מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
רציתי לשאול מה הם הרכיבים (מחשב חדש) הכי מומלצים כדי לנצל SLI אם 2 כרטיסי מסך 8800GTS 604MB ועל איזו השקעה מדובר והאם זה שווה את זה(מבחינת ביצועים)
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלחתי את המחשב שלי לתיקון ואמרו לי שנשרף לי הלוח האם עכשיו אני צריך להחליף אותו והוא יכול להיות או מאינטל או מאסוס כי זה מה שיש שם מעבד INTEL Pentium D - 2.6 (805) DUAL CORE- 2X1MB Cache, 533Mhz-775PI וכ.מ X1600 Pro Sapphire ATI RADEON X1600PRO 256 mb PCI X זהו אני צריך לוח אם מאחת החברות שצוינו למעלה שיתאים למחשב במחיר סביר תודה
-
- 6 תגובות
- 510 צפיות
-
-
במחשב א' יש 512MB x2 ובמחשב ב' יש 256MB x2. בפעם האחרונה שניסיתי להחליף בינהם זה מה שקרה (במחשב א'): http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=174227.msg1492588#msg1492588 אני רוצה לנסות שוב, האם יש חשש שזה יקרה שוב ולמה זה קרה בכלל?
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין את הזכרון הזה : http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820231098 "שינוע" ע"י חבר... מה דעתכם ? יש סיכוי, לדעתכם, למימוש אחריות בארץ במידה ויש בעיה בעתיד ? אגב, דווחו בעיות התאמה ל DS3 965 של GB או AB9 של ABIT ? תודה
-
- 8 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש ואני רוצה לדעת עם המעבד E6420 מנצל את היכולות שלו עם לוח אם intel 965 או שהוא מוגבל איתו. אם יש הצעות יותר טובות לשילוב מעבד עם לוח אם אני אשמח..
-
- 1 תגובה
- 470 צפיות
-
-
מה ההבדל בינהם ? מתי אני רוצה או לא רוצה להפעיל אותן ? מי עדיפה ? מה ההבדל בינהם ? חיפשתי מידע בגוגל, מצאתי הרבה על EIST אבל כמעט כלום על C1E... אשמח למידע או הסבר קצרצר...
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
אז ככה לוחות אם בעצם איך יודעים מה טוב ומה יותר טוב איזה חיבורים צריך לשם לב אליהם ואיזה תאימות לחלקים איך אני יודע איזה לוח אם יותר טוב מהשני ואם הוא מתאים לצרכים שלי כאילו במעבדים ככל שדגם המעבד יותר מתקדם ומהירות השעון שלו יותר גבוהה הוא יותר טוב אבל בלוחות אם אין את זה אז על מה אני צריך להסתכל?
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
יש בלוח שלי (965p-ds3) אפשרות שנקראת Rebust Graphics booster. יש לי 3 אפשרויות שם: Auto, Fast, Turbo. אני לא רוצה אף אחת מהאפשרויות האלה.. הכרטיס מסך שלי קורס ללא OC ואני חושד שזו בעיה בביוס. התדר של הPCI-E הוא על 100. אגב, כשהתדר על 90 הכרטיס לא קורס. בשני המקרים הכרטיס לא עובר אפילו את ה60-65 מעלות!
