מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
היום קניתי את לוח האם הזה ולמרות שבחוברת מספרים על הצפצופים השונים ומה כל צפצוף אומר, כשאני מדליק את המחשב אני לא שומע את הצפצופים המוכרים. האם יתכן שאין ספיקר ללוח האם הזה?
-
- 10 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך בבקשה המלצה ללוח אם שמיועד למחשב משחקים בלבד.. בחרתי לי כבר מעבד, את ה E6600 ורציתי לוח אם לא כל כך יקר, פחות מ 1000 ש"ח שיתן לי מענה טוב לצרכים וישאיר לי יותר כסף לכרטיס מסך אז על איזה לוח אתם ממליצים? והאם זה קריטי לקחת לוח אם איכותי ב 1000 ש"ח פלוס או שניתן להסתפק בלוח פחות יקר ועדיין להריץ משחקים בצורה הטובה ביותר? תודה אנשים..
-
- 5 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום. רכשתי לוח Asus p5b-VM עם 4 מודולים של זיכרון 1GB. בהגדרות הרגילות של הלוח מופיע במערכת שיש 2808MB של זיכרון. לאחר שינוי הגדרה ב Bios שנקראת משהו כמו PCI Remap מופיע לי ב BIOS גם 4088MB אבל אני מקבל הרבה שגיאות ב Memtest והמחשב מבצע Reset. הבנתי שזה משהו שקשור לזיכרון שהמחשב שומר לחלקים אחרים. מדובר אבל בהמון זיכרון 1.2GB, איך אפשר לבטל אל זה? דרך אגב על הלוח אין כרטיסי PCI או מסך, הכל מובנה. תודה רבה!
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלשום קניתי מחשב חדש והייתי חייבת לוותר במסגרת התקציב על כמה דברים שבניתי ואני לא יודעת אם המעבד הזה הוא בכלל עובד טוב כי לא קראתי עליו ביקורות ואם תוכנות ומשחקים נתקעות עליו? המפרט הוא: Pentium D 925 3/0Ghz DualCore 2x2MB Chace s775 8000MHZ ConRoe945G-DVI(775,945G,DDRII 667,VGA.PCI-E.HDAudio.SATA2,GBL) WD 250GB 7200RPM SATAII NEC DVD +/-RW/RAM X18 case Midi-Tower 500W KINGSTONDDRII 667 512X2 Point Of View 7600GT 256MB GDDRIII TVout,DVI.PCI=E
-
- 17 תגובות
- 847 צפיות
-
-
יש לי בעיה בלוח,חיבורי ה USB הפסיקו לעבוד (האם משהו מכיר בעיה כזו גם כן??? ) אני משתמש ב RAID 0 עם 2 דיסקים השאלה שלי,אם אני מחליף את הלוח בחדש,האם תהייה בעיה כלשהי עם מערך ה RAID? האם נתוני ה RAID נשמרים על הבקר בלוח או על הדיסקים עצמם? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 462 צפיות
-
-
ה DUAL CHANEL משפיע הרבה על המהירות ? ומה עדיף 512 אחד או 2 של 256 ... ולמה ? תודה
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם מישהו הצליח לחבר בחיבור אופטי את הלוח GA965P-S3 ולהוציא AC3 או DTS?
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
בחודש יוני הקרוב יתחיל השיווק והמכירה של לוחות האם החדשים של GIGABYTE שחלקם תומכים DDR3 בזיכרונות. אני מחכה להם מאוד משום שאני מתכנן קניית מחשב חדש. עכשיו אני צריך עזרה האם לבחור את הלוחות האם האלה שתומכים DDR3 במקום לוחות האם שקיימים כיום. חסרון אחד גדול שלהם שהם לא תומכים SLI וזה פאק כי SLI זה הדור הבא של כרטיסי המסך. בכלל שווה להשקיע כסף על הלוחות אם האלה? משהו יכול להגיב לגבי הביצועים שלהם בשביל GAMER? הם טובים ל- O.C בכלל? עד כמה הזיכרונות של ה-DDR3 מהירים?
