עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום לכולם, לאחרונה קניתי מחשב חדש עם לוח אם intel DH67CL וכעת אני לא יכול להטעין את הטלפון שלי דרך USB כשהמחשב כבוי בעוד שבמחשב הישן שלי יכלתי להטעין. האם יש דרך לפתוח את האפשרות הזאת (דרך ה-BIOS אולי)? אם כן אני אשמח אם אני אוכל לקבל הסבר איך לעשות זאת. תודה רבה.

2. בלוחות אם ישנים של ASUS (כדוגמת סדרת ה-P4P800) היה פיצ'ר שמאפשר לטעון את ערכי ברירת המחדל של ה-BIOS ע"י החזקת הכפתור INS בזמן הדלקת המחשב. הרבה יותר נוח מלעשות CMOS RESET עם ג'אמפר. האם גם בלוחות החדשים של ASUS יש פיצ'ר דומה?

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  3. היי לכולם אמרתם לי שמעבד סמפרון בסוקט AM2 יותר טוב ממעבד סמפרון בסוקט 754. אם ככה : 1-למה המחיר של סמפרון בסוקט AM2 יותר זול מסמפרון בסוקט 754?<סמפרון 3000 בסוקט AM2 עולה 330 ש"ח,סמפרון 3000 בסוקט 754 עולה 470 ש"ח> 2-למה במפרטים המומלצים של האתר מופיע הסמפרון בסוקט 754 כמעבד המומלץ בטווח המחירים הנמוך?

• 8 תגובות
    • 665 צפיות
  4. בשעה טובה!! :yelclap: http://computers.walla.co.il/?w=/4/622856

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by maXopka,

טרגדיה. אחרי שנים של שימוש אוהב של אמא היא החליטה שהיא לא צריכה אותי יותר ןלכן אני מחפש משפחה חדשה. כשהיא הלכה, היא לקחה איתה את כל יכולות הרייד של דיסקים שלי, 4 במספרם ונותרתי בלי מידע מאוד חיוני, שצברתי במשך שנים. הבעיה היא שבקר הרייד היה מובנה בתוך הצ'יפסט של הגשר הצפוני 680I SLI ולכן אני מאוד מתקשה למצוא כיום לוח בעל צי'פסט זהה ע"מ שאוכל להציל את המידע ולוח אם זהה לא ניתן להשיג כיום בשום חנות. האם יש פתרון בדמות לוח אם מודרני או פחות, עם צ'יפסט זהה או דומה, אבל עדיין יכול להפעיל את הבקר רייד על דיסקים שלי? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. יש לי כרגע AMD4000 אני יכול להביא במקומו INTEL 2160 אני לא עושה OC , שווה ? כדאי ?

• 6 תגובות
    • 552 צפיות
  7. Started by אמיר_ה,

היי, אני קונה מחשב חדש לאינטרנט ומשחקים. במסגרת התקציב אני מתלבט בין האפשרויות הבאות: 2 ג'יגה DDR2-800 וכרטיס מסך X1950XT, או בפחות או יותר אותו מחיר: 2 ג'יגה DDR2-667 וכרטיס 8800GTS עם 320 מגה. מעולם לא התעסקתי בOC ולא נראה לי שאני אתחיל עכשיו. ראיתי בפורום שאנשים כותבים שבלי OC אין כזה הבדל בין הזכרונות. לדעתכם האפשרות השניה עדיפה? (שאר הרכיבים שאני קונה הם מעבד Intel E6600, לוח אם Asus P5B, והשאר לא באמת חשוב)

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by ShaharSi,

אמור להיות לי בעיה לשים טריפל צאנל ראם בלוח אם של asrock z87 extreme 3 (כל סטיק של ראם של יצרן אחר אך אותה מהירות ו1.5V) ?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Computex 2022: יצרנית החומרה מציגה את מה שיכול להפוך לאופנה עדכנית בעתיד - לוח אם בעל צמד ערכות שבביםלכתבה

10. שימו לב זה נראה לכם רציני...? http://www.megagames.com/news/html/hardware/3dtransistorspromise50ghzprocessors.shtml כי אם כן אני רוצה מחשב כזה...!!!

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by ReSt,

שלום, יש לי כמה שאלות אליכם - מזה טרנזיסטור במעבד ? כמה טרנזיסטורים יש בI7 ,כמה ב8086 וכמה ביניהם ? ואני צריך שתפרשו לי כמה קיצורים - SSIC,MSIC,LSIC,VLSIC. תודה רבה

• 8 תגובות
    • 3.8k צפיות
  12. קצת יקר לי, קרוב ל-$700 פה בארה"ב למעבד, פלוס $250 לאיזה לוח-אם סביר. אבל אני שונא לשדרג (יותר מדי בזבוז אנרגייה במחקר מה הכי כדאי לקנות) כך שמעדיף להשקיע יותר כסף ושיחזיק לי מעמד 4 שנים בלי לעצבן אותי. השאלה שלי: נניח שכשארצה לקנות את המעבד השני, ארצה לקנות Opteron 270 (נגיד שירד במחיר ל-$500). האם יש בעייה לשים על לוח-אם כמו TYAN Tiger K8W שני מעבדים במהירויות שונות? או שאולי אוכל (ללא חשש, ועם סיכויי הצלחה גבוהים מאוד) להאיץ את ה-265 ל-2.0 גיגהרץ של ה-270? אם אקנה, אצטרך בדיוק שני גיגה זיכרון. מה מומלץ ובכמה? אני לא צריך קירור מיוחד בשביל הסיפור הזה, נכון? תנקס

