מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
ראיתי עץ אחר על טמפ' של מעבד והמליצו לו להוריד את realTemp. הורדתי את זה כדי לראות מה הטמפ' של המעבד שלי וקיבלתי את התוצאות האלה: http://tinyurl.com/temperatureHW - siz במקום הצונזר אני לא מבין בדיוק מה אמור להיות אבל אני חושב שהמצב ממש לא טוב. אני לא יכול לפתוח את המחשב בגלל שיש את המדבקות האלה שאם אני פותח אז אני מאבד אחריות אז אני לא יכול לפתוח את המארז ולשאוב אבק ולנקות.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, חבר שלי קנה לפני כמה ימים מחשב מPCHARDWARE עם מעבד Athlon XP 1800 , ולוח אם Gigabyte VRX , הוא סיפר לי שהטמפ' של המעבד במנוחה היא 58, עם מזגן 52 ועם מארז פתוח, 48 . הוא אמר שלמאורר ששמו לו, קוראים Green משהו... ושהוא עולה בערך 15$ ... נראה לכם שהטמפ' בסדר? ???
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
שלום יש לי בעיה מוזרה,שאין לי מושג איך "לאכול" אותה. יש לי מעבד אטלון 3200+ 64bit תושבת 939 לוח חדש של gigabyte דגם K8U-939 הביוס גירסה אחרונה ,הטמפרטורה בביוס מראה במנוחה 50-65 מעלות,בעבודה 80-95 , ולעומת זאת הצלעות לא כ"כ חמות,לפי הטמפ" בביוס+תוכנות נוספות הצלעות היו אמורות להיות רותחות. כמו-כן המאוורר סטוק חדש,משחה טרמית איכותית, איך אני יודע עם המעבד באמת מתחמם ?אך לא החום לא עובר טוב לצלעות, או שקריאת הטמפ" של הלוח לא נכונה ? או משהו אחר. תודה
-
- 5 תגובות
- 450 צפיות
-
-
Hardware Monitoring : Winbond W83677HG-I Processor Voltage : 1.22 V VIN1 : 1.70 V +3.3V Voltage : 3.26 V +5V Voltage : 4.85 V +12V Voltage : 11.71 V VIN5 : 2.04 V VIN6 : 1.46 V SYSTIN : 43 °C CPUTIN : 66.5 °C AUXTIN : 14.5 °C CPUFANIN0 : 2482 rpm : Processor Monitoring Asus EPU : Analog Devices ASP0800 Current Power : 36.94 W CPU Power : 36.50 Amps. : Hardware Monitoring : Asus iROG 01 + iROG 02 CPU : 1.21 V DRAM : 1.50 V SB Core : 1.11 V SB +1.5v : 1.50 V CPU PLL : 1.82 V NB Core : 1.51 V NB +1.5v : 1.16 V QPI : 1.24 V Processor Fan : 2508 rpm Chassis Fan 2 : 3054 rpm Fan 2 : 1135 rpm : Hardware Monitoring : Asus ATK0110 V3VV : 3.23 V V5VV : 4.78 V VV12 : 10.47 V C…
-
- 8 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שאלה. קניתי מארה"ב מעבד AMD ATHLON XP 1800+ עם מאוורר והיטסינק של COOLER MASTER. החדר שלי לא ממש קריר, כי המזגן הוא בקומה הראשונה ואני גר בשניה, אצלי הטמפרטורה עכשיו ביולי היא בערך 30 מעלות בחדר, עם אוורור כמה מעלות פחות. אני מפחד שהמעבד ישרף לי, אז אני רוצה לדעת נתונים על הטמפרוטרה, אני יודע שיש חיישן בלוח האם כי הוא חדש של סולטק, עכשיו השאלה - איך אני יודע?! יש תוכנה??? BIOS??? רק אל תגידו לי שאני צריך לקנות HARDCANO... תודה מראש AMIGOS.
