עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום לכם העניין מאוד דחוף ונכנסתי לכל הסטיקים שיש, לא מצאתי מה שחיפשתי, גם חרשתי על PANDAS ולא מצאתי שם משהו לקנות.. אז ככה, המסך עושה מסכים כחולים בלי הפסקה וזה משהו שקשור לזכרון, אין טעם לתקן כי כבר הרבה זמן אני רוצה לקנות חדש.. המעבד הוא intel pentium 4 סוקט 478 יש לי כונן קשיח חדש שקניתי לא מזמן עם SATA 2 ואני רוצה לוח שיתמוך בו (לא כמו עכשיו) וגם בישן שהוא IDE יש לי זכרון DDR 400 עם דואל דאטה רייט ואני מחפש לוח שיתמוך בזה (לא כמו עכשיו) הכרטיס מסך הוא AGP אז צריך סלוט כזה.. יש לי 2 CD ROM הנה תמונה אם שכחתי משהו:

• 14 תגובות
    • 871 צפיות
  2. יש לי לוח אם מ*דיין של MSI (המפרט בצד) והוא... אהמ... זבל... אני רוצה לקנות לוח אם חדש, עד 750 שקל, עדיף nForce 2 שינצל את ה 2 סטיקים של הזיכרון שיש לי. כמו כן גם שיהיה אוברקלוקר מעולה, שיהיו יציאות USB 2, עדיף FireWire וכרטיס רשת בילטאין, ו... זהו. הצעות בבקשה. תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by holy_cows,

אני חכם כמובן,לפניי שקניתי את הזכרון שלי(דידיאר) לא בדקתי שיש לי sdram וביזבזתי 500 שקל על הזכירון והלוח אם שלי לא תומך ב דידיאר אני מחפש לוח אם(זול) לא צריך להגזים במחיר ;D העיקר שיתמוך ב דידיאר ומעבד אינטל ומהירות הזכרון שלי היא 400 יש הצעות?

• 5 תגובות
    • 609 צפיות
  4. Started by Bvlgari,

אני חייב להשיג לוח אם בדיוק כמו ה-DS3. שלא יהיה פחות או יותר טוב ממנו. כמה שיותר אותו הדבר.. ורק לא ג'יגבייט!! משהו בASUS..

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  5. Started by kobi_af,

כפי שראיתם בכותרת אבל בלוח שיהיה סלוט ל agp תודה

• 3 תגובות
    • 516 צפיות
  6. חייב לנקות את המעבד עם אלכוהול 70% ? (את המשחה טרמית שלו) אין משהו אחר? אפשר לנסות עם ערק או משהו? :-X או אציטון לפי מה שידוע לי,ערק מעל 70% אלכוהול :lol: הא? מה אתם אומרים?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by tazmnia,

אנשים יש לי לוח אם של ARISTO מסוג AM-639BX-S ואני לא מוצא עדכון מתאים בחיית תעזרו לי פה

• 0 תגובות
    • 396 צפיות
  8. Started by tazmnia,

אנשים יש לי לוח אם של ARISTO מסוג AM-639BX-S ואני לא מוצא עדכון מתאים בחיית תעזרו לי פה

• 1 תגובה
    • 422 צפיות
  9. Started by elhanan 2007,

יש לי 1024 MB זיכרון במחשב DDR-1 400 MHZ האם זה יספיק לי לעוד כשנה או יותר :nixweiss:

• 0 תגובות
    • 425 צפיות
  10. Started by pacman,

הרצתי pcmark 2002 התוצאות שקבלתי לא ממש מעודדות עד לפני כחודש שבדקתי הניקוד למעבד היה 3800 נקודות pentium 4 1800 mhz לפני יומיים הרצתי שוב והפעם קבלתי ניקוד נמוך מאוד 2490 מפרט המחשב שלי p4 1.8ghz 512 ram ocz mb ge forve 4 mx 440 128 p4s8x בבקשה תנסו לתת לי ולעזור לי זה מיאש אותי מאוד מאוד ,

• 0 תגובות
    • 387 צפיות
  11. אני הולך לקנות לוח חדש אבל אני מתלבט בין?775Dual-915GL, PCI-E, AGP? מחיר435 ש"ח ל75Dual-880Pro, VIA880, DDR2, AGP, PCI-E? מחיר 395 ש"ח תקציב יש לי לשניהם כרגע יש לי מעבד סלרון2.4 א:האם שני הלוחות תומכים במעבד שלי ובפנטיום D ב:האם זה שיש להם תמיכה גם AGP וגם לPCI-E מפחיתה ביכולות של הלוח ג:ושאלה אחרונה האם שני הלוחות תומכים בSATA 2 תודה לכל המסייעים

• 13 תגובות
    • 614 צפיות
  12. האם מישהוא מכיר את הלוח הזה? או יכל להמליץ לי על לוח אחר במחיר שלו(מתוצרת גיגבייט או אסוס או אינטל) פחות או יותר...זה ממש דחוף... תודה מראש.