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Chumlee,

בעבר אני יודע ש ECS נחשבו ללוחות בעיתיים מהדרג הנמוך ביותר אבל שראיתי את האתר הזה של חיון שנחשב יבואן מוכר השאלה אם ECS כבר באותה מדרגה של גיגהבייט או אזוס וקפצו מדגה ? אפילו ברמה של אסרוק שזה גם מכובד ... מישהו יודע אם הלוחות של ECS כבר לא מה שהיה פעם ? אני לא מאמין שחיון ירכיבו מחשבים עם לוחות ECS שהם לא אמינים או לא איכותיים

• 2 תגובות
    • 4k צפיות
  14. Started by shulem,

שלום! קניתי לוח אם של GIGABYTE ב K.S.P ןהם אמרושהלוח מקולקל ויקח עד 3 חודשים להביא כזה כי זה לא לוח חדש ויש לשלחו לחברה. רציתי לדעת אם משהו מכיר יבואן של GIGABYTE כך שאולי אוכל דרכו לעשות זאת מהר יותר.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. אני מעוניין לשדרג זכרון ל16 GB לנייד מדגם Dell Vostro 3560 איזה זכרונות 8GB 1600MHz DDR3 מתאימים ? ובכלל איך אפשר לוודא שאני רוכש זכרונות של חברה אמינה ומיבואן רישמי ? חוץ מזה שאלה נוספת - האם חייבים לרכוש "זכרונות תואמים" או שכל 2 סטיקים של זיכרון 8 GB יעשו את העבודה ויעניקו לנו 16 GB שלמים של זיכרון לנייד אז יש דבר כזה "זכרונות תואמים" או לא ?

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  16. Started by punisher6578,

אם הדבר אינו חורג מכללי הפורום, אבקש לעזור לי במציאת ספקי חומרה (לדילרים) איכותיים, אמינים ומגוונים.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by RayZ,

מישהו יודע מי היבואן של החברות הבאות ? : GIGABYTE,Geforce

• 4 תגובות
    • 909 צפיות
  18. Started by poop,

שלום לכולם! אני לא יודע איפה לשאול את השאלה הזאת, ואני מקווה שכאן מתאים. רציתי לשאול מי יודע מי היבואנית והמפיצה הרשמית והאמיתי של מוצרי ASUS (למשל לוח, כרטיס מסך וכו') בארץ? מור לוי? ספיריטוס? יש הרבה וכולום אומרים שזה הם. באתר אחר למשל של קינגסטון (בתור דוגמא) או קורסייר ועוד הרבה, כותבים ב- WHERE TO BUY בישראל, כותבים את המפיצים, ואילו באתר של ASUS חיפשתי הרבה ולא מצאתי כלום, חוץ מהאתר של רונלייט שמייבאים בעיקר מחשבים ניידים. אשמח אם מישהו יוכל להאיר את עיני בנושא, ואם זה לא המקום המתאים, אשמח אם הוא יוכל להפנות אותי לפורום המתאים לשאול זאת. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  19. Started by coolmeen,

מעבד:אינטל פנטיום 4 1.6 ghz לוח אם:intel i850gb garibaldi זיכרון:rdram 2*64 MB=128 MB pc800 הארד דיסק:20 GB , זה 7200 rpm בלי כרטיס מסך\ מארז כולל ספק כח 400 W סידירום:52x מקלדת ועכבר בכמה כדאי לי למכור את המחשב הזה, כמה כסף, תודה רבה

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  20. בקיצור הזיכרונות מהלינק הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4008 לא ברור לי אם הם אכן מסדרת TURBO, כי אז יש סיכוי שהם אלה : PQI Turbo Memory DDR 400 1GB CL (2-3-2-6/2-2-2-5/2-3-3-6/7) = Samsung TCCD (מתוך : http://forums.whirlpool.net.au/index.cfm?a=wiki&tag=rmp_rsc) מישהו יודע ? תודה מראש !

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  21. Started by andd,

ידוע מתי יהיו משחקים שינצלו את כל ה4?

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  22. Started by D135,

אני מקווה שלא יצאתי טמבל הpenryn הם המעבדים האלה נכון? http://hwzone.co.il/news/1192645687/18798 אם לא אז הכוונה שלי היא מתי יצאו המעבדים שיש בלינק. אני חשבתי לקנות את הQ9450. משתלם?

• 9 תגובות
    • 845 צפיות
  23. שלום רב, אני לפני רכישת מחשב ובאחת ההתיעצויות שלי עם אחד ממוכרי המחשבים, נאמר לי כי התגלה באג בגרסת ה- E של מעבדי אינטל ויש להמתין לדגם זהה מתוקן, או לרכוש את הבעייתי ולהוריד עדכון ל- Bios שפותר את הפקודה הבעייתית. ביקשתי לאשש טענה זו אך טרם נעניתי. האם קיים בסיס לטענה זו? תודה רבה, אורן.

• 9 תגובות
    • 920 צפיות
  24. ב3DMARK הAMD כמובן טוב יותר שמדובר בCPU בגלל שהAMD מצוייד בפי 4 זיכרון מטמון אבל מה קורה בבדיקות של PCMARK שעוסק בעיבוד נתונים, פתיחה וקיווץ דיקודר וכל השיט הזה? PCMARK 2002 - CPU SCORE: celeron 2400 at stock: 5458 celeron 2400 at 3200: 7057 barton 2500+ at stock: 5649 barton 2500+ at 3200+: 6716 רק דבר אחד יש לי להגיד כרגע.. huh?!

• 6 תגובות
    • 617 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.