-
- 2 תגובות
- 966 צפיות
-
-
אהלן. כשקיבלתי את המחשב החדש שלי, זה קרה לפני חודש וחצי בערך, הייתי נכנס לביוס בודק את הטמפרטורה, והיא עמדה אז על 34 מעלות. כעבור כמה שבועות מאז, המחשב גרם לקצר בבית, מה שאני יודע זה שהספק נשרף (ספק איכותי, כנראה הגיע תקול מההתחלה). לקחתי אותו לחנות והחליפו לי אותו. מאז, כאשר אני נכנס לביוס הטמפרטורה עומדת על 48-52 מעלות!!! (כמובן שכשאני ב-Windows, אני בודק בתוכנה של ג'יגה בייט והטמפרטורה היא על 44 מעלות, אבל זה בגלל שכאשר המחשב נמצא במצב ביוס הוא מאומץ יותר). בדוק. [אם הייתי בודק את הטמפ' של המעבד אז, לפני שהספק נשרף, דרך הווינדוס (ולא דרך הביוס, כמו שעשיתי אז) - הטמפ' הייתה צריכה להיות בערך 29 מעלות.] עכשיו אני לא יודע האם מה שקרה עם הספק, גרם להעלאה של הטמפרטורה, או שז…
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי לוח אם חדש מבית gigabyte, דגם GA-8SG667 (מבוסס על 648 SIS), וב- BIOS אין נתונים על טמפרטורה המעבד, ניסיתי אם כל מיני תוכנות, אם תוצאות שונות ומשונות. כאשר אני מפעיל תוכנה (לדוגמה MBM5), הטמפרטורה קופצת מ-22 ל-48 ל-33 ל-87 ל-120- (כן, 120- מעלות) אני רוצה לדעת מטמפרטורה המעבד לפני שמתחיל לעשות OC רציני, אחרת יכול לשרוף הכל. תודה על עזרה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
AMD 2600 GIGABYTE GA7M400M בביוס מראה טמפרטורה של CPU 61 SYSTEM 43 בתוכנה של GUGABYTE EASY TUNE מראה את אותם ערכים בSANDRA מראה CPU 35 ו BOARD 42 האם יש לי בעיה באשר לחום המחשב? ראוי לציין שבשתי התוכנות הראשונות ישנה אזהרה ש SYSTEM FAN SPEED 0 RPM עם זאת המאוורר שאני שומע יכול לשגר את עמוס 3 מה עושים מקווה שאני בפורום הנכון אם לא אז סליחה תודה נעם
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני בדיוק יכול לבדוק טמפרטורות במעבד,לוח,כרטיס מסך ואני לא יודע מה עוד? אני צריך איזה תוכנה?
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
יש לי מעבד 2.66 512K רציתי לדעת מה הטמפרטורה בשעה שהמחשב במאמץ ומה הטמפרטורה ללא מאמץ ????????????????? המעבד שלי מגיע לטמפרטורה של 55 מעלות השעת מאמץ האם זה נורמלי ???
-
- 6 תגובות
- 625 צפיות
-
-
היי, הרכבתי מערכת חדשה עם מעבד AMD A-10 5800K. שאני בודק טמפ' עם התוכנה HWMonitor, ניראה לי שהטמפרטורה של המעבד יחסית גבוהה... במצב רגיל (ללא מאמץ) בסביבות 45-55 מעלות, ובזמן מאמץ מגיע ל 80-100 מעלות. שאר הרכיבים בטמפ' תקינה. כרטיסי מסך בסביבות ה 30 מעלות ללא מאמץ, ובמאמץ בסביבות ה 40-50 מעלות. הארד דיסק בסביבות ה 20-25 מעלות. הלוח אם בסבובות ה 20-30 מעלות. יש לי קירור למעבד Arctic freezer 13 pro, וכמובן שהשתמשתי במשחה טרמית (של Zalman). סידרתי חוטים, ויש מספיק מאווררים. http://uploads.upng.co.il/f8aef1504cd18641c94cdd.jpg http://uploads.upng.co.il/38d6677737cab9df0186d5.jpg יש מצב שזאת טמפרטורה תקינה למעבד הזה?
