מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
שבת שלום לכולם.. יש לי פנטיום 4 3000 משהו אחלה. אבל יש לי בעיה קטנה. יש לי motherboard של ג'גיהבייט ואני משמתש בeasytune 5 כדי לבדוק תמיד טמפרטורה כדי שהמחשב יעבוד בסבבה. הבעיה שלי היא שהטמפרטורה תמיד על בין 43 ל - 50 מעלות ואפילו טיפה יותר. פעם עוד אכשהוא זה היה נע גם על גבול ה-30 מעלות. רציתי לדעת מה אמורה ליהיות הטמפרטורה הממוצעת של המעבד? זה מסתמך על כך שלמחשב של חבר הטמפרטורה נעה בין ה30 ל - 35 מעלות והמחשב שלו גם עמוס ובזמן שתוכנות פועלות. חשוב לציין שהמאווררים פועלים טוב ואני גם דואג לנקות את האבק מהמחשב מפעם לפעם. תודה, רשות האגרה
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום, בEVEREST בטמפרטורות יש לי משהו מוזר.. Sensor Properties Sensor Type ITE IT8720F + DES (ISA 228h) Chassis Intrusion Detected Yes Temperatures Motherboard 40 °C (104 °F) CPU 81 °C (178 °F) CPU #1 / Core #1 38 °C (100 °F) CPU #1 / Core #2 38 °C (100 °F) CPU #1 / Core #3 38 °C (100 °F) CPU #1 / Core #4 38 °C (100 °F) Aux 42 °C (108 °F) Seagate ST3500418AS 34 °C (93 °F) Cooling Fans CPU 1962 RPM Power Supply 1040 RPM הליבות כולן בטמפרטורה נורמלית, אבל הראשון "CPU" מה זה ומלה זה ב81 מעלות? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה טוב 37 מופיע לי בביוס? וגם מה זה cpu fun speed 3125 rpm ו sistem fan speed 0 rpm מה זה אומר?
-
- 14 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אהלן, יש לי את המעבד הנ"ל עם קירור scythe mugen 3 . הטמפ' ב idle נמצאת בין 29-34, 35 מעלות. מה שמוזר הוא שתמיד core אחד נמצא מעל 40 מעלות וזה קופץ כל כמה שניות מ core to core. אני לא נמצא ב OC. צריך לציין שזו תופעה וחדשה ועד לפניי כמה שבועות כל ה cores היו כביכול בטמפ' דומות והיו עולים ויורדים בצורה זהה יחסית. האם זה תקין ? תודה, עמית
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
כמעט 50 מעלות צלסיוס בעומס רגיל לא עם איזו תוכנה שמעמיסה עליו בכוונה.האם זה נורמלי ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש לקנות מערכת מדיה סנטר רוצה לדעת מה המעבד עם החום הכי נמוך שיש ( ממוצע בין מאמץ למנוחה )AMD או INTEL תודה רבה . tzahi@splsoftware.com
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי כרגע 2 סטיקים של 512MB, ועוד שניים בדרך אליי. אני כבר מודע לעובדה שכשאני אמקם את שני הסטיקים הנוספים הטמפרטורה של הזיכרונות תעלה בגלל המחסור במרחב שיאפשר להם להתקרר. כרגע הזיכרונות רצים על DDR500 (עם תזמונים מאוד חופשיים) וזו גם המהירות שבה הם ירוצו כשיגיעו 2 הסטיקים החדשים. הטמפרטורה של הזכרונות כעת לאחר בדיקת מאמץ מלאה מגיעה ל-51מעלות (טמפרטורה של גוף הקירור ללא שום מאוורר שנושף עליו כדי לא לפגוע בתקינות המדידה). השאלה שלי היא, מהי טמפרטורה תקינה? מהה המקסימום המותר, ואיזו טמפרטורה נחשבת הרף שניתן לעבוד איתו בלי דאגות? תודה, Anatoli.
-
- 5 תגובות
- 779 צפיות
-
-
-
שלום, אני רואה טמפרטורות של 60 מעלות ומעלה ב-ICH, MCH בביוס. רציתי לדעת אם זה תקין? תודה.
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
-
איך יכול ליהיות שבבדיקת מאמץ הלוח אם יותר חם מאשר המעבד?אני עם אוברקלוק אבל על המתח הנורמלי הרגיל של המעבד..בנגיעה בגוף קירור שעל הלוח הוא לא באמת בחום של ''70'' מעלות..אך איך אני מוודא את זה למען הרוגע הנפשי?
