עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by BandiT,

קניתי לוח אם מסוג Gigabyte K8NF-9. יש לי 2 מאווררים של 12 מ"מ.. הצלחתי לחבר רק אחד...לא מצאתי לאן לחבר את השני.. משהו יכול לעזור לי בזה..

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  2. Started by nicirnTAL,

הלוח שלי הוא: Intel D850GB. אני מעוניין להוסיף עוד כמה מוואררים. הוצאתי את ה"מפה" של הלוח, וראיתי שיש לי 4 כניסות ( אחת מאוכלסת ע"י מאוורר המעבד ). עד כמה מאווררים זה יהיה בטוח לחבר ללוח? ( מאוורר לדים אחד 80MM, ואחד ג'נרי 80MM ) ( ספק 250W )

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by mega1234,

חיברתי שני מאווררים ללוח אם שלי ( D850GB ) והם לא עובדים. יש למישהו רעיון ? המחשב עובד מצוין ואין בעיות, אני עובד עם ספק 300 - יש מצב שזאת הבעיה ?

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  4. Started by sofix4,

יש רק שלושה? אפשר לחבר מאוורר שיהיה בחלק הקדמי של המארז למקום שבו כתוב SYS_FAN2 ?? אגב, יש לחיבור הזה שעל הלוח ארבעה פינים, ובחיבור של מאורר יש שלושה ???

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  5. Started by Vatos-Locos,

יש לי לוח NF7SL עם 3 יציאות של 3 פינים... הייתי רוצה לדעת מה הגבול המותר (התקין) לחבר אליו. (לדוגמא אני יודע שלא מומלץ לחבר 3 מאוררי סמארט פאן.. אז מה כן מותר פחות או יותר)

• 10 תגובות
    • 573 צפיות
  6. Started by NeverHood,

בלוח אסוס הקודם שלי (TUV4X) היה מקום ל cpu fan power fan chassis fan ובלוח החדש (P4S533X) אני רואה רק מקום ל cpu fan chassis fan הגיוני ?!

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  7. Started by FPSbanana,

מה זה החיבור הארוך שיש בתמונה מתחת לחיבורים של הPCI-E 16X

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  8. Started by danikos,

שלום , יש לי עם הספק (NSK2480) מספר חיבורי כוח שהם כפולים כלומר מכבל שיוצא מהספק יש התפצלות לשתי כבלים האם אפשר להשתמש בשניהם בו זמנית או שזה רק אחד ? תודה

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  9. Started by MoRtZkInG,

שוטטתי היום בגלריה וראיתי באחד הפרוייקטים לוח של ASUS עם כניסה למולקס עליו. למה? http://www.hwzone.co.il/gallery/albun28/aal

• 6 תגובות
    • 602 צפיות
  10. Started by יוסי סנדור,

היי לכולם ברשותי לוח אם prime a320-a ברצוני לחבר מיקרופון פנימי אשמח האם משהו יכול ליעץ לי כיצד לבצע זאת והאם זה אפשרי תודה יוסי

11. Started by gtx980sli,

שלום. יש לי מעבדi5 4570 ולוח h81 בעבר היה לי ספק גנרי וחיברו למעבד כבל של 4 פינים כיום קניתי ספק חדש שיש לו כבל למעבד שמורכב מ4 פינים ועוד 4 פינים לחבר את כול ה8 או להשאיר 4 כמו בעבר?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. היה לי ממחשב ישן 2.8 (ליבה אחת-פרסקוט) שנשרף לו הלוח אם. יש לי עוד מחשב יותר ישן עם מעבד 2.4 (ליבה אחת) . אני לא יודע האם הלוח אם שלו יתמוך בפרסקוט ה 2.8, ואני מתעצל לחפש באינטרנט האם תיהיה התאמה. השאלה היא - אם אני אחבר ללוח אם את ה 2.8 ובמידה והוא לא יתאים , מה הנזק שיכול להגרם ? או שאין בעיה עם זה ומותר לי לבדוק ? אודה לתשובה .

