מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי מחשב פנטיום 4. לאחרונה רכשתי לו זיכרון באיביי, 2GB DDR (הכמות המקסימלית שהלוח שלי מקבל). http://cgi.ebay.com/2GB-2X-1GB-DDR-Desktop-MEMORY-RAM-PC3200-NON-ECC-184PIN-/160625520085?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item256606edd5 קיבלתי את המוצר, הכנסתי סטיק אחד של ג'יגה, הדלקתי את המחשב לכמה דקות, כיביתי, נגעתי בסטיק- וכמעט נכוותי. האם יש בעיה כלשהי במוצר שקיבלתי? או שכל הזכרונות מתחממים באותה הצורה? תודה.
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה הרכבתי מחשב חדש עם המעבד Phenom II 955, קרור סטוק עם המשחה Antec Antec Formula 6. שאני בדוק טמפ' בeverest אני רואה שהטמפ' תקועה על 49, גם בבדיקת מאמץ. רק הטמפ' של הליבות זזות. הליבות נמצאות על 32 במנוחה ו50 במאמץ. זאת בעיה בבדיקה או שבאמת המעבד על 49 מעלות? מה יכולה להיות הבעיה? אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
יש לי מעבד אינטל פנטיום 4 2.4 ג'יגה הרץ. חום המעבד הוא 63 מעלות. זה נורמלי? אם לא איך אפשר לקרר אותו יותר? החום אמור להשפיע במשהו על פעולות המחשב? תודה!
-
- 7 תגובות
- 846 צפיות
-
-
התקנתי אתמול פעם ראשונה את המעבד. לוח האם הוא GA-H77N-WIFI, קירור Noctua NH-L9i (Low profile. ב- BIOS אני רואה שהטמפ' היא 46 מע' בערך. זה גבוה מאד, לא? אני שם לב שה- BIOS מדווח שכל הליבות ב- 3800MHz, כלומר Turbo boost פועל. אם אני מבטל את ה- TB הטמפר' יורדות לאיזור 41 מעלות והמהירות כמובן ל- 3400GHz. למה המהירות עולה למקסימום כשאני ב- BIOS ואין שום עומס? זה לא אמור לפעול רק בעומס? האם הטמפ' האלו גבוהות מדי ל- IDLE?
-
- 1 תגובה
- 890 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה HW מוניטור. בגלל שיש שם טמפ' עדיין לא ידועה, אז חשבתי אולי אתם יודעים מהי הטמפ' בתוכנה. אני חושב שזה זיכרונות... בהנחה וזה לא. עם איזה תוכנה אני בודק טמפ' של הזכרונות? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
שלום אנשים, קיבלתי אתמול מחשב חדש שהזמנתי. התקנתי everest ultimate v5.50 והסתכלתי על הטמפרטורות. הטמפ' של המעבד נראית גבוהה בצורה חריגה אך הטמפ' של הליבות נראית נורמלית. המארז הוא אנטק 300 עם קירור הסטוק שלו על LOW... המעבד הוא AMD phenom2 955... הקירור למעבד הוא Evercool Buffalo. מה לעזאזל? [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברייה, המפרט שלי הוא: Gigabyte P35C-DS3R Intel E6750 @ 2880Mhz PQI TURBO CL4 2 * 1GB GeCube X1950Pro OCZ StealthXtream 600W Tuniq Tower 120 [With Arctic MX-1] z עכשיו הפעלתי CoreTemp וזה מה שזה מראה לי: מאמץ: 30 מעלות הגיוני? או שאני מפספס פה משהו? תודה.
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום ברשותי המפרט שנמצא בצד, אני מודד טמפ' עם CoreTemp 0.99.5 בד"כ, לאחר כשעה של משחק התוכנה מציינת טמפ' מקסימלית של 254 מעלות..ברור לי שזה לא אמיתי Everest מציג 5 חיישנים, כאשר ב-IDLE, ה-CPU על 79 ועוד 4 חיישנים על 27(כמו מה שה-CoreTemp מציג) השאלה היא האם התוכנה לא מתאימה או החיישן פשוט דפוק ? ובכללי, מה הטמפ' המקסימלית המומלצת למעבד הזה ? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה הטמפ' הכי מומלצת למעבד שלי. במנוחה הוא בערך 43 מעלות, חשוב לי לציין שעדיין לא עשיתי שום אוברקלוק ואני רוצה לדעת עד לכמה אני יכול להעלות אותו מבלי לפחד. http://img92.imageshack.us/my.php?image=85745924nb5.jpg
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
-
היי..שנה טובה לכולם, קודם כל! יש לי בעיה עם הטמפ' של המעבד במחשב הנייד החדש שלי. הטמפ' ב realtemp לא יורדת מ 65 מעלות צלזיוס ואם הרבה תוכנות פועלות ברקע אז זה מגיע ל 80 ומעלה . בEVEREST וSPEEDFAN הוא בכלל לא מאתר מאוורר/ים ... האם קיבלתי מחשב חדש בלי מאוורר? האם הוא לא מותקן כראוי? המוןןן תודה לעונים!
-
- 3 תגובות
- 520 צפיות
-
-
מעבד AMD64 3000 s939 הטמפ' לא גבוהה מידי?? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הייי המעבד שלי (p4 2.8 533fsb) מגיע במאמץ לסביבות 61-62 מעלות. האם זה משפיע על אורך חייו\ על התפקוד שלו? * אל תגידו לי לקנות היטסינק או למרוח משחה טרמית כי כבר יש לי היטסינק, הבעיה היא שמרחו על המעבד החדש בחנות משחה טרמית לא טובה כנראה ולא בא לי לפתוח את זה ולהתחיל למרוח silver בקיצור- בלי עיצות כאלה, רק תענו אם זה משפיע או שאני יכול להיות רגוע.