-
- 4 תגובות
- 977 צפיות
-
-
המעבד הוא core I7 4770 עם קירור סטנדרתי וכרטיס מסך MSI R9 280X במצב מנוחה שאני רק גולש באינטרנט ורואה סרטים ביוטיוב הטמפרטורה של הCPU באזור ה90 מעלות (5 מעלות למעלה או למטה) והGPU באזור ה85 מעלות לפעמים זה מגיע לכדי שהמחשב פשוט נכבה לי ואני מחכה 10 דקות שיתקרר ומדליק אותו שוב. אני מנקה אותו מאבק אחת לחודש והמאוורים נשמעים כאילו הם צורחים ממהירות והמארז רוב הזמן פתוח מה הגורם לזה ומה הפתרון? תודה.
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי CORE 2 DUO E6600 והעניין הוא שהוא מראה טמפרטורה ממש גבוה...65 מעלות בעבודה רגילה... מקודם היה אפילו 70 מעלות, אבל פתחתי את המחשב ניקיתי את המאורר של המעבד, ראיתי גם שהמשחה הטרמית די התיבשה אז שמתי משחה חדשה אבל עדין יש טמפרטורה ממש גבוה... יכול להיות שזה לא באמת והשבב בלוח אם דפוק? (יש לי ASUS P5B) וכן ניסתי כל מני תוכנות לבדיקת הטמפרטורה וכולם מראות אותו דבר (SPEED PAN, EVEREST וכו'). יש להדגיש שהמצב כבר די הרבה זמן... האם יש חשש לשריפת המעבד?
-
- 6 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום יש לי AMD Athlon XP 2500+ והטמפרטורה מגיעה ל43-47 כאשר המחשב סגור עם פאן אחד (ועוד HSF שבא עם המעבד) וכאשר הוא פתוח זה בערך מקסימום 40 מה אני עושה????? האם לשנות את הHSF של המעבד? ולמה ואם מישהו יודע מה ההבדל בין volcano 9 ,volcano 11? בתודה דניאל נורמן
-
- 7 תגובות
- 712 צפיות
-
-
כשהיה לי 256MB זיכרון, המעבד היה על 43+- במנוחה ועל 60 במאמץ הצ'יפסט היה ב30 במנוחה ועל 40 במאמץ לאחר שהוספתי עוד 256MB זיכרון הטמפרטורה של המעבד ירדה דרסטית! ל35במנוחה ו40 במאמץ! אבל ההפך עם הצ'יפסט. הטמפרטורה שלו עלתה ל37 במנוחה ו42 במאמץ איך זה יכול להיות? לא שיניתי כלום חוץ מהזיכרון....
-
- 6 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום, התקנתי לוח אם חדש של אינטל DG45FC ומיד שסיימתי לחבר את הכל שמתי לב שהביוס נותן קריאה גבוהה חריגה של אחת הטמפרטורות על לוח האם: Processor Thermal Margin - 50C Motherboard Temperature - 45C ICH Temperature - 90C MCH Temperature - 45C וזה לחלוטין ב idle ולפני שאפילו חיברתי את הדיסקים. למיטב הבנתי ה ICH זה הגשר הדרומי (זה ללא ה heatsink). השבב מרגיש חם למגע אבל לא הרבה יותר חם מה heatsink של ה MCH. האם זה נורמלי או שזה מצביע על בעיה כלשהיא בלוח ? לנסות להחליף את הלוח? לחבר לו heatsink ליתר ביטחון? תודה - barduck
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום חברה עד כמה מעבד של Dual Core 3.2 צריך להגיע לטמפרטורה גם בעומס וגם לא. יש לי לוח אם של ASUS . אצלי לי תוכנה SPEEDFAN הוא מגיע ל 60 ורגיל בלי עומד ל 54.