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by asnast,

אוקיי חברה אני חייב עזרה בבחירה של לוח עכשיו אני מתלבט בין שלושת הלוחות הבאים: 1.Abit KV8-MAX3 - 830 NIS 2. Asus KV8 Delux - 860 NIS 3. MSI K8T Neo-FIS2R - 610 NIS עכשיו שלושת הלוחות זוכים לביקורות ממש מנוגדות ברשת. למשל הלוח של MSI זוכה לכמה ביקורות מעולות בהשוואות של הרבה לוחות אבל בסקירה של xblabs הוא מראה על ביצועים בינוניים ומטה ולא הצליחו לעשות עכשיו overclocking בכלל. הלוח של abit זוכה גם כן לביקורות מנוגדות אבל כולם אומרים שבגלל מערכת הOTES שמותקנת עליו זה ממש סיוט להתקין עליו קירור טוב למעבד. הלוח של אסוס כמעט בכל הביקורות זוכה לציונים בינונים אבל שוב בביקורת של xblabs ורק שם הוא הצליח לעשות overclocking עצבני ביותר. עכשיו אנשים אני חייב את עזרתכם בבחירת לוח. תוד…

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. ככה אני צריך עזרה איזה מבין כולם הוא הטוב ביותר: ASUS P7P55D Deluxe EVGA 132-LF-E655-KR ASUS P6X58D-E GIGABYTE GA-P55A-UD4P אשמח לעזרה בנושא?

• 6 תגובות
    • 840 צפיות
  15. Started by yossi051,

אנשים ראשית חג סוכות שמח.... החלטתי לקנות מעבד AMD-2600+ אבל עם הלוח אם התחלתי להתשגע... בהתחלה הייתי נעול על ה MSI K7N2 Delta-L Nforce 2 אחרי זה ראיתי את ה-Albatron KX18D ProII Nforce 2 Ultra ושקלתי לקנות אותו... לאחר מזה קראתי ביקורות על האי פוקס למיניהם והאביט ושקלתי לקנות אותם בבקשה אנשים למי שבאמת מבין ולא סתם יזרוק לי שמות שיגיד לי איזה לוח הכי משתלם עד 650 שקל פחות או יותר... תודה מראש יוסי

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. היי, אני צריך עזרה ממכם מחר אני קונה מחשב חדש החלקים סגורים אבל אני תקוע רק במעבד. אני צריך מעבד amd שיתאים ללוח אמ הזה: GIGABYTE GA-M68SM-S2L והמחיר שלו עד 760 שח תודה רבה למי שיעזור זה ממש חשוב תודה.

• 1 תגובה
    • 464 צפיות
  17. Started by dulman,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב ואני רוצה שתעזרו לי בבקשה לבנות אותו אוקיי אז התקציב הוא בערך משהו כמו 4000 עד 4300 שהכרטיס מסך יהיה משהו כמו gforce 4 או gforce 3 זיכרון פנימי 256 ddr דיסק קשיח 40G 7200 floppy teac 1.44 d-rom X52 מעבד amd 1800 עכשיו אני רק מבקש טובה שאם מישהו יכול אז שיבנה לי מחשב בערך כזה בתקציב שאמרתי ותודה מראש אחים שלי

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אתמול ניסיתי לעדכן את הביוס בעזרת התוכנה FlashMenu לגרסא האחרונה שלהם אבל אחרי כמה דקות הווינדוס לא הגיב כבר אז לא הייתה לי שום אפשרות אחרת חוץ מלכבות את המחשב ידנית אחרי שניסיתי להדליק הופיעה לי הודעת שגיאה של הביוס והמחשב לא עלה.. אבל מזה לא התרגשתי כ"כ כי ידעתי שיש אפשרות של להתחל את הביוס עכשיו פה מתחילה הבעיה.. שאני לא זוכר באיזה פינים הביוס היה בהתחלה כי בהתחלה החלפתי ל-2 פינים האחרים (הימניים לפי דעתי) ואז החזרתי לשמאליים אם אני זוכר והמחשב לא נדלק בכלל ואז ניסיתי להפעיל על 2 הפינים הימניים והמחשב נדלק אבל לא הופיע שום דבר על המסך ולא היה את הביפ הזה שיש בהתחלה אז פתחתי את החוברת של הלוח אם וזה ממש לא היה מובן... בתמונה אחת הפינים 1-2-3 מופיעים מימין לשמאל ובתמונה …