-
- 7 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע כרטיס זיכרון אחד של 256MB DDR 400MHZ, ואני רוצה להוסיף לו עוד סטיק. השאלה פה היא מה כדאי לי יותר? סטיק של 256MB שיביא דואל צ'אנל, או כרטיס 512MB שיביא יותר זיכרון? ועוד משהו, להרכיב את הזיכרון במחשב זה מסובך? או שרק צריך לחבר את הסטיק? ועוד משהו אחרון, רשום לי 200MHZ, לפי מה שהבנתי ה-MHZ מוצג רק כחצי ממה שהוא, נכון? תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום, יש לי במחשב 1GB זיכרון בDUAL CHANNEL המורכב משני סטיקים של 512. מסוג (המעבד הוא P4 2.8Ghz HT עם ליבת NORTHWOOD): יצרן: GEIL. סוג: PC3200 (200Mhz) CAS# Latency: 2.5 RAS# to CAS# Delay: 4 clocks RAS# precharge: 4 clocks Cycle Time (Tras): 8 clocks מעולם לא נתעוררו אילו שהן בעיות עם הזיכרון הנ"ל, אלא שהמחשב כבר בן 4 ו1GB של זיכרון זה כבר לא מה שהיה אז. קיבלתי סטיק של 256MB DDR400 (PC3200) CL 2.5 של חברת SAMSUNG. מאחר והזיכרון שלי עובד בDUAL CHANNEL, אני יודע שעם סטיק אחד אין לי מה לעשות בלוא הכי. אבל בכללי, מאחר והזיכרונות הם מקבילים של חברות אחרות, אם אקנה סטיק נוסף של 256MB בעל אותן ספסיפיקציות DDR400 (PC3200) CL2.5 האם עלולות להיות התנגשויות? והאם הסטיק השני (על אות…
-
- 2 תגובות
- 482 צפיות
-
-
לפני שבועיים קניתי זיכרון מסוג KINGSTON HYPERX 2048MB DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL CL 4-4-4-12. לאחר שבדקתי את מהירות הזיכרון דרך הביוס ודרך CPU-Z נראה כי מהירות הזיכרון היא 667MHZ ולא 800MHZ בנוסף, לפני שקניתי את הזיכרון בדקתי שהלוח אם שלי (GIGABYTE GA-965P-DS4) תומך במהירות זיכרון של 800MHZ. האם למישהו יש הסבר הגיוני מדוע הזיכרון אינו פועל בתדירות של 800MHZ?
-
- 13 תגובות
- 598 צפיות
-
-
למה כתוב לי שהזכרונות פועלים במהירות 400MHZ במקום 800MHZ? הזכרונות של TWINMOS CL5 -6400 | 800MHZ
-
- 2 תגובות
- 433 צפיות
-
-
שלום! אז ככה אני מתכנן OC,ואני רוצה לדעת איזה זיכרון יגיע יותר רחוק,זה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2413 או זה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3188 ד"א המפרט הוא E6420 ו965P-DS3
-
- 4 תגובות
- 495 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש E6600 + DS3. הכל רץ טוב ויפה עד שבאמצע משחק של COH המשחב נכבה. מיד הדלקתי אותו חזרה, ואז ראיתי שהחום של המעבד היה 82 מעלות. ותוך כמה שניות הוא התקרר לרמה של 40. כל הWARNING על DISABLE והשיטה של ה FAN היא על AUTO. למשהו יש רעיון למה זה קרה?
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אני משתגע כבר עם המחשב שלי, ואני חייב לשדרג לשני ג'יגה כמה שיותר מהר. אני רוצה שני סטיקים של ג'יגה, ושיהיו כמה שיותר זולים כי אין צורך ב-OC... העיקר שיתנו תמורה טובה לכסף, וביצועים טובים. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 520 צפיות
-
-
צהריים טובים לכולם יש לי את הלוח אם K9NGM של MSI ורציתי לדעת מה דעתכם עליו... אני לא גיימר אבל אני מתעניין בכל הנושא של ווברקלוקינג ורציתי לדעת אם הלוח הוא טוב לזה, וגם סתם רציתי לדעת אם הוא לוח טוב בכללי... אז תודה למגיבים =) קישור לפרטים: http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=256&maincat_no=1[br]פורסם בתאריך: 24.05.2007 בשעה 14:50:34 למה אף אחד לא מגיב???וסליחה על הדאבל
-
- 0 תגובות
- 441 צפיות
-
-
-
אהלן , יש לי את לוח האם Abit IS7-V , אני רוצה להתייעץ איתכם לפני שאני רץ לקנות זכרון. יש לו 2 סלוטים לזכרון , כתוב מאחורי הקופסא שהוא מתאים לDUAL DDR 400 כעת יש לי 2 זכרונות של 256 מגה שבקושי סוחבים את המחשב.. חשבתי ללכת או על 1 של 1 גיגה , או על 2 של 512. אני עוסק בצילום ועריכת תמונות לכן אני צריך את הזכרון. אם אני אקנה אחד נוסף של 1 גיגה , אני יוכל לשים אותו בנוסף לאחד ה250 וככה יהיה לי 1.25 גיגה זכרון? במידה ואני קונה , איזה סוג זכרון מומלץ? תודה למשיבים.