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
בחודש יוני הקרוב יתחיל השיווק והמכירה של לוחות האם החדשים של GIGABYTE שחלקם תומכים DDR3 בזיכרונות. אני מחכה להם מאוד משום שאני מתכנן קניית מחשב חדש. עכשיו אני צריך עזרה האם לבחור את הלוחות האם האלה שתומכים DDR3
-
- 1 תגובה
- 410 צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף זיכרון לשני סטיקים של הזכרון הבא: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=422092 האם זהו זכרון טוב?
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
בחודש יוני הקרוב יתחיל השיווק והמכירה של לוחות האם החדשים של GIGABYTE
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שאלה פשוטה לגבי מעבדים, המעבד: Pentium D 3.0Ghz, s775, 2x2MB, DualCore (925 עד כמה הוא יותר חזק מ-p4 3.0 רגיל?
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף ללוח עוד זיכרון RAM. איזה סוג מתאים לו: DDR1 או DDR2. וגם איזה מהירות RAM מקסימאלית הוא תומך. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
יש איזה חנות שאני חושב אולי לקנות חלקים לשדרוג ממנה ומבחינת הזכרונות אין הרבה אופציות,מצאתי זכרון DDR2 667 של HYNIX רציתי לדעת מה דעתכם על הזכרון הנ"ל? שווה להשקיע ב2 סלוטים של 1 גיגה של החברה הזאת? או שפשוט לקנות משהו אחר במקום?
-
- 3 תגובות
- 479 צפיות
-
-
אני צריך לוח אם הכי זול שתמצאו לא מתוכנן OC. והלוח הכי זול זה בגלל שהמחשב בכל מקרה לא ייתן ביצועים מהירים: DDR1, PCI-X,P4 LGA775. אם אפשר אז כמה שיותר מפוצ'ר וכרטיסים מובנים (FIREWIRE). חשבתי על משו בכיוון הזה : http://www.golden-price.co.il/product.asp?productid=502
-
- 10 תגובות
- 936 צפיות
-
-
יש לי E6300 עם 2MB L2 Cache. אבל הוא מ- Revision B2, כלומר - ליבת קונרו שפשוט חסמו לה את הגישה לחצי מהזיכרון. קראתי כבר כמה פעמים על פתיחת צינורות עיבוד בכרטיסי מסך, ורציתי לדעת אם יש מצב שאפשר לפתוח את הגישה ל-2 מגה האחרים ולקבל E6320? אני באמת לא בקיא בתחום הזה, אז אם אפשר גם לנמק ובלי תשובות סרקסטיות למיניהן זה יהיה ממש נחמד.
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
קטגוריה ראשונה - עם כרטיס מסך מובנה (זה קל יחסית). כמו ה- ASUS M2A-VA למשל. קטגוריה שניה - ללא כרטיס מסך מובנה, עדיפות ל-P965 או 650i הכוונה ללוחות לא יקרים (400-800 ש"ח) - גם ל-AM2 וגם ל-775 של אינטל. תודה מראש, TMP
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחיר: 213.00 ¤ דמי משלוח: 10.00 ¤ זמן אספקה: 14 kingston 1g 667mhz ddr2 cl5 זכרון במהירות 667 בנפח 1GB מהאתר http://www.dmii.co.il/products/76203?ref=zap האם זה נראה אמין? יכול להיות שיש זכרונות מזויפים כי יש לפחות 6 חניות בזאפ שמוכרת את זה בפחות מ230 ש"ח http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=422092
-
- 5 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אלה הדברים שאני מתכנן לקנות: Motherboard: Gigabyte GA-965-PDS3 CPU: Intel C2D E6420 VGA Card: GeForce 8600GT 256MB Memory: Kingston DDR2 1GB כרגע זה יוצא לי קצת פחות מ2600 ש"ח כשכל חלק מחנות אחרת. האם יש חנויות שבהן אפשר למצוא את החלקים האלה יותר בזול ממה שזאפ מציע? לדוגמה ב IQPC המעבד יותר זול והוא לא מופיע בזאפ. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש חשבתי על שילוב של p5n32 - SLI e6600 ו ocz2n1066sr2gk קישור לזכרונות: http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=OCZ2RPR10662GK&Cat2Cat1ID=15&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he אני כל הזמן רואה פה בפורום שאנשים לא ממליצים על המעבד הזה לעומת ה - E4400 וכו' קראתי את המדריכים באתר כולל קישורים לאתרים אחרים בחו"ל ואני עדיין לא יודע אם מה שבחרתי הוא שילוב אופטימלי מבחינת FSB וכו' ובמילים פשוטות אני רוצה שהכל יעבוד בסינכרון אופטימלי המחשב מיועד למשחקים בעיקר ולא ל-OC כרגע תודה רבה הצעות מישהו?