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
רציתי לדעת עד לאיזה טמפ' של המעבד ולוח האם אפשר להפעיל את המחשב? וגם אם הטפ' של המחשב שלי (מעבד 38, לוח אם 40) הן סבירות? ------------------------------------------ מעבד P 4 2.4 2 מאווררים בתוך המארז קירור מעבד מאוורר
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
כנסו לביקורת בלינק, המעבד I7 החדש מאזב מבחינת טמפרטורות ב-OC...הגיע עד ל-98 מעלות !!! הם כתבו שהם בדקו את זה מול עוד אתרים וכולם קיבלו תוצאות דומות :-( מקווה שזה לא נכון....כי תכננתי על ה-I7 החדש http://www.tweaktown.com/reviews/4663/asrock_z77_extreme6_intel_z77_with_ivy_bridge_motherboard_review/index11.html
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בס"ד שלום, לאחר התקנת מעבד חדש היה נראה לי כאילו היה אפשר להוציא תוצאות יותר טובות בטמפרטורות המעבד החדש i5 3470 #0 25 #1 28 #2 29 #3 39 זה לאחר מריחת המשחה בצורה של פיזור על כל המעבד.. הליבה האחרונה 10 מעלות מעל כולם ב- IDLE היום החלטתי לחדש את המשחה בצורה של נקודה והתוצאה נראת לי זהה (עדיין +10 מעלות ב-IDLE) וזה התוצאה אחרי שעה של OCCT http://img713.imageshack.us/img713/640/qmo4.jpg i5 3470 zalman 7000 al si arctic mx-4 thermal paste האם התוצאה תקינה כרגע? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מעבד P4C-2.6 עם לוח IS7-E וקירור סטוק של אינטל המעבד עומד על 42-44 מעלות בIDLE ועל 60 מעלות בFULL LOAD!!! בכל מקרה, שמעתי שלמעבדי אינטל יש מערכת הגנה נגד שריפת המעבד, ובטמפרטורות מסוימות המעבד מאיט את עצמו אוטומטית, זה נכון? המעבד לא בOC והקירור הוא סטוק כמו שאמרתי (המאוורר של המעבד מסתובב ב2200 סל"ד). מה הטמפרטורות המומלצות של אינטל (אני אשמח לקבל לינק בשביל להראות בחנות וכדי שיהיה לי קייס אם אני ארצה להחליף סינק וכו'), איזה טמפ מסוכנות וכו'. תודה מור
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מעבד אינטל 3200 מגהרץ ... רציתי לדעת מה הן טמפרטורות המינימום עד מקסימום ! ... דחוף !!!.... טמפרטורות רצויות .. ,לישי סליחה על העתקת ההודעה ...... למנהלים ... [ זה דחוף ]
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם הטמפרטורות של סבירות ובמיוחד של הכרטיס מסך והמעבד רציתי לדעת את הטמפרטורות הסבירות וגם את הטמפרטורות המקסימום שהם מגיעות במאמץ של כל חלק אני מצרף תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לדעת האם הטמפרטורות שלי עוברות את המינימום אני רוצה לבדוק כדי שלא יהיה התחממות בשום רכיב יש לוח אסוס p5k p35 מעבד e6750 שני ליבות כרטיס מסך 9800 gtx512 שני דיסקים קשיחים 250 ide 160sata 2 16 mb 7200 rpm אני רוצה לדעת את הטמפרטורות הסבירות של החלקים שציינתיוגם את הטמפרטורות שלהם במאמץ תודה לכל מי שעוזר
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
טמפרטורה במנוחה - 34 מעלות, במאמץ - 52 כרטיס מסך Geforce 6600GT ו512 RAM אם זה משנה גבוה מדי או טמפרטורות נורמליות? תודה.
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי איזושהי הוכחה לזה שאיי אם די יכול לשרוד טמפרטורות גבוהות יותר מאינטל? איזה לינק לאתר רשמי או משהו כזה.....? כי שמעתי שזה באמת ככה אבל אני רוצה הוכחה אמיתית שזה באמת נכון..... אני מאוד יישמח לתגובות
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אז בשעה טובה שידרגתי את המעבד הישן שלי e6600 למעבד חדש q9550 ושאלה קטנה על טמפרטורות במנוחה כרגע על 35 ככה כי קצת חם פה היום ברגיל היה איזה 3-4 מעלות פחות,לפי הטמפרטורות של כל ליבה בנפרד אז יש לי 2 ליבות שהטמפרטורה שלהם תמיד גבוה יותר ב 2-3 מעלות מה2 האחרות האם זה תקין? במאמץ הוא על 47 מעלות... מבחינת הטמפרטורות מנוחה ומאמץ אני יודע שהוא ממש בסדר(המארז והאוורור אצלי מסודרים יופי)
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם מישהו שיש לו ניסיון עם מעבדי Northwood (או סתם ידע כללי) יודע מה הטמפרטורות הנורמליות של מעבדים כאלה (עם קירור אינטל רגיל) וכמו כן מהיא הטמפרטורה המקסימלית או יותר נכון טמפרטורה שמעליה כדאי לתכנת את המחשב לכבות את עצמו?
-
- 10 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני חדש כאן קניתי לאחרונה מחשב חדש והטמפרטורות לפי דעתי גבוהות. להלן המפרט: מעבד: 3GB אינטל (1 ק"ש) לוח: 875i בוננזה - אינטל זיכרון 512 MB h.d: 160 MB כרטיס מסך: 128 radon 9200 ati הטמפר' הם: המעבד: נע בין 49 co ל- 52 מעלות רציתי לשאול האם זה המעלות האופטימליות שלו הוא שהוא צריך קירור במיידי??? דרך אגב איך המפרט (מחשב בעיקר לגרפיקה) תודה
-
- 5 תגובות
- 477 צפיות
-
-
שלום רב. אשמח אם מישהו יגיד לי מהיא הטמפרטורה האידיאלית לעבודה, עם מעבד Intel Pentium 4 1.7Ghz. תודה מראש אורי.
-
- 6 תגובות
- 607 צפיות
-