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את המעבד הנ"ל עם קירור של artic cooling והוא עובד על טמפ' של 60-70 מעלות. זה לא מוזר?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי מעבד פנטיום 4 3.2 ג'יגה שפועל איך נאמר נראה לי בטמפ' גבוהה למדי משהו כמו 60 מעלות צלזיוס,משחה טרמית יש על המעבד מרוחה מעולה בשכבה נקייה, גם המאוור והלוח קירור עובדים נורמלי לעין מישהו.. יש איזו סיבה שאני מפספס פה שהטמפ נורא גבוהה? ומה הטמפ' הנורמלית לעבודה או למצב IDLE? תודה רבה על העזרה. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום לכולם כבר זמן מה שאני נתקל בתופעה מוזרה מאוד בחיישני טמפ' נסיתי מספר תוכנות אם זה hwmonitor . realteamp . speedfan . ועוד כמה שאני לא זוכר כולם מראות לי טמפ' נעה בין 59-ל 79 שרוב המקרים זה 65 בכל הליבות קצת חמים אצלי בבית ( המחשב בסלון ) וכשאני מפעיל מזגן זה יורד מעט מה שהכי מוזר זה , בביוס טמפ' המעבד על 43 והלוח 36 ( סתם בדקתי עכשיו ) לפני הפעלה של המזגן .. מה אפשר לעשות אם בכלל ? בתוכנות של הווינדוס ? כי זה לא הגיוני שבביוס יראה לי ככה ובתוכנה ככה , מה קורה פה ? מדובר על 2600K , לוח P8P67 DELUXE , קירור whatevercool transformer 4 תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
ערב טוב! יש לי מעבד ליבה כפולה E6420 של אינטל הורדתי את התוכנה CORE TEMP התוכנה מראה לי ששני המעבדים כאשר הם במנוחה הטמפ' שלהם נעה בין 30 ל-32 מעלות האם זה תקין? אני רוצה לציין שקר בבית עכשיו בחורף האם זה גם משפיע על הטמפ'? אולי אם היה עכשיו קיץ הטמפ' היתה יותר גבוהה של המעבדים? תודה ליאור
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, כמה שאלות חשובות מאוד: 1. מהי הטמפ' הסבירה (נורמלית) למעבד AMD ATHLON 64 3000+ SOCKET 754 עם קירור שבא עם המעבד? 2. האם הקירור שבא עם המעבד של ה-AMD 64 שציינתי לעיל הוא מספיק אם לא רוצים לעשות OC? 3. כאשר מרכיבים את ה-AMD 64 (המעבד לעיל) עם הגוף קירור שמסופק איתו - האם יש צורך במשחה טרמית? או שזה מדבקה פשוטה? 4. שאלה אחרונה לסיום - מהי הטמפ' הסבירה (נורמלית) של ה - AMD THLON XP 2500+ BARTON? בתודה רבה מראש!
-
- 8 תגובות
- 791 צפיות
-
-
ליבת נורטווד. אני באוברקלוק ל3.0, ויחס 1:1. קירור סטוק של אינטל. במנוחה המעבד 33, שאני מריץ משחק איזה שעה הטמפ' 44 בערך, עכשיו אני מריץ פריים 95, כבר איזה שעה, והטמפ' כבר מלא זמן 60 מעלות, והיא לא תעלה, הטמפ' יציבה על 60 כבר הרבה זמן. זה בסדר 60 מעלות למעבד 2.4B [בהרצת פריים 95]? תודה
-
- 2 תגובות
- 493 צפיות
-
-
היי קניתי מעבד חדש בצירוף המאוור הזה: GH-PCU21-VG (3D Cooler-Pro כרגע הטמ' במצב מנוחה של המעבד (כלומר שאני מדליק את המחשב ונכנס לביוס) עומדת על 81 מעלות. האם זה נורמאלי? או גבוהה מידי? ואיך אני יכול לסדר את זה אם זה לא בסדר. תודה.
-
- 6 תגובות
- 532 צפיות
-
-
מה הטמפ' הנורמלית למעבד XP 1800 בלי מאוררים מיוחדים וכו' רק עם מה שמגיע עם המעבד?
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר סופת האבק שעברנו לאחרונה החלטתי לנקות את המחשב, החלטתי לפרק את המאוורר של המעבד (i5 4570) ועל הדרך גם להחליף אותו, הוא היה רגיל של אינטל החלפתי ל-ANTEC A20. תושבת LGA 1150 אם זה משנה. בכל אופן, הטמפ' במנוחה היא 38-40 מעלות בזמן משחק מגיע ל-60-63. אני משחק דוטא 2 שזה לא משחק כבד ולכן הטמפ' נראות לי גבוהות. האם הטמפ' תקינה או שלא?
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
טמפ' של 70 מעלות ב 64 BIT, האם זה בסדר? AMD 64 BIT 3000 SOKET 939... לוח אנ פורס 4 של גיגה בייט
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שימו לב ל- Monitoring > CPU > CPU1 איפה CPU2? http://i43.tinypic.com/1410650.jpg למה זה מראה לי ליבה אחת במקום 2? עריכה: הבעיה נפתרה. שאלה חדשה, ראו כותרת/הודעה אחרונה שלי.
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב! לאחרונה המחשב שלי מתכבה מעצמו ישר אחרישה WIN עולה. המחשב מתפקד רק במצב SAFE MODE. לאחר בדיקת הטמפרטורת של המחשב.גיליתי שהטמפ' שנותן ה CPU DIODE היא (49c-) . רציתי לדעת האם אפשר לעשות רייסט לחיישן או כל פתרון אחר יתקבל בשמחה.(לפני שנלך לטכנאי) תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 982 צפיות
-