מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
הם אותו מחיר בערך מה עדיף למשחקים ?????
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
אני משדרג ואני פשוט לא יודע למה.... יש עד 1500 שקל רק ללוחאז יש לי הרבה דלתות פתוחות ניראה לי כולם אפלו בכל מקרה אני רציתי ביציועים מעולים בלי כרטיס גראפי מובנה ויציב לOC... אני רוצה לעשות 2500+ ל 4000+ שמעתי שיש לוחות אם שיש בהם שתי מקומות למעבדים ואני לא שומע על הרבה אנשים שמשתמשים בזה אז רציתי לישאול אם כדאי לי תודה ???
-
- 7 תגובות
- 680 צפיות
-
-
יש לי רק 3 המחשב איך אני יכול להוסיף בדרך עקיפין רדך מחשב אחר מעבד או זיכרונות... אם למישהו יש פיתרון תרשמו לי בבקשה ל-160885414 תודה אנשים
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התרגלו לשמוע את השם Intel N Series ו-Intel Processor, אשר הופכים מחליפים רשמיים עבור המותגים הוותיקים של היצרנית בקצה הנמוך של השוקלכתבה
-
- 1 תגובה
- 424 צפיות
- 1 follower
-
-
האם יש חיישני בקרה שמראים טמפרטורות, מהירויות מאוורים וכאלה בDFI Lanparty ut nf4 ultra - d בזמן אמת דרך ווינדוס משהו כמו התוכנה של אסוס בלוחות שלהם?
-
- 5 תגובות
- 796 צפיות
-
-
לפני כמה ימים גיליתי שהמאוורר של הכרטיס מסך לא עובד והחלפתי אותו , מאותו רגע החיישני טמפרטורה של המחשב לא מתפקדים ומציגים טמפרטורות לא הגיוניות : מעבד -6 מעלות ציפ 125 מעלות . השאלה שלי היא האם למעבד עצמו יש חיישן אחר שמתריע על חום ? משום שמאז המאוורר של המעבד עובד באופן קבוע על 3000 סל"ד ולא עולה או יורד כשאני רגיל שבמאמץ הוא מגיע ל4500 ואני חושש מנזק . והאם לדעתכם התקלה היא בלוח אם או במעבד ? המחשב פועל כך מספר ימים , כיבוי או ריסט לא עוזרים . המעבד הוא של אינטל 3.2 P4-540 הלוח גם של אינטל - D915PCY
-
- 1 תגובה
- 469 צפיות
-
-
-
בצל המשך הירידה בהיקפי המכירות, הפער בין שלושת המובילות של שוק הניידים לבין כל השאר צומח באופן משמעותי, וגם מספק לנו מובילה חדשה בקטגוריה כמו רוב הקטגוריות בעולם המחשבים – נראה שגם תחום המוצרים הניידים ממשיך לחוות הצטמצמות והצטמקות לא ממש נעימה, אשר פוגעת בכל השחקניות כמעט ללא יוצא מן הכלל. לפי נתונים של חברת סקר השוק Trendforce, היקף מכירות המחשבים הניידים בשלושת החודשים הראשונים של שנת 2016 עמד על כ-35.6 מיליון יחידות, והיווה ירידה של 7.3 אחוזים לעומת הרבעון הראשון של שנת 2015 – וירידה גדולה עוד הרבה יותר של כ-19 אחוזים לעומת הרבעון האחרון של שנת 2015. עם זאת, מי שיכולה למצוא סיבות לאופטימיות במצב החדש היא לנובו הסינית, אשר רשמה ירידה של 10 אחוזים בל…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מחשב חדש אבל ממש לא יודע איזה מעבד וזכרונות הכי מומלץ לשים. המעבד.. מצד אחד יש את ה C2Q 9650 שהוא מטורף (גם המחיר 1500 ש"ח +-) ומצד שני את Ci7 החדש שמבוסס על טכנולוגיה אחרת. הבעיה שאני אישית לא מכיר ולפי מה שניסיתי לברר אומרים שהוא חזק מאוד אבל יש דברים