• 6 תגובות
    • 638 צפיות
  13. Started by SpLiNtEr,

היי. אני שוקל על לקנות מעבד AMD Phenom 9500, וכבר זמן רב ששאלה זאת נושאת על ליבי - אפשרי לחבר מעבד AM2+ ללוח בעל תושבת AM2? תודה מראש, MuTaTiOn.

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  14. Started by bamenny,

שלום למומחים, משום מה, כשאני מחבר את המאוורר הסטנדרטי של המעבד ללוח - נדרש כח רב ובסוף המאוורר אף גורם לעיוות הלוח. אני מניח שאם אחבר את הלוח למארז אזי יקטן העיוות (או ישבר הלוח) 1. האם למישהו יש מושג מה לעשות? 2. קניתי מאוורר (נוסף) zalman cnps9500, האם מישהו יודע האם הוא מתאים ל- Quad? אודה לכל עזרה, מני.

• 3 תגובות
    • 506 צפיות
  15. Started by pak82,

יש לי 2 מחשבים אני חושד שבאחד מהם התקלקל המעבד, אני מעוניין להחליף את המעבד במעבד מהמחשב השני (הם תואמים) איך אני עושה את זה? (האם שליפה החוצה וחיבור פשוט מספיקים?)

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  16. Started by charly0,

רציתי לבדוק עם חברה שמכירים את הלוח האם ניתן לחבר את מחבר ה-20 פיןשל הספק לשקע 24 הפין בלוח ולהשאיר את 4 הפינים האחרונים פנויים (אני יודע זה עבד בזמנו על לוחות של AMD) אני לא מדבר על 4 הפינים ליד ה מעבד לשם יש מחבר ניפרד. הכוונה על שימוש בספק שלו יש רק 20 פין ולא 24 פין, והשקע בבורד הוא של 24 פין. האם הבורד יעשה בוט ? תודה מראש למגיבים.

• 5 תגובות
    • 565 צפיות
  17. Started by demonshlomo,

אני יכול לשים מעבד סלרון על לוח אם שעד עכשיו המעבד היה עליו? התושבת היא 478! נ.ב אני מחפש את הסלרון הכי זול שמתאם לתושבת 478,מצאתי ב 330 את הסלרון 1700 חדש מPCH שמתאם ל478 זה יעבוד? וזה בא עם היטסינק או שאני צריך לקנות אחד?

• 4 תגובות
    • 498 צפיות
  18. Started by RA,

שלום שלום, רכשתי (אחרי נבירה בפורומים פה) את הASUS הנ"ל, והבגעתי לשלב חיבור ספק הכח, והותקלתי: הASUS מצפה למחבר 24-פין + חיבור 4 או 8 פין (EATX12V). 1. לספק שלי, EATX12V יוצא ב 4 פין. בלוח, 4 מ 8 הפינים סגורים עם כיסוי. האם זה אומר שהם מתאימים גם לספק כמו שלי? 2. זה קשה יותר: הספק שלי יוצא עם חיבור 20 פין, + כבל של 4 פין שנראה כאילו הוא בנוי להיות מולבש למחבר 20 פין ולהתחבר ביחד. אני מצרף תמונה. זה באמת ככה? תודה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  19. Started by RT2,

שלום חברים, קודם כל כמה מילים על הלוח..לוח מעולה, מבסוט ממנו עד מעל הראש (עם הביאוס החדש 1004.001). 10*270 יציב ב3500 שלי מתח דיפלט וקירור אוויר.. 33 שניות בSUPERPI והכל.. מי שאומר שהלוח אינו מתאים לOC, טועה..הלוח מתאים ועוד איך, כרגע הזכרונות חוסמים אותי.. 4x256 OCZ PC4000 Performance DDR500 שאגב למכירה למי שמעוניין השאלה שלי היא כזאת, החיבור הרחב (ה21 פינים) על הלוח הוא שונה ממה שראיתי עד עכשיו! הוא פשוט יותר גדול, יש בו יותר פינים..אבל מה שכן, הספק שלי נכנס לשם בצורה לא מושלמת. (Antec 430 truepower) אני מתכוון שהתקע של הספק יש בו פחות פינים ממה שיש לי בלוח..ככה שכשאני מכניס את התקע לשקע, התקע יושב בצד ימין של הפינים, והקליפס לא נסגר..(כי זה לא באמצע). זה בסדר שזה…