-
- 0 תגובות
- 411 צפיות
-
-
צהריים טובים לכולם יש לי את הלוח אם K9NGM של MSI ורציתי לדעת מה דעתכם עליו... אני לא גיימר אבל אני מתעניין בכל הנושא של ווברקלוקינג ורציתי לדעת אם הלוח הוא טוב לזה, וגם סתם רציתי לדעת אם הוא לוח טוב בכללי... אז תודה למגיבים =)
-
- 0 תגובות
- 418 צפיות
-
-
למחשב המיועד לביצועים, משחקים וכ"ו אולי גם OC אני אישית לא הייתי הולך על אינטל בשביל להרכיב מחשב חזק הייתי הולך על אסוס,זה בשביל דוד שלי,הסכום כסף הוא בערך בשווי של הלוח שמוזכר כאן,בערך אלף ש"ח. אם יש לוח דומה בנתונים של אסוס,שהוא בעצם יותר טוב אז תגידו. תודה
-
- 5 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום לכולם חבר שלי לא יודע איזה ויסטה לקנות 64 או 32 ויש לו במחשב פנטיום D ובINSTRUCIONS בCPU-Z מופיע שיש שם E64 זה אומר שזה 64 BIT או 32?
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
טובב.. שוב המפרט שלי פתוח לעריכות לצערי. רק בגלל שתי המעבדים האלו!! E6600 כאשר הוא באובר קלוק 4300 גם כאשר הוא באובר קלוק.. עכשיו תקשיבו אני רציתי לקחת את ה6600 ולעשות לו אובר קלוק בשלב הרבה יותר מאוחר ככה עוד שנה וחצי שנתיים כאשר הוא כבר לא יהיה "פצצה".. ויעבוד לי קצת לא חלק בהכל אבל ברגע שאמרו לי שאני יכול לקחת את ה4300 ולעשות לו OC והוא יהיה באותם ביצועים כמו של ה6600 כשהוא גם נכלל בOC! נדהמתי!! כי גילתי שאני יכול לחסוך כ500-600 שקל! ובכסף הזה להשקיע בדברים אחרים \ כרטיס מסך וכו' עכשיו אני פוחד לקחת את ה 4300 מכמה סיבות והם: 1. מה עם הקירור? איזה קירור לשים? 2. הוא יחיה רק חצי מהזמן שצריך? 3. אם אני לא יצליח לעשות את ה OC טוב? 4. איך זה בכלל יכול להיות שה…
-
- 14 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות או E6420 או E6520 או E6620 או E6720 או E6820 מחנות בארץ... אתם יכולים להביא לי חנויוות באינטרנט שמוכרות את המוצרים הללו...(ישראליות) ואם יש לכם למשל שני חנויות אם אותו מעבד אז את הזול מביניהם(מבין החנויות) תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איזה מעבד בעל ביצועים יותר חזקים מבלי לעשות OC הכוונה היא האם המעבדים של אינטל כפולי הליבה משתווים בביצועים ובחוזק שלהם במקבילים שלהם ב- AMD ? (מה מול מה משתווה ) ? תודה
-
- 14 תגובות
- 668 צפיות
-
-
כרגע יש לי ג'יגה זכרון (מורכב משני צ'יפים של Take MS של 512 מגה). אני משתמש ב Vista. הצ'יפסט שלי הוא nforce 4. עד כמה אני ארגיש שיפור בביצועי המחשב אם אני אוסיף עוד ג'יגה זכרון למחשב? והשאלה החשובה - האם ה nforce תומך ב-4 צ'יפים של 512 בכלל?
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-