שהוא לא יעלה כי הוא חזק מידי בשבילהם.. האם התאוריה הזו נכונה? ועד כמה? מה אתם ממליצים? האמת שהם כמעט אותו מחיר (הבדל של 100 שקל) שמעתי שיש גם Ci7 930 יכול להיות? אם מישהו יכול לתת לי פרטים על זה יעזור לי מאוד כי חיפשתי מקורות גם מאיפה להשיג אותו ולא כ"כ מצאיתי. ד"א עוד שאלה קנה לגבי המעבד: במעבד Ci7 920 מהירות ה- Bus Speed הוא 4.8GT/s מה זה אומר GT/s כאילו 4800MHz ? במקביל C2Q ה- Bus Sp…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, נתקלתי בתופעה מעניינת במיוחד ,רציתי לדעת האם עוד מישהו נתקל בזה ומה עושים ? יש ברשותי לוח-אם מדגם ASUS P8Z77-V עם מעבד intel i5 3570k עם קירור מעבד Scythe Grand Kama Cross Rev.B מארז Corsair 400R הטמפרטורות לפני העידכון גירסא היו בממוצע 30-45 מעלות לכל היותר ללא אוברקלוק בעומס עשיתי עידכון גירסא אחרון שהוא גירסא : 1805 שיצא בסוף דצמבר 2012 אחרי העידכון גירסא אני מעביר את ההגדרות של הביוס לבררות מחדל לא משחק עם אוברקלוק כלל. אני מקבל הודעות ללא סוף מה AIasus ( התוכנה שמגיע ביחד עם הלוח ) ומ-RealTemp ובביוס עצמו שהטמפ' של המעבד מגיעות ל 70-80 מעלות במנוחה גם אחרי שניקיתי בייסודיות את כל המחשב מאבק, מהפילטרים, מהמאווררים של המארז והמעבד כמו שצרי…
-
- 2 תגובות
- 973 צפיות
-
-
החלפתי ל- Abit ic7. קודם הטמפ' הממוצעת היתה 35 מעלות ועכשיו זה 55 מעלות. (לא מרחתי משחה כשהחלפתי נשאר מה שהיה מרוח מהחנות- האם זו יכולה להיות הסיבה?) יש לי P4 2.4A ללא OC. תודה.
-
- 4 תגובות
- 471 צפיות
-
-
שלום לכם.. מה החיסרון בחיבור כרטיס מסך (GTX660) בסלוט PCIE X16 מול חיבור אותו הכרטיס בסלוט PCIE X8 אני שואל כי אם אני יעשה SLI בלוח שלי (ga-z77x-d3h) אז הכרטיסים (שניהם) יתחילו לעבוד ב X8 מה החיסרון העיקרי של זה?
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד של Gateway. לאחרונה נדפק משהו בבטריה או בהגדרות צריכת החשמל ממנה. לרוב האיקון מראה שהבטריה על 0% ולפעמים על 99%. בכל מקרה, תמיד הסטטוס הוא X% available (plugged in. not charging). נאמר לי שכדי לפתור את הבעיה יש כנראה לעדכן את ה-Bios, אלא שלא הצלחתי למצוא מהיכן. אגב, ב-Bios נתקלתי בהגדרה בשם Battery Auto Learning. הפעלתי אותה אך לא הבנתי כיצד היא פועלת.
-
- 3 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אט אט מתגבשת לי ההחלטה לגבי המחשב החדש שאני רוצה לקנות וכרגע אני תקוע בשאלת הזכרונות... מעבד: E6300 לוח אם : Gigabyte GA-945P-S3 זכרונות:... אני מתכוון לקנות (ככל הנראה) שני סטיקים של 512 במהירות 533 או 667 והכוונה היא לעשות OC קל למערכת (עד באס של 350).. יש הצעות לזכרונות מתאימים? הכוונה שיאפשרו לי לעשות אוברקלוק ברמה פשוטה ועם זאת לא יעלו הון.. ד"א מה הBUS של ה core2 e6300 המקורי? הוא יגיע ל350?
-
- 14 תגובות
- 960 צפיות
-
-
יש לי לוח אם ממש יש של lucky-star הביוס הוא 10/20/98 i440bx-w977tf-2A69KL1AC-00 יש לכם מושג מאיפה אפשר למצוא עדכון?