• 5 תגובות
    • 626 צפיות
  20. Started by OutRaGe,

שלום אני צריך את הפאנל הקדמי שלי במארז הדפסתי מה-PDF של ה-MANUAL של הלוח אם את החלק הדרוש ומצאתי את הכבלים שיוצאים מהפאנל הקדמי להלן הנתונים: מהפאנל הקדמי יוצאים קבוצה של 5 כבלים(ששייכים ליציאה לרמקולים/אוזניות, את המיקרופון זיהיתי וכרגע אני לא צריך) L-OUT R-OUT RET R RET L ו-GROUND (מארז ג'נרי אז עוד מידע לא נראה לי שיהיה אפשר למצוא) בלוח ישמועתק מילה במילה מהמדריך כמובן) FrontAudio® RearAudio®/Return R FrontAudio(L) RearAudio(L)/Return L GND בעקרון אני יחבר לפאנל הקדמי אוזניות Sennheiser HD457 אם זה משנה השאלה היא איזה כבלים מהפאנל לחבר לאיזה יציאות בלוח? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 998 צפיות
  21. היי הייתה לי בעיה עם האודיו הקדמי בלוח הנ"ל, היו רעשים סטטיים כאלה ממש מעצבנים..בקיצור פתחתי את המארז כדי לראות מה קורה- מהפאנל הקדמי יש באנדל כזה של חוטים שבסופם מתפצלים ל-2 באנדלים על 1 רשום HD AUDIO על השני רשום AC97 ה-HD AUDIO היה מחובר (מה שלא נראה לי הגיוני , פלאג פשוט ירוק של 3.5 ואוזניות פשוטות של Sennheiser) חיברתי את ה-AC97 ועכשיו לא שומעים כלום כשאני מחבר את האוזניות -מקור הרעש זה לא האוזניות - חיברתי לאייפוד ושומעים בסדר גמור מה אני עושה לא טוב ? תודה מראש וחג שמח

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. במחשב הישן שלי היו שני כבלי USB להטענה וסנכרון מידע משני הסמארטפונים שלי. לאחרונה קניתי מחשב חדש עם לוח אם H87M-G43 MSI. יש טעינה (אם כי לאחרונה את הגלקסי S2 הוא הפסיק לטעון). הבעיה העיקרית היא שאין סנכרון דרך USB (כונן חדש להורדת תמונות למשל), הוא משמיע כמה רעשי התחברות ובסוף אומר שלא הצליח להתקין דרייברים או משהו כזה ומפסיק את הניסיונות ומנטרל. מה לעשות? כמובן שהורדתי דרייברים, החלפתי כבלים ושקעי USB פנויים אחרים.

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  23. Started by ohmega,

שלום בחלק הקדמי של המארז שלי יש פאנל יציאות לאודיו (phone line in וכו') - לאן אני מחבר את הקונקטור שלו בלוח האם?

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  24. Started by suspect,

שלום, סליחה אם זה לא הפורום הנכון פשוט יש לי כמה דברים שקשורים לכמה נושאים אתמול חיברתי בעצמי את הקירור TR EXTREME 120 וספק כוח CORSAIR 550VX שהפעלתי את המחשב בפעם הראשונה הוא עלה ואז נתקע אחרי כמה דקות שהווינדוס עלה ועכשיו שאני מפעיל אותו הוא מגיע לטעינה של הווידנוס נותן מסך כחול לשניה ומאתחל את עצמו יש למישהו מושג מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  25. Started by yyoo0,

קניתי היום זכרון ראם נוסף.. בלוח אם שלי יש 4 סלוטים לזכרון ראם.. האם זה משנה היכן לשים את הזכרון הנוסף? ראיתי ש-2 מהם בצבע צהוב ו-2 בצבע שחור.. כשחיברתי את הראם החדש לצבע אחר ממה שכבר מותקן אז משום מה המחשב לא עלה... לוח אם ASUS H87M-E כמו כן אני מצרף צילומי מסך מ-CPU-Z על מנת שתגידו לי אם הכל נראה תקין.. - - - תגובה אוחדה: - - -

• 3 תגובות
    • 851 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.