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
נשברה לי היום התושבת למעבד ואני צריך אחד חדש, יש אולי אפשרות לקנות איפשהו אחד כזה? אני צריך את זה למעבד פנטיום 4 וגם להחליף את המאוורר כי הוא כבר איזה 3 שנים ועושה רעש בלתי נסבל אם יש איזה חנות באזור תל אביב-ראשון- בת ים שמישהו מכיר ויכול להפנות אותי אליו תודה
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
האם כדאי לחכות ללוח של ג'יגהבייט דגם DS3P עם צ'יפסט של P35 אוכבר עכשיו לרכוש עם צ'יפסט של 965P??? האם יהיו אילו שהם יתרונות על פני הצ'יפסט ה"ותיק" או שסתם לעמוד ב"חזית הטכנולוגיה"????? אני עוד אנצל את האשכול הזה על מנת להתייעץ איתכם על כך שאני מעוניין לרכוש עם הלוח (לא משנה איזה), זכרונות של קינגסטון 2X1GB ובנוסף מעבד 6420 של אינטל. אני מעוניין לעשות למערכת OC כך שהמעבד יעבוד על 3GHZ ולפי המספרים שראיתי ממש אין לא בעייה. השאלה היא האם עם הלוחות המדוברים והזיכרונות זו המערכת שתספק את הסחורה??? מצטער על כל השאלות אבל אני צמא למידע ויותר מזה צמא למחשב חדש....
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
1.4CoreDual-VSTA s775 Conroe 2.775Dual-VSTA s775 ואיזה מהם עדיף לי אם ה 80 ש"ח לא בעייה.
-
- 12 תגובות
- 668 צפיות
-
-
intel mobile core 2 duo T5600 זה המעבד שלי.... ואני התרגלתי למחשב הישן שלי... :kopfpatsch: ואני כל הזמן ממשיך להוריד דברים ל 32 ביט.... זה בעיה גדולה? אצלי זה 64 ביט, אנלא טועה, נכון? :kopfpatsch: :kopfpatsch:
-
- 3 תגובות
- 465 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מה עדיף לי לקנות בשביל כרטיס זיכרון כרגע יש לי 1 GB 533 Mhz של Starex (ביותר מכרטיס אחד) ואני רוצה או לקנות כרטיס חדש אבל אני לא יודע מה עדיף לי עוד כרטיס של Starex של 1 GB או לקנות כרטיס חדש של חברה כמו TwinMos 1 GB אבל עם 800 Mhz זה יעלה בערך אותו דרך אבל הבעיה שלי היא מה עדיף לי עוד גודל(אבל MHz נמוך) או חיזוק של Mhz (ופחות GB) ???? בבקשה תעזרו לי זה חשוב מאוד... בתודה שלמה דוודי
-
- 5 תגובות
- 807 צפיות
-