-
- 4 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אני על סף קניית כרטיס מסך חדש למחשב אבל המעבד קצת מדאיג אותי הנה תמונה של המעלות http://img395.imageshack.us/img395/9941/sensorte7.jpg וזה המפרט intel Core 2 dou e6300 Gigabyte 945p - s3 Twinmos 2GB WD 160 GB Sata 2 Fsp400GLN Radeon x1900XT 256MB Sunbeam Transformer BALCK Samsung SyncMaster 930B Samsung WriteMaster DVDRW יש איזה בעיה עם המעלות והחום במחשב או שאני סתם היסטרי ? ועם יש בעיה איך אתם מייצים לי לטפל בה ? תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום, אתמול הרכבתי מחשב מבוסס athlon 3200+ עם לוח GA-K8NS. ב-BIOS הוא מציג טמפרטורה סבירה של המעבד, 44 מעלות, אבל ב-windows אני רואה 73 מעלות (!!), גם באברסט וגם ב-nvidia system utility. ה-easy tune שבא עם הלוח דווקא הראה טמפ' טובה אבל הפסיק לעבוד אחרי ה-restart הראשון (אין לי מושג למה). מישהו יודע איך לסדר את זה, כדי שבוינדוס אני אראה טמפ' נכונה, ולא דרך ה-easyTune ? אני לא רוצה להתחיל להריץ בדיקות עומס וכו' בלי לוודא שיש לי מודד טמפרטורות אמין. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אהלן, רציתי לדעת איך בכלל בודקים טמפרטורה של הQX9650 ? זה הרי 4 ליבות שונות... ב-Core Temp אני מקבל שלליבה 0 וליבה 1 הטמפרטורה היא 40-48 מעלות, וליבות 2 ו-3 קרות הרבה יותר - 30-35 מעלות. איך זה יכול להיות ? מה הטמפרטורה הממוצעת למעבד הזה באקלים כמו בארץ (אין מזגן בחדר) ובמארז עם מאוורר 120 מ"מ מכניס ו120 מוציא (קומפיוקייס 6A19) ? האם Core Temp היא התוכנה הנכונה לבדיקת טמפ' ? הלוח הוא ASUS P5Q Pro. תודה מראש !
-
- 5 תגובות
- 665 צפיות
-
-
עשיתי בדיקה ובכל מצב אם במאמץ או לא תמיד הליבה הראשונה יותר חמה ב5-10 מעלות מאשר השניה, האם זה נורמלי או שיש בעיה בקירור?
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
שלום המחשב קרס הרצתי בדיקת טמפרטורה וקיבלתי מסנסור שבלוח האם טמפרטורה של 76 מעלות בכונן של קינגסטון (ssd ) נבהלתי וכיביתי את המחשב. לאחר כמה שעות הפעלתי את המשב וקיבלתי 60 מעלות באותו סנסור ( תמונה מצורפת ) , הורדתי תוכנת בדיקת בריאות של היצרן קינגסטון שבדקה את ssd ומצאה 37 מעלות. אני מנסה להבין מדוע המחשב קרס? ומה פשר הטמפרטורה של 76 מעלות ? תודה
-
- 7 תגובות
- 505 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, היתה לי בעייה והמחשב שלי נכבה מספר פעמים כמה דקות אחרי הפעלה ראיתי ב bios בתפריט pc health shutdown temperature = 95 c האם טמפרטורה כזו היא רגילה ? או שהיא מעידה על בעייה מסויימת ? בברכה דן שמשוני
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
היי, כאן http://www.amdcompare.com/us-en/desktop/details.aspx?opn=ADA4200DAA5BV רשום שהטמפרטורה המקסימלית היא בין 49-71°C אצלי בעומס מלא הוא מגיע ל-51 ובמנוחה הוא בסביבות 40 האם זה תקין? האם כדאי להוסיף קירור?
-
- 8 תגובות
- 739 צפיות
-