב אבל השאלה שלי כמה יותר טוב כי התקציב שלי דל, אני יכול לבחור רק את שני הלוחות האלה בלבד אז בבקשה רק לדעת מה ההבדל בינייהם אם אני לא מתכוון לעשות OC ולא שידרוגים עתיידים שימושים רק אינטרנט אופיס וכאלה...המעבד שיהיה עליו הוא AM2 X2 3800
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם SOCKET 478, עם 4 חריצים לזיכרון DDR1 וAGP X8 וכרטיס רשת מובנה. חברה לא משנה, תקציב בסביבות 500[כמובן עדיף כמה שיותר זול] תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שאלתי את החנות שאני רוצה לקנות ממנה מחשב ואמרתי להם שאני מחכה ל-22 לירידת המחירים ושאלתי אותם אם גם הם מוכרים מעבדים במחיר החדש אבל הצטערתי לחגלות שהמחיר שמצוין ב-hwzone הוא ל-1000 יחידות אבל אני יודע שיש עדיין הוזלה במחיר... אז כמה ירדו המחירים לשוק הפרטי למעבדים e6600 או e6420?
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעונין לקנות מחשב חדש ולא יודע אם ללכת על מעבדים אמד או אינטל. אני יודע שאינטל הולך להוריד מחירים ואמד הוריד כבר, אני בעיקרון כל חיי אם מעבד אינטל ופוחד לסים אמד כי בחיים לא השתמשתי בהם, מה אתם אוראים? אני חשבתי על מעמבד E6600 התקציב שלי הוא 5000 שקל. ולגבי כרטיס מסך האם הסידרה החדשה של נוידיה שתצא היא תהיה בסדר?
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
שלום, מישהו מכיר משהו כזה? לא משנה לי החברה, כן משנה ה chipset אבל קודם שנדע אם קיים בכלל. אני מחפש לבנות מחשב קומפקטי ולינקים או הפניות לחנויות יעזרו לי מאוד. מחשבי HTPC הם בעייתיים לי (כי הם גדולים, וגם לא מכילים מספיק חריצי PCI לצרכים שלי. תודה על העזרה, מקסים.
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
-
- 16 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום לכולם. בקרוב אני אקנה מארה"ב מעבד חדש של אינטל. השאלה שלי היא כזאת: אני מתכנן OC, ולכן אני צריך מעבד טוב. אומרים שהE4300 יותר טוב לOC, אבל התדר שלו הוא רק 800MHZ בניגוד לE6300 שהתדר שלו הוא 1066MHZ. 1)האם זה משמעותי? אני פשוט מאוד לחוץ בתקציב, ואין לי בעיה לחכות לירידת מחירים. בירידת מחירים, אינטל תוציא מעבדים "חדשים" באותו שם רק עם 20 בסוף [דוגמא : E6320] 2)מה יהיו ההבדלים בין המעבדים הרגילים לחדשים? 3) מה יהיה ההבדל בין E4300 לE4400 והאם כדאי בכלל לקנות אותם? 4)מה לקנות? E6300 או E4300\\E4400 תודה רבה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 976 צפיות
-
-
קנו לי מעבד חדש של AMD 3000 אני לא בטוח איזה סטוק הוא אבל הייתי רוצה מאוד לדעת לאיזה מעבד של אינטל הוא הכי משתווה.
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
ברשותי הלוח אם MSI: RC410M Series MS- (v1.X) M-ATX Mainboard English Version G52-M7173X1 ואני צריך עזרה במציאת עדכון לביוס הכי מתאים ללוח האם שלי. ניסיתי לחפש אבל לא בדיוק מצאתי. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 528 צפיות
-
-
מה ההבדלים העיקרים בין לוחות האם לAMD לפי M59 M55 M57 מה עדיף כיום לטובת משחקים עם מעבד 5600+ או 6000+ ו 2GB זיכרון עם כרטיס כמו 1950 או מחליפו בקרוב
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג ללוח ASUS P5B DELUXE שהוא תומך בזכרונות ddr2 800mhz, אם אני שם על הלוח הזה זיכרונות ddr2 533 mhz אז זה יעבוד לי ? תודה מראש..
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-