-
- 11 תגובות
- 836 צפיות
-
-
מכיוון שאני שומע הרבה פעמים שצריך לבדוק עדכון, אז החלטתי לבדוק, אבל קצת הסתבחתי. יש לי מעבד AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4200+ הגעתי לפה: http://www.amd.com/us-en/Processors/TechnicalResources/0,,30_182_871_14098,00.html מפה אשמח לקבל עזרה- יש דרייבר עדכני למעבד שלי? (יש לי XP) תודה.
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
לא ידעתי לאיזה פורום שייך הנושא אז אני אכתוב אותו פה. השאלה שלי היא האם קיים לוח אם שיכול להכיל שניי מעבדיי AMD SOCKET 939? לדוגמא שניי מעבדיי 4800+
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
יש לי מעבד SOCKET 423 אני מחפש לו לוח אם או מחשב בסגנון SHUTTLEX הקטנים הוא מיועד ללכת לחוות שרתים תודה מראש :\ נ.ב המעבד הוא P4 1.7
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
איזה לוח אם לסוקט 775 נחשב לאחד הטובים והאמינים בשוק ונותן הכי הרבה פונקציות שימוש למשל מגוון של חיבורים כגון USB, E SATA כמות של חיבורי SATA וכו' בטווח השנה האחרונה
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לוח בעל קירור פאסיבי (לצ'יפסט) עבור מעבד AM2 על הלוח לכלול firewire Coaxial SPDIF או חיבור אופטי לסאונד רצוי גם ESATA אשמח מאוד לתגובותיכם כל טוב, גבריאל
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום. לאחרונה לוח האם הישן של חבר טוב שלי נפח את נשמתו. הוא לא מוכן להפרד מהמחשב, לכן אם מישהו יודע במקרה על חנות יד שנייה כלשהי, או פורום מסויים שיוכל לעזור לנו למצוא לוח אם דומה () או אפילו אם סתם יש לכם מחשב עתיק שזרוק בבוידעם אקראי שעלול להיות עליו לוח האם הנ"ל, זה יוכל לעזור. המוצא הישר יתוגמל בהתאם. תודה.
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לוח שיתאים למעבד i5-2500K בעבור Over Clocking חשבתי על דגמי Z68, אשמח לקבל הצעות (המחיר צריך להיות סביר ולכן אם תציעו לי מספר אפשרויות דגם זול מאוד, עממי, וטוב יותר זה יעזור לי). הדברים שחשוב לי בלוח: - 4 כניסות לSATA2 לפחות - כניסת SATA3 אחת לפחות - יציאת ESATA בפנל אחורי - USB 3 שיהיה לפחות 2 חיבורים - HDMI חובה, גם VGA עדיף. - חריצי USB 2.0 עדיפות לכמה שיותר אבל לא על חשבון מחיר מטורף כי אפשר לרכוש מפצל או פנל במידת הצורך. - אין לי צורך בSLI, ומשחקים זה יהיה אופציונלי עבורי (GTA וכו'...) - כרטיס רשת במהירות 1000 (אומנם יש בכולם אבל עדיין חשבתי שיהיה צורך לציין). - PS/2 גם עדיף שיהיה עדיין יש לי סט אלחוטי שמשתמש לצערי בטכנולוגיה הזאת. אם תוכלו לתת לי מספר…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מסתכל באינטרנט על מחירים של מעבדי AMD Ryzen 3, למחשב דסקטופ, ושכוללים ליבה גרפית, וכל מה שאני מוצא זה דורות 3 ו-4, כשהיום ב-AMD אנחנו בדור 9.. האם הסיבה היא שיש מחסור כל כך קשה עכשיו, שכל מה שאפשר למצוא זה 5 דורות אחורה? או שיש סיבה אחרת?
-
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
- 3 followers
-
-
חיפשתי באתר החברה DRIVER לכרטיס רשת ולכרטיס מסך ולא מצאתי יש שם DRIVER ל AUDIO אני מניח שאנני קורא נכון את מה שמופיע באתר האם מישהו יכול לעזור? זה האתרhttp://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us&model=M2N-MX אני משתמש ב WINDOWS XP SP2 תודה
-
- 6 תגובות
- 770 צפיות
-
-
צריך הצעה ללוח לפנטיום 4 כולל כרטיס קול(איכותי כמה שיותר...) ו LAN לא מתוכנן אוברקלוק עדיף שלא יעבור את ה 600 שקל תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 729 צפיות
-