• 6 תגובות
    • 664 צפיות
  19. -יש לי מחשב AMD64 3000 S939 לוח K8NF-9 1256 RAM אני עובד אם תוכנות גרפיקה לתלת מימד ומשום מה כול פעם שהתוכנה עולה או מבצעת רינדור המעבד מגיע לי ל100% דבר אשר לא קרה לי בעבר כאשר עבדתי עם אותם זכרונות ואותם הרד דיסקים אבל על מעבד אינטל 2.8 S775 ולוח אם של אסוס האם זוהי בעיה במעבד בלוח או שאין לי מה לדאוג מכך אודה לכם על תשובה מפורטת דרך אגב פירמטתי הורדתי דריברים בדקתי וירוסים כלום לא עזר האם המעבד פשוט לא טוב לצרכים אלו המון תודה רן

20. שלום לכולכם! אני מבקש ממש שתעזרו לי ליבחור בין זיכרונות אני כל כך מיתלבט. יש אותם שהבנתי שהם חיות : http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3199 וגם הם מצויינים הבנתי : G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-3-5 - F2-6400CL4D-2GBHK - http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3186 ואותם - http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1454 של GEIL איך הם אני חייב לדעת דחוף!!! GEIL 2048MB (1024MB X2) DDR2 ULTRA 800MHz DUAL CHANNEL KIT WITH COOLING CL-4-4-4-12 או אחרונים שהם פחות טובים ניראה לי - CORSAIR DUAL CHANNEL 2048MB DDR2 800 (1024X2) DUAL XMS CL 4-4-4-12 - TWIN2X2048-6400C4 תודה לכולכם ותעזרו לי בבקשה OCELOT

• 15 תגובות
    • 889 צפיות
  21. שלומות ידידיי, אני צריך עזרה דיי דחופה: דוד שלי קנה אתמול חלקים של מחשב והוא מתקשה להרכיב אותם - הוא שילם ממיטב כספו והוא קיבל מעבד BULKבושת ללא קופסא.. בסוקט 775 אינטל 64 ביט, אני חייב דחוף סרטון שממחיש בצורה מאוד ברורה כיצד להתקין את ההיטסיק והמעבד על הלוח אם - סרטון טוב שמראה גם כיצד למרוח מישחה טרמית.. וכל זה.. אני חייב את העזרה דחוף למה דוד שלי קצת לוקה בנפשו והוא עלול להרוס את המעבד (הוא כבר שרף איזה 3 מעבדים בעבר בניהם מעבד FX של AMD שעלה לו 5000 שקל :-[ ) בבקשה עזרו לפני שיכאב לי הלב על מעבד יוקרתי שכזה !! אני חייב לבוא לסייע לו אז בבקשה אנשים !! תשובות עוד היום הוא מתחיל להשתגע וחבל !!! תודה מראש למי שיעזור ! !!!

• 6 תגובות
    • 678 צפיות
  22. היי, אני מתלבט כרגע בין לוחות אם אחד זה Gigabyte GA-Z77X-D3H והשניGigabyte G1.Sniper M3 המעבד שאמור לשבת זה I5 3570K ומתוכנן אוברקלוק. אם יש לכם דגם אחר מומלץ יותר בטווח מחירים האלה אשמח מאוד (מעדיף בעיקר גיגבייט) תודה!

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by m-o-r,

כבר מוכרים את Q9300 בכמה מקומות אני צריך המלצה ללוח אם של Gigabyte אני צריך את הלוח לעריכה ואינטרנט אני כבר מיואש אני לא יודע איזה ציפ הכי טוב ?? יש לי זכרונית של MHz DDR2 800 כרטיס מסך PCI Express http://tms.co.il/product/5255 איך הלוח הזה Gigabyte GA-EP35C-DS3R אני רוצה לקנות מחר

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  24. חייב עצה בנוגע לקנית לוח מה עדיף GA-K8NF-9 אוA8N-E אני פשוט מחר הלוך לקנות ועוד שאלה אם מישהו יודע אם בלוח של אסוס מגיע פירואיר ונורא חשוב לי למה אחד עדיף על השני אם בכלל תודה ואכלה יום לכולם

• 8 תגובות
    • 534 צפיות
  25. אני מתלבט איזה זכרון לקחת, יש את ה Corsair CMX 512 3200C2 שאני יודע שהם CAS 2 ויש את ה Corsair CMX512-3200PT שאני יודע שהם CAS 2.5, חוץ מזה לא הבנתי מה ההבדלים הנוספים ביניהם ולמה אין בינהם הבדלי מחירים? והאם הם יראו ביצועים טובים יותר מהמושקין בלאק 3200 LEVEL 1 (אני מדבר על ביצועים באוברקלוק וביצועים בתכלס)?

• 0 תגובות